FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.841.317
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
mrzech kaže...

Prije sutrasnjeg dvoboja prvog kola LP protiv Spartaka iz Moskve, dobro je prisjetiti se dvoboja protiv istog protivnika u LP 1993./1994. koji su zavrsili 2:2 i 5:1.

http://www.fcbarcelona.com/football/first-team/detail/article/do-you-remember-the-goals-against-spartak-moscow

Bude Iniesta igral?
16 godina
iMoljac kaže...

Bude Iniesta igral?

ne znam kakve to ima veze s onim sto sam ja postao, ali vjerujem da bude Iniesta igral

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
15 godina
neaktivan
mrzech kaže...
iMoljac kaže...

Bude Iniesta igral?

ne znam kakve to ima veze s onim sto sam ja postao, ali vjerujem da bude Iniesta igral

pa spomenuo si sutrasnju utakmicu pa me zanimalo dal bude Iniesta igral
14 godina
neaktivan
FC Barcelona
15 godina
mrzech kaže...
iMoljac kaže...

Bude Iniesta igral?

ne igra Iniesta, van terena je još 10-ak dana nakon ozljede protiv Gruzije.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
FC Barcelona

Nakon što je katalonski dnevnik 'SPORT' objavio da će gostujući dresovi Barcelone za slijedeću sezonu biti u bojama Katalonije, također katalonski dnevnik 'El Mundo Deportivo' danas piše da će domaći dresovi ostati u tradicionalnoj plavo- crvenoj varijanti i da će hlačice biti plave boje.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
15 godina
KiX777 kaže...

Nakon što je katalonski dnevnik 'SPORT' objavio da će gostujući dresovi Barcelone za slijedeću sezonu biti u bojama Katalonije, također katalonski dnevnik 'El Mundo Deportivo' danas piše da će domaći dresovi ostati u tradicionalnoj plavo- crvenoj varijanti i da će hlačice biti plave boje.

leakana je i jedna slika gostujućeg dresa, ovako bi u konačnici trebao izgledati "senyera" dres.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.9.2012 16:56 (antimadridista).
16 godina
FC Barcelona

Odlično.

Swedish latin super funk.
16 godina
FC Barcelona

Barcelona captain Carles Puyol replies "Thank you!" after insults and death wishes by a Real Madrid fan on Twitter

17 godina
FC Barcelona

ah, što se čudiš, ja jučer odg na post kako je Marcelo prekrsno plasira!!!

kakvo plasiranje bokte da nije bilo odbijanca, nebi bilo blizu gola,

zašto ljudi jednostavno nisu realni!!

Večeras se nadam pobjedi s povećom razlikom, hehe

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
16 godina
Makić kaže...

ah, što se čudiš, ja jučer odg na post kako je Marcelo prekrsno plasira!!!

kakvo plasiranje bokte da nije bilo odbijanca, nebi bilo blizu gola,

zašto ljudi jednostavno nisu realni!!

Večeras se nadam pobjedi s povećom razlikom, hehe

da, bacio sam oko da vidim kako se djecica vesele u RM temi... masovno svrsavanje na prekrasan odbijanac Marcela, kao i na savrseno losu obranu Harta kod treceg gola :P

ne mora opet biti 5:1, svaka pobjeda u 1. kolu LP je vrijedna, a s tim rusima se nikad ne zna.

17 godina
FC Barcelona

uvik se sitim onog kotla iz rubina!!

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
15 godina
FC Barcelona

Večeras protiv Spartaka iz Moskve ...

16 godina
FC Barcelona

nebi smilo bit problema al opet "istocnjaci" znaju bit grubi, pogotovo u fizickom smislu...

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messi će to sam riješit :D

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
FC Barcelona
napokon nam kreće LP!
nadam se da Villa kreće od prve minute, tako se špekulira.
17 godina
FC Barcelona

a ja sam čua drugačije pred nekih pola sata, i ja se nadam

da će od prve...

15 godina
FC Barcelona

nema Ville ipak ,evo sastav:

Víctor Valdés - Daniel Alves, Piqué, Mascherano, Adriano - Busquets, Fàbregas, Xavi Hernández(C)  - Messi, Pedro Rodríguez, Tello

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.9.2012 20:07 (antimadridista).
13 godina
FC Barcelona

Može kvalitetan Stream za utakmicu? Ona sa Sopcastom na Ruskoj stranici {#}, nesnalazim se baš tamo.

Aut vincere, aut mori!
15 godina
Et_Tu_Brute? kaže...

Može kvalitetan Stream za utakmicu? Ona sa Sopcastom na Ruskoj stranici {#}, nesnalazim se baš tamo.

http://livefootball.ws/9707-champions-league-barcelona-spartak.html

17 godina
FC Barcelona

Nabrijano su krenuli ovi rusi... {#}

aaaaaaaaaaaaa Pique se ozljedio..... samo nam to još treba!!! {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.9.2012 20:56 (Balvan8).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

TELOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :D

ELS BLAUGRANES <3
17 godina
FC Barcelona

Kakav gol Alvesa..... -.-

15 godina
FC Barcelona

Bio bi ljepi gol da je samo na drugoj strani bilo...

16 godina
Lose skoro pa uzasno su odigrali prvo poluv. Messi neprepoznatljiv, gubi puno lopti. Nadam se boljem drugom poluv.
Barcelona FC
15 godina
FC Barcelona
jako loše, gotovo negledljivo. A uz to i ozljeda Piquea, veliki problemi slijede ako je neka ozbiljna ozljeda.
Eto od jedne utakmice gdje se očekivala laka pobjeda sve krene na krivu stranu...
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
jako loše, gotovo negledljivo. A uz to i ozljeda Piquea, veliki problemi slijede ako je neka ozbiljna ozljeda.
Eto od jedne utakmice gdje se očekivala laka pobjeda sve krene na krivu stranu...

Ma poceli su bas pretjerivat s tim okretanjem strane,po 10 puta je okrenu,niko da opali s 20-25 m...pa nemora svaki gol bit neka akcija u 16-tercu...ma problem je kad Messija nema u igri tj.kad ne dribla,ne nalazi se u situacijama i to Barca odmah losije igre,nema te ideje u napadu...neznam,ubaciti Villu da dobijemo neku dubinu,Messi se mora aktivirati vise i bit ce to valjda to...a steta za Piquea bas nema srece...

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.9.2012 21:43 (barcafan12).
17 godina
FC Barcelona

Meni Song na stoperskoj poziciji djeluje totalno izgubljeno... i napravio je onaj glup faul kada je dobio žuti karton... {#} Savršen trenutak za ulazak Ville 

16 godina
FC Barcelona

da, dosta lose to izgleda. messija nikad nisam vidio u gorem izdanju, mozda se probudi za 2. pol.

slazem se da je song los na stoperu. trebao je busquets mozda otici na stopera, a song na njegovo mjesto.

zabrinjavajuce je sto smo izgubili puyola i piquea... opet se pokazuje da fali jos jedan kvalitetan obrambeni.

tello van, villa unutra i bit ce sve ok ;)

15 godina
FC Barcelona
da, mislim da je Tito pogriješio što je stavio Songa na stopera, trebao je Busi se premjestiti na stopersku poziciju, jer je dosad već to odrađivao odlično, a Song u sredinu.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice