leko umjesto calella, bećiraja dodat u napad..
Leko je već u sastavu (izvor SN)...

Nisi shvatio, Leku na zadnjeg veznog, Becu u napad, calella na klupu...
Ak vec oce tu glupu formaciju nek stavi Rukavinu na lijevo krilo, vec je igro tu poziciju i brz je, sve kaj nam treba za kontre...
http://i53.tinypic.com/28je96x.gif Evo vam znači igrač više i pomoć suca i opet nemožete dobit.Shvaćam da volite svoj klub ali malo realnosti nebi škodilo. Btw. još jedna zanimljiva slika http://i52.tinypic.com/2eyaqtk.jpg
Cuj rista. Popit cete a jednu petardu na Maksimiru. 1:1 je za mir u kokosinjcu.
Rista? WTF...............
17.9 PRVA domaća utakmica nakon BOJKOTA BBB:DINAMO-VARAŽDIN (početak u 20.00)
Svi ko JEDAN,svi NA SJEVER!!!!!!! Korteo prema SJEVERU kreće sa TRGA Bana Jelačića u 18.00!
http://webaj.me/fajlovi/dinamo-varazdin.jpg
Vidimo se na SJEVERU
ja bi najsrdacnije htio da dinamo danas iznenadi ove paunove i napuhance koji su se dosli rugati u zagreb. sve za pravicu!!!
Uf kakva golijada će večeras bit.
Uf kakva golijada će večeras bit.
pazi, i Partizan je Mourinha iznenadio....jos kad dinamo povede 1:0 veceras.... :D
na dinamo kvota 19
na dinamo kvota 19
?? u hrvatskoj lutriji je 9 ,a na real 1.30
hmm, sad sam gledo na hattricku i tamo je 19... možda je zabuna
mislim da je kod mene zabuna to sam u sportskima procitao danas pa ko zna uglavnom super sport je stavio 18
na dinamo kvota 19
mislim da je kod mene zabuna to sam u sportskima procitao danas pa ko zna uglavnom super sport je stavio 18
mislim da nije real=barcelona. po tome bi na barcu onda 30 bila
Kod mene je na Dinamu 14.
U PSK kladionici je 12.0 na Dinamo, a na Real 1.30, cijeli tjedan, govorim od ponedjeljka !
trebate gledat na webu jer koeficijenti skacu samo tako
super sport daje 18
germania 10
Bwin 12
....
uglavnom supersport i 10kn na dinamo ~180kn
Dinamo će danas tako jako razbit onu jadnu sprdnju po imenu Real Madrid, da će to bit nešto neviđeno. Stavljajte ljudi sve pare na Dinamo, pazite šta sam vam rekao. Dinamo care, udeseterostruči nam naše teško zarađene pare. Ljubi ga maajka!
meni je nebitno ako dinamo bude nakantan meni je bitno da cu dinamo gledat veceras protiv reala i jos ostale utakmice dinama u ligi prvaka.zakon-ali veceras cu vristat kad kelava bude c ronaldu skido bombe
Tako je Kelava care dobro si sad obranio.
Dinamo je pokazao dobru igru, Sammir je podbacio, Kelava odličan, Ibanez vrhunski. Samo sam primjetio da se dosta sudaraju i smetaju jedan drugomu.
Možemo biti ponosni na ovu momčad! BRAVO!!
Ako će Dinamo ovako protiv Ajaxa i Lyona igrat, 2. mjesto je zagarantirano.
Svaka čast momcima, oduševili su me igrom.
Najvažnije, nisu gubili glavu.
Svaka čast Dinamu, igrali su super.
Možda je obrana nekad malo failala ali nema veze.
Sammir je znao napravit glupost.
mislim da bi ipak malo vise trebali pokazat protiv njih (Ajax i Lyon)...da nisu imali respekta prema njima danas moglo je to drugacije zavrsiti
komentator je Ibaneza stalno zvao Lucho Gonzalez
Dobro su odigrali, svi su bili dobri, ali mi je nekako najviše upao u oko Leko, bilo ga posvuda. A Sammir se istrčao u onoj prvoj akciji kad ih je prošao nekoliko i poslje slabo, nekakve poteze htio izvesti koje ni Ronaldno ne može xD
Svjetski odigrana utakmica!
Sva čast Jurčiću, kako ih je posložio, duplirali smo apsolutno svakog igrača Reala, i "gurali" ih tamo gdje smo najbrojiniji. To dupliranje nas je "koštalo" jednog gola, ali to je mala cijena!
Gledati kako zadnjih 15ak minuta, najskuplja momčad strepi od DINAMA je nešto neprocijenjivo.
Samo čekam sad nekog nadobudnog Hajdukovca, jer ova poraz je 3 PUTA VRIJEDNIJI OD NJIHOVOG REMIJA SA JUNIORIMA BARCE!!!