Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.140
|
čitano: 8.754.262
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
exer1234 kaže...

To ne zna vjerojatno nitko osim njega. Ono što ja vidim je da više manje po cijele dane jede junk, nikakve discipline nema u prehrani.

Ali mislim da je njegovu mišićnu masu i physique moguće postići natty, ali pod tiem mislim na njegovu pravu physique (koja iskreno i nije nešto impresivno) a ne one skroz izfotošopirane slike kakve su mu na coverima itd...

tj mozda si i u pravu, ne znam lika,pogledao sam samo slike na instagramu, koje su vjerojatno pod filterima.. ako moze neki video koji ne vara?

Sad i ja malo sumnjam.

Evo slike iz videa, naravno ovdje je osvjetljenje pogodno a i slikano je taman nakon chest workouta, pa su prsa pod pumpom.

Uglavnom, mogao bi biti na malim dozama, tko zna...

I have nothing to say. Thank you and goodbye. EUNE: replik91
12 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Kakav mu je ovo selfiš štapin na kojem drži mobitel?

Izgleda ko anal beads jbt.

Ono što dovodi u sumnju prirodni trening nije veličina tijela, nego nedostatak iste kad je riječ o glavi.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.11.2016 15:47 (Yo Momma).
16 godina
neaktivan
Yo Momma kaže...

Kakav mu je ovo selfiš štapin na kojem drži mobitel?

Izgleda ko anal beads jbt.

Ono što dovodi u sumnju prirodni trening nije veličina tijela, nego nedostatak iste kad je riječ o glavi.

To je fleksibilni tripod kojim se snima za instač. Dobra stranica za info o takvim pitanjima.

Lako je moguće da se šopa, možda uzima povremeno ili radi danas popularan TRT, ali sumnjam da ciklira stalno. Nema tu vaskularnost, "ispijenost", enormne trapezoide i sl, po meni ako se i šopa, nije mu na ponos i to se može postići i disciplinom.

https://www.flickr.com/photos/141524195@N04/
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.11.2016 16:49 (crazy_luđak).
15 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...
exer1234 kaže...

To ne zna vjerojatno nitko osim njega. Ono što ja vidim je da više manje po cijele dane jede junk, nikakve discipline nema u prehrani.

Ali mislim da je njegovu mišićnu masu i physique moguće postići natty, ali pod tiem mislim na njegovu pravu physique (koja iskreno i nije nešto impresivno) a ne one skroz izfotošopirane slike kakve su mu na coverima itd...

tj mozda si i u pravu, ne znam lika,pogledao sam samo slike na instagramu, koje su vjerojatno pod filterima.. ako moze neki video koji ne vara?

Sad i ja malo sumnjam.

Evo slike iz videa, naravno ovdje je osvjetljenje pogodno a i slikano je taman nakon chest workouta, pa su prsa pod pumpom.

Uglavnom, mogao bi biti na malim dozama, tko zna...

Daj pogledajte bilo kojeg bodybuildera koji je rano poceo, evo npr. Arnold sa 18-19god ... lako je  k*njat, neki se trgaju od treninga

18 godina
neaktivan
Jabulani kaže...

Daj pogledajte bilo kojeg bodybuildera koji je rano poceo, evo npr. Arnold sa 18-19god ... lako je  k*njat, neki se trgaju od treninga

Otkud ti znaš koliko se tko od nas trga? Dam se kalditi da se trgam više nego ti, provedem 18-20sati tjedno u teretani, preko dvije godine svaki dan pratim kalorije i makroe, jedem koliko i čega treba. Rreniram 6x tjedno bez iznimke, dapače dobivam hrpu komplimenata na svoj izgled i ono što sam napravio od svog tijela, kako od poznanika tako i od potpunih stranaca, ali opet podaleko samo od ovoga kako ovaj klinac koji jede junk po cijele dane izgleda.

A što se tiče Arnolda:  ROFL, pa on je priznao da je krenuo sa steroidima još u mid-teen godinama, dakle sa 16-17 

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.11.2016 20:48 (FlyBoy).
14 godina
odjavljen

Želio bih te vidjeti.

Daj fotku koju :)

18 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Želio bih te vidjeti.

Daj fotku koju :)

Jesi ti svijestan koliko ovo gay zvuči?

Evo zadnja koju sam stavio u temu. Sad je mrvicu veći %bf, prvenstveno jer sam 10. mjesec bio više bolestan nego u gymu.

http://www.bug.hr/forum/topic/sport/rast-misica-visina/52249.aspx?page=770&jumpto=5151687&sort=asc&view=flat

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2016 3:28 (FlyBoy).
14 godina
odjavljen

Znam, al nisam gej

#NoHomo

:D

12 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Jel to netko gore misli da je Švarci prirodno bio par puta mister olimpija ili to mene ovo par neurona što su mi u funkciji baca na masu...

Fakat mi se učinilo da je to netko rekao. Na trenutak.

16 godina
Rast mišića i visina

Švarci se počeo pucat tek kad je došao u SAD, kad je bio zadnji na natjecanju ili jedan od zadnjih, a prvak u Europi (njemački hrast), pa su ga uputili, kaže u dokumentarcu, u nove "metode" BB.

12 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

Na kolko setova i ponavljanja ciljate kod bp, dl i cucnja? 

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

*

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.1.2017 19:35 (McSimon).
15 godina
neaktivan
KIKI3ooo kaže...

Švarci se počeo pucat tek kad je došao u SAD, kad je bio zadnji na natjecanju ili jedan od zadnjih, a prvak u Europi (njemački hrast), pa su ga uputili, kaže u dokumentarcu, u nove "metode" BB.

Pa to ocu i rec, Arni sa 17-18-19god izgleda impresivno, i ne znam nek mi neko stavi tu di je rekao da je kao teen koristio steroide...Arnold roka po powerlifting programu od svog djetinjstva i ne vidim tu ništa čudno, dizanje velikih težina uz dobru prehranu i to je to... I da treba jest, dosta jest i to kvalitetne hrane. i uz neki powerlifting/strongman program rastete ko ludi, jednostavno nema bolje od tog za naturalca, nikakve dijete i p*ke materine, pa niste curice, a i bodyfat spustat ispod 15% je po meni retardacija... A i da nam je Arni bio neki teži steroid potrošac nebi nam danas sa 70god jos uvijek trenko, jer vecini otkazu organi sa 30-40god..

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2016 12:35 (Jabulani).
12 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Švarce Nigga je sam priznao da se trpao ko blesav i da zbog toga ne žali ni trunke, tak da nemamo što nagađati. To je jednostavna činjenica.

Štoviše, nije čak ni ciklirao, nego je bio kontantno na njima ("konstantno" je isto trajalo neko razdoblje, ali recimo da kad je uzimao bio je na njima bar po godinu dana. Praktički je patentirao taj sistem koji se i danas fura).

E sad, činjenica je da nije bio predimenzionirano govedo ko neki današnji primjerci. Njegova glavna fora bila je simetrija i proporcija koju nitko nije ponovio ni prije ni kasnije, ali reći da se nije pucao jednostavno nije istina.

I nije baš da nema zdravstvenih problema, ali jesu li mu od steroida ili jednostavno popratne nuspojave starosti, to je već složenije pitanje.

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Pa ne kazem da se nije pucao, ali sumnjam da je poceo sa 18-19 god

16 godina
kojih 30-40 sta lupas bezveze , vecina se jos natjece u tim godinama ,a ne da im otkazuju organi
12 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Sve je to jako individualno. Sigurno je samo to da steroidi definitivno ne dodaju godine životu, ali kao što neki kažu, vjerujem da mogu dodati života godinama ;)

Netko se očito može trpati s najgorom kemijom i relativno neoštećen to preživjeti, a s druge strane, osobno znam dečka, fino se nabildao i pomogao si sa svim i svačim (navodno standardni koktel koji se uzima, po njegovim riječima). Jebiga, sa svojih 28 (dvadeset i osam) godina spušio je srčani udar dok se penjap po stepenicama na prvi kat, srušio se pred vlastitim vratima. Srećom bila je cura doma i čula ga kako je pao i pozvala hitnu, inače bi sad valjda bio mrtav. Do kraja života mora uzimati neko sranje za srce. Kad imaš problema sa srcem sa 70 godina a bio si na "juhi" cijeli život, može se raspravljati je li od ovoga ili onoga. Kad te strefi u naponu snage i zdravlja, a jedino što te razlikuje od ostatka zdrave ekipe tvojih godina je određena kemija koju si si pucao u guzicu, e pa onda su stvari prilično jasne.

15 godina
neaktivan
loky4i4 kaže...
kojih 30-40 sta lupas bezveze , vecina se jos natjece u tim godinama ,a ne da im otkazuju organi

Pa nije svakom isto kao sto je rekao kolega gore, ima dosta primjera, sportaši, otkažu im bubrezi,srce,jetra... a kao zdrav život ovo ono... Evo zadnji primjer kojeg se sjecam je Kevin Randelman, MMA borac,u 44. god mu otkazalo srce..

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2016 19:00 (Jabulani).
16 godina
pa ne kazem da se ne dogada ,u slucajevima kod nogometasa gdje otkaze srce je uzrok uglavnom efedrin ili slicne supstance , no ako se doping koristi pravilno , moje misljenje je da se moze proci bez ostecenja ,koliko ja znam vecina ovih pro bodybuildera i nema nekih problema
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Osim toga, kada si na njihovoj razini malo "kamilice" nije loša stvar - većina njih trenira od teenagerskih godina i dostigli su svoj genetski maksimum, zašto ne ići i iznad toga? Ipak im je to život

https://www.flickr.com/photos/141524195@N04/
16 godina
Rast mišića i visina

Od jednog ciklusa najvjerovatnije neće biti nikakve opasnosti po zdravlje - ako je čovjek mlad i zdrav, i ako zdravo živi. Ali niko ne napravi jedan ciklus pa stane. Jer nakon ciklusa opada mišićna masa i raste BF. Ne vjerujem da se to događa preko noći ali po meni kroz mjesec dana ili dva. Pa onda opet mora napravit ciklus. I to tako ide. Može li se neko puca 2 godine sa sterkanima pa imati sretan ostatak života - mislim da može. Naravno sve ovisi koliko se i šta uzima i kako živi. Ako usto tulumari i puca se drogama taj će izgorit. Ako neko ne pije, ne puši, ne drogira se, ne pije kavu, ima super prehranu, uredan život i dovoljno sna - i uzima neke blaže steroide u blažim količinama - tome najvjerovatnije neće bit ništa ni nakon par godina ako je genetski "zdrav ko dren" jer ipak se čovjek stavi u turbo mod, znači svi unutarnji organi rade brže i više se naprežu i sad ako netko ima urođenu srčanu manu taj može mlad i izgubit život. 

Ali treba se zapitat i koji je cilj uzimanja steroida tj. što se želi postić. Ako netko se puca da bi bio faca u srednjoj školi jer je sad papak taj je luzer teški. Ili ja sa recimo - kome da budem nabildan, ženi i djeci? S druge strane, netko tko bilda godinama i vidi se iz aviona da ima dobru genetiku i sad sa svojih 19-20 želi dati godinu-dvije i ići do kraja, pa počne koristit kemiju i krene po natjecanjima, to još mogu razumit. Ali treba znat kako to radit i treba znat stat. 

Znači ja mislim da se steroidi trebaju koristit na natjecateljskoj/pro razini, i to samo kratki period, i u tom periodu živit čišće nego časna sestra, a koristiti steroide za bilo koju drugu svrhu smatram potpuno glupim tj. ne vidim nikakav smisao s obzirom da kad se to prestane koristit se tijelo vraću u normalu.

Edit: Evo moj poznanik iz Splita, dobri smo, znam ga od malena, znači lik ima genetiku istu kao Ronnie, to ja nikad nisam vidio u stvarnosti (možete dole vidit butine i sisine), već u 8. razredu na treningu su se njemu točno vidili mišići, imali su veličinu, recimo na ruci, točno separacija bicepsa i tricepsa te sve gleave ramena, crta na prsima, trbušni a još crn. Ali to je bilo baš ono prirodno i sportski, ništa umjetno. Bio je čak i neki top model, brake dencer itd. Kasnije se počeo pucati steroidima, sa 20-21 god i krenio baš BB i to je bio prizor za vidit, pravi pravcati bodybuilder, veličina a izrezano. I ovo je slika maksimalno 2 godine nakon što se prestao pucat, prestao vježbat, oženio itd. Šta je njemu tu ostalo od tih ciklusa ne znam kad izgleda isto kao u srednjoj samo plus visok BF. Ako se nije išao natjecat nije bilo smisla da uzima, samo da bi bio face u gradu...

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2016 10:57 (KIKI3ooo).
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

De ste momci jel trenkate

14 godina
FlyBoy kaže...
Jabulani kaže...

Otkud ti znaš koliko se tko od nas trga? Dam se kalditi da se trgam više nego ti, provedem 18-20sati tjedno u teretani, preko dvije godine svaki dan pratim kalorije i makroe, jedem koliko i čega treba. Rreniram 6x tjedno bez iznimke, dapače dobivam hrpu komplimenata na svoj izgled i ono što sam napravio od svog tijela, kako od poznanika tako i od potpunih stranaca, ali opet podaleko samo od ovoga kako ovaj klinac koji jede junk po cijele dane izgleda.

A što se tiče Arnolda:  ROFL, pa on je priznao da je krenuo sa steroidima još u mid-teen godinama, dakle sa 16-17 

Ne znam kako se lik hrani, ali mlad je, metabolizam mu je sigurno u nebesima, dakle, moze si priustiti puno vise kalorija.. Vjerojatno samo junk i slika, a on je mozda oko 20 % dnevnih kalorija...To sto je na instagramu je samo mali dio svega.. 

14 godina
Jabulani kaže...

Pa ne kazem da se nije pucao, ali sumnjam da je poceo sa 18-19 god

Zasto ne? I ranije,pogledaj njegovu sliku s 19 god koliki je bio...

Vidi, nitko vam iskreno nece reci kad je poceo, i sta uzima, i koliko,, i  da li uopce uzima.. 

Jednostavno, nekad je glupo pitati dal je netko natural ili ne, pa sami vidite, pitanje je bespotrebno..

Ali sve je ok, kad vidim da likovi pitaju dal je Coleman natural, onda je sve jasno

Istina da je Arnold trpao u sebe kao da su bomboni,ali tada je bilo PUNO , daleko manje svega, i daleko manje znanja o svemu..

Arnold je postigao svoj limit , upravo zbog kemije.. DA je zivio u danasnjem vremenu, da je imao sve sto danas imaju, bio bi i on daleko veci, jer jednostavno je genetski frik.. 

Takodjer da je Coleman zivio u arnoldovo doba, s tom kemijom , ne bi ni on bio ni priblizno ono sto je bio.. Tocka

Ajmo ovako

Uvijek postoje genetske iznimke, netko ce natural izgledati puno bolje od nekog tko ima usranu genetiku.. i to je to

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2016 13:47 (exer1234).
14 godina
neaktivan

Coleman nije natural? Zar se ne moze njegov physique postici uz malo volje i 3-4 mjeseca jakog treninga?

/s

Trava raste tamo gdje je posadiš.
12 godina
neaktivan
exer1234 kaže...
Jabulani kaže...

Ajmo ovako

Uvijek postoje genetske iznimke, netko ce natural izgledati puno bolje od nekog tko ima usranu genetiku.. i to je to

Uz dopunu: ni najbolja genetika uz prirodni trening neće izgledati kao usrana genetika + par ciklusa steroida + zbilja kvalitetan trening.

Da u ciklusu ili kroz više njih dobiješ svega par kila čistih mišića, to će uvijek biti onih par kila koje prirodno ne bi dobio. I točka. Da nakon juhe i izgubiš nešto od te mase (a neizbježno je), još će ti uvijek ostati više nego što bi inače imao. I zahvaljujući mišićnoj memoriji, postoje šanse da nakon dugog treninga i uz puno spartanske discipline dođeš blizu tog svog nekadašnjeg steroidnog izgleda. Ali nikad baš tako.

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ma bezveze, bolje izgledat kolko tolko normalno i nabijat snagu i kondiciju, a prirodno se moze bit jaci i od pola tih kemičara, samo treba jesti puno

12 godina
protjeran
Rast mišića i visina

Hm, često po gym čujem "argument" od ekipe koja se puca svim i svačim, da je eto Arny svašta uzimal, pa je eto još i živ u starosti.

A, opet čujem i komentare da BB ne žive baš dugo, jerbo se šopaju sa kemijom svakojakom, al eto ne priča se toliko o tome.

Možeš eventualno otići prije reda na onaj svijet, al' bar ćeš biti veliki, ako ne i najveći.

Primjerice kao He-Man.

Panzerkampfwagen.Unatoč svemu - Dinamo Zagreb.Leaving or dead, always ahead...
14 godina
Rast mišića i visina

Mene zanima gdje samo nabavljate, odnosno čujete da ih nabavljaju sva ta sranja? Zar je to uopće jeftino toliko da si prosječan srednjoškolac može kupiti, bubam nandrolon? 

18 godina
Ranko Kukumar kaže...

Mene zanima gdje samo nabavljate, odnosno čujete da ih nabavljaju sva ta sranja? Zar je to uopće jeftino toliko da si prosječan srednjoškolac može kupiti, bubam nandrolon? 

Ja se također pitam isto, nikad čuo nikog u teretani ili igdje za išta vezano uz to, a kamoli gdje se nabavlja ili koliko košta, uostalom kako znaš da si uopće dobio nešto kvalitetno, a da ti lik ne prodaje maglu... 

http://wotlabs.net/sig_min/eu/unimatrix_2411/signature.png
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice