Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.133
|
čitano: 8.744.452
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Bodybuilding - od početnika do naprednih
love2ml86 kaže...

Može pitanje, jesu li ikakvi testosteron boosteri/suplimenti unčikoviti? I ako je netko uzimao steroide, koliko bi bilo unčikovito uzimati ih određeno razdoblje pa prestati, odnosno, bi li se što zadržalo od mišične mase koju bi održavao bez njih kasnije?

najveca prevara od suplemenata

16 godina
neaktivan

mozes vidjeti i tu na forumu rezultate u jednoj godini od BeLLicus, imas post par stranica naprijed, slike prije i poslje, nekoliko mjeseci ciklusa

to ti nema smisla, ako nisi netko tko zivi od svojega izgleda profesionalno, i dobijas puno para, jer nije vrijedno zdravlja

posljedice su katastrofalne

zaboravih link 

Hahaha jesi to exposao člana da nije natty :D

15 godina
DISPLAY kaže...

mozes vidjeti i tu na forumu rezultate u jednoj godini od BeLLicus, imas post par stranica naprijed, slike prije i poslje, nekoliko mjeseci ciklusa

to ti nema smisla, ako nisi netko tko zivi od svojega izgleda profesionalno, i dobijas puno para, jer nije vrijedno zdravlja

posljedice su katastrofalne

zaboravih link 

Hahaha jesi to exposao člana da nije natty :D

ne kužim da, samo organska zdrava prehrana ništa gmo i aditivi i eto raste se jako, di je tu nekto nenatty radi toga ne kužim

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
8 godina

Bar bi tebi trebalo bit nevjerojatno da netko, bez obzira na intenzitet treninga, nabije 11 kila mase u 7 mjeseci. Svaka cast covjeku, ne kazem da se ne moze niti bih bilo koga uvrijedio, ako je natty ili nije, meni ne predstavlja nista, ali je lakse prosjecnom covjeku doc do takvih rezultata uz gear nego da mislis on je mogao, budem i ja. Takve rezultate ne jer je on ocito dobro genetski potkovan. Bez obzira na clean prehranu, kalorije i kolicinu proteina. 

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
15 godina
cvaja997 kaže...

Bar bi tebi trebalo bit nevjerojatno da netko, bez obzira na intenzitet treninga, nabije 11 kila mase u 7 mjeseci. Svaka cast covjeku, ne kazem da se ne moze niti bih bilo koga uvrijedio, ako je natty ili nije, meni ne predstavlja nista, ali je lakse prosjecnom covjeku doc do takvih rezultata uz gear nego da mislis on je mogao, budem i ja. Takve rezultate ne jer je on ocito dobro genetski potkovan. Bez obzira na clean prehranu, kalorije i kolicinu proteina. 

sprdam se i rugam, pratim to već neko vrijeme, no svoje mišljenje držim za sebe.

nebitan lik s foruma, ako laže sebe nek laže, no neke od nas tu ne može.

samo zdrava prehrana, i rasteš jako

14 godina
Bodybuilding - od početnika do naprednih

naravno da je nemoguce, moguce je samo u 3 slucaja, ako je totalni pocetnik s dobrom genetikom, ako se vraca poslije duze pauze, ili kemija

ali to je skoro kila misica za mjesec dana, naucna fantastika, tesko je skinuti kg masti za mjesec dana, a ne izgraditi kg misica

15 godina
exer1234 kaže...

naravno da je nemoguce, moguce je samo u 3 slucaja, ako je totalni pocetnik s dobrom genetikom, ako se vraca poslije duze pauze, ili kemija

ali to je skoro kila misica za mjesec dana, naucna fantastika, tesko je skinuti kg masti za mjesec dana, a ne izgraditi kg misica

samo zdrava organska prehrana, mekinje, vlakna, ugljikohidrati, bjelančevine, proteini, bcaa kiseline, aminokiseline, kreatini, kreatinini, i sve se može, samo uredno sve, čista prehrana sve natural.

14 godina

slazem se

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.8.2023 22:26 (exer1234).
8 godina
protjeran
fila2208 kaže...
exer1234 kaže...

samo zdrava organska prehrana, mekinje, vlakna, ugljikohidrati, bjelančevine, proteini, bcaa kiseline, aminokiseline, kreatini, kreatinini, i sve se može, samo uredno sve, čista prehrana sve natural.

U kojoj organskoj hrani ima dovoljno kreatina da zadovolji dnevne bodybuilding potrebe?

14 godina

Osobno nemam ništa protiv PED usera, ali smeta mi kad lažu druge i time stvaraju lažnu sliku i očekivanja, što je izuzetno opasno i loše za početnike. 

Meni je biti natural zakon jer znam da sam se napatio za svaki gram mišića i kad vidim promjene na ogledalu, satisfakcija je ogromna, a ne bi mi sigurno bilo tako da trošim nešto.

