Dinamo 2011/12 zaključana tema

poruka: 951
|
čitano: 115.908
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Dinamo 2011/12
timmyzg kaže...
silentblader kaže...
Bubabug kaže...

Trebali ste jučer biti na Sjeveru i doživiti tu Energiju i tu Atmosferu,nešto prekrasno.Nitijedan incident,sve je prošlo super a atmosfera na tribini je bila prejaka! Sljedeću domaću tekmu OPET svi na SJEVER!

bio sam na sjeveru i naravno u sredini i dobio sam skoro živčani slom, jedna pjesma traje 15min i tako svaka, svakih 15min nova pjesma....stari vođa otišao jer je bio protiv bojkota a novi vođa zna samo 4-5 pjesama katastrofa....

Ja sam također bio u sredini tj u kopu,i nije da vođa nezna pjesme nego ti se navija Engleskim načinom a to ti znači da je bitna konstantnost i glasnoća skupine na tribini i takav način navijanja zahtjeva veće napore a i također pruži gromoglasnu podršku!Po meni atmosfera na Sjeveru je bila za 10,samo možda da je bila malo veća brojnost ali i to bu se popravilo s vremenom.Ovo je jedno od boljih izdanja BBB

14 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Sretno večeras Dinamu!!
Odigrajte kao protiv Reala, ostavite srce na terenu! {#} 

http://www.njuskalo.hr/korisnik/LivCRO1892
16 godina

Listići su spremni, ajmo dinamo!

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
14 godina
Dinamo 2011/12

Ajmo dečki, neka vrancuzi vide malo nogometa večeras, iz rvacke  {#}!!!!

BTW; što se događa sa ovim plavim dečkima, vatrenim navijačima Dinama, nisu valjda svi otišli u Lyon na tekmu {#}, a možda i jesu, neka {#}, bodriti će mo mi koji smo ovdje ostali {#}  pred televizorom, he he he he he he he!!!!

Sretno večeras Dinamo, makar častan egal ako ne već i glat pobjeda {#}!

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan
Ima ko link za online
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
Dinamo 2011/12

Ma daj,smiješni su! {#}

Dobiju gol iz ničega,to jest iz katastrofalne pogreške,jednostavno ne mogu vjerovati{#}

Old Insomniac
14 godina
Dinamo 2011/12

Pa ovo nije moguće, da su neki ipak impresionirani utakmicom, dvije glupe greške, od kojih je drug realizirana, istina, kaže poslovica, treća sreća, ali kada igraš kao papak, od muke se ne mogu sjetiti koji igrač je dodao loptu Gomisu, iritantno do bola  {#}!

ATJ Lučko
16 godina
Dinamo 2011/12

Hebemti,i tak nemam živaca na bacanje,a sad sam pogubio još par kilograma s njima:(

Jest,u jednom razdoblju su solidno stajali na terenu pa opet pala koncentracija.

Za sad jedino Vidu malog mogu pohvalit i svaka čast Kelavi kaj je skinul ovu zadnju 100%-tnu

priliku Revellieru.

Obrana nam je smiješna i preplašena(čast Vidi koji je izuzetak i samo jednom je ispao).

Old Insomniac
15 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Nevjerovatno, prvo bi krenuo od trenera... koji k**** Simunic radi na klupi?
Pokrivac - katastrofalno.

Drugi gol - gore od katastrofe, 3 igraca na prvoj vratnici (Kelava bi mozda i reagirao, da je mogao nesto vidjeti), ovaj se lagano useta...

Beqiraj imao odlicnu priliku, ali nije pratio igru, mislio je da nece doci do njega...

Vida, Kelava na razini.

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2011 21:40 (rebelsy).
16 godina
protjeran
Dinamo 2011/12

Nazalost imam osjecaj kao da nasi misle na nesta drugo umjesto utakmice.

I onaj Sammir mi kida zivce po drugi put.Ja neznam sta vide dobro u tom liku.

Spor ko djubre i ako prodje kojeg igraca to je ono kao bik siba naprijed pa ako prodje prodje

ako ne faul.

born to be gamer
17 godina
Dinamo 2011/12

Kelava odličan, opet bar zanimljivih, vanserijskih obrana, ali teško je dobro ocijeniti golmana kad je ekipa poražena 2:0

Ibanez katastrofa, mislim da nikad goru tekmu nije odigrao

Vida kralj, najbolji igrač na utakmici, čak je više upotrebljivih lopti dao od Badelja...

Tonel, osim one pogreške kod drugog gola, standardan, ali ništa više od toga...

Leko, sve mi se više čini da će on stvarno biti pojačanje Dinama, ima ga svugdje, a često je neprelažljiv.

Cellelo, solidan u obrani, ali opet previše je neprimjetan, nedovoljno agresivan. Ako igraš zadnjeg veznog, onda bar lomi one koji trče u kontru...

Pokrivač, čovjek je još nije uklopio u ekipu, loptu baca napamet, 10ak bespotrebno izgubljenih lopti...

Kovačić je izgleda bio pod dojom ovaj put, nije bilo onih njegovih karakterističnih prebacivanja strane, niti njegovih driblinga. S razlogom zamjenjen...

Tomečak par dobrih prodora, pogotovo u kombinaciji sa Beqirajom, ali onda nemaju kome ubaciti, jer ih nitko ne prati u napadu

Badelj, naš kapetan očito zakaže u velikim utakmicama, u obranbenim zadacima solidan, u napadu kao da je markirao...

Samir opet bljesnuo par puta, šteta što mu ona lopta na početku za Beqiraja nije prošla, i onaj udarac što mu je lovren blokirao.

Fatos kao i uvijek, nema lopti prema njemu, čovjek je stalno sam, i kad se vrati po loptu, nitko ga ne prati...

Šimunić kad je ušao bar je zatvorio onu rupu koja je u prvom poluvremenu bula na lijevoj strani, solidna partija, šteta što nije igrao od početka umjesto indisponiranog Ibaneza

Rukavina, ništa nije stigao napraviti...

Lyon je odigrao na 80% svojih mogučnosti, iskoristili su dvije Dinamove pogreške, i rutinerski pobjedili.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina

početna postava katastrofa..

pokrivač treba ulaziti eventualno pred kraj tekme..

obrana sa šimunićem je nešto sasvim drugo i to treba forsirati.

rukavina u napad od prve minute makar ništa zabijao, fatos je klasična špica, ništa ne može ako lopta ne dođe do njega.. a ne dolazi..

sammir pimpla bezveze ko blesav..

vida jedini radi pravi posao, sve ostalo mlako..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina
protjeran
Dinamo 2011/12

i opet prime glupe golove ,nebi nista reko da su iz pravih akcija zabili no ovako .... :_(

14 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Ibanez je teška,teška rupa u obrani već niz utakmica,zbog koje Dinamo samo slučajno nije primio više golova u nekoliko utakmica.A o njegovoj  nabijačini što se tiče udaraca i loših centaršuteva nije ni potrebno govoriti.

Dinamo bi bez njega i Callela u prvoj postavi bio jači 30%.

Bećiraj je jedan veliki,veliki tremaš pred golom kad se nađe u izglednim prilikama za rutinsku realizaciju.Sviđa mi se kao igrač,ali takvi igrači su za lokalnu uporabu...

Ne znam što se događa s Tonelom u zadnje vrijeme.Možda bi ga trebalo odmoriti kojih 10-ak dana,greške su postale pravilo,ali on zaslužuje prvu postavu i veliki kredit.

Pokrivač je ovakve kardinalne greške,ako se sjećate radio i u reprezentaciji,tako da mu na tako važnom mjestu u momčadi(zadnji vezni) ne bi više trebalo dati šansu.

Kad trener shvati da Ibaneza treba posjesti na klupu,bit će bolje...Istu grešku čini i Bilić sa Srnom u reprezentaciji.Zbog tog  momka koji glumi šerifa a više nema motor u stražnjici,rupa je u obrani,Bilić bi mogao izgubiti protiv Grčke,ali bit će onda, kasno...Vahid Halilhodžić bi razmontirao ove Francuze koji me ničim nisu impresionirali.Imaju onog prepotentnog Gomisa u napadu i to je sve...

Pozdrav  svim Dinamovcima od Hajdukovca iz Splita i puno sreće u daljnjim utakmicama u Ligi prvaka!

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2011 8:35 (steal).
15 godina
neaktivan
steal kaže...

Ibanez je teška,teška rupa u obrani već niz utakmica,zbog koje Dinamo samo slučajno nije primio više golova u nekoliko utakmica.A o njegovoj  nabijačini što se tiče udaraca i loših centaršuteva nije ni potrebno govoriti.

Dinamo bi bez njega i Callela u prvoj postavi bio jači 30%.

Bećiraj je jedan veliki,veliki tremaš pred golom kad se nađe u izglednim prilikama za rutinsku realizaciju.Sviđa mi se kao igrač,ali takvi igrači su za lokalnu uporabu...

Ne znam što se događa s Tonelom u zadnje vrijeme.Možda bi ga trebalo odmoriti kojih 10-ak dana,greške su postale pravilo,ali on zaslužuje prvu postavu i veliki kredit.

Pokrivač je ovakve kardinalne greške,ako se sjećate radio i u reprezentaciji,tako da mu na tako važnom mjestu u momčadi(zadnji vezni) ne bi više trebalo dati šansu.

Kad trener shvati da Ibaneza treba posjesti na klupu,bit će bolje...Istu grešku čini i Bilić sa Srnom u reprezentaciji.Zbog tog  momka koji glumi šerifa a više nema motor u stražnjici,rupa je u obrani,Bilić bi mogao izgubiti protiv Grčke,ali bit će onda, kasno...Vahid Halilhodžić bi razmontirao ove Francuze koji me ničim nisu impresionirali.Imaju onog prepotentnog Gomisa u napadu i to je sve...

Pozdrav  svim Dinamovcima od Hajdukovca iz Splita i puno sreće u daljnjim utakmicama u Ligi prvaka!

ovo mi vraca vjeru u hrvatsko ljudstvo! svaka cast {#}

17 godina
neaktivan
xyan kaže...

ovo mi vraca vjeru u hrvatsko ljudstvo! svaka cast {#}

LOL, zasto? 

15 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

99% ljudi bi doslo i ismijalo sinocnju predstavu, dok je ovo realna procjena bila + jos covjek zazeli srecu u daljnjim tekmama...

15 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Jeste da su izgubili već dvije utakmice, ali mislim da i nije bilo za očekivat da će oni bilo šta moć postić protiv tako dva velika kluba.
I jeste dovoljna ta stvar da su se plasirali u grupnu fazu LS, mislim da je realna pozicija 4. mjesto. Ako bi bili treći i ako bi upali u Ligu Europe, to bi po meni bio veliki podvig za hrvatski nogomet i za sam Dinamo

14 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Evo novine bruje o tome da je Dinamo kao Partizan prošle godine. 
Neka je, i ja sam ponosam sa time, nakon 12godina ponovo smo u Ligi prvaka!
Svi dobro znamo da su Real i Lyon stalni klubovi u Ligi Prvaka i imaju velikog iskustva dok Dinamo nema.
Dinamo kanta za napucavanje? E pa nebih se složio, 1:0 protv Reala, 2:0 protv Lyona, odlična gol razlika kada gledamo kakav je Real koji daje po 3 i više gola po utakmici.

Protiv Reala, svi su hvalili malog Kovačića, dok su ga protiv Lyona grdili, pa moji novinari, jel vi znate da je on klinjo od 17godina i da je pred njemu velika budućnost.
Što su oni mislili da će Kovačić napraviti protiv Lyona?

Ja još i dalje vjerujem da će protiv Lyona na Maksimiru biti X, jer Dinamo to može, svi smo se uvjerili protiv Reala, i može srušti Ajaxa na Maksimiru i u Amsterdamu odigrati X ili čak pobjediti.

http://www.njuskalo.hr/korisnik/LivCRO1892
14 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Dinamo - Šibenik (1.10. 20h)

Pred nama je još jedna utakmica na našem stadionu, na našem sjeveru koji je postao trn u oku onima koji su naš klub pretvorili u svoju privatnu agenciju za bogaćenje uz pomoć neskrivenog i očitog sponzoriranja od strane gradske i državne vlasti.

Svima njima smeta to što ne želimo pognuti glavu ni pred kim i što se ne bojimo reći na glas ono što mislimo pa nam je tako prošli petak na utakmici s Lokomotivom zabranjen unos poruke s podrškom hrvatskom branitelju Veljku Mariću osuđenom na 12 godina zatvora za ratni zločin u Beogradu.

Čak je i hrvatska trobojnicima nekome zasmetala, a simptomatično je da je uz megafon te najobičnije kartonske kutije zabranjena i zastava "protiv regionalne lige". Sve upućuje da će HNL, kao i Veljko Marić, postati još jedna žrtva "pomirbe u regionu".

Vodstvo našeg kluba na čijem je čelu pomahnitali ratni profiter nedugo nakon tog skandala poručila je nimalo dvosmisleno da nismo poželjni na našem stadionu zbog navodno spaljenih 20 stolica. Samogasivih.

A mi vodstvu kluba i ovim putem obećavamo da ćemo rasti svakim danom, da će ideja o velikom Dinamu svih njegovih navijača prerasti u epidemiju koja će se preliti i van granica RH, te da će svi zajedno odgovarati za sustavno uništavanje klupskog identiteta i pokušaje da se Dinamov navijački korpus posvađa i međusobno podijeli.

Za to će najveću ulogu imati oni sami jer svakim njihovim udarcem ispod pojasa raste naš inat, naša odlučnost i jača naš stav da svoj klub očistimo od uhljeba koji u Dinamu vide isključivo privatni interes i prečicu do bogaćenja.

Njihovim sponzorima i saveznicima iz gradske i državne vlasti poručujemo da ćemo i dalje uzdignute glave i s ponosom veličati vrijednosti kao što su Domovinski rat i hrvatski branitelji, kao i da njih smatramo odgovornima za bezakonje i štićenje privatnih interesa u našem klubu.

Isto poručujemo i budućim vlastima. Sjever se budi, raste i postaje simbol otpora svim neprijateljima ideje o Dinamu svih njegovih navijača te svima koji u njemu vide osobni interes.

Sve svoje prijatelje, dinamovce sa svih tribina pozivamo da samo zbog Dinama zanemare svoje osobne razloge iz kojih i dalje zaobilaze Maksimir i da nam se pridruže na Sjeveru i ponesu Hrvatske stjegove i ostala nacionalna obilježja.

Za svoj klub, njegovu čast i njegov opstanak smo svi jednako odgovorni.

SVI NA SJEVER!

Dinamo Svetinja

Bad Blue Boys

SUTRA SVI NA SJEVER!!

14 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

*BUMP*

DANAS u 20.00 SVI NA SJEVER!!!!

15 godina
Dinamo 2011/12

Ne znam da li je itko ovo posto, 3d doživljaj stadiona(pod nazivom ''...prošećite stadionom''), nedavno sam to primjetio, stvarno dobar rad

Link

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.10.2011 13:54 (fighterZu).
14 godina
protjeran
fighterZu kaže...

Ne znam da li je itko ovo posto, 3d doživljaj stadiona(pod nazivom ''...prošećite stadionom''), nedavno sam to primjetio, stvarno dobar rad

Link

Super stvar, nebi bilo loše da su napravili tipa FPS nekakav, da možeš se kretat tipkama, baš hodat, ali i ovako je odlično:)

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
16 godina
proćerani kaže...
fighterZu kaže...

Link

Super stvar, nebi bilo loše da su napravili tipa FPS nekakav, da možeš se kretat tipkama, baš hodat, ali i ovako je odlično:)

Kako bi to, molim te, izveli?

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
17 godina
DamageHigh kaže...
proćerani kaže...
fighterZu kaže...

Link

Pretpostavljam da je mislio da se napravi nešto kao "google street view" dakle da možeš virtualno se "pomaknuti" sa središta gledanja, i recimo pogledati iz kuta lože, ili zapadne tribine, ili reflektora {#} i slično...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
rooswelt1991 kaže...
DamageHigh kaže...
proćerani kaže...
fighterZu kaže...

Link

Pretpostavljam da je mislio da se napravi nešto kao "google street view" dakle da možeš virtualno se "pomaknuti" sa središta gledanja, i recimo pogledati iz kuta lože, ili zapadne tribine, ili reflektora {#} i slično...

Pa ovo je na istu šemu napravljeno, samo što ima manje panoramskih slika nego na Google-ovom Street View-u.

17 godina
Dinamo 2011/12

Ne kužiš, on je htjeo da se može "pomaknuti sa mjesta, dakle da gleda iz iz drugih uglova...

16 godina

Pa ti ne kužiš da se to ustvari može...{#}

Klik na kružiće..;)

17 godina
DamageHigh kaže...

Pa ti ne kužiš da se to ustvari može...{#}

Klik na kružiće..;)

Pa znam da može, ali ne iz svake točke, već iz tih određenih{#}

Dobro šta me hebeš, znaš što hoću reći{#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice