FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.812
|
čitano: 6.698.655
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FC Barcelona
maxy0 kaže...
čim messi neigra odma to nije to...

ma nije bio problem što on nije igrao,nije Barca bila toliko loša da nije zaslužila pobjedu,jednostavno su mislili da je gotovo i previše se opustili i to je to.Ovako je bilo i prošle godine protiv Herculesa na početku sezone pa ih je to probudilo,nadam se da će ista situacija biti i ove godine.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
Na pocetku su ih skrpali sa dva komada i mislili su da je to to. Kak je krenulo, mislil sam da bude petarda isto kao i sa Villarrealom, ali eto. Dobro da se dogodilo sada. Mislim da ce sutra samljet Milan doma.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude: http://www.youtube.com/watch?v=ydQdtdJ5WVo
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

U svakom slučaju dobra asisetencija Ville, barem ima asistenciju više. {#}

Mes que un Club! FCBarcelona!
15 godina
Haha, dobar. Ali, stvarno ne znam gdje mu je bila pamet da ide dodavat loptu u obranu u takvoj situaciji. Isto ona situacija kad se Valdes vracao prema golu, a lopta mu he isla iza. Dobro da se okrenuo, hehe.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude: http://www.youtube.com/watch?v=ydQdtdJ5WVo
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ako ništa dobro je reagovao, garant je uslijedio adrenalinski šok kad je vidio kako lopta prolazi pored njega.

15 godina
FC Barcelona

Početni sastav Barcelone:

Valdes,Alves,Busquets,Abidal,Keita,Xavi,Iniesta,Villa,Pedro,Messi 

možda bude problema u obrani,nema nijednog pravog stopera u sastavu,nadam se da će sve biti u redu i da Barca starta u LP pobjedom.

VAMOS BARCA! {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2011 20:06 (antimadridista).
15 godina
FC Barcelona
Ajmo po pobjedu! šteta za onu 1.minutu ali ok,sve ostalo je dominacija Barce!
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Iniesta out for koliko dugo? {#}

15 godina
FC Barcelona
Bojim se da je nešto ozbiljno,nije uopće mogao potrčati kad je izlazio i šepao je dosta.Samo je još to trebalo :(
14 godina
FC Barcelona

Ma daj omfg...Kako su sad dobili gol ajme.Kud bas sad

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mrzim ovaj Milan iz dna duše. Usudio bih se reći više od Reala.

15 godina
FC Barcelona

pa nemogu vjerovati,drugu utakmicu zaredom im se osvetilo ovo opuštanje i za*ebavanje. Kao da sam znao da će im se osvetiti,ali još jednom neka mi netko spomene nešto o sucima i Barceloni odmah ću ga poslati u pm.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2011 22:40 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

boze sacuvaj... zabit barceloni u 1. i 92. minuti....od 3 pokusaja.... pa plaka bi da nije smisno....

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Milan i Barcelona su mi dva najdraza kluba,zna se tko je trebao pobjediti ali ipak svaka cast milanu sto su izdrzali i na kraju uspili zabiti,a sada što reći?

16 godina
FC Barcelona

osim nabijanja i one kontre u1 min, milan apsolutno ništa nije napravia,

već vidim da neće daleko dogurat ove godine u LP..

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
15 godina
neaktivan
Koje smece...
15 godina
FC Barcelona

di su sad ti kako bi rekli mrzitelji Barcelone "suci koji sude za Barcu",čist penal na Messiju nije sviran,i prije onog kornera,Abidal gradi loptu ovaj ga odgurne rukama u korner i sudac sudi korner? Samo bi želio da prestanu te priče o sucima i Uefi vezano za Barcu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2011 22:48 (antimadridista).
17 godina
antimadridista kaže...

di su sad ti kako bi rekli protivnici Barcelone "suci koji sude za Barcu",čist penal na Messiju nije sviran,i prije onog kornera,Abidal gradi loptu ovaj ga odgurne rukama u korner i sudac sudi korner? Samo bi želio da prestanu te priče o sucima i Uefi vezano za Barcu.

A bilo je diskutabilnih utakmica vezanih uz Barcelonu prije, to se poreči ne može. Danas je tako kako je, jedan dan likujete, drugi tugujete.

We are nothing but the stones to pave the way...
15 godina
neaktivan
Ajdw, bilo pa proslo, ajmo Dinamooo makar sam hajdukovac, ne podnosim Unreal Madrid...
15 godina
Ad4pt3r kaže...
antimadridista kaže...

di su sad ti kako bi rekli protivnici Barcelone "suci koji sude za Barcu",čist penal na Messiju nije sviran,i prije onog kornera,Abidal gradi loptu ovaj ga odgurne rukama u korner i sudac sudi korner? Samo bi želio da prestanu te priče o sucima i Uefi vezano za Barcu.

A bilo je diskutabilnih utakmica vezanih uz Barcelonu prije, to se poreči ne može. Danas je tako kako je, jedan dan likujete, drugi tugujete.

nitko ni ne likuje ni tuguje,samo bi volio da prestanu te priče da suci sude za Barcu,jer to su gluposti neviđene.

16 godina
neaktivan
FC Barcelona
ako se mene pita trebalo je bit 3-2. I BTW Milan u ovoj tekmi nije igrao ama bas nikako, al eto vise srece nek pameti.
A barca se pred kraj previse opustila
I'll be back
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Da Milan je šugavo igrao danas,falio im je i dobar igrač ali Barcelona je trebala više paziti na kraju,pogotovo ako igra sa Milanom zna se kad je taj klub najopasniji.Čestitke Mesiju na golu stvarno majstorki ostvareno {#}

15 godina
shady1024 kaže...

Da Milan je šugavo igrao danas,falio im je i dobar igrač ali Barcelona je trebala više paziti na kraju,pogotovo ako igra sa Milanom zna se kad je taj klub najopasniji.Čestitke Mesiju na golu stvarno majstorki ostvareno {#}

Nije Messi zabio gol,misliš asistencija?

16 godina
FC Barcelona

a vidiš da te prca... tek sad vidin zašto ih zovu žabari!!!!

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma ono je njegov gol, nije važno tko je gurnuo u mrežu. {#}

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

E da hvala na ispravku :) kada je doslovno potrčao kroz 3-4  igraca i asistirao,oprostite još sam zbunjen nakon utakmice {#}

15 godina
PLASMAorLCD kaže...

Ma ono je njegov gol, nije važno tko je gurnuo u mrežu. {#}

istina,kako ih je samo trojicu izbacio,baš mi je žao što nije zabio gol danas,bio je najbolji igrač uvjerljivo.

15 godina
neaktivan
Ja bih rekao da je Alessandro Nesta bio najbolji, s obzirom na zavrsni rezultat i igru Milana...
16 godina
neaktivan
FC Barcelona
Iskreno sam razocaran igrom Milana. Tako su prekrasno krenuli(iako navijam za barcu i dinamo), a onda najednom kraj. Mislim oni nisu igrali hebenih 89 minuta cijele tekme. Barca je konstantno bila na njihovoj polovici i kad bi ovi dosli do lopte, izgubili bi je u roku keks.
Kao sto rekoh, vise srece nek pameti. No naravno nemozemo ni pohvalit Barcelonu, jer ono na kraju se nije smjelo desit, previse su se opustili i podcijenili milan.
I'll be back
14 godina
protjeran
microman kaže...
Iskreno sam razocaran igrom Milana. Tako su prekrasno krenuli(iako navijam za barcu i dinamo), a onda najednom kraj. Mislim oni nisu igrali hebenih 89 minuta cijele tekme. Barca je konstantno bila na njihovoj polovici i kad bi ovi dosli do lopte, izgubili bi je u roku keks.

To je talijanska ekipa i tako to ide. Milan je takvom igrom nekada osvajao Ligu Prvaka. Većini nije atraktivno i lijepo za gledati, ali meni Milanova igra ima neku draž.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice