ma nije bio problem što on nije igrao,nije Barca bila toliko loša da nije zaslužila pobjedu,jednostavno su mislili da je gotovo i previše se opustili i to je to.Ovako je bilo i prošle godine protiv Herculesa na početku sezone pa ih je to probudilo,nadam se da će ista situacija biti i ove godine.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

U svakom slučaju dobra asisetencija Ville, barem ima asistenciju više.

Ako ništa dobro je reagovao, garant je uslijedio adrenalinski šok kad je vidio kako lopta prolazi pored njega.
Početni sastav Barcelone:
Valdes,Alves,Busquets,Abidal,Keita,Xavi,Iniesta,Villa,Pedro,Messi
možda bude problema u obrani,nema nijednog pravog stopera u sastavu,nadam se da će sve biti u redu i da Barca starta u LP pobjedom.
VAMOS BARCA!

Iniesta out for koliko dugo?

Ma daj omfg...Kako su sad dobili gol ajme.Kud bas sad
Mrzim ovaj Milan iz dna duše. Usudio bih se reći više od Reala.
pa nemogu vjerovati,drugu utakmicu zaredom im se osvetilo ovo opuštanje i za*ebavanje. Kao da sam znao da će im se osvetiti,ali još jednom neka mi netko spomene nešto o sucima i Barceloni odmah ću ga poslati u pm.
boze sacuvaj... zabit barceloni u 1. i 92. minuti....od 3 pokusaja.... pa plaka bi da nije smisno....
Milan i Barcelona su mi dva najdraza kluba,zna se tko je trebao pobjediti ali ipak svaka cast milanu sto su izdrzali i na kraju uspili zabiti,a sada što reći?
osim nabijanja i one kontre u1 min, milan apsolutno ništa nije napravia,
već vidim da neće daleko dogurat ove godine u LP..
di su sad ti kako bi rekli mrzitelji Barcelone "suci koji sude za Barcu",čist penal na Messiju nije sviran,i prije onog kornera,Abidal gradi loptu ovaj ga odgurne rukama u korner i sudac sudi korner? Samo bi želio da prestanu te priče o sucima i Uefi vezano za Barcu.
di su sad ti kako bi rekli protivnici Barcelone "suci koji sude za Barcu",čist penal na Messiju nije sviran,i prije onog kornera,Abidal gradi loptu ovaj ga odgurne rukama u korner i sudac sudi korner? Samo bi želio da prestanu te priče o sucima i Uefi vezano za Barcu.
A bilo je diskutabilnih utakmica vezanih uz Barcelonu prije, to se poreči ne može. Danas je tako kako je, jedan dan likujete, drugi tugujete.
di su sad ti kako bi rekli protivnici Barcelone "suci koji sude za Barcu",čist penal na Messiju nije sviran,i prije onog kornera,Abidal gradi loptu ovaj ga odgurne rukama u korner i sudac sudi korner? Samo bi želio da prestanu te priče o sucima i Uefi vezano za Barcu.
A bilo je diskutabilnih utakmica vezanih uz Barcelonu prije, to se poreči ne može. Danas je tako kako je, jedan dan likujete, drugi tugujete.
nitko ni ne likuje ni tuguje,samo bi volio da prestanu te priče da suci sude za Barcu,jer to su gluposti neviđene.
A barca se pred kraj previse opustila
Da Milan je šugavo igrao danas,falio im je i dobar igrač ali Barcelona je trebala više paziti na kraju,pogotovo ako igra sa Milanom zna se kad je taj klub najopasniji.Čestitke Mesiju na golu stvarno majstorki ostvareno
Da Milan je šugavo igrao danas,falio im je i dobar igrač ali Barcelona je trebala više paziti na kraju,pogotovo ako igra sa Milanom zna se kad je taj klub najopasniji.Čestitke Mesiju na golu stvarno majstorki ostvareno
Nije Messi zabio gol,misliš asistencija?
a vidiš da te prca... tek sad vidin zašto ih zovu žabari!!!!
Ma ono je njegov gol, nije važno tko je gurnuo u mrežu.
E da hvala na ispravku :) kada je doslovno potrčao kroz 3-4 igraca i asistirao,oprostite još sam zbunjen nakon utakmice
Ma ono je njegov gol, nije važno tko je gurnuo u mrežu.
istina,kako ih je samo trojicu izbacio,baš mi je žao što nije zabio gol danas,bio je najbolji igrač uvjerljivo.
Kao sto rekoh, vise srece nek pameti. No naravno nemozemo ni pohvalit Barcelonu, jer ono na kraju se nije smjelo desit, previse su se opustili i podcijenili milan.
To je talijanska ekipa i tako to ide. Milan je takvom igrom nekada osvajao Ligu Prvaka. Većini nije atraktivno i lijepo za gledati, ali meni Milanova igra ima neku draž.