FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.846.227
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
FC Barcelona

Tekma savršena. Ne može biti dosadna ako navijaš za jednu od ovih dviju ekipa. Ljudi, večeras je naša fešta! Nema slađe pobjede od ove! Hvala Bogu! Visca Barsa!

17 godina
FC Barcelona

Eto ga, dokaz superiornosti. Kako mi sad smiješno izgledaju sva ona predviđanja kako je Real u top formi i da će potopiti Barcu.

Come to the dark side, we have cookies.
15 godina
FC Barcelona

neću uopće ništa posebno govoriti,samo trebamo biti sretni što živimo u vrijeme apsolutnih nogometnih vladara i kraljeva.

Visca el Barca!

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Inb4 crveni kartoni, valjanja itd.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bravo! Zaslužena pobjeda. Real osim gola (uz Valdesovu pogrešku i dosta sreće) nije puno pokazao. Možda koji udarac, ništa posebno. Tako da je Barca sasvim zasluženo pobijedila. Mora se priznati da je Real dobro pritiskao u početku tekme.

Bravo za Alexisa i Cesca kojima je ovo prvi el clasico. Zabiti u prvom... to se pamti.

Iniesta se poigravao sa igračima Reala. :)

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sad će Ronaldo reć da su bili grubi prema njemu{#}

F.C. LIVERPOOL, F.C. CHELSEA, F.C. JUVENTUS
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kad je uopće Real zadnji put dobio El Clasico? :D

7.5.2008.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.12.2011 23:59 (TheRunner).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nemojte se zanosit, Real je u dalje u boljoj poziciji...

16 godina
FC Barcelona

Prvo poluvrijeme su bili manje-više izjednačeni. Real je ima neke prilike, a Barca je igrala svoju igru. Ali zato drugo poluvrijeme nastupa prava Barcelona {#}

Večeras je naša fešta.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
15 godina
FC Barcelona

Meni metro šalje privatne poruke sa nekim crticama, nešto ovako ----- . Uglavnom, metro, gdje si? Rekao si da ćeš doći poslje tekme ovdje? Tako sam ponosan što sam navijač Barce!!!!

Real je i dalje u dobroj poziciji, ali igra se još jedan Klasiko doma, a onda će ih tek Barca isprašiti!

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.12.2011 0:02 (jurica_m).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Čestitke Barci na pobjedi 

xf:donatorbubrega steam:donator_bubrega R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
FC Barcelona

svi su govorili sigurna pobjeda Reala,a ja samo čekam. bratić mi kod prvog gola Reala skače po kući od veselja,ja kažem samo gledaj i muči,na kraju je bacio daljinski o pod i pokupio se van.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Moraju Jose i plaćenici još puno žganaca pojest da bi mogli pobijedit Barcu... :D

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

ruganje...

Mes que un club!
15 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Jurice pa sta nisi vidio da sam mu rekao da popuje bocu i na spavanac, zato ga nema xD
17 godina

fantasticna utakmica...

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
FC Barcelona

U temi Real ovdje na forumu sada se komentira da je Barcelona pobijedila jer je zabila sretno onaj drugi gol. Ne, nikada neće priznati. U drugom poluvremenu Barca ih je razvalila, ovaj Iniesta je odigrao strašno, predobro. Moglo je biti i više od jedan naprema tri, ali dobro je i ovako.

15 godina
FC Barcelona

sad u Japan po naslov svjetskih prvaka...

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

[Da se odmah ogradim od raznoraznih redikula nisam navijac niti Reala niti Barce, stovise smatram Ligu BBVA jednu od dosadnijih iz Liga petice]

Ali eto kao svaki zaljubljenik u nogomet naravno da nisam mogao propustit i ovaj El Classico, prvi dojam je razocaranje. Nisam imao dojam kao da gledam jedan od najvecih ako ne i najveci derbi svijeta. U Realovoj igri se vidi napredak (ako nista nisu dobili crveni{#}) Ronaldo ocajan i trebao je Kaka uci umjesto njega jer je DiMaria bar trcao, steta sto Kaka nije igrao od pocetka po meni je puno kvalitetniji od Ozila.

Barcelona nije dominirala ali se ni ne primjecuje pad moci o kojem se govorilo u zadnje vrijeme, Valdes imao onu kardinalnu gresku odmah na pocetku a i poslije se igrao vatrom sa onim dodavanjima.

Uglavnom Barcelona je dosla s(p)retno do pobjede, iako mislim da je trebalo ostat nerjeseno, ali hebiga Ronaldo promasijo dvije ciste sanse. Sigurno jedan od dosadnijih El Classica koje sam gledao, a u uspredbi sa dosadasnjim derbijima koji su se igrali u Ligama petice ovaj je sigurno najdosadniji bio.

Nadam se boljem izdanju obaju momcadi u sljedecem medusobno srazu.

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovakve utakmicu su, prije svega, takticka nadmudrivanja dvaju trenera. Ja sam zadovoljan. 

14 godina
neaktivan
JackD kaže...

[Da se odmah ogradim od raznoraznih redikula nisam navijac niti Reala niti Barce, stovise smatram Ligu BBVA jednu od dosadnijih iz Liga petice]

Ne smatram se redikulom, ali tko je to u tvom avataru? Kruno Jurčić? xD

Za ostatak... i Real je sretno došao do vodstva. A Barca je u drugom poluvremenu bila posve nadmoćna.

15 godina
neaktivan
JackD kaže...

Ali eto kao svaki zaljubljenik u nogomet naravno da nisam mogao propustit i ovaj El Classico, prvi dojam je razocaranje. Nisam imao dojam kao da gledam jedan od najvecih ako ne i najveci derbi svijeta. U Realovoj igri se vidi napredak (ako nista nisu dobili crveni{#}) Ronaldo ocajan i trebao je Kaka uci umjesto njega jer je DiMaria bar trcao, steta sto Kaka nije igrao od pocetka po meni je puno kvalitetniji od Ozila.

Barcelona nije dominirala ali se ni ne primjecuje pad moci o kojem se govorilo u zadnje vrijeme, Valdes imao onu kardinalnu gresku odmah na pocetku a i poslije se igrao vatrom sa onim dodavanjima.

Uglavnom Barcelona je dosla s(p)retno do pobjede, iako mislim da je trebalo ostat nerjeseno, ali hebiga Ronaldo promasijo dvije ciste sanse. Sigurno jedan od dosadnijih El Classica koje sam gledao, a u uspredbi sa dosadasnjim derbijima koji su se igrali u Ligama petice ovaj je sigurno najdosadniji bio.

Po cemu su to trebali ostat nerjeseno molin te barcini igracu su se rugali tili su uc u gol s loptom,dok su madriđani trcali okolo ko psi

Mes que un club!
15 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Ovakve utakmicu su, prije svega, takticka nadmudrivanja dvaju trenera. Ja sam zadovoljan. 

U kojem je (mudriji) bolji pobijedio! O kojoj sreci vi pricate? Real moze biti sretan sto nisu primili pred kraj jos jedan gol.

15 godina
JackD kaže...

ma što pričaš ti? pa Barca je svemirski brod za Real! Real pobijedi 15 utakmica zaredom,ulaze u derbi nikad jači,s druge strane Barca dosta kikseva na gostovanjima,ali opet je Barca ispred! drugo poluvrijeme je mogla Barca zabiti još dosta golova,koliko je samo puta Iniesta prošao i kreirao odličnu šansu? kako ne volim kad netko ovako dođe pametovati ovdje. Nekad su vam krivi suci,pa onda ako nisu suci onda je simuliranje,ako nije simuliranje onda je sreća? Što je sljedeće? Priznajte jednom da je ovo najbolja ekipa u povijesti nogometa,i biti će vam lakše svima. Real je fantastična momčad,ali Barca je uvijek korak ispred,nema se tu više što za reći,sve se vidi na terenu. Tko je Ronaldu kriv što ga na velikim utakmicama nema nigdje i što ej pola utakmice proveo ležeći na podu? kakva je to logika da je trebalo završiti neodlučeno samo zato što je Ronaldo promašio dvije šanse?

15 godina
neaktivan
jurica_m kaže...

U temi Real ovdje na forumu sada se komentira da je Barcelona pobijedila jer je zabila sretno onaj drugi gol. Ne, nikada neće priznati. U drugom poluvremenu Barca ih je razvalila, ovaj Iniesta je odigrao strašno, predobro. Moglo je biti i više od jedan naprema tri, ali dobro je i ovako.

Kako je bio drugi Barcin na srecu,tako je i Realov jedini.

Drugo poluvrijeme totalno barcino,ali imao je i Real par dobrih suteva koji nisu usli u gol kao i Barca.

hrvatska alternativa lockerza ref link http://pecalica.hr/users/add/81dace4627790513b38372aa9027e1eb
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.12.2011 0:21 (Legendic1911).
15 godina
neaktivan
CRonaldo je vise-manje u svakoj na podu. Sa onim grimasama.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona
Haha, onaj Iniesta kao da namjerno nije htio Alvesu dodati ona 2-3 puta.
Mes que un Club! FCBarcelona!
17 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Kad smo kod toga, baš me zanima što će Mourinho reći...

Da se nadovežem na kolegu par postova iznad.

kako također ne navijam niti za jedne niti druge, i ja sam ostao razočaran viđenim.

Nakon 3. Barcinog gola sam znao odmah kako će završiti, Real će probati na silu, a Barca će držati loptu, što, realno, radi najbolje na svijetu tako da sam već tu izgubio interes za gledanjem.

A i za Kaku se slažem. momak kao da je zaboravio kakav razoran šut ima pa se suzdržava,imao je par puta mjesta za opucat al' se odlučio na dodavanje.

Ozil je po meni jedan od glavnih igrača Reala, i nije ga trebao vaditi.

C.R. i Coentrao, moram reći očekivano, loše odigrali.

Zadnja linija k'o i uvijek, nemožeš na čisto s njom,.

A što se tiče Barce, sve pohvale Iniesti, igrač utakmice. Sanchez na pravom mijestu u pravo vrijeme, osim toga, ni kod njih se nitko nije isticao.

Jest da mi je pola posta o Realu, ali kad nema druge aktivne teme da se raspravlja o ovome, ispričavam se.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.12.2011 0:27 (FlyBoy).
14 godina
FC Barcelona

Razvalili su Real {#}

17 godina
FlyBoy kaže...
VirtUoso kaže...

Kad smo kod toga, baš me zanima što će Mourinho reći...

Da se nadovežem na kolegu par postova iznad.

kako također ne navijam niti za jedne niti druge, i ja sam ostao razočaran viđenim.

Nakon 3. Barcinog gola sam znao odmah kako će završiti, Real će probati na silu, a Barca će držati loptu, što, realno, radi najbolje na svijetu tako da sam već tu izgubio interes za gledanjem.

A i za Kaku se slažem. momak kao da je zaboravio kakav razoran šut ima pa se suzdržava,imao je par puta mjesta za opucat al' se odlučio na dodavanje.

Ozil je po meni jedan od glavnih igrača Reala, i nije ga trebao vaditi.

C.R. i Coentrao, moram reći očekivano, loše odigrali.

Zadnja linija k'o i uvijek, nemožeš na čisto s njom,.

A što se tiče Barce, sve pohvale Iniesti, igrač utakmice. Mexes na pravom mijestu u pravo vrijeme, osim toga, ni kod njih se nitko nije isticao.

Jest da mi je pola posta o Realu, ali kad nema druge aktivne teme da se raspravlja o ovome, ispričavam se.

?

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice