EP u nogometu - Francuska 2016

poruka: 1.803
|
čitano: 122.355
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Najavljivano i ostvareno, mrzitelji svega hrvatskog prekinuli su utakmicu i zbog toga smo i prokockali utakmicu.
Koliko god loše mislili o meni ali zaslužili smo izbacivanje na 5 godina iz svih natjecanja zajedno za klubovima. I makar to bilo samo zbog malog djela ljudi jedino tako ćemo se opametiti i te ljude strpati u zatvore te urediti mir na stadionima. Jer jako se dobro zna tko je to učinio ali i oni koji takve brane.

Također taj prekid izravno je utjecao na rezultat, psihički smo totalno pali, od Španjolske ćemo izgubiti.

15 godina
neaktivan

Sramota.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
14 godina
odjavljen

Ali, redari, kako su uspjeli sakriti baklje?

15 godina
neaktivan
Re: EP u nogometu - Francuska 2016
walentkane kaže...

Najavljivano i ostvareno, mrzitelji svega hrvatskog prekinuli su utakmicu i zbog toga smo i prokockali utakmicu.
Koliko god loše mislili o meni ali zaslužili smo izbacivanje na 5 godina iz svih natjecanja zajedno za klubovima. I makar to bilo samo zbog malog djela ljudi jedino tako ćemo se opametiti i te ljude strpati u zatvore te urediti mir na stadionima. Jer jako se dobro zna tko je to učinio ali i oni koji takve brane.

Također taj prekid izravno je utjecao na rezultat, psihički smo totalno pali, od Španjolske ćemo izgubiti.

Pa nisu huligani krivi. Jesu prekinuli utakmicu nakratko i napravili pizdariju ali nisu oni sjebali nego naši. Takvu  priliku propustit. Šteta

pero_HR
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2016 20:08 (peroko).
12 godina
protjeran

Jel torcida?

15 godina
walentkane kaže...

NIJE ISTINA ! ! !

Utakmicu su prokockali igrači, i izbornik. Ne možeš dati 2 gola i otić na godišnji. Čim su čehi uvaljali prvi gol, znalo se da će i drugi, prije ili kasnije, bez obzira na prekid. A umalo su uvaljali i treći. 

12 godina
neaktivan

Ma naši su izgubili ritam nakon što su ovi šljamovi počeli jebati sa bakljama! Po meni to nisu niti huligani, to su obične pi*ketine koji su zaslužili samo da ih Rusi sačekaju negdje van stadiona i samelju ih od batina jer očito Francuzi nisu sposobni!

14 godina
odjavljen
peroko kaže...
walentkane kaže...

Pa nisu huligani krivi. Jesu prekinuli utakmicu nakratko i napravili pizdariju ali nisu oni sjebali nego naši. Takvu  priliku propustit. Šteta

Moglo je biti 2:1 za nas da oni nisu prekinuli, jer onda vjerojatno ne bi došlo do penala.

12 godina
neaktivan
Tallahassee kaže...

Jel torcida?

A nego tko, objava prije 3 sata

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
12 godina
neaktivan
mystik kaže...
walentkane kaže...

NIJE ISTINA ! ! !

Utakmicu su prokockali igrači, i izbornik. Ne možeš dati 2 gola i otić na godišnji. Čim su čehi uvaljali prvi gol, znalo se da će i drugi, prije ili kasnije, bez obzira na prekid. A umalo su uvaljali i treći. 

86. minuta, naš napad, bez ovoga maksimalno 2min sudačke nadoknade, a obrana izgleda solidno. I onda se ovo sranje dogodi i odjednom sudačka 8min, u kojima je Vida igrao rukom, nemoj molim te reci da to nije istina

moglo bi se, al prvo trebaš dobiti na masi tijela, a onda tu masu izgradiš u mišiće.. ~Vaas
15 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...
peroko kaže...
walentkane kaže...

Moglo je biti 2:1 za nas da oni nisu prekinuli, jer onda vjerojatno ne bi došlo do penala.

A ti vidiš budućnost pa znaš? Pa jel naš igrač igrao rukom ili huligan s tribina?

pero_HR
13 godina
ddarknessfairyy kaže...
Tallahassee kaže...

Jel torcida?

A nego tko, objava prije 3 sata

Bolju taktiku napravili nego Čačić za kraj utakmice

Ubi bene, ibi patria.
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2016 20:16 (Et_Tu_Brute?).
12 godina
neaktivan

inače ne pratim nogomet, ali pogledao sam zadnjih 20ak minuta ove utakmice. može li mi netko ukratko objasnit zašto "naši" navijači žele prekinuti utakmicu, i osramotit hrvatsku? nikako mi neide u glavu, inače ne pratim nogomet, ali ovo me baš razpizdilo...

9 godina
neaktivan

Premda realno, bila je 86. i garantiram vam da čačić nije ni mislio mijennjat nikoga.

Al dobro, naučit će jednog dana.

Jedna izmjena je uvijek u 83. kod ovakvog rezultata,a druga čim prije 90.

Inače daš protivnicima da se razmašu.

Kruha i igara...
13 godina
ervin121 kaže...

inače ne pratim nogomet, ali pogledao sam zadnjih 20ak minuta ove utakmice. može li mi netko ukratko objasnit zašto "naši" navijači žele prekinuti utakmicu, i osramotit hrvatsku? nikako mi neide u glavu, inače ne pratim nogomet, ali ovo me baš razpizdilo...

Određeni navijaci misle da je reprezentacija privatna prčija za Mamića, HNS-a

Ubi bene, ibi patria.
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2016 20:18 (Et_Tu_Brute?).
9 godina
neaktivan
ervin121 kaže...

Zato jer su se ruski i engleski već "dokazali" pa ne žele biti pičke.

Kruha i igara...
15 godina
Ratohnhake:ton kaže...

86. minuta, naš napad, bez ovoga maksimalno 2min sudačke nadoknade, a obrana izgleda solidno. I onda se ovo sranje dogodi i odjednom sudačka 8min, u kojima je Vida igrao rukom, nemoj molim te reci da to nije istina

Obrana izgleda sve samo ne solidno. Već su posaguali jednog i opće ih ne interesira igra. Igra se pomaknula dalje samo za onoliko za koliko su ovi prekinuli. Nitko ne garantira da Vida i u normalnom raspletu ne bi igrao rukom.

Pitanje je, što ti kvragu ruka ima raditi iznad glave?

Dakle -> Ne pokušavati sad opravdati poraz radi ovih debila. Biti iskren i reći da s igrom u drugom poluvremenu nismo zaslužili ni taj bod. I da englez stvarno nije bio jako jako naklonjen, i zaboravio sudit par stvari Čehima u prvom djelu posaugali bi mi žešće ovu tekmu. 

Kroz sve ove godine, kroz sve moguće sportove u reprezentacijama se povlači isti mentalitet kad dobiju neku prednost. Ajmo na godišnji pa šta bude.

16 godina

nvm

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2016 20:20 (MacTheBig).
17 godina
neaktivan
ervin121 kaže...

Nemoj to pitanje nama postavljati. Morati ćeš to pitati bivšeg predsjednika Josipovića koji je takve opravdavao nakon utakmice u Italiji i svega što su bitange tamo napravile.

Dobro je, a bit će i gore!
10 godina
neaktivan

Ovakvim neotesanim huliganima i divljacima treba oduzeti dokumente i mogućnost izlaska iz države tijekom ovakvih događaja. A policija im treba pendrecima lomit kosti dok ne nauče drukčije. Da nisu stali s igrom, onakva situacija se nebi ni dogodila jer su bili uigrani.

Povjerenje zahtijeva godine za izgradnju, sekunde za uništenje i vječnost za popravak
14 godina

Ako se mogu zumirati sise na tribini onda bar neka pokažu ovih par jadnika...

16 godina
mystik kaže...
Ratohnhake:ton kaže...

Obrana izgleda sve samo ne solidno. Već su posaguali jednog i opće ih ne interesira igra. Igra se pomaknula dalje samo za onoliko za koliko su ovi prekinuli. Nitko ne garantira da Vida i u normalnom raspletu ne bi igrao rukom.

Pitanje je, što ti kvragu ruka ima raditi iznad glave?

Dakle -> Ne pokušavati sad opravdati poraz radi ovih debila. Biti iskren i reći da s igrom u drugom poluvremenu nismo zaslužili ni taj bod. I da englez stvarno nije bio jako jako naklonjen, i zaboravio sudit par stvari Čehima u prvom djelu posaugali bi mi žešće ovu tekmu. 

Kroz sve ove godine, kroz sve moguće sportove u reprezentacijama se povlači isti mentalitet kad dobiju neku prednost. Ajmo na godišnji pa šta bude.

Naravno da nebi igrao rukom jer bi utakmica do tada davno završila.

17 godina

Da može se i te snimke će se poslati našem sudu koji će im odrediti 30 dana uvjetno.

14 godina
Može li mi netko reći tko se više razumije u nogomet, da li je ovo bio opravdani penal?
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011 David Bowie 1947-2016
17 godina

Da bio je čisti penal.

15 godina
MacTheBig kaže...

Naravno da nebi igrao rukom jer bi utakmica do tada davno završila.

Kako? Šta, jednostavno bi vrijeme prestalo teći?

Ako je tekma prekinuta u 86., nastavljena u 90.toj, gol smo dobili u 94. Znači da tekma nije prekinuta, gol bi dobili u 90-toj. 

17 godina
neaktivan
alen4430 kaže...
Može li mi netko reći tko se više razumije u nogomet, da li je ovo bio opravdani penal?

Nažalost da. Igra rukom koja je u neprirodnom položaju, a šesnaesterac je u pitanju.

Dobro je, a bit će i gore!
10 godina

Takva ljude doslovno treba samarat dan i noc!! Pa cekaj malo cemu to? Kakvi zatucani umovi, stvarno ne kuzim zasto ovako nesto raditi. Sve trsokove placas da bi dosao tamo napraviti nered, neka netko kaze da imaju gram mozga, seljacine.

Mene a vjerujem i ostale prave navijace najvise boli to sto smo bili doslovno par minuta od pobjede ali nee, zasto pobjediti i uzeti 3 boda kada mozes rezimirat i osvojiti 1 bod, osramotit se u svijetu i pokupit novu kaznu. Sve zahvaljujuci pojedincima koji nemaju zivot ni mozak. A najvise od svega me zivcira to sto je Ceska na jedvite jade uzela bod koji nije zasluzila u nijednom aspektu utakmice, sramota. 

14 godina
alen4430 kaže...

Da penal je opravdan, ruka nije uz tijelo i to nije prirodan položaj. 

Utvaram si da ne libo gabri za one debilne idiote, ma otkuda bili i čiji igrači, ali kako progledati kroz prste onim Luzerima od kontrolora na ulasku u stadion?!?! 

Pa da su i cure prenijele arsenal, pa imali su ženske kontrolore, uređaje za skeniranje, ....!!!! 

BTW; jesu li ulaznice bile vezane na ime i prezime gledaoca?!?! 

ATJ Lučko
15 godina
Al ga seru ovi na HRT-u. U prvom dijelu je sve bilo bajno sad ni to ne valja po njima.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice