Dinamo 2011/12 zaključana tema

poruka: 951
|
čitano: 115.908
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
16 godina
Dinamo 2011/12

Baš me zanima dali će i poslje ove utakmice Kelava biti treći golman u repki.

17 godina
Re: Dinamo 2011/12
Kora kaže...
nixass kaže...

vida najveće pojačanje, ronalda i ozila su dosta dobro zatvorili.. bio sam uvjeren da će popustit na lijevoj strani kod ibaneza i naravno, s te strane je pao gol.. trebao je bećiraj uz rukavinu igrat, on bi tukao i izvana.. premalo su pucali izvana, mora se to češće radit, jedna će uć kad tad.. pod silu oće ko arsenal igrat "rukomet" i došetat se do gola.. nejde to tako.. sve u svemu, super tekma!

Lol, pa Lucho poslije Leke bio najbolji igrač na terenu...........

a opet, sa njegove strane je došao gol..

. frajer je zazujao i to treba priznat.. kolko god prema naprijed dobro igra, prema nazad je loš..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina
Dinamo 2011/12

Nije on ništa zazujao, pokrivao je drugog igrača koje je trebao pokrivati Tonel i na taj način ostavio DiMariu samog. Ustvari pa i sam vidiš da je real stvorio višak pred Dinamovim vratima zato je i pao gol, pogledaj samo di se nazali Marcelo.

EDIT: a i Benzema je na sebe navukao 3 igrača

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.9.2011 11:15 (Jack Sparrow).
17 godina
Dinamo 2011/12

Na tom se video jasno vidi "dupliranje" svih igrača, tako da je ibanez stojao kod potpuono drugog igrača kad je došla lopt do Di Maria-e.

Zbog takve taktike, Real je često gubio loptu, ali jbg morao se nekad odvoriti i prostor negdje, pogotovo jer je Dinamo postajao sve više ofanzivno orijentiran.

Nije baš bio "full ofanzivan" ali sve je ćešče sa više igrača išao u završnicu. Šteta samo što se nitko ne usudi pucati sa 25metara, uglavnom hoće svi "uči u gol".

Takve udarce uglavnom rade Badelj, Leko i Ibanez, ali jučer Badelj nije bio nešto raspoložen, a Leko se uglavnom orijentirao na presijecanje lopti, čuvanje Ronalda, i ubacivanja. Ibanez je tek u 90-toj prvi put zapucao, ali "nebu pod oblake"..

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Nije ovo prvi put da komentator kaže Lucho Gonzalez, tako je isto na jednoj utakmici HNL-a. Stvarno ne znam otkud im to Gonzalez, ali sam se nasmijao, malo je ibanez malo gonzalez :) haha {#}

A Rukavina je odličan igrač, otvara se i ostavlja srce na terenu, ali brate završnica mu je nikakva, to nije slučajnost, prvo protive Malmea i sada protiv R.Madrida {#}

http://www.njuskalo.hr/korisnik/LivCRO1892
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.9.2011 11:15 (Liverpool1892).
15 godina
neaktivan
nixass kaže...
Kora kaže...
nixass kaže...

vida najveće pojačanje, ronalda i ozila su dosta dobro zatvorili.. bio sam uvjeren da će popustit na lijevoj strani kod ibaneza i naravno, s te strane je pao gol.. trebao je bećiraj uz rukavinu igrat, on bi tukao i izvana.. premalo su pucali izvana, mora se to češće radit, jedna će uć kad tad.. pod silu oće ko arsenal igrat "rukomet" i došetat se do gola.. nejde to tako.. sve u svemu, super tekma!

Lol, pa Lucho poslije Leke bio najbolji igrač na terenu...........

a opet, sa njegove strane je došao gol..

. frajer je zazujao i to treba priznat.. kolko god prema naprijed dobro igra, prema nazad je loš..

na 0:25 neki realov navijac ima Hajdukov grb - e odgrizao bi mu glavu

17 godina
neaktivan
Liverpool1892 kaže...

Nije ovo prvi put da komentator kaže Lucho Gonzalez, tako je isto na jednoj utakmici HNL-a. Stvarno ne znam otkud im to Gonzalez, ali sam se nasmijao, malo je ibanez malo gonzalez :) haha {#}

A Rukavina je odličan igrač, otvara se i ostavlja srce na terenu, ali brate završnica mu je nikakva, to nije slučajnost, prvo protive Malmea i sada protiv R.Madrida {#}

Postoji igrač po imenu Lucho Gonzales. Zbog njega ga je komentator zamijenio, ok 1-2 puta ti se dogodi greška, ali 3-4 ili više puta stvarno više nije smiješno. 

15 godina
protjeran
Dinamo 2011/12

Da, postoji Lucho Gonzalez (bilo bi čudo da ne postoji lol) igrao za Porto, trenutno u Marseillu

Dinamo živi vječno
15 godina
Dinamo 2011/12

hahahah,koji kompleksaš umišljeni je ovaj Ronaldo,pogledajte ovaj video od jučer obavezno:

nije ništa manji kompleksaš od svog trenera,možda je to Portugalcima u krvi.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
Kelava u momcadi kola :).
17 godina
moderator
Jack Sparrow kaže...

Nije on ništa zazujao, pokrivao je drugog igrača koje je trebao pokrivati Tonel i na taj način ostavio DiMariu samog. Ustvari pa i sam vidiš da je real stvorio višak pred Dinamovim vratima zato je i pao gol, pogledaj samo di se nazali Marcelo.

EDIT: a i Benzema je na sebe navukao 3 igrača

Dobro si objasnio. A sve je zakuhalo loše Tomečakovo primanje lopte (proklizao je i pao) u trenutku kada je krenula transformacija prema napadu u kojem je Ibanez stalno sudjelovao...

Bila bi to još daleko bolja utakmica da je on bio na krilu, tada bi i Rukavina imao daleko bolju podršku (posebice jučer uz indisponiranog Sammira i Badelja).

...
14 godina
Dinamo 2011/12

Bio sam na tekmi jučer, ostao sam impresioniran Dinamovom igrom, ali nešto je ostavilo veći, ali i neugodniji utisak na mene.

Navijači (posebno sjever) su prvih 10 minuta na svaki kontakt realovih igrača zviždali, zatim su prestali, ali se nastavilo zviđanje Ronaldu i povremeno vrijeđanje Casillasa.

Potpuno apsurdno i ne sportski je bilo skandiranje Ronaldo ("Leo Messi"). Stvarno su pokazali ne sportsko ponašanje, a ne navijanja (Osim ako ćemo "idemo zapad" i "Dinamo sjever pa istok Zagreb" nazvati navijanjem.

Dobro im je Ronaldo odgovorio u izjavi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.9.2011 20:21 (Cordas).
15 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Ne slazem se za Ronalda. Svojom je izjavom osramotio sam sebe, smije mu se danas cijeli svijet, vjerojatno i Leo Messi.Na njemu je ko na profesionalcu da otrpi takvo skandiranje i provociranje. 

14 godina
Dinamo 2011/12

Ali kakve bloody veze ima Messi sa Ronaldom, Dinamom i Realom. Umjesto da su njemu prkosili mogli su navijati kako treba. Jedino što su napravili je bilo Dinamo-Zagreb.

O tempora, o mores !
14 godina
xyan kaže...

Ne slazem se za Ronalda. Svojom je izjavom osramotio sam sebe, smije mu se danas cijeli svijet, vjerojatno i Leo Messi.Na njemu je ko na profesionalcu da otrpi takvo skandiranje i provociranje. 

Čovjek je samo u pravu, a sramota treba biti one koji su to vikali.

14 godina
neaktivan
silentblader kaže...

17.9 PRVA domaća utakmica nakon BOJKOTA BBB:DINAMO-VARAŽDIN (početak u 20.00)

Svi ko JEDAN,svi NA SJEVER!!!!!!! Korteo prema SJEVERU kreće sa TRGA Bana Jelačića u 18.00!

http://webaj.me/fajlovi/dinamo-varazdin.jpg

Vidimo se na SJEVERU

Dođite u što većem broju,Spektakl na tribinama je zagarantiran {#}

14 godina
neaktivan
silentblader kaže...

17.9 PRVA domaća utakmica nakon BOJKOTA BBB:DINAMO-VARAŽDIN (početak u 20.00)

Svi ko JEDAN,svi NA SJEVER!!!!!!! Korteo prema SJEVERU kreće sa TRGA Bana Jelačića u 18.00!

http://webaj.me/fajlovi/dinamo-varazdin.jpg

Vidimo se na SJEVERU

Samo da obavijestim sve zainteresirane KORTEO sutra u 18.00 ne kreće sa TRGA zbog tehničkih razloga nego sa trga EUGENA KVATERNIKA tj KVATRIĆA!!!! SUTRA SVI NA SJEVER u što većem broju,DINAMO ZAGREB IZNAD SVIH!

Vidimo se na SJEVERU

14 godina
neaktivan
Keops kaže...

Ali kakve bloody veze ima Messi sa Ronaldom, Dinamom i Realom. Umjesto da su njemu prkosili mogli su navijati kako treba. Jedino što su napravili je bilo Dinamo-Zagreb.

Ima Ronalda je*be to kaj nije najbolji po izboru novinara i tako ga je lagano razj.

14 godina
protjeran
Dinamo 2011/12

7-0 protiv Varaždina! Odlična utakmica. Vratili se BBB-i, vratile se baklje i petarde. Nikome nisu nedostajali. S nekima od njih u zatvor, s nekima u komune, a s ostalima na polje pa neka rade. Sramotno je njihovo ponašanje.

15 godina
dr.sc. kaže...

7-0 protiv Varaždina! Odlična utakmica. Vratili se BBB-i, vratile se baklje i petarde. Nikome nisu nedostajali. S nekima od njih u zatvor, s nekima u komune, a s ostalima na polje pa neka rade. Sramotno je njihovo ponašanje.

Posao imam, u zatvoru bio(nis ozbiljno), i da jako me je sram sto zivim u ovako primitivnom narodu, zbog nekolicine ljudi vi osudujete cijelu grupu BBB i govorite da su "primitivni idioti, neskolovani, ne kulturni, itd."... Samo zato kaj medu nama koji iskreno volimo ovaj klub ima nekolicina njih koja samo zele radit sranja... Krasno, bas krasno...

Nego vratimo se tekmi, kaj reci, sve po starom u HNL-u...

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
16 godina
neaktivan
Cordas kaže...

Bio sam na tekmi jučer, ostao sam impresioniran Dinamovom igrom, ali nešto je ostavilo veći, ali i neugodniji utisak na mene.

Navijači (posebno sjever) su prvih 10 minuta na svaki kontakt realovih igrača zviždali, zatim su prestali, ali se nastavilo zviđanje Ronaldu i povremeno vrijeđanje Casillasa.

Potpuno apsurdno i ne sportski je bilo skandiranje Ronaldo ("Leo Messi"). Stvarno su pokazali ne sportsko ponašanje, a ne navijanja (Osim ako ćemo "idemo zapad" i "Dinamo sjever pa istok Zagreb" nazvati navijanjem.

Dobro im je Ronaldo odgovorio u izjavi.

Ti ocito nisi nikad gledao utakmice spanjolskog prvenstva.Tamo i mala dijeca pljuju igrace protivnickih momcadi.Spanjolci su jedni od najgorih navijaca kad su u pitanju vrijedanja i pljuvanja protivnika.I vjeruj mi Ronaldo je naviknut i na gora vrijedanja.Jednom prije par mjeseci sam nasao video na Youtube-u gdje klinac od nekih 6-7 godina cjelu utakmicu Cassilasu iza leda govori da je kurvin sin i hebe mu sve po spisku.U jednom trenutku je Cassilas rekao njegovom ocu da malog posalje u skolu.Naravno i otac ga je nazvao kurvinim sinom.Ak misilis da smo mi nekorektni okreni se malo oko sebe ima i gorih nacija

15 godina
Nitko ne osudjuje BBB radi navijanja. Osudjuje ih se radi nereda, radi baklji. I da ste svi vi BBB slozni pa da se dogovorite da jednu tekmu ne bacate te gluposti, onda cete biti pravi navijaci. Ovak ste svi isti. Sto, to su navijaci-jedni bacaju, drugi ne? Ili svi bacajte ili nek nitko ne baca. Za navihanje ste fenomenalbi, i to vam nitko ne brani, ali za baklje i ostale gluposti ste toliko retardirani da to nisu istine. Naravno da se onda svi BBB osudjuju. Drugo i niste zasluzili. Ili svi bacajte ili nitko. Pa se onda pokazite. Ovak ne znamo jeste li vi koji ne bacate BBB ili obicni puk koji je dosel pogledati tekmu. Istina, fali navijanje, ali sto ne moze biti i navijanje bez baklji. Ma daj, u ovih par mjeseci dok vas nije bilo, je li bio koji nered? Dodjite na tekmu s dobrin grlom i sa djecom, a netrebaju nam oni koji bacaju baklje.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude: http://www.youtube.com/watch?v=ydQdtdJ5WVo
15 godina
protjeran
Don Strongtoni kaže...
dr.sc. kaže...

Posao imam, u zatvoru bio(nis ozbiljno), i da jako me je sram sto zivim u ovako primitivnom narodu, zbog nekolicine ljudi vi osudujete cijelu grupu BBB i govorite da su "primitivni idioti, neskolovani, ne kulturni, itd."... Samo zato kaj medu nama koji iskreno volimo ovaj klub ima nekolicina njih koja samo zele radit sranja... Krasno, bas krasno...

Nego vratimo se tekmi, kaj reci, sve po starom u HNL-u...

Pa ne moraju nikad ni dolaziti ta gamad, nek ostanu štrajkat još 10 godina što se mene tiče, vidiš da je još i bolje bez njih, Dinamo u LP, nema kazni od UEFAe, ma milina.......nek gamad huliganska gleda u kinu tekme.....................

Dinamo živi vječno
15 godina
protjeran
Dinamo 2011/12

A ono krme CR nikada neće bit kapetan u Realu, s onakvim bahatim i prepotentnim ponašanjem - nikad, kakav uzor djeci, krme jedno nadobudno

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12
17 godina
Bubabug kaže...

Varazdinski golman je za k....

15 godina
parizer kaže...
Bubabug kaže...

Varazdinski golman je za k....

da,baš gledam,iako bi im svejedno bilo i da je Casillas na golu,ali ovo je žalosno.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.9.2011 0:53 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
Bubabug kaže...

Trebali ste jučer biti na Sjeveru i doživiti tu Energiju i tu Atmosferu,nešto prekrasno.Nitijedan incident,sve je prošlo super a atmosfera na tribini je bila prejaka! Sljedeću domaću tekmu OPET svi na SJEVER!

14 godina
neaktivan
silentblader kaže...
Bubabug kaže...

Trebali ste jučer biti na Sjeveru i doživiti tu Energiju i tu Atmosferu,nešto prekrasno.Nitijedan incident,sve je prošlo super a atmosfera na tribini je bila prejaka! Sljedeću domaću tekmu OPET svi na SJEVER!

bio sam na sjeveru i naravno u sredini i dobio sam skoro živčani slom, jedna pjesma traje 15min i tako svaka, svakih 15min nova pjesma....stari vođa otišao jer je bio protiv bojkota a novi vođa zna samo 4-5 pjesama katastrofa....

Ako imate pitanje u vezi case moddinga slobodno pitajte. (sprejanje i rezanje itd.)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice