Pogledaj si P90X trening. Imaš svu potrebnu opremu i mislim da ti je to odlično za ono što želiš. Ako možeš izdvojit 1 - 1:15h dnevno 
Sad si i mene zainteresirao za taj program. Stavio sam ga skidati. Reci mi jednu stvar jel trebam stalno buljiti u ekran i pratiti vježbe jer mi je to neizvedivo (zbog dioptrije ne mogu buljiti u mali ekran od laptopa)
Moraš prvih par puta da skužiš što trebaš raditi, kako se vježba pravilno izvodi. Ali nakon toga zapamtiš već sve pa ti više ni ne trebaju video-upute.
Ja sam na programu s pauzama već 2-3 godine i odlična mi je stvar. Uz to i dosta bicikliram i radim HIIT. S tim da sam si prilagodio program malo jer mi je bilo previše uz ostale aktivnosti koje imam.
Ali prva 3 mjeseca preporučam da napraviš u potpunosti, kasnije možeš prilagoditi i raditi manje ako ne stigneš.
btw. Ako nisi u kondiciji nemoj odmah prvi put raditi 100%, čak ti preporučam da radiš 40-50% od njihovog jer ćeš dobit takvu upalu mišića da ćeš pauzirat tjedan dana. 
Prilagodba programa ovisi i o tome što želiš postići. (mršavljenje, masa ili nešto treće?)