13 godina

Da, i većina početnika odustane iz tog razloga. Jer ne napreduje dovoljno brzo kao ovi što su na kemijama. Trebali bi ljudi shvatiti da se nikad ne uspoređuješ s drugima, već sa sobom od jučer, e tu je onda jako vidljiv napredak!

15 godina
love2ml86 kaže...
fila2208 kaže...
exer1234 kaže...

U kojoj organskoj hrani ima dovoljno kreatina da zadovolji dnevne bodybuilding potrebe?

u 100 gr govedine ima oko 1gr kreatina.

ako ćeš fazu punjenja i bit velik dakle moraš svaki dan jesti 2500gr govedine i to je to, ogranski uvoz, sa sela hrana i u 12mj natučeš 15khg čistog mišića.

mmafan kaže...

Da, i većina početnika odustane iz tog razloga. Jer ne napreduje dovoljno brzo kao ovi što su na kemijama. Trebali bi ljudi shvatiti da se nikad ne uspoređuješ s drugima, već sa sobom od jučer, e tu je onda jako vidljiv napredak!

Ljudski je uspoređivati se, no u teretani je to totalno pogrešno, no instagrami i tiktokovi rade svoje.

Klinci padaju u depresiju jer slušaju kvazi stručnjake s tikotokova i kupuju njihova smeća, a ne rastu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.8.2023 11:52 (fila2208).
6 godina

Klinci..jbt ja sam plaćao osobnog trenera, s diplomom zagrebačkog KiFa, nedavno sam ovdje opisao kada mi se upalio alarm u glavi...što reći, kako ostati mentalno jak?

5 godina
protjeran

moram upozoriti da su savjeti sto ovdje dijele exer i fila za dovoljan (2), ovaj drugi cak pokusava biti humoristican kroz sarkazam koji vecina pocetnika nece razumjeti

15 godina
Petar hw kaže...

moram upozoriti da su savjeti sto ovdje dijele exer i fila za dovoljan (2), ovaj drugi cak pokusava biti humoristican kroz sarkazam koji vecina pocetnika nece razumjeti

Petar hw kaže...

12god treninga, 178cm 100kg, bp 120 5x10 ili 130 1x10, cucanj 160 4x10 ili 160 1x16, deadlift 180 3x10 ili 200 1x10, overhead press ne radim vec sjedece bucice 35 5x12 ili 40 3x8 dok sam bio natural 9god treninga i 80kg, bp 100 1x13, cucanj 140 1x13, deadlift 180 1x10

pa rugam se, jasno da se rugam, siguran sam da će netko pročitati i početi jesti 3kg govedine svaki dan.

Činjenica je da neki na gearu se ovdje predstavljaju kao natural, i opet to neki valjda puše.

Sve je jasno i vidljivo, ikome malo iskusnijem, zato se i rugam s time.

No srećom ima takvih kao ti koji će znati bolje savjetiovati i uputiti svakoga tko dođe u temu po kvalitetno znanje.

da mi je vidjeti tu kvalitetu, godinama stvaranu, i kasnije ''enhanceanu'', da mogu umrijeti pjevajući.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.8.2023 14:39 (fila2208).
5 godina
protjeran

neda mi se fkt ali ajd nedjelja je kisna i dosadna, za onog jednog ili dvojicu koji ce nesto poslusati, primijeniti i imati korist,

ovako na brzaka neda mi se multi kvotat pa tko pohvata-pohvata na koji post je odgovor,

-nije pogresno procjenio kilaze niti mora ici 3serije niti 6-8 repsa niti rir, trenirati se moze na 50 nacina a rir pricu preporucujem izbrisi iz glave, za one koji ne znaju da ne googlaju rir reps in reserve filozofija da se ne ide do otkaza nego trenira lakse, treba zgaziti misic sto jace mozes i tu pronaci svoju mogucnost oporavka da misic mozes zgaziti jos jace i tom frekvencijom trenirati a ponovno pogađanje iste misicne skupine dok se misic niti cns nije oporavio je kontraproduktivno

-problem je sto danas svi citiraju i referiraju se na najmanje rada, doriana treninge 40min mike mentzera jedna serija do otkaza i ajde kuci, apsolutno nikog nisam cuo da citira ove sto rade 2-3h treninge a vecina najboljih trenira high volume do umrtvljenja misicne skupine, a neki to nece prihvatiti nikada pa stoga niti vidjeti sto su od sebe sposobni napraviti jer su pogresno indoktrinirani full body upper lower 3x5 150g p i rir pricama

- nije poanta cuclat lovu, a cuj sad da se napreduje ali ne prebrzo?? zar ne zelimo svi najbrze moguce rezultate

-dobio sam 25kg u 4mj na prvoj kuri od minimalne doze, od toga pola cisto (ista rupa na pojasu), susnuo sam se jer nakon 10god treninga i 6-8 masa/defki perioda (ne sjecam se tocno) - napredak je stao a htio sam jos

(pripremio sam tijelo natural na cca 8bf i iskoristio kemiju za masu odnosno onaj rebound nakon defke kad se najbolje raste, podizao kalorije sa 4000 na 6300, vazno je napomenuti da se netko ne pita STA SI UZEO I JABI TAKO - disclaimer - jer da se rokne prosjecni vjezbac na prosjecnih muskih 15-20bf i nastavi trenirati kako trenira i jesti kako jede - nebi nista dobio)

-racunaj sta dobijes od kemije da ces izgubiti u roku par mjeseci kad se skines, sad jel 2mj ili ces polako gubiti kroz godinu dana ovisi sta si uzeo i o pctu i kako baratas prehranom i treningom, ako ostavis hranu na odrzavanju i trudis se ocuvati radne kilaze - sacuvati ces vise

-kako ces odreagirati na kemiju ovisi o pocetnoj tocki prvenstveno bodyfatu jesi li pripremio tijelo i jel znas eat sleep and train ili mislis da znas, ako roknes na 15+bf vrlo slabo ces dobiti, idealno je roknuti se nakon dobre defke pa onaj rebound nakon defke turbochargati sa kemijom kao sto napisah

-"ucinkovitost steroida je brutalna" - nope. potencijal steroida jest brutalna ali vecina to nezna iskoristiti jer nezna eat sleep and train. obzirom sam se istaknuo pa mi prilazi svakva ekipa i ulazimo u pricu - previse ih cujem sto uzmu 10x puta vece doze a par mjeseci kasnije izgledaju isto - kad kazem isto znaci ISTO, gledam ga wtf radis bato

-"posljedice su katastrofalne" - ovisi sta si uzeo i koliko mg i koliko dugo i o bodyfatu

-kemija nije za one koji ne zive ovo 350 dana u godini ili ne znaju sprovesti masu i defku. lako je shvatiti suficit i deficiti ali uspjesno sprovesti u djelo je nesto drugo

-test boosteri jesu nepotrebni vecini ali mogu biti od koristi onom kojem je testosteron ispod referentne ili u pctu

-11 kila mase u 7 mjeseci se lako dobije. nije napisao ciste misicne mase nego mase. radio sam natural mase defke svake godine po 10-15kg gore dolje

-navedite mi jednog fejk nattya ili da laze - uzima a prica da ne uzima? problem je sto postoje individue koji treniraju od svoje 10te godine i zive 365dana u godini ovo 10-20godina i postignu toliko dobre rzultate da vecina jednostavno ne moze povjerovati da je natural

-nije tesko skinuti kg masti za mjesec dana

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.8.2023 16:34 (Petar hw).
11 godina

.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.8.2023 22:12 (BeLLicus).
16 godina
neaktivan
On je nakon 10g treninga u par mj digao 25kg sa minimalnim ciklusom 😂😂🤡
5 godina
protjeran

ajde jazavac setnja

5 godina
protjeran
Meni je isto smijesno kad ovi pricaju da si na gearu...

Iz aviona se vidi da ti za svaku sliku treba tri sata namjestanja kako bi naglasio neki dio, pogodio kut i rasvjetu, a najbolje je kako onda isti taj dio kad nije u prvom planu na drugoj slici izgleda upola manje... Al dobro, kazes da se ovdje nemas sto dokazivati.

Vrhunska genetika i "odlazak na binu" podrazumjeva da je vecina misicnih grupa prirodno na visokom nivou, a ne da su kao u tvom slucaju prsa i leda nepostojeci, nhf.

Bavim se sportom gdje konstantno pazimo na kilazu i po ovim slikama ti 82kg mozes imati jedino nakon cijelog dana zderanja, kile soli koja je nakupila vodu u tijelu i sa uvjetom da tjedan dana nisi isao na wc. Ako realno gledamo visinu i masu (ruke su zanemarive za ukupnu tezinu) ti si max na 78-79kg.

Kad sve skupa zbrojimo i uzmemo realnu tezinu u obzir tvoji gainsi kroz godinu dana su mozda malcice bolji od jednog average joea, i to je skroz u redu.
16 godina
neaktivan
Petar hw kaže...

ajde jazavac setnja

Roid rage :D 

11 godina

.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.8.2023 22:11 (BeLLicus).
15 godina

Kao boli te briga, i opet sipaš masu slika da bi dokazao nekom tu da nisi na gearu...iskreno me boli kurac jesi nisi, tvoja stvar... zapravo sam se samo nakačio na onog lika šta te uzeo za primjer, pa da trolam malo i rugam se.

exer je tu u fazonu pa reko ajde da da isprovociram kakvu reakciju i eto te.

Bitno da ti ljudi na bazenu prilaze i hvale te, jer su impresionirani nikad nisu vidjeli takvo što., kad si elita.

Špricni se i idi na binu, ako je tako kako kažu.

Ova tema je bila nekad baš zabavna, sad sami brijači i zato se i rugam, jer za drugo nije, a tko je ovdje zbilja došao tražit savjet taj je fulao ceo fudbal.

U svakom slučaju stavi nam još slika aj,

Slikaj se na vagi i papirić sa strane bellicus, datum i bug hr.

snimi nam kilaže koje dižeš,

poslikaj se tri puta dnevno

itd, jer ti ne vjerujemo, ajde belikuse.

BeLLicus kaže...

Ledja i prsa su sasvim ok sa obzirom da treniram tek 10mj potpuno prirodno. I

Btw. u prvom mjesecu prošle god si došao tu pisati da si prvi put kročio u gym. 

Al da, to je 10mj.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.8.2023 21:18 (fila2208).
11 godina
fila2208 kaže...

Kao boli te briga, i opet sipaš masu slika da bi dokazao nekom tu da nisi na gearu...iskreno me boli kurac jesi nisi, tvoja stvar... zapravo sam se samo nakačio na onog lika šta te uzeo za primjer, pa da trolam malo i rugam se.

exer je tu u fazonu pa reko ajde da da isprovociram kakvu reakciju i eto te.

Bitno da ti ljudi na bazenu prilaze i hvale te, jer su impresionirani nikad nisu vidjeli takvo što., kad si elita.

Špricni se i idi na binu, ako je tako kako kažu.

Ova tema je bila nekad baš zabavna, sad sami brijači i zato se i rugam, jer za drugo nije, a tko je ovdje zbilja došao tražit savjet taj je fulao ceo fudbal.

U svakom slučaju stavi nam još slika aj,

Slikaj se na vagi i papirić sa strane bellicus, datum i bug hr.

snimi nam kilaže koje dižeš,

poslikaj se tri puta dnevno

itd, jer ti ne vjerujemo, ajde belikuse.

BeLLicus kaže...

Ledja i prsa su sasvim ok sa obzirom da treniram tek 10mj potpuno prirodno. I

Btw. u prvom mjesecu prošle god si došao tu pisati da si prvi put kročio u gym. 

Al da, to je 10mj.

Pa da si pratio imalo temu shvatio bi da sam brzo prestao nakon toga u prvom mjesecu iz privatnih razloga pa nastavio ponovno u 10mj prosle godine, dakle kontinuirano 10mj, sa prekidom 14mj no nebitno. Imas 30+ godina i ponašaš se kao da imaš 15... Daj se malo opusti, non stop trolaš,hejtaš. Previše si nervozan. Znam te još odkad smo battlefield v igrali, oduvijek si bio živčan neopušten. Chill dude. Što se tiče slika prvu sam stavio radi fore i stavio ovo :* kao pusa. A ostale kao odgovor liku iznad. Nebitno neda mi se. Ovaj forum je ionako otišao u krasni kurac. Ljudi bi se samo svađali hejtali trolali itd. Necu vise ovdje niti jednu poruku napisati a kamoli šta staviti.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.8.2023 22:00 (BeLLicus).
15 godina

Nije lako kad roid rage udari,ali tu smo za tebe, kad god trebaš, javi se i podjeli s nama šta te tišti.

U očekivanju novih natural fotografija, budi mi pozdravljen.

5 godina
protjeran
fila2208 kaže...

Nije lako kad roid rage udari,ali tu smo za tebe, kad god trebaš, javi se i podjeli s nama šta te tišti.

po ovom sta vidim izgleda bolje od tebe + nema saku sala na donjem trbuhu kad sjedne

15 godina
Petar hw kaže...
fila2208 kaže...

po ovom sta vidim izgleda bolje od tebe + nema saku sala na donjem trbuhu kad sjedne

I to me pogađa iznimno kad mi kaže random kurčeviti lik na đusu s foruma koji sipa pamet, i nema muda pokazati svoju sjajnu formu da nam svima nabije komplekse.

brate, imao sam od 85kg sixpack kao leonidas do 107kg bear look i tu di sad jesam se super osjećam.

jednog dana ćeš shvatiti, a možda i nećeš i opet dobro :)

5 godina
protjeran

ti si jedan mali majmuncic sto misli da  puno zna

15 godina
Petar hw kaže...

ti si jedan mali majmuncic sto misli da  puno zna

Ovo više govori o tebi nego o meni. Neda mi se ne prijavit te, iskreno, nek ljudi vide što steoridi rade mladom čovjeku.

ostaj mi dobro frende, i budi mi jak

5 godina
protjeran

nek si nam tako mudar i plemenit

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice