Dinamo 2011/12 zaključana tema

poruka: 951
|
čitano: 112.774
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12
Ne postoje naši stalni prijatelji i naši stalni neprijatelji, postoje samo naši stalni interesi. Winston Churchill
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.12.2011 22:44 (ulinsky).
15 godina
Re: Dinamo 2011/12
proćerani kaže...

;)) malo te spr*am:)

A šta su mogli napravit, pozvali su ih u Ligu Prvaka zasluženo, punudili im 7 miliona eura i svakom igraču 400 tisuća eura, i sad bi ti da oni to odbiju?! Da je netko bolji od Mamića u Dinamu, dao bi tih 7 miliona eura HNL-u pa da neki ku*ac naprave od naše lige.

ma svaka čast za plasman,ali ovdje se pokazalo da je to jaaaaako daleko od nekog turbo europskog Dinama o kakvom Mamić govori.

a Dinamo stvarno nije u redu,više se nemožemo šaliti ni na onu foru o teniskim setovima :D

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
Dinamo 2011/12

ako dinamo gubi po 5 gola razlike a u domace prvenstvo vec godinama zavrsava sa 20 bodova razlike za drugim

sta bi tek bilo kad bi neka druga ekipa iz nase lige igrala ligu prvaka?

necu ni zamisljat situaciju al sigurno bi trebali mjenjati na poluvremenu mrezu gola

15 godina
herc1988 kaže...

ako dinamo gubi po 5 gola razlike a u domace prvenstvo vec godinama zavrsava sa 20 bodova razlike za drugim

necu ni zamisljat situaciju al sigurno bi trebali mjenjati na poluvremenu mrezu gola

pa o tome ja i govorim,to je žalosno.

pa ovaj Lyon kaska u francuskom prvenstvu protiv ekipa na sredini,čak i pri dnu tablice.

Tu se vidi na kakvoj razini je naš nogomet,sramotno.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
protjeran
antimadridista kaže...
herc1988 kaže...

pa o tome ja i govorim,to je žalosno.

pa ovaj Lyon kaska u francuskom prvenstvu protiv ekipa na sredini,čak i pri dnu tablice.

Tu se vidi na kakvoj razini je naš nogomet,sramotno.

Pa kolko sam čuo, naša liga (HNL) je negdje pri dnu svih liga svijeta.

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
17 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

7 dana prije tekme sa Lyonon

- alo Lyon ovde Maminjo, ce te kupit tekmu a?

- necemo!

- aj aj znas da nas ne mozete dobit toliko puno kako vam treba

- ma znam ali skup si Maminjo kupili smo sudca.

.

.

.

tekma

.

.

.

27" - kupljeni sudac vadi crveni karton, svejedno Dinamo izvrstan 1:0, jedva nekako uguraju gol 1:1

.

.

.

poluvrijeme

- alo Lyon ovdi Maminjo. San Van reka da ne morete dobit koliko Vam triba, ni sa sucen. Nego ocete kupit utakmicu.

- Hocemo.

-Aj mi posaljite kopiju uplate mailom.

...you have new message maminjo

Mamić ulazi u svlačionicu i daje instrukcije.

vatrom
14 godina
protjeran
vatrom kaže...

7 dana prije tekme sa Lyonon

.

.

.

poluvrijeme

- alo Lyon ovdi Maminjo. San Van reka da ne morete dobit koliko Vam triba, ni sa sucen. Nego ocete kupit utakmicu.

Nisam znao da Mamić priča kao dalmatinac.

17 godina
neaktivan

on je infiltrirani ( ...ebate sta je ovo tesko spelovat ) dalmoš, fetivi

čak torcidaš

pa vidiš ča van je od kluba napravija :-)

vatrom
17 godina
vatrom kaže...

pa vidiš ča van je od kluba napravija :-)

Klub koji igra u ligi prvaka{#} 

Dobro, uglavnom se sa njim igraju u ligi prvaka, ali to je nebitno{#}

I da, to je ono vječno pitanje, biti zadnji u gradu ili prvi u selu. Dinamo je mogao puno bolje proći u Europskoj ligi, ali eto, narod hoće u LP...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12
14 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

znao sam da ćemo izgubiti ali toliko pff :S

samo mi je malo sumnjivo to što su ajaxu 2 čista gola poništili, a dinamu tj. leki sa smješkom dali crveni {#}

Ako imate pitanje u vezi case moddinga slobodno pitajte. (sprejanje i rezanje itd.)
17 godina
timmyzg kaže...

znao sam da ćemo izgubiti ali toliko pff :S

samo mi je malo sumnjivo to što su ajaxu 2 čista gola poništili, a dinamu tj. leki sa smješkom dali crveni {#}

Išlo se na to da Lyon prođe dalje...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
sad se mogu posvetit zestokoj borbi u HNL-u i osvajanju naslova. kako kaze Kruno, "iscrpila ih je domaca polusezona". inace, Lyon se u Francuskoj odmara. ne igraju utakmice kako bi bili svjezi za LP. ipak, treba zabit 7 komada:)
da mi je bilo Mamica vidit... neprocjenjivo!
15 godina
protjeran
Dinamo 2011/12

vecers sam posteno zaruzio, plan bio pogledat tekmu uz pice ili dva te zapicit doma - al jbg cestili Dalmatinci kao da je blagdan svih blagdsana... da znam da jos malo pa ce zora, da normalni svijet spaca, al jednostavno morao sam se ulogirat na par foruma i ostavit poruka: Dinamo rekorderi - muahahahahahhahaahaaa... jebo vas GMNK DINAMO i mamiceca prcija od HNL

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
15 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Nekad je ova pjesma bila dio odjavne špice prijenosa Dinamovih utakmica, a koje su završile... ma znate kako  {#}

Ivica Šerfezi - Suze Liju Plave Oči

15 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Ne znam o čemu pričamo, pa ovo je realnost, da nije Kelave Dinamo bi 10 golova po utakmici LP primao, ne znam gledamo li isti sport uopće po komentarima nekih ovdje. Dinamo ne da je limitirana momčad, nego oni rođene veze nemaju.

A onda zamislite na kojoj je razini tek HNL i Hajduk, Split itd.

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2011 7:57 (thedream).
15 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

lawl :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2011 8:29 (nine).
14 godina
Potres u Zagrebu 7.1 po Richteru
16 godina
Dinamo 2011/12

Očito da je velik dio dinamovih igrača preplaćen. Za kaznu bi im trebalo (barem) prepoloviti primanja i taj dio platiti karlovačkim i drugim nogometašima koji nemaju nikakvih primanja u zadnje vrijeme.

Ovo što je pokazano jučer mogu kao navijač ovako iscrtati: {#}.

Morat ćemo pričekati neku znatno bolju generaciju. Bahatost je došla na naplatu.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
15 godina
Micek kaže...

Očito da je velik dio dinamovih igrača preplaćen. Za kaznu bi im trebalo (barem) prepoloviti primanja i taj dio platiti karlovačkim i drugim nogometašima koji nemaju nikakvih primanja u zadnje vrijeme.

Ovo što je pokazano jučer mogu kao navijač ovako iscrtati: {#}.

Morat ćemo pričekati neku znatno bolju generaciju. Bahatost je došla na naplatu.

Nemoj tako

da je Space Shuttle(Sammir) bio na svojoj razini sigurno bi dobili Lyon  {#}

15 godina
16 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

DINAMO ZG- Sinonim za bruku! {#}

Glavno je ne lažite samog sebe. Onaj ko laže samog sebe i svoju laž sluša, dolazi dotle da već nikakvu istinu ni u sebi ni oko sebe ne primećuje, i prema tome, ne poštuje ni sebe ni druge.
16 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Čuo sam da će se Ajax žalit na ishod utakmice Lyon VS Dinamo, kao oni mislie da nema šanse da je Lyon legalnim putem mogao dobit Dinamo 7:1.

F.C. LIVERPOOL, F.C. CHELSEA, F.C. JUVENTUS
15 godina
Praetorian1 kaže...

Čuo sam da će se Ajax žalit na ishod utakmice Lyon VS Dinamo, kao oni mislie da nema šanse da je Lyon legalnim putem mogao dobit Dinamo 7:1.

Sve je moguce i jos je Lyon zabio 2 gola iz zaleda. 4 i 7gol.

da Bog da dinamu zabrane igranje u europskim natjecanjima

Edit:jos kad pogledamo tekmu di su ajaxu ponistili 2 cista gola onda mi je sve jasno da je Uefa kriminalna organizacija

cak su francuske vlasti otvorile istragu za tekmu dinamo lyon.

mislim da je sve jasno

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2011 14:05 (herc1988).
16 godina
neaktivan
herc1988 kaže...
Praetorian1 kaže...

Edit:jos kad pogledamo tekmu di su ajaxu ponistili 2 cista gola onda mi je sve jasno da je Uefa kriminalna organizacija

Sumnjiva je situacija. I meni se jučer činilo kao da je utakmica namještena kako su naši igrali, ali opet ne znam. Ne mogu vjerovat da bi tako očito išli na namještanje prolaza Lyona ispred Ajaxa, a s druge strane ispada Man Utd. 

15 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Mogao bi Dinamo na dugogodišnje hlađenje od Europe, a ukoliko se dokaže da su prste imali i Mamići osobno, ne znam što napraviti osim pustiti razularenu masu Boysa na njih.

Cemetary gates
14 godina
protjeran
herc1988 kaže...
Praetorian1 kaže...

Baš si pametan. Stvarno, žao mi je šta nisam tako pametan kao ti. <sarcasm>

15 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Realno, Šibenik ne bi primio 6 golova u manje od pola sata, ajde probudite se malo. Nakantali su nam svetinju, nema dvojbe ali nešto je tu toliko sumnjivo oko angažmana pojedinaca da to nisu istine..pa imao sam dojam da igramo 7 protiv 11.

Cemetary gates
14 godina
Dinamo 2011/12

Evo par aktualnih nakon jučerašnje utakmice: :D

Izvučena je sedmica u Zagrebu a dobitnik jeeee Dinamo... Čestitamo od sveg srca na super sedmici.

I tako je Dinamo ponovno izbacio Ajax.

Raspisan natječaj za šivanje mreža na Maksimiru.

Kako hrvati broje do 10? 1, 2, 3, Ajax, 5, Real Madrid, Lyon, 8, 9, 10.

Ne postoji ni riječ za to. Kak se to veli: SEDMARDA.

Srećom da je zadnja utakmica, jer kako je krenulo nakon 6:2 pa 7:1 slijedi 8:0.

Omiljeno piće u Maksimiru? Seven-up!

14 godina
protjeran
Dinamo 2011/12

Treba pustit(kažem pustit je drugačije nemože) Hajduk ili Rijeku da budu prvi u našoj lizi, uđu u Ligu prvaka, i baš me zanima kako bi se proslavili. Izgovori su već tu klasični. Hajduk na čelu s Malešom bi govorio da je Mamić platio utakmicu da oni izgube(jer to tako uvijek biva), Rijeka nebi imala za avion do tamo.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice