- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
;)) malo te spr*am:)
A šta su mogli napravit, pozvali su ih u Ligu Prvaka zasluženo, punudili im 7 miliona eura i svakom igraču 400 tisuća eura, i sad bi ti da oni to odbiju?! Da je netko bolji od Mamića u Dinamu, dao bi tih 7 miliona eura HNL-u pa da neki ku*ac naprave od naše lige.
ma svaka čast za plasman,ali ovdje se pokazalo da je to jaaaaako daleko od nekog turbo europskog Dinama o kakvom Mamić govori.
a Dinamo stvarno nije u redu,više se nemožemo šaliti ni na onu foru o teniskim setovima :D
ako dinamo gubi po 5 gola razlike a u domace prvenstvo vec godinama zavrsava sa 20 bodova razlike za drugim
sta bi tek bilo kad bi neka druga ekipa iz nase lige igrala ligu prvaka?
necu ni zamisljat situaciju al sigurno bi trebali mjenjati na poluvremenu mrezu gola
ako dinamo gubi po 5 gola razlike a u domace prvenstvo vec godinama zavrsava sa 20 bodova razlike za drugim
necu ni zamisljat situaciju al sigurno bi trebali mjenjati na poluvremenu mrezu gola
pa o tome ja i govorim,to je žalosno.
pa ovaj Lyon kaska u francuskom prvenstvu protiv ekipa na sredini,čak i pri dnu tablice.
Tu se vidi na kakvoj razini je naš nogomet,sramotno.
pa o tome ja i govorim,to je žalosno.
pa ovaj Lyon kaska u francuskom prvenstvu protiv ekipa na sredini,čak i pri dnu tablice.
Tu se vidi na kakvoj razini je naš nogomet,sramotno.
Pa kolko sam čuo, naša liga (HNL) je negdje pri dnu svih liga svijeta.
7 dana prije tekme sa Lyonon
- alo Lyon ovde Maminjo, ce te kupit tekmu a?
- necemo!
- aj aj znas da nas ne mozete dobit toliko puno kako vam treba
- ma znam ali skup si Maminjo kupili smo sudca.
.
.
.
tekma
.
.
.
27" - kupljeni sudac vadi crveni karton, svejedno Dinamo izvrstan 1:0, jedva nekako uguraju gol 1:1
.
.
.
poluvrijeme
- alo Lyon ovdi Maminjo. San Van reka da ne morete dobit koliko Vam triba, ni sa sucen. Nego ocete kupit utakmicu.
- Hocemo.
-Aj mi posaljite kopiju uplate mailom.
...you have new message maminjo
Mamić ulazi u svlačionicu i daje instrukcije.
7 dana prije tekme sa Lyonon
.
.
.
poluvrijeme
- alo Lyon ovdi Maminjo. San Van reka da ne morete dobit koliko Vam triba, ni sa sucen. Nego ocete kupit utakmicu.
Nisam znao da Mamić priča kao dalmatinac.
on je infiltrirani ( ...ebate sta je ovo tesko spelovat ) dalmoš, fetivi
čak torcidaš
pa vidiš ča van je od kluba napravija :-)
pa vidiš ča van je od kluba napravija :-)
Klub koji igra u ligi prvaka
Dobro, uglavnom se sa njim igraju u ligi prvaka, ali to je nebitno
I da, to je ono vječno pitanje, biti zadnji u gradu ili prvi u selu. Dinamo je mogao puno bolje proći u Europskoj ligi, ali eto, narod hoće u LP...
Jurčić konačno dobio otkaz.
http://www.index.hr/sport/clanak/mamic-smijenio-krunu-jurcica/587317.aspx
znao sam da ćemo izgubiti ali toliko pff :S
samo mi je malo sumnjivo to što su ajaxu 2 čista gola poništili, a dinamu tj. leki sa smješkom dali crveni
znao sam da ćemo izgubiti ali toliko pff :S
samo mi je malo sumnjivo to što su ajaxu 2 čista gola poništili, a dinamu tj. leki sa smješkom dali crveni
Išlo se na to da Lyon prođe dalje...
da mi je bilo Mamica vidit... neprocjenjivo!
vecers sam posteno zaruzio, plan bio pogledat tekmu uz pice ili dva te zapicit doma - al jbg cestili Dalmatinci kao da je blagdan svih blagdsana... da znam da jos malo pa ce zora, da normalni svijet spaca, al jednostavno morao sam se ulogirat na par foruma i ostavit poruka: Dinamo rekorderi - muahahahahahhahaahaaa... jebo vas GMNK DINAMO i mamiceca prcija od HNL
Ne znam o čemu pričamo, pa ovo je realnost, da nije Kelave Dinamo bi 10 golova po utakmici LP primao, ne znam gledamo li isti sport uopće po komentarima nekih ovdje. Dinamo ne da je limitirana momčad, nego oni rođene veze nemaju.
A onda zamislite na kojoj je razini tek HNL i Hajduk, Split itd.
Očito da je velik dio dinamovih igrača preplaćen. Za kaznu bi im trebalo (barem) prepoloviti primanja i taj dio platiti karlovačkim i drugim nogometašima koji nemaju nikakvih primanja u zadnje vrijeme.
Ovo što je pokazano jučer mogu kao navijač ovako iscrtati: .
Morat ćemo pričekati neku znatno bolju generaciju. Bahatost je došla na naplatu.
Očito da je velik dio dinamovih igrača preplaćen. Za kaznu bi im trebalo (barem) prepoloviti primanja i taj dio platiti karlovačkim i drugim nogometašima koji nemaju nikakvih primanja u zadnje vrijeme.
Ovo što je pokazano jučer mogu kao navijač ovako iscrtati: .
Morat ćemo pričekati neku znatno bolju generaciju. Bahatost je došla na naplatu.
Nemoj tako
da je Space Shuttle(Sammir) bio na svojoj razini sigurno bi dobili Lyon
Moguce je da je Maminjo trljo ruke pune love
DINAMO ZG- Sinonim za bruku!
Čuo sam da će se Ajax žalit na ishod utakmice Lyon VS Dinamo, kao oni mislie da nema šanse da je Lyon legalnim putem mogao dobit Dinamo 7:1.
Čuo sam da će se Ajax žalit na ishod utakmice Lyon VS Dinamo, kao oni mislie da nema šanse da je Lyon legalnim putem mogao dobit Dinamo 7:1.
Sve je moguce i jos je Lyon zabio 2 gola iz zaleda. 4 i 7gol.
da Bog da dinamu zabrane igranje u europskim natjecanjima
Edit:jos kad pogledamo tekmu di su ajaxu ponistili 2 cista gola onda mi je sve jasno da je Uefa kriminalna organizacija
cak su francuske vlasti otvorile istragu za tekmu dinamo lyon.
mislim da je sve jasno
Edit:jos kad pogledamo tekmu di su ajaxu ponistili 2 cista gola onda mi je sve jasno da je Uefa kriminalna organizacija
Sumnjiva je situacija. I meni se jučer činilo kao da je utakmica namještena kako su naši igrali, ali opet ne znam. Ne mogu vjerovat da bi tako očito išli na namještanje prolaza Lyona ispred Ajaxa, a s druge strane ispada Man Utd.
Mogao bi Dinamo na dugogodišnje hlađenje od Europe, a ukoliko se dokaže da su prste imali i Mamići osobno, ne znam što napraviti osim pustiti razularenu masu Boysa na njih.
Baš si pametan. Stvarno, žao mi je šta nisam tako pametan kao ti. <sarcasm>
Realno, Šibenik ne bi primio 6 golova u manje od pola sata, ajde probudite se malo. Nakantali su nam svetinju, nema dvojbe ali nešto je tu toliko sumnjivo oko angažmana pojedinaca da to nisu istine..pa imao sam dojam da igramo 7 protiv 11.
Evo par aktualnih nakon jučerašnje utakmice: :D
Izvučena je sedmica u Zagrebu a dobitnik jeeee Dinamo... Čestitamo od sveg srca na super sedmici.
I tako je Dinamo ponovno izbacio Ajax.
Raspisan natječaj za šivanje mreža na Maksimiru.
Kako hrvati broje do 10? 1, 2, 3, Ajax, 5, Real Madrid, Lyon, 8, 9, 10.
Ne postoji ni riječ za to. Kak se to veli: SEDMARDA.
Srećom da je zadnja utakmica, jer kako je krenulo nakon 6:2 pa 7:1 slijedi 8:0.
Omiljeno piće u Maksimiru? Seven-up!
Treba pustit(kažem pustit je drugačije nemože) Hajduk ili Rijeku da budu prvi u našoj lizi, uđu u Ligu prvaka, i baš me zanima kako bi se proslavili. Izgovori su već tu klasični. Hajduk na čelu s Malešom bi govorio da je Mamić platio utakmicu da oni izgube(jer to tako uvijek biva), Rijeka nebi imala za avion do tamo.