Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.132
|
čitano: 8.736.272
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ma nije da se ne mijenja, smršo sam dosta,kilažu povecao, ali salo se otopilo haha, ali nisam izrezan totalno(drzim nekih 15-20% BFa) jer eto volim pojest :D A nije mi ni bitno da budem ispod 10% BFa, ovako se osjecam super, konde imam(skoro svaki dan odem 5-10km trčat), tako da sve uredu, ali jednom cu roknut i defku neku.

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Nisam pratio temu niti sam trenirao zadnjih 5 mjeseci,tezak posao i morao dadiljat starog konstantno i nisam imao volje za nis,jedva sma jeo ista,izgubio sam 15 kila,propalitet,sad se poceo pomalo vracat.

Imam 75 kg,uspio sam dignut 100x2 bp ,150x3 DL i sq nula,previse me pocelo bolit jer mi je propao kvad od netreniranja(koljeno me ne boli samo ako mi je kvad u punoj snazi i ako radim sq barem 2x tjedno).

S tim koliko sam izgubio,nadam se da cu vratit barem 2/3  do nove godine. Znaci 130x1 bp,200 DL i 160 sq

l<l<l<l<l<l
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.9.2016 17:28 (intexuz).
14 godina
Rast mišića i visina

Vratis to brze nego sto si izgubio

15 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
exer1234 kaže...

Vratis to brze nego sto si izgubio

Sumnjam sumnjam,previse je to..skoro sam se unazadio 2 godine s tih 5 mjeseci netreniranja. Sad sam tek skuzio kad sam se vratio na nulu kakvu sam kilazu dizao..nije ni cudo sto je vecina gyma mislilo da se kemijam.

Bas sam neki dan bio u izlasku,i priđe mi neki tip iz teretane,s njim bas nisam inace imao nikakve komunikacije jer mi se nije dalo pricat sa newbiesima,imao sam svoju ekipu tamo i sa ostalima nismo bas ni pricali. I tip mi kaze sta sam se tako ispuhao bla bla bla,i kaze da su njegovi prijatelji mislili da kad sam radio DL i kad bi si istrugao potkoljenice sipkom,da to nije bilo od sipke nego da bi ja isao u svlacionicu i steroidima bi se ubo pa bi to krvarilo. Slusam i ne vjerujem. A taj tip s kojim sam pricao je mislio da bi mi od napora pukla vena. Ubi me boze

l<l<l<l<l<l
12 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Razumije li se netko ovdje u prolaktin i njegovo vezivanje s rastom, gynom i općenitim razvojem?

Siky1234
10 godina
Rast mišića i visina

Molio bi dečke iz Zagreba za jednu malu pomoć/informaciju. Gledam da opet krenem u teretanu ali zbog posla imam opciju samo ici kasnije popodne ili navecer pa bi volio da mi preporucite neke teretane u kojima nema toliko guzve popodne i navecer. Cijena clanarine nije tako bitna.
Živim na knežiji pa bi isto tako molio da mi ne preporucujete teretane koje su u dubravi i slicno :)

Hvala!

14 godina
neaktivan

Teško da ćeš naći neku u kojoj tad nema puno ljudi, obično većina tad ide. Bio sam u HAVK fitnessu, sasvim okej teretana, nema previše ljudi, a udaljena je možda dvije minute pješke od one stanice na Veslačkoj. Znali su imati i popuste tipa 2 mjeseca za 120 kn pa potraži malo i to 

Trava raste tamo gdje je posadiš.
10 godina
U toj teretani sam vec iskoristio takvu ponudu pa nisam siguran je li se moze opet :D
A i ta teretana mi je cisto ok tako da cu je uzeti u obzir. Da se razumijemo, nemam nista protiv male guzve u teretani ali mrzim kad moram cekati u redu za spravu :)
12 godina
protjeran

@Prte

E, frende, ne znam koliko je ovo blizu tvojim dnevim migracijama po Zagrebu, al' topla preporuka teratane.

Radnim danom iza 16:30h, malo je povećana gužva(udarni val), al' tamo već iza 20h radnim danom, je puno bolje.

Ponedeljkom je koliko sam ja skužio udarni dan, jer svi su tada puni elana početkom tjedna, al' kako dani odmiču prema kraju tjedna, ekipi pada elan.

Samo nas je jednom bilo troje na istoj spravi. Inače, ne čeka se dugo na sprave, eventualno vas dvoje se na spravi razmjenjuje. Ekipa, O.K., nemam prigovora na njih.

Dođi, pogledaj, vidi, odluči.

Panzerkampfwagen.Unatoč svemu - Dinamo Zagreb.
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ima li tko preporuku in-ear slušalica za teretanu i povremeno trčkaranje? 

15 godina
neaktivan
Medikus kaže...

Ima li tko preporuku in-ear slušalica za teretanu i povremeno trčkaranje? 

Od panasonica bilo koje ergo fit,zvuk i cijena su vrh

https://www.amazon.com/dp/B00E4LGTYC/?tag=thewire06-20&linkCode=xm2&ascsubtag=WC7069

Ja imam ove,vec 2 godine ih koristim,ne kvare se nikako,puno puta su mi zapinjale,par puta sam ih poklopio utegom od 20+kg u teretani ali nikad nista,nit stekale niti se pokvarile

l<l<l<l<l<l
16 godina
Rast mišića i visina
14 godina
odjavljen
S čime vi jedete posni sir?
11 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Ja ga u blenderu miksam sa bananom i vodom i ubacim malo meda. Dobiješ voćni jogurt od toga :)

Treat your password like your toothbrush. Dont let anybody else use it, and get a new one every six months. ~Clifford Stoll
12 godina
protjeran

@Dex.pwn

Obično ga miješam sa jogurtom koji ima manje postotak mliječne masti(ispod 1.5 %), te nekada znam dodati malo meda(žlicu, do dvije).

Posni sir obično jedem u kombinaciji sa zrnatim sirom. Znam, dodati(ponekad) i male komade polutvrdog sira u jogurt sa posnim sirom.

Nekada, pored jogurta ili umjesto njega, jedam posni, zrnati i pasterizirano mlijeko.

Meni dobro. Na svu hranu i okuse se čovjek navikne, samo treba tjedan do dva.

Panzerkampfwagen.Unatoč svemu - Dinamo Zagreb.
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.9.2016 22:18 (PzKpfw).
18 godina
Dex.pwn kaže...

Sa kikiriki maslacem.

Xbox: Muskarcina
14 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

Treba mi nešto mekše jer imam fiksni aparatić, tako da ne mogu sve jesti.

Hvala vam momci!

11 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Hvala vam momci!

onda ova moja opcija pali, jer dobiješ tekući jogurt. Ja ga onda pijem iz čaše i super je ukusa a blender sam kupio za 100kn od Vivaxa i radi super

Treat your password like your toothbrush. Dont let anybody else use it, and get a new one every six months. ~Clifford Stoll
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.9.2016 21:20 (agnostes).
14 godina
odjavljen
agnostes kaže...
Dex.pwn kaže...

Hvala vam momci!

onda ova moja opcija pali, jer dobiješ tekući jogurt. Ja ga onda pijem iz čaše i super je ukusa a blender sam kupio za 10kn od Vivaxa i radi super

Mislio sam dodati još mljevene zobene, i orase.

14 godina
neaktivan

Ako već radiš tako, stavi si malo više sastojaka da dobiješ kompletnu zamjenu za obrok. Recimo posni, mlijeko, zobene, kikiriki maslac, banana, jabuka i koja naranča/mandarina. Ima dosta kompletnih proteina, relativno puno vlakana, dobrih masti, vitamina i minerala. Ja često to radim jer sam ljenčina, cirka 800-1200 kalorija po sejku, i dosta dugo me drži sitim. 

17 godina

Kolko ste najvise dizali na standarnim sipkama(26mm), jel se kom trajno svinula sipka kod nekih 140-150kg?

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ][EUW:exzzy]
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Evo mene OPET i JOS NISAM POCEO U GYM!!! Znaci katastrofa,ne mogu se vise gledat ovakvog, 15kg dignuo u 1.5 god, ljudi mi se cude kad me vide, kad ja vidim neke koji idu i kako su se lijepo izgradili sram me je jer ih znam nekoliko godina,pa se usporedim sad s njima... Moze mi netko pomoc u vezi motivacije jer ocito je to problem. Ja radim u 3 smjene, nocna je lagana,popodne ajmo rec isto,dok je ujutro nesto vise posla... Radim u uredu + pogon u tvornici gdje trebam raznorazne stvari potpisivat,sakupljat itd... Bojim se da to necu stic,dok sam nogomet kad sam bio osnovna skola stizao i ostajao jos pun k vise nego sto sam trebao, nikako ne mogu stavit gym kao sto sam nekad nogomet kao OBAVEZU neku,iako znam da bi mi to postala kad bi krenuo... Ovo mi je treci put i nadam se treca sreca... Istotako usporava me cinjenica u vezi prehrane jer nemam toliko ideja sto jest tj znam sto jest nego kako pripremit da nije uvijek isto pa bi uz to htio napomenut kako bi bilo fora napravit temu za "zdravije recepte" ovdje na forumu kad vec imamo i ovu super temu koju uvijek pratim..

Morao sam to napisat, a sad se nadam stvarno da cu krenut, zima je pred vratima i da se uredimo za sljedece ljeto!

P.S. Zadnjih 2 tjedna svaku vecer izlazimo ja,cura i frend s curom u neki lokani kafic koji ima i fastfood te rokamo faking cevape svaku vecer i pustamo po 300-400kn za sranja i stvarno se nadam da cu promjenit ovih dana zivotne navike i ipak se malo vise posvetiti sebi.

Liverpool is not just a football club,its way of a life.
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.9.2016 3:11 (Bash).
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Nema bolje motivacije od vlastitog tijela kad ti kaže hvala Svi mi imamo obaveze, radimo, djeca, ovo ono al neke prioritete si moraš postavit. Ja sam imao užasnih problema sa ramenom, radim 10-12 sati dnevno, doma dijete od ni 2 godine itd.. Krenuo u gym tek toliko da ojačam rame jer kad god sam ga opteretio bilo je ok. Počeo sam sa izolacijskim vježbama samo za rame i nakon 2 tjedna krenuo raditi sve. Pon-sri-pet od 20 do 21:30 je moje vrijeme koje sam odvojio za sebe i nema tog boga da me izvuće iz gyma ta 3 dana. Uvijek za SVE imamo vremena a za sebe rijetko i to si treba promjenit. Moja ekipa ovdje koja godinama ide u gym se zasitila i neda im se baš a sada ih ja vučem ko majmun i opet ih primila volja

15 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

Kolko ste najvise dizali na standarnim sipkama(26mm), jel se kom trajno svinula sipka kod nekih 140-150kg?

230 sam dignuo s njom,i konstantno neko vrijeme 200+ dizao i nije se savila dok je nisam slomio na cucnju kad me poklopilo pa se ko banana savila

l<l<l<l<l<l
17 godina

Ma ja gledam dal da uzmem olimpijsku il obicnu, a ebe me kaj imam vec kratke sipke(za bucice) i utege za standarne. A i olimpiska normalna 220cm+ez me dodu 1500kn u najboljem slucaju.

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ][EUW:exzzy]
15 godina
neaktivan

Ez nije nešto nužno. Olimpijskih novih se nađe za cca 700 kn i sumnjam da će ti bolje od toga ikad trebati (osim ako se ne baviš olimpijskim dizanjem utega pa ti treba šipka koja je za bacanje). Evo i eksperiment sa doslovno najjeftinijom olimpijskom šipkom i kolko ona ustvari može podnjeti. 

11 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Gdje kupujete proteine ako moze neko linkat neku stranicu s dobrim omjerom cijene i kvalitete hvala.

16 godina
neaktivan
wowrules kaže...

Gdje kupujete proteine ako moze neko linkat neku stranicu s dobrim omjerom cijene i kvalitete hvala.

Vani ili kod nas, ali preporučam da sačekaš neku akciju - znaju bit po 30-50% jeftiniji

https://www.flickr.com/photos/141524195@N04/
15 godina
odjavljen
Ekipa, šta mislite o Omega 3, cinku+vitamin c i magneziju kao kombinaciji suplemenata? Ostale vitamine i minerale unosim podosta kroz hranu. Osjećam se fizički izvrsno, al zanima me dal možda nepotrebno unosim nešto ili je štetno? Sve navedeno unosim u preporučenim količinama.
17 godina
Kiky877 kaže...

Ez nije nešto nužno. Olimpijskih novih se nađe za cca 700 kn i sumnjam da će ti bolje od toga ikad trebati (osim ako se ne baviš olimpijskim dizanjem utega pa ti treba šipka koja je za bacanje). Evo i eksperiment sa doslovno najjeftinijom olimpijskom šipkom i kolko ona ustvari može podnjeti. 

Nije al je dosta lakse radit s njom, i nije neka sreca radit biceps curl ili skullcrushere sa sipkom od preko 2 metra. A i trebo bi prodat ove kratke sipke kaj imam i nes sitno utega onda. Al opet mislim da je bolje sad neg za god/god i pol prodavat i sipke i 100+kg utega. Ono sam malo pretejro obadvije su cca 1k al ove male su skupe ko crno davo 500kn za dvije...

http://bluegym.hr/shop/olimpijska-crna-sipka-ravna-220-cm/

http://bluegym.hr/shop/olimpijska-crna-ez-zakrivljena-sipka/

http://bluegym.hr/shop/olimpijske-kratke-sipke-s-osiguracima-1-par/

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice