Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.132
|
čitano: 8.728.003
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
protjeran
Re: Rast mišića i visina
Vuk15 kaže...

Ah, te debele debele powerlifterske noge

Ako Arendelle ovo ne lajka onda stvarno...

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
10 godina
odjavljen
Vuk15 kaže...

Ah, te debele debele powerlifterske noge

Mas pater! Pa meni se sviđaju muškarci, a ne robokapi! Zar ti stvarno ovakva debilana rajca ego? Zar se stvarno nekomu ovo sviđa? Dupli mas pater!

http://informanka.blogspot.hr/ (Ili jednostavno pretražite Google s ključnom riječju ‘informanka’.)
18 godina
protjeran
Rast mišića i visina

Možemo dobit sliku tvojih ekstremiteta da te ocjenimo? Ne moraš bit u tangicama (ali se nećemo bunit) može u tajicama ili rebama. Hvala unaprijed.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
15 godina
Rast mišića i visina

evo je 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
18 godina
protjeran
Rast mišića i visina

14 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

Znači, 5g kreatina rastopim u dva deca mlade vode, kad se otopi ulijem ga u shaker zajedno s wheyom, jabukom(voćem)? Ili ga moram odvojeno piti?  

Jel se kreatin pije prije ili poslije treninga?

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2016 19:16 (Dex.pwn).
18 godina
Dex.pwn kaže...

Znači, 5g kreatina rastopim u dva deca mlade vode, kad se otopi ulijem ga u shaker zajedno s wheyom, jabukom(voćem)? Ili ga moram odvojeno piti?  

Ma kakvo razmućivanje? Pravi dilberi jedu kreatin na suvo 

14 godina
odjavljen
lllnuclearlll kaže...
Dex.pwn kaže...

Ma kakvo razmućivanje? Pravi dilberi jedu kreatin na suvo 

Bez šale molim! Tražim ozbiljan odgovor.

18 godina
Dex.pwn kaže...

Bez šale molim! Tražim ozbiljan odgovor.

Onda prestani ispitivati gluposti i koristi Google. Ima jedno 100 članaka o kreatinu i tome kako se pije i brdo odgovora na fitness forumima.

https://www.google.hr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=kreatin

Kakva mlada voda pobogu? Kakvo razmućivanje?

Svaki dan drmneš 5 grama i to je to. Nebitno kad i kako... Al najlakše je ako piješ proteine nakon treninga ubaciti u shaker.

Whey se ne pije s jabukama 

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2016 19:47 (lllnuclearlll).
15 godina
neaktivan
Arendelle kaže...

Mas pater! Pa meni se sviđaju muškarci, a ne robokapi! Zar ti stvarno ovakva debilana rajca ego? Zar se stvarno nekomu ovo sviđa? Dupli mas pater!

Zbog cega uopce komentiras? Momak je powerlifter, boli ka tuki sto ce mu zenske rec za noge, ne trenira zbog picke niti da bi zavodio nogama zene.kad shvatis sto je powerlifting shvatit ces koliko je tvoj komentar besmislen.

Nabaci svoju sliku da vidimo na sta licis 

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
12 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

Povodom europskog prvenstva sto imate reci za Cristina Ronalda? Sumnjam da je covjek ikad bio na masi, pa ima dosta zavidno tijelo. Kako to objasnjavate? Mozda sam ja u krivu.

16 godina
neaktivan
IvanDado kaže...

Povodom europskog prvenstva sto imate reci za Cristina Ronalda? Sumnjam da je covjek ikad bio na masi, pa ima dosta zavidno tijelo. Kako to objasnjavate? Mozda sam ja u krivu.

Čovjek ima osobnog kuhara i isplaniran detaljno plan prehrane plus trenira cijeli svoj život na vrlo visokoj razini. Šta ti treba tu objašnjavat?

Najbolja muška klapa na području Zagreba i okolice :D https://www.facebook.com/klapa.bosket/
14 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

Mlaka :P

Zašto ne bi išla jabuka?

16 godina
Dex.pwn kaže...

da, prikupi rosu u zoru sa vlati trave cim se ustanes. Ali obavezno ju destiliraj. Nakon sto mlada voda odstoji par sati na suncevom svjetlu, pocni pazljivo sipati kreatin. Dok sipas kreatin, miligram po miligram, ribaj svjezu braeburn jabuku tako da se zrnca kreatina stapaju sa ribanom jabukom u savrseni kompozit. Ostavi to da odstoji 5 dana pa popij nataste i nemoj nista jesti sljedecih 6 sati. Za to vrijeme treniraj biceps.

1.Lovac kaže...
IvanDado kaže...

Čovjek ima osobnog kuhara i isplaniran detaljno plan prehrane plus trenira cijeli svoj život na vrlo visokoj razini. Šta ti treba tu objašnjavat?

herbalajf

Potpis!
15 godina
neaktivan

*

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.6.2016 19:59 (McSimon).
18 godina
1.Lovac kaže...
IvanDado kaže...

Uzmu oni tu i tamo i koji anabolik, u svrhe oporavka većinom, ali pomogne i s mišićnom masom.

naravno sve pod vodstvom vjerojatno najboljih stručnjaka na svijetu za takve stvari.

I have nothing to say. Thank you and goodbye. EUNE: replik91
10 godina
odjavljen
cod4gamer kaže...

kad shvatis sto je powerlifting shvatit ces koliko je tvoj komentar besmislen.

Opskurno sranje toliko nebitno ter besmisleno da za njega ne postoji ni hrvatski izraz. Usto, vjerojatno je to instrument za rajcanje ega praznoglavih budala koji misle da debljina nogu može nadoknaditi propuh u glavi, a mišići na rukama natjerati tipa koji je na rođenju dijelio pamet da se opet vrati jer se prvi puta s njime nisu ni susreli. Histerično se smijem svaki put kad vidim takve kretene zbog toga što mi je savršeno jasno da se radi o ekipi vrijednoj prezira, bezgraničnog ismijavanja i pizdunskog pristupa. Bolesna usredotočenost - ma što mi vi ostali sportaši govorili - ne može biti zdrava, a kad se još radi o usredotočenosti na takvu (nezdravu!) pizdariju, svim ljudima normalne inteligencije jasno je s kime imaju posla. Tebi nije, zbog toga ga braniš ubacujući pritom diskriminirajuće komentare koji ti vjerojatno mogu priskrbiti radno mjesto u marketinškom odjelu osječke Saponije. Baš ste prava ekipa!

http://informanka.blogspot.hr/ (Ili jednostavno pretražite Google s ključnom riječju ‘informanka’.)
18 godina
Arendelle kaže...

Opskurno sranje toliko nebitno ter besmisleno da za njega ne postoji ni hrvatski izraz. Usto, vjerojatno je to instrument za rajcanje ega praznoglavih budala koji misle da debljina nogu može nadoknaditi propuh u glavi, a mišići na rukama natjerati tipa koji je na rođenju dijelio pamet da se opet vrati jer se prvi puta s njime nisu ni susreli. Histerično se smijem svaki put kad vidim takve kretene zbog toga što mi je savršeno jasno da se radi o ekipi vrijednoj prezira, bezgraničnog ismijavanja i pizdunskog pristupa. Bolesna usredotočenost - ma što mi vi ostali sportaši govorili - ne može biti zdrava, a kad se još radi o usredotočenosti na takvu (nezdravu!) pizdariju, svim ljudima normalne inteligencije jasno je s kime imaju posla. Tebi nije, zbog toga ga braniš ubacujući pritom diskriminirajuće komentare koji ti vjerojatno mogu priskrbiti radno mjesto u marketinškom odjelu osječke Saponije. Baš ste prava ekipa!

Čemu predrasuda da ako je netko "nabildan"= glup, površan?

Uostalom zašto ja uopće feedam trolla...

12 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

Nemojte se svađat bezveze. Neka svako radi sto voli. Ako ti ne volis da je muskarac napuhan zaobiđiga, a ako on zeli izgledat sto jace moze, neka to radi. 

10 godina
odjavljen
FlyBoy kaže...

Čemu predrasuda da ako je netko "nabildan"= glup, površan?

Znam čitati. Ti primjerice ne znaš što su predrasude, ali nije bitno.

IvanDado kaže...

Nemojte se svađat bezveze. Neka svako radi sto voli. Ako ti ne volis da je muskarac napuhan zaobiđiga, a ako on zeli izgledat sto jace moze, neka to radi. 

Koja je faking svrha toga? Besciljnost je jedan od najvećih svjetovnih grehova.

12 godina
odjavljen
Arendelle kaže...

Krivu osobu pitas za to. Ja treniram jer se trudim bolje izgledat od onog sto jesam i nije mi cilj biti najaci, najbolji ili nesto. Zadovoljan sam svojim napretkom u odnosu sto sam bio prije godinu dana, ali daleko je to od nekog dobrog izgleda. Ne ganjam tijela sa fitness casopisa, tako da ne mogu govorit u nicje ime, ali eto svakog nesto veseli. 

18 godina
Arendelle kaže...

Koja je svrha tvog bloga?

Koja je svrha seksa bez začeća?

Koja je svrha igrati tenis, trčati maraton, plivati, skakati u dalj?

Osobno treniram jer to volim i osjećam se dobro kad odradim dobar trening? 

Jel to dovoljno dobar razlog?

12 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Je probao netko od vas mozda intermittent fasting?

LG G3 team | LoL | EUNE : DangerCROATIA | Steam: straightouttabeast
18 godina
MrSneakyGuyGaming kaže...

Je probao netko od vas mozda intermittent fasting?

Prakticiral sam kroz cijelu srednju skolu. Jutro smo zapoceli kavom i cigaretom a nije se jelo do prije spavanja jer smo za rucak imali kavu i cigaretu.

Kad sam pocel radit i hranit se redovno moja masa je skocila sa 75 na 95 kila onak fino skinny fat. Zadnjih 45 dana sam na intermittent fastingu i smrsavil sam 4 kile.

Meni nije problem biti gladan i na taj nacin mrsavim bez da moram paziti kaj jedem. Znaci jucer sam bil u burgerkingu i pojel neko smece x2 te sam jos uvijek bio 1000 kalorija u deficitu. Btw smece jedem maximalno jednom tjedno ali ako ti pase u macrose mozes se tak svaki dan i biti u deficitu.

Definitivno preporuka za mrsavljenje.

18 godina
protjeran
Rast mišića i visina

NHF al meni je ta metoda sranje.

15 godina
neaktivan
Arendelle kaže...

odgovori mi na ovo pitanje. Boravis li ti ikada vani na svjezem zraku, odnosno socijaliziras li se? 

15 godina
neaktivan
Arendelle kaže...
IvanDado kaže...

Takodjer, zao mi je sto glupost nije jedan od takozvanih svjetovnih grehova. Ocito ne znas koju je poruku korisnik foruma " IvanDado " htio poslati.

16 godina
Ajde jednostavno ignorirajte ju ,nema potrebe da truje ovu temu svojim besmislenim komentarima
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Hranite trola bezveze, osoba je željna pažnje u koju god temu dođe.

Trenutno sam na IF-u, bitno je da vježbaš redovito jer tako ne gubiš mišiće, gutaj puno vode i kave/čaja bez mlijeka da te pogura kroz glad. Najefikasnije je 2x tjedno po 3 tjedna, onda si daj predaha pa opet ako treba.

Radi IF tipa od ručka do ručka, a ne od jutra do mraka, lakše ćeš izdržati tako.

https://www.flickr.com/photos/141524195@N04/
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Pozdrav ekipa, jedno pitanjce. Koliko su točne ove Android/iOS aplikacije tipa Endomondo što se tiče kalorija sagorijelih tijekom trčanja, hodanja, bicikliranja...?

When I get sad I stop Being sad and be awesome instead. True Story.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice