Real: Ronaldo,Kaka,Ozil+khedira,coentrao.... to je samo za zadnje 2 godine kada bih nabraja zadnjih 10 godina pao bi bugov server
Barca:Villa,Mascherano,Sanchez,Fabregas
Real: Ronaldo,Kaka,Ozil+khedira,coentrao.... to je samo za zadnje 2 godine kada bih nabraja zadnjih 10 godina pao bi bugov server
Ima i nekih iz Barce koje sam izostavio,to ne znaš nabrojati naravno
Što ti uopće provociraš ovdje? nisi ni navijač Barce ni Reala,sad mi tu soliš pamet da je Barca potrošila na transfere više nego Real u zadnjih par godina,daj me nemoj *ebat.
Ostavi se reala i barce uhvati se staračkog doma
Što ti uopće provociraš ovdje? nisi ni navijač Barce ni Reala,sad mi tu soliš pamet da je Barca potrošila na transfere više nego Real u zadnjih par godina,daj me nemoj *ebat.
Od kud tebi da ja govorim da je Barca potrošila više?Ja želim pokazati da su podjednako potrošili.
Real: Ronaldo,Kaka,Ozil
Zaboravio si Benzemu? Higuaina? Di Mariu?... i još masa drugih, tko će nabrojati. Da ne spominjem one ranije Realove promašaje ala Robben, Sneijder, van der Vaart, Huntelaar i masa drugih koji su dovođeni za velike pare da bi ih prodali za sitniš (i ovi obično proigrali u novim klubovima)... Pa pogledaj na šta je Kaka spao. Od jednog od najboljih na svijetu, sada kupi mrvice i ne igra baš nešto.
Jedini žešći promašaj Barce u zadnje vrijeme je Ibra. Po meni ga nisu ni trebali dovodit.
Od kud tebi da ja govorim da je Barca potrošila više?Ja želim pokazati da su podjednako potrošili.
što opet nije niti blizu istine.
" Pa što si me stvorio, Bože???? "
Svi su krivi za poraz osim njega....
E i da, mislim da Messiju treba malo odmora, nadam se da će Japan biti dobra prilika za to. :)
Sljedeci tjedan Sevilla-Real 22.00h nekuzin zasto su svi ovo prepisali kao 3 boda realu??????? ovo je sevilla na domacem terenu sanse su 50:50
E i da, mislim da Messiju treba malo odmora, nadam se da će Japan biti dobra prilika za to. :)
ne vjerujem,treba tamo ići maksimalno angažirano,sjetite se što je bilo 2009.na tom prvenstvu,Barca je jedva osvojila,a da ne govorim da će sada najvjerojatnije igrati protiv Neymarovog Santosa koji je solidna ekipa.
Sljedeci tjedan Sevilla-Real 22.00h nekuzin zasto su svi ovo prepisali kao 3 boda realu??????? ovo je sevilla na domacem terenu sanse su 50:50
Sevilla je trenutno loša,Real je puuuuno bolja ekipa,mislim da Real glatko dobiva unatoč tradicionalno teškom gostovanju.
Tako je bilo i s barcom pa su istrgali bod ...
Ne mogu da ne komentiram izjavu koja kaže " Nije to ona Barca od prije..." Molim te!! Koja je ekipa ove sezone okrenula Real na njihovom stadionu , a da je pritom Real vodio!!!?? Nitko osim Barce!! Barca je pokazala da je opet bolja od Reala!! Real može tući Getafe, Malagu, Sporting. ali kad dodđe Barca, pokaže se tko vlada nogometom! Općenito mi je glupa najava derbija gdje komentator kaže da se sastaju dva najjača europska kluba.. Za Barcelonu taj pridjev vrijedi, ali za Real nikako! Predivna noć, predivan osjećaj! Tako sam ponosan što sam navijač Barcelone! Sanchez je pokazao da je pun pogodak!!! Bravo za Puyola, pokazao je što znači igrati srcem za klub! Naprijed Barca!!!
I ti vjeruješ vijesti s 24 sata?
prica se nesto i za rooneya
Za sve vas koji biste htjeli pogledati još jednom tekmu u miru, npr. kao ja jer mi je internet veza dosta štekala, ovdje je link: http://www.mysoccerplace.net/forum/topics/real-madrid-vs-barcelona-full-match-download-10-12-2011 . Registrirajte se i možete skinuti običnu kvalitetu i u HD-u. Na ovoj stranici možete gledati highlightse ostalih liga, mečeva, skidati sve tekme itd. I još nešto, Barca je na Svjetskom klupskom prvenstvu u polufinalu dobila Al-Sadd: http://www.hrsport.net/vijesti/430443/nogomet-nogometni-svijet/al-sadd-izborio-barcelonu .
pomalo dosadna tekma, iako sam vise htio da real pobjedi barca je to zasluzila
iskoristili su sve greske reala, vecinu prilika zabili i iskoristili to sto ronaldo uopce nije imao volje za igrati
real imao 2 zicera sto su promasili (ronaldo) i tu je bio kraj
svaka cast barceloni ali vjerujem da real nije puno slabija ekipa trenutno i da su bili dosta ravnopravni jucer na obje strane
samo me bode u srce kada kazete dominacija barce.... ako navijate za njih ne znaci da je svaka pobjeda dominacija budite realni, statistika je i vise nego izjednacena
iskoristili su sve greske reala, vecinu prilika zabili i iskoristili to sto ronaldo uopce nije imao volje za igrati
svaka cast barceloni ali vjerujem da real nije puno slabija ekipa trenutno i da su bili dosta ravnopravni jucer na obje strane
samo me bode u srce kada kazete dominacija barce.... ako navijate za njih ne znaci da je svaka pobjeda dominacija budite realni, statistika je i vise nego izjednacena
Jesi gledao drugo poluvrijeme? U drugom poluvremenu Barca je potpuno uništila Realovu igru sa prodorima Iniesta i Messija. I da, svi govore o drugom sretnom golu Barcelone, a kao Realov prvi gol nije bio sretan, ne? Čovječe, Barca je gubila i preokrenula zabivši tri gola, i to još protiv Reala koji je top momčad. Sve to govori koliko je Barca jača i bolja.
Jesi gledao drugo poluvrijeme? U drugom poluvremenu Barca je potpuno uništila Realovu igru sa prodorima Iniesta i Messija. I da, svi govore o drugom sretnom golu Barcelone, a kao Realov prvi gol nije bio sretan, ne? Čovječe, Barca je gubila i preokrenula zabivši tri gola, i to još protiv Reala koji je top momčad. Sve to govori koliko je Barca jača i bolja.
pa bolja je, nisam rekao da nije bolja ali kazem to je normalno da njima nemozes uzeti loptu kad igraju takvu igru na posjed i imali su sanse isto kao i real drugo poluvrijeme tamo je barca iz mrtvog kuta 2 put opalila sto je iker branio a real je fulao zicera, barca je po posjedu dominirala drugo poluvrijeme ali ne po sansama
Ronaldu se igralo nego nije moga jer je prelos u velikim utakmnicama, a kada dodu jace i nevidi ga se,i da barcelona je mogla dat jos 10 golova nego su tili ponizit reala tako da udu u gol.........
opet su pokazali pravo lice,Marcelo se odbio rukovati sa Piqueom iz samo njemu znanih razloga:
i poznat je protivnik u polufinalu Svjetskog klupskog prvenstva,to će biti Al Sadd. Utakmica se igra u četvrtak u 11.30h.
Odlična utakmica meni nimalo dosadna. Četiri gola su postignuta to nemre biti dosadno. Veliki šok u startu, ali ništa manji u nastavku. Barcelona je nakon primljenog pogotka igrala kao da je nula, nula. Fantastična momčad koja nikad ne odustaje od svog načina igre. Real na razini, ali nedovoljno dobar za ovakvu Barcelonu. Imali su prednost domaćeg terena i kišu koja inače ne odgovara Barcinom pass stilu igre. Imao je Real svojih prilika, ali isto toliko je još i Barca mogla, a kao da nije htjela pri kraju realizirat. Vidim u temi dosta pametnih Realovaca ili polurealovaca...koji su od utakmice očekivali jedino pobjedu svojih pulena. Nakon još jednog poraza opet seruckaju po starom, ali teško je više nalazit argumente. Mislim da Barca može bar 20-30% bolje od prikazanog jučer, a Real max.. 10-15%...previše se boje kad igraju protiv Barce i to je očito, nemaju previše ideja i idu na silu.
Upravo tako, idu na silu, čim Barcelona spoji više od 3 pasa idu na faul, izbijanje u aut, Casillas svaku prebacuje preko čitavog terena, pokušavaju nešto brzim kontrama, ali ne ide :).
Morat ce im pustit sljedeci put bar 2 gola na pocetku, cisto da se barcini igraci imaju bar nekakav izazov...
Sljedeca tekma u cetvrtak u 11.30 prije podne na eurosportu polufinale svj.klupskog prvenstva