FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.841.234
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Balvan8 kaže...

Onaj osjećaj kad pijan vadim mob iz đepa, jedva uspijem upisat livescore i vidim da je Barca tukla 1:4 i Real izgubio 1:0 i još više se napijem od sreće. {#} Neki govore hala madrid, a ja kažem HVALA MADRID!! {#}

<3

ELS BLAUGRANES &amp;lt;3
17 godina
FC Barcelona
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.9.2012 15:24 (Balvan8).
15 godina
Balvan8 kaže...

a što ćeš? nije ti to sve od sinoć, pogledaj i ovo namjerno udaranje protivnika bez lopte od strane Higuaina, trebali su dobiti dva crvena kartona jučer.

ali najjače mi je kod te situacije kad je Di Maria išao prema Rakitiću i onda ga Alonso gurne na pod da ostane ležati samo da ne dobije drugi žuti, sramota.

Po neznam koji put su pokazali da ne znaju gubiti.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.9.2012 15:30 (antimadridista).
15 godina
Balvan8 kaže...
lnova65 kaže...

ili haha Madrid

nećemo im se rugat, treba im zahvalit i poželjet da svaku utakmicu odigraju na takvom nivou! {#}

sad sam cekam da sutra u skolu se potuku ko je bolji

lnova65
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neznam jeli netko jučer primjetio da je Vilanovin potez nestavljanja Messija poremetio igru Getafea. Siguran sam da bi Getafe igrao bunker da je Messi bio od prve minute ovako su se malo opustili. Kasnije je ušao i Messi te riješio tekmu. Barcelona trenutno igra na visokoj razini i teško će ih biti pobijedit.

15 godina
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

That awkward moment kad se Farselonini navijači žale na suđenje i simuliranje. 

15 godina
FC Barcelona

that awkward moment kad navijač klubića poput Citya dođe s*ati po temi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.9.2012 17:41 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
that awkward moment kad mi navijač klubića poput Citya dođe s*ati po temi.

Taj klubić je inače stariji od Barcelone (koju ja inače respektiram, ali ne volim licemjerje).

15 godina
FC Barcelona

vidim koliko respektiraš. Nitko te ništa nije pitao, a stavljanja videa gdje Messi simulira su mi vrh. Ako itko pokušava ostati na nogama na terenu onda je to on, ali ljudi nađu dvije situacije i onda je on jednak kao ostali dajveri? to je traženje dlake u jajetu i samo pokazuje koliko ljudi ne trpe da je Messi najbolji na svijetu i ne poštuju ga kao igrača. Reci mi kad si vidio zadnji put da je Messi simulirao? i kakve veze ima koliko je star City kao klub? svi Engleski klubovi su stari, što ne znači da su veliki klubovi. Ako navijaš za City već duže vrijeme onda ti svaka čast, ali takvi su rijetki.

Inače, taj video ti je jako dobar, pola toga ni nisu simuliranja ni ništa slično, a ostala polovica je kad je imao 18 godina.

Dobro jedan komentar kaže: "making a video of Messi diving is like making a video of Michael Jordan bad passes."

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.9.2012 17:59 (antimadridista).
15 godina
Hojs kaže...
antimadridista kaže...
that awkward moment kad mi navijač klubića poput Citya dođe s*ati po temi.

Taj klubić je inače stariji od Barcelone (koju ja inače respektiram, ali ne volim licemjerje).

LOL , City i RM dva najomraženija kluba na svijetu koji misle da novac moze sve a kad failaju onda su krivi

svi od sudaca do trave i omjera vlage i kisika u zraku , Man City i Barca(ili bilo koji drugi klub tog kalibra) u istoj recenici je bogohulje.

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.9.2012 17:42 (dad0r).
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
vidim koliko respektiraš. Nitko te ništa nije pitao, a stavljanja videa gdje Messi simulira su mi vrh. Ako itko pokušava ostati na nogama na terenu onda je to on, ali ljudi nađu dvije situacije i onda je on jednak kao ostali dajveri? to je traženje dlake u jajetu i samo pokazuje koliko ljudi ne trpe da je Messi najbolji i ne poštuju ga kao igrača. i kakve veze ima koliko je star City kao klub? svi Engleski klubovi su stari, što ne znači da su veliki klubovi. Ako navijaš za City već duže vrijeme onda ti svaka čast, ali takvi su rijetki.

Po meni je i to jedan od segmenata koji su važni. 

Otkad pratim nogomet pratim i City, a to je negdje od kraja 2002. početka 2003.  Prebacio sam na neki program i vidio sam United : City (1:1), i tada kao malom dječaku dopali su mi se City i igrači, posebno Anelka. Ostalo je povijest :D

16 godina
FC Barcelona

Lionel Messi has scored 198 goals in the last 200 official games played for Barcelona

{#}

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
16 godina
Hojs kaže...

Ahahahaha najjači je ovaj prvi koji se valja nakon što se sudario sa sudcem.

Swedish latin super funk.
16 godina
Hojs kaže...

{#} Video traje jedva tri minute sa brdom replayeva. Nema šta, simulira ko lud kad su u 8 godina karijere uspjeli pronać' 4 "simulacije". Isto vrijedi i za ove nesportske poteze, čitava 3 su našli.

Ispada da si vrlo neinteligentan ili očiti troll.

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.9.2012 21:46 (sinister_axe).
17 godina
FC Barcelona

Ronaldo je znao simulirat više puta u jednoj utakmici, nego Messi u cijeloj karijeri... i onda je Messi dajver.... {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.9.2012 21:54 (Balvan8).
16 godina
moderator
Balvan8 kaže...

Ronaldo je znao simulirat više puta u jednoj utakmici, nego Messi u cijeloj karijeri... i onda je Messi dajver.... {#}

Jbt vi samo mislite na Ronalda i Real,ovaj je došao jer navija za M. City i stavio taj video.

Bilo bi logički da mu staviš nekoga iz Citya,al ne ti staviš Ronalda liku koji navija za City.Neshvatljivo.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.9.2012 22:40 (pirat).
17 godina
pirat kaže...

Jbt vi samo mislite na Ronalda i Real,ovaj je došao jer navija za M. City i stavio taj video.

Bilo bi logički da mu staviš nekoga iz Citya,al ne ti staviš Ronalda liku koji navija za City.Neshvatljivo.

Zašto bi bilo logički da se idem natezat sa nekim klincom koji navija za City (od prije 2 ili 10 godina... nebitno) i piše gluposti? Nit je tema o Premiershipu, niti o Cityu... a on dođe tu trolat...

A što se tiče Ronalda, pa eto razmišljao sam jedno 2-3 sekunde kojeg bi dajvera mogao stavit.. i gle čuda Ronaldo mi je prvi pao na pamet... premda nebi pogriješio da sam izabrao 1/3 igrača Reala.... {#}

da je recimo stavio Sancheza, nebi mu ništa prigovorio jer i meni on sa tim dajvanjem ide na {#}!!

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.9.2012 22:41 (Balvan8).
15 godina
neaktivan
pirat kaže...
Balvan8 kaže...

Logično? Gdje je logika u tome što je, kako i sam kažeš, došao jer navija za M. City i stavio taj video. Jedino logično bi bilo da dobije kakav karton.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
16 godina
PLASMAorLCD kaže...
pirat kaže...
Balvan8 kaže...

Logično? Gdje je logika u tome što je, kako i sam kažeš, došao jer navija za M. City i stavio taj video. Jedino logično bi bilo da dobije kakav karton.

Ovo je jako glup razlog dolaska u FC Barcelona temu i jako glup razlog za omalovažavanje Messia. Ima tu nekih drugih problema.

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

pirat-Očigledno da ovaj kvazi navijač Man Citya navija i za Real Madrid u Laligi. Kao što ja navijam za Chelsea u premiershipu..

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 0:01 (Đapa club).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Tito, sve najbolje.  Još puno trofeja i pobjeda, pogotovo nad Realom <3

ELS BLAUGRANES &amp;lt;3
15 godina
FC Barcelona

Prije točno 12 godina (17.9.2000.) tada 13-godišnji Leo Messi stigao je u Barcelonu. Danas je najbolji igrač na svijetu, a za mnoge i najbolji igrač u povijesti nogometa.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 0:38 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Prije točno 12 godina (17.9.2000.) tada 13-godišnji Leo Messi stigao je u Barcelonu. Danas je najbolji igrač na svijetu, a za mnoge i najbolji igrač u povijesti nogometa.

Moramo se zahvalit i ovom čovjeku, Salvador Aparicio <3

ELS BLAUGRANES &amp;lt;3
17 godina
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovaj gospodin, čije se ime niti ne treba spominjati, baš kao i Messi Barceloni se pridružio na današnji dan prije 16 godina, a tada mu je bilo 12 godina. Svima nam omiljen Andrés Iniesta Luján rođen je 11. svibnja 1984. godine, jedan je od rijetkih nogometaša na svijetu koji dobiva ovacije na svim stadionima gdje se pojavi. Uz Xavija čini srce Barcelonine vezne linije i za svoj fantastični nogomet koji igra ove godine osvojio je UEFA-inu nagradu za najboljeg igrača prošle sezone. (:

Ovog čovjeka obožavam, ali doslovno <3

ELS BLAUGRANES &amp;lt;3
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 18:24 (Tommy_123).
15 godina
FC Barcelona
Cesc vs Getafe:

napokon pravi Cesc...
15 godina
antimadridista kaže...
Cesc vs Getafe:

napokon pravi Cesc...

Da pogotovo ovo proigravanje za zadnji gol a i realizacija Ville , predivno.

twice the pride double the fall
16 godina
FC Barcelona

Prije sutrasnjeg dvoboja prvog kola LP protiv Spartaka iz Moskve, dobro je prisjetiti se dvoboja protiv istog protivnika u LP 1993./1994. koji su zavrsili 2:2 i 5:1.

http://www.fcbarcelona.com/football/first-team/detail/article/do-you-remember-the-goals-against-spartak-moscow

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.9.2012 12:10 (mrzech).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice