Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.148
|
čitano: 8.773.619
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

Ekipa,myprotein ima neko sezonsko ciscenje, prije ljetne rasprodaje

Znam da ima vas koji malo bolje od mene pratite te cijene i popuste,pa daj nek neko baci oko jel su ok cijene na tipa whey,omegu i to ili inace ide i nize?

16 godina
Re: Rast mišića i visina
Zin8 kaže...

Ekipa,myprotein ima neko sezonsko ciscenje, prije ljetne rasprodaje

Znam da ima vas koji malo bolje od mene pratite te cijene i popuste,pa daj nek neko baci oko jel su ok cijene na tipa whey,omegu i to ili inace ide i nize?

Na whey nije neki popust. Na omega 3 isto. A na super omega 3 uopće nema popusta. (myprotein.com)

Gledaj kad bude pravi popust na whey pa se spoji s nekim.

14 godina
odjavljen
KIKI3ooo kaže...

Na whey nije neki popust. Na omega 3 isto. A na super omega 3 uopće nema popusta. (myprotein.com)

Znaci i nije tak isplativo kak se cini.

Budem pricekao onda, valjda ce se iskazat za taj ljetni sale

16 godina
neaktivan
Zin8 kaže...
KIKI3ooo kaže...

Znaci i nije tak isplativo kak se cini.

Budem pricekao onda, valjda ce se iskazat za taj ljetni sale

Ima popust 3for2

Najbolja muška klapa na području Zagreba i okolice :D https://www.facebook.com/klapa.bosket/
16 godina
Rast mišića i visina

ima sad 25% popusta na proteine

18 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Pozdrav,

Ako je netko zainteresiran za narudžbu s MyProteina gdje je trenutno popust na sve 25% nek' mi se javi u inbox.

Mislim uzet 5KG whey s okusom ananasa pošto mi je trenutni pri kraju. I eventualno još nešto, ali sam i dalje ispod 90€ koliko je potrebno za besplatnu dostavu.

Ako bi još netko naručivao, a iz Zagreba je, nek mi se javi u Inbox i pošalje linkove proizvoda koje žele. 

Stavit ću ih u košaricu, pa nakon uplate platim i naručim. 

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Geek Ima i 30% kupon za whey

Nulla dies sine linea
16 godina
crazy_luđak kaže...

Geek Ima i 30% kupon za whey

da ali kad ga usporediš s hrvatski popustom od 25% dođe ti na isto, ispadne pola eura jeftinije (5kg bez okusa) 

11 godina
neaktivan
Jel pio itko s okusom od jagode ?jel ima lijep okus ?
18 godina
#wot#vk.0h kaže...

Jesam li ja jedini koji suplemente ne tretira kao slatkiše?

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
11 godina
neaktivan
Pa s obzirom da mi se povraća kad kupim bezokusni valjda mi je bitno kakvog je okusa
16 godina
neaktivan
#wot#vk.0h kaže...

Nemoj, pio sam ananas, bananu i razna s*anja, sve ti do*zdi nakon 10 dana osim čokolade i vanilije, vrti to dvoje da dugo živiš i dobro ti bude na Zemlji

Nulla dies sine linea
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.4.2016 18:49 (crazy_luđak).
18 godina
#wot#vk.0h kaže...
Pa s obzirom da mi se povraća kad kupim bezokusni valjda mi je bitno kakvog je okusa

Hardcore  Odmah na blagajni ti se povraća?
Počinjem navijati za kolindinu ideju da vrati vojni rok za ovakve junake gurmanske provinijencije 

No, ok da više ne zadirkujem. Zato i postoji šarolika ponuda. Šteta što kod nas prisvajaju samplere. 
Vani bi mogao isprobati sve redom prije nego odlučiš što odgovara tvojem nepcu. (osim ovih poput myproteina koji su zato i jeftiniji).
Probaj negdje naručiti lot sample packova, ima i toga u ponudi.
http://www.illpumpyouup.com/reviews/muscle-gainz-sample-pack-reviews.htm
http://www.theproteinworks.com/whey-protein-80-sample-pack
http://www.amazon.de/Scitec-Nutrition-Professional-Variety-Pack-Geschmack-mix/dp/B004O74TZC
http://www.amazon.de/Supplement-Sample-Box-diverser-Hersteller/dp/B00PWARQ6O/ref=sr_1_5?s=drugstore&ie=UTF8&qid=1461605901&sr=1-5

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.4.2016 19:38 (overhaul).
18 godina
#wot#vk.0h kaže...

Ja pijem trenutno Blueberry Cheesecake. Vele svi da je sličan kao jagoda. Meni je fino, pogotovo kad pomješam s bananom recimo...

Uglavnom meni većina okusa odgovara jer volim svašta probati, jedino ne volim okuse kave, mente i takve neke čudne...

btw. Čokoladni okusi ti imaju smanjen udio proteina zbog dodanog kakaoa, piše ti na pakiranjima.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.4.2016 19:31 (lllnuclearlll).
12 godina
neaktivan
overhaul kaže...
#wot#vk.0h kaže...

Jesam li ja jedini koji suplemente ne tretira kao slatkiše?

U potpunosti se slažem, ponavljam suplementi se ne piju radi okusa imho.

If you have nothing to lose, try.
18 godina
Filip720 kaže...

Ali kad već možeš birati, zašto ne skombinirati ugodno s korisnim? 

Većina ljudi koji se bave fitnessom ili su na dijeti izbjegavaju slatko i onda im jedan fini šejk dođe kao nagrada nakon treninga što je odlična stvar za motivaciju.

12 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...
Filip720 kaže...

Većina ljudi koji se bave fitnessom ili su na dijeti izbjegavaju slatko i onda im jedan fini šejk dođe kao nagrada nakon treninga što je odlična stvar za motivaciju.

Razumijem ja to, imam takvo mišljenje o tome sad ako nekog to stvarno motivira ili na bilo koji način poboljšava naravno da će uzet okus, tko sam ja da mu kažem suprotno.

If you have nothing to lose, try.
16 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...
Filip720 kaže...

iako ne preferiram okuse, slažem se. Džabe ti whey ako ga nemreš ugurat niz grlo.

BTW jesi li probao lješnjak? Brutalan je okus, meni jedan od boljih

Nulla dies sine linea
15 godina
Rast mišića i visina

kako je ekipa, jel se roka, jel se tešete za ljeto?

ima kakav novi igrač, da ima kakvu opaku formu?

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
18 godina
fila2208 kaže...

Eee čekaj, stigli novaci koji se raspituju koji whey je najukusniji, pa opet sve repete u krug - po starome :)

17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Planira netko iz Rijeke naručivati whey s MyProtein.hr? Do četvrtka traje akcija na 25% off, a besplatna dostava je iznad 90€. (Planiram uzeti 5kg bezokusnog, svakog bi došlo 450kn)

ZOTAC: Its Time to Play.
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.4.2016 18:11 (DmL).
15 godina
overhaul kaže...
fila2208 kaže...

Eee čekaj, stigli novaci koji se raspituju koji whey je najukusniji, pa opet sve repete u krug - po starome :)

Klasika, pola ih nie ni upisalo teretanu već prvo mjesec dana piju whey čisto da dođu u teretanu spremni.

Kako si ti, jel obrazuješ ekipu i dalje :)

18 godina
fila2208 kaže...
overhaul kaže...
fila2208 kaže...

Klasika, pola ih nie ni upisalo teretanu već prvo mjesec dana piju whey čisto da dođu u teretanu spremni.

Kako si ti, jel obrazuješ ekipu i dalje :)

Heh, ma ništa - standardno, eto nedavno stanje sam selfijao... a inače utipkam svaku drugu stranicu pokoji link i tako to... tko će više o wheyu pisati:)
Čitaj malo, pa ako nađeš ikoje suvislo pitanje na zadnjoj stranici-dvije;  utipkaj koju mudru :)

15 godina
overhaul kaže...
f

Heh, ma ništa - standardno, eto nedavno stanje sam selfijao... a inače utipkam svaku drugu stranicu pokoji link i tako to... tko će više o wheyu pisati:)
Čitaj malo, pa ako nađeš ikoje suvislo pitanje na zadnjoj stranici-dvije;  utipkaj koju mudru :)

Prijatelju ne bih ti dao preko 30 na toj slici. Svaka čast!

A naletim nekad, izgubim volju kad vidim...nestalo je hrpa ekipe, neki novi klinci haraju :)

11 godina
neaktivan
Jel išao itko od forumaša u Sisak na Men's fizik ,kako to ide da malo objasni ..
Jel sudjelovanje besplatno,koje su kategorije,sto je bitno ...
10 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Jagoda je katastrofa, po okusu, jedino meni prihvatljivo je vanilija i bezokusni koji je na kraju i najjeftiniji pa ga najčešće i uziman.

Od kad ne pijen gainer tijelo traži slatkog nakon treninga, ipak ništa od rizanja ovo lito. Možda sljedeće...

Vincent mothefuckin Vega
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Tokom narudje s MP su mi u kosarici slucajno zavrsili CLA,Alpha men i bcaa...pa ako nekog interesira neka se javi u inbox.U zagrebu sam.

10 godina
neaktivan
Rast mišića i visina
jel vi to raspravljate o okusim wheya, o boze dragi, ja vec 8 godina pijem čaj bez meda i šećera,
što je ovo izašlo
16 godina
vito79 kaže...
, ja vec 8 godina pijem čaj bez meda i šećera,

i ? meni je 10 puta gori whey bez okusa nego čaj bez šećera 

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.4.2016 20:24 (loky4i4).
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Shvatili smo: svi koji biraju okuse wheya su curice, vi ostali ste HC. Ajmo sada dalje na konstruktivnu raspravu.

Ima li netko iskustva sa izgradnjom svog "parka" za street workout, bilo da je radio tako nešto profi ili sklapao šipke sebi u dvorištu? Interesiraju me konkretne dimenzije šipki i na što treba paziti osim toga

https://www.flickr.com/photos/141524195@N04/
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice