FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.847.210
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Oni tamo u Realovom threadu zdepi i jos vas uspiju nazivcirati. Samo lagano... 

17 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...
JackD kaže...

[Da se odmah ogradim od raznoraznih redikula nisam navijac niti Reala niti Barce, stovise smatram Ligu BBVA jednu od dosadnijih iz Liga petice]

Nekad su vam krivi suci,pa onda ako nisu suci onda je simuliranje,ako nije simuliranje onda je sreća? Što je sljedeće?

Jel ti čovjek fino rekao da za nikoga ne navija a ti odmah svoje navijačke strasti razburkavaš  {#}

Previše ti to sve uzimaš srcu.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

A i očekivano. El Clasico je završio El Klasično, pobjedom Barce {#} 

15 godina
neaktivan
Ma meni je zao Kake, dok je bio u Milanu obozavao sam ga, sad se utopio negdje iza ovih majmuna... al eto bar mu je karijera stabilna za razliku od Ronaldinhove :S.
14 godina
FC Barcelona

Čestitam na pobjedi. 

Moram priznat da sam neugodno iznenađen vašim komentarima, blago uzbuđeni ste i govorite kako je Barcelona poharala Madrid i da ste svi znali da će tako biti, a svi ste s nesigurnošću čekali utakmicu. 

Nije to bila ona dominacija Barcelone od prije, nije to to, a pričajte vi što želite.

17 godina
neaktivan
emerik kaže...

A što se tiče Barce, sve pohvale Iniesti, igrač utakmice. Mexes na pravom mijestu u pravo vrijeme, osim toga, ni kod njih se nitko nije isticao.

?

LOL, ma gledao sam taman nešto u Mexesu i Milanu dok sam pisao post :)

Sanchez, ispravit ću, hvala.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
15 godina
FlyBoy kaže...
antimadridista kaže...
JackD kaže...

[Da se odmah ogradim od raznoraznih redikula nisam navijac niti Reala niti Barce, stovise smatram Ligu BBVA jednu od dosadnijih iz Liga petice]

Nekad su vam krivi suci,pa onda ako nisu suci onda je simuliranje,ako nije simuliranje onda je sreća? Što je sljedeće?

Jel ti čovjek fino rekao da za nikoga ne navija a ti odmah svoje navijačke strasti razburkavaš {#}

Previše ti to sve uzimaš srcu.

zato što vidim da pametuje,nešto kao trebalo je završiti neodlučeno jer Real nije iskoristio svoje prilike? Tko tu onda širi navijačke strasti? 

Kad netko zasluženo pobijedi,onda mu se to treba i priznati,i ja sam bio spreman čestitati navijačima Reala u njihovoj temi da je utakmica završila drukčije,ali neki ovdje nikad neće priznati,to mi je neobjašnjivo.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
@Cordas nitko nije rekao prije da je siguran, molim te citiraj nam. Ako je netko rekao Barca win to je bilo navijacki, a ne prorocki lol. I ja sam bio nesiguran, pogotovo nakon gola u 1'.
15 godina
neaktivan
Cordas kaže...

Čestitam na pobjedi. 

Moram priznat da sam neugodno iznenađen vašim komentarima, blago uzbuđeni ste i govorite kako je Barcelona poharala Madrid i da ste svi znali da će tako biti, a svi ste s nesigurnošću čekali utakmicu. 

Nije to bila ona dominacija Barcelone od prije, nije to to, a pričajte vi što želite.

Nije bilo dominacije zasto je real trca zadnji po ure za balunom ????? i taka ga mozda 10 puta i sta je bilo ono ruganje pred golom reala kad su tili uc s loptom u gol?????? Odi gledat Cesara Milana da vidis sto je dominacija!

Mes que un club!
14 godina
N3N0 kaže...
@Cordas nitko nije rekao prije da je siguran, molim te citiraj nam. Ako je netko rekao Barca win to je bilo navijacki, a ne prorocki lol. I ja sam bio nesiguran, pogotovo nakon gola u 1'.

Kao što rekoh, prije utakmice nitko nije bio siguran u pobjedu, a nakon utakmice kao da su igrali protiv neko niželigaša. Nije toliko uvjerljiva pobjeda koliko ste se uzbudili. Emocije, razumijem ja to.

17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

zato što vidim da pametuje,nešto kao trebalo je završiti neodlučeno jer Real nije iskoristio svoje prilike? Tko tu onda širi navijačke strasti?

Kad netko zasluženo pobijedi,onda mu se to treba i priznati,i ja sam bio spreman čestitati navijačima Reala u njihovoj temi da je utakmica završila drukčije,ali neki ovdje nikad neće priznati,to mi je neobjašnjivo.

Pa ok, i ja se slažem da je Barca bila bolja, ne puno, ali dovoljno, pa ne reagiram kao ti.

A gle, na to si već trebao navići, nije samo tako kod Real- Barca, ima ljudi koji misle da gaze svoj ponos ako priznaju nešto što s njima nema veze.

15 godina
neaktivan
Antimadridista ajd' ignoriraj onu temu, nema smisla prepirati se, dobit ces karton.
15 godina
N3N0 kaže...
Antimadridista ajd' ignoriraj onu temu, nema smisla prepirati se, dobit ces karton.

ma naravno da ću ignorirati,ali ja ne vjerujem kakvih ljudi ima,sad kruže priče kako je Barca pobijedila zbog simuliranja Xavija,Alexisa i Messija {#}

Nisam ni očekivao ništa drugo.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.12.2011 0:35 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
Cordas kaže...

Čestitam na pobjedi. 

Prošle godine je bilo 1-1 u Madridu. Real tek treba doći u Barcelonu. Iako ne očekujem nakantavanje kao prošle godine. Bit ću zadovoljan s pobjedom uz dobru igru.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Novi mesarki obrt "kod Reala" jedva cekam linkove da zalipi tamo u realovu temu 2-3 strata za zatvor.............

Mes que un club!
17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
JackD kaže...

ma što pričaš ti? pa Barca je svemirski brod za Real!......

Ja neznam u kojem djelu svog posta sam ja napisao da je Real bolji od Barce tako da smiri se momak. Da si procitao moj post od pocetka shvatio bi da me zaboli racka tko je pobjedio, jer mene je samo zanimao nogomet, koji je u trenutcima bio dosadan.

I ne Barcelona nije najbolja momcad svih vremena, ona je najbolja momcad SVOG vremena. Ili zelis pocet usporedivati nogomet danas i prije 20-30 godina ?! Uostalom netko je nedavno lijepo rekao zasto je Maradona najbolij igrac svih vremena, jer je od prosjecnih suigraca napravio proklete zvijezde. Pa bravo jesam napisao da je Ronaldo uzasno odigrao ?!

FlyBoy kaže...

Da se nadovežem na kolegu par postova iznad.

kako također ne navijam niti za jedne niti druge, i ja sam ostao razočaran viđenim.

Nakon 3. Barcinog gola sam znao odmah kako će završiti, Real će probati na silu, a Barca će držati loptu, što, realno, radi najbolje na svijetu tako da sam već tu izgubio interes za gledanjem.

A i za Kaku se slažem. momak kao da je zaboravio kakav razoran šut ima pa se suzdržava,imao je par puta mjesta za opucat al' se odlučio na dodavanje.

Ozil je po meni jedan od glavnih igrača Reala, i nije ga trebao vaditi.

C.R. i Coentrao, moram reći očekivano, loše odigrali.

Zadnja linija k'o i uvijek, nemožeš na čisto s njom,.

A što se tiče Barce, sve pohvale Iniesti, igrač utakmice. Sanchez na pravom mijestu u pravo vrijeme, osim toga, ni kod njih se nitko nije isticao.

Jest da mi je pola posta o Realu, ali kad nema druge aktivne teme da se raspravlja o ovome, ispričavam se.

Potpis na sve napisano!

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.12.2011 0:40 (JackD).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona
Zašto uopće otvarate onu temu. Ignorirajte je i uživajte, pretpostavljam da je nešto bilo kad se Žuja ovako majmunira s TDovima u ovoj temi.
Mes que un Club! FCBarcelona!
15 godina
ExE123 kaže...

Novi mesarki obrt "kod Reala" jedva cekam linkove da zalipi tamo u realovu temu 2-3 strata za zatvor.............

ma ne zamaraj se uopće u onoj temi,mi znamo što je bilo i tko je pobijedio zasluženo,oni neka pišu što ih volja.

15 godina
FC Barcelona

Game Over,please insert 250 000 000$ and try again...

17 godina

Daj zbroji kolko je Barca potrošila za pojačanja pa mi se onda javi ;)

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nek izbroji koliko je potrosila davanju mita sudcima, korupcije celnih ljudi Primere, i placanju glumskih redatelja da ih nauce bacat se ko pera. Think about that. Ajde sad mi TD lupat.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Niš, možda Mou u idućem clasicu stavi i Ronalda u igru... xD

15 godina
emerik kaže...

Daj zbroji kolko je Barca potrošila za pojačanja pa mi se onda javi ;)

aj ti pokušaj zbrojiti u ovih par godina lovu od transfera i jednih i drugih pa opet reci. Čini mi se da ti matematika nije baš jača strana.

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Game Over,please insert 250 000 000$ and try again...

Dobra,dobra {#}

Mes que un club!
15 godina
Zuja007 kaže...

Nek izbroji koliko je potrosila davanju mita sudcima, korupcije celnih ljudi Primere, i placanju glumskih redatelja da ih nauce bacat se ko pera. Think about that. Ajde sad mi TD lupat.

jeli ti sebe čuješ čovječe? idi spavati i ne komentiraj gluposti. Što je danas krivo? suci? unicef? Mars je bio preblizu Zemlji? Ronaldu je reflektor previše blještio u oči? baš me zanima koja će biti nova izmišljotina? vi navijači Reala uz Mourinha bi mogli biti najbolji scenaristi na svijetu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.12.2011 0:52 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
Zuja007 kaže...

Madrid je glavni grad ,a da real nije iz madrida ,on nebi bio nista jer sav novac dobija od drzave i grada, bas kao dinamo-hajduk,hajduk nemoze osvojit godinama prvenstvo,ko je kriv sudci i mamic.....................

Mes que un club!
17 godina

Real: Ronaldo,Kaka,Ozil

Barca:Villa,Mascherano,Sanchez,Fabregas

15 godina
neaktivan
Zuja007 kaže...

Zbrojio sam Real je opet u prevelikom gubitku..............{#}

Mes que un club!
15 godina
emerik kaže...

Real: Ronaldo,Kaka,Ozil

Barca:Villa,Mascherano,Sanchez,Fabregas

Khedira,Coentrao i Benzema nisu igrači Reala?

mislim da ih ima još koje si namjerno izostavio.

17 godina

Ima i nekih iz Barce koje sam izostavio,to ne znaš nabrojati naravno

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice