Ekipa,myprotein ima neko sezonsko ciscenje, prije ljetne rasprodaje
Znam da ima vas koji malo bolje od mene pratite te cijene i popuste,pa daj nek neko baci oko jel su ok cijene na tipa whey,omegu i to ili inace ide i nize?
Znam da ima vas koji malo bolje od mene pratite te cijene i popuste,pa daj nek neko baci oko jel su ok cijene na tipa whey,omegu i to ili inace ide i nize?
Na whey nije neki popust. Na omega 3 isto. A na super omega 3 uopće nema popusta. (myprotein.com)
Gledaj kad bude pravi popust na whey pa se spoji s nekim.
Na whey nije neki popust. Na omega 3 isto. A na super omega 3 uopće nema popusta. (myprotein.com)
Znaci i nije tak isplativo kak se cini.
Budem pricekao onda, valjda ce se iskazat za taj ljetni sale
Znaci i nije tak isplativo kak se cini.
Budem pricekao onda, valjda ce se iskazat za taj ljetni sale
Ima popust 3for2
ima sad 25% popusta na proteine
Pozdrav,
Ako je netko zainteresiran za narudžbu s MyProteina gdje je trenutno popust na sve 25% nek' mi se javi u inbox.
Mislim uzet 5KG whey s okusom ananasa pošto mi je trenutni pri kraju. I eventualno još nešto, ali sam i dalje ispod 90€ koliko je potrebno za besplatnu dostavu.
Ako bi još netko naručivao, a iz Zagreba je, nek mi se javi u Inbox i pošalje linkove proizvoda koje žele.
Stavit ću ih u košaricu, pa nakon uplate platim i naručim.
Jesam li ja jedini koji suplemente ne tretira kao slatkiše?
Nemoj, pio sam ananas, bananu i razna s*anja, sve ti do*zdi nakon 10 dana osim čokolade i vanilije, vrti to dvoje da dugo živiš i dobro ti bude na Zemlji
Hardcore
Odmah na blagajni ti se povraća?
Počinjem navijati za kolindinu ideju da vrati vojni rok za ovakve junake gurmanske provinijencije 
No, ok da više ne zadirkujem. Zato i postoji šarolika ponuda. Šteta što kod nas prisvajaju samplere.
Vani bi mogao isprobati sve redom prije nego odlučiš što odgovara tvojem nepcu. (osim ovih poput myproteina koji su zato i jeftiniji).
Probaj negdje naručiti lot sample packova, ima i toga u ponudi.
http://www.illpumpyouup.com/reviews/muscle-gainz-sample-pack-reviews.htm
http://www.theproteinworks.com/whey-protein-80-sample-pack
http://www.amazon.de/Scitec-Nutrition-Professional-Variety-Pack-Geschmack-mix/dp/B004O74TZC
http://www.amazon.de/Supplement-Sample-Box-diverser-Hersteller/dp/B00PWARQ6O/ref=sr_1_5?s=drugstore&ie=UTF8&qid=1461605901&sr=1-5
Ja pijem trenutno Blueberry Cheesecake. Vele svi da je sličan kao jagoda. Meni je fino, pogotovo kad pomješam s bananom recimo...
Uglavnom meni većina okusa odgovara jer volim svašta probati, jedino ne volim okuse kave, mente i takve neke čudne...
btw. Čokoladni okusi ti imaju smanjen udio proteina zbog dodanog kakaoa, piše ti na pakiranjima.
Jesam li ja jedini koji suplemente ne tretira kao slatkiše?
U potpunosti se slažem, ponavljam suplementi se ne piju radi okusa imho.
Ali kad već možeš birati, zašto ne skombinirati ugodno s korisnim?
Većina ljudi koji se bave fitnessom ili su na dijeti izbjegavaju slatko i onda im jedan fini šejk dođe kao nagrada nakon treninga što je odlična stvar za motivaciju.
Većina ljudi koji se bave fitnessom ili su na dijeti izbjegavaju slatko i onda im jedan fini šejk dođe kao nagrada nakon treninga što je odlična stvar za motivaciju.
Razumijem ja to, imam takvo mišljenje o tome sad ako nekog to stvarno motivira ili na bilo koji način poboljšava naravno da će uzet okus, tko sam ja da mu kažem suprotno.
iako ne preferiram okuse, slažem se. Džabe ti whey ako ga nemreš ugurat niz grlo.
BTW jesi li probao lješnjak? Brutalan je okus, meni jedan od boljih
kako je ekipa, jel se roka, jel se tešete za ljeto?
ima kakav novi igrač, da ima kakvu opaku formu?

Eee čekaj, stigli novaci koji se raspituju koji whey je najukusniji, pa opet sve repete u krug - po starome :)
Planira netko iz Rijeke naručivati whey s MyProtein.hr? Do četvrtka traje akcija na 25% off, a besplatna dostava je iznad 90€. (Planiram uzeti 5kg bezokusnog, svakog bi došlo 450kn)

Eee čekaj, stigli novaci koji se raspituju koji whey je najukusniji, pa opet sve repete u krug - po starome :)
Klasika, pola ih nie ni upisalo teretanu već prvo mjesec dana piju whey čisto da dođu u teretanu spremni.
Kako si ti, jel obrazuješ ekipu i dalje :)

Klasika, pola ih nie ni upisalo teretanu već prvo mjesec dana piju whey čisto da dođu u teretanu spremni.
Kako si ti, jel obrazuješ ekipu i dalje :)
Heh, ma ništa - standardno, eto nedavno stanje sam selfijao... a inače utipkam svaku drugu stranicu pokoji link i tako to... tko će više o wheyu pisati:)
Čitaj malo, pa ako nađeš ikoje suvislo pitanje na zadnjoj stranici-dvije; utipkaj koju mudru :)
Heh, ma ništa - standardno, eto nedavno stanje sam selfijao... a inače utipkam svaku drugu stranicu pokoji link i tako to... tko će više o wheyu pisati:)
Čitaj malo, pa ako nađeš ikoje suvislo pitanje na zadnjoj stranici-dvije; utipkaj koju mudru :)
Prijatelju ne bih ti dao preko 30 na toj slici. Svaka čast!
A naletim nekad, izgubim volju kad vidim...nestalo je hrpa ekipe, neki novi klinci haraju :)
Jagoda je katastrofa, po okusu, jedino meni prihvatljivo je vanilija i bezokusni koji je na kraju i najjeftiniji pa ga najčešće i uziman.
Od kad ne pijen gainer tijelo traži slatkog nakon treninga, ipak ništa od rizanja ovo lito. Možda sljedeće...
Tokom narudje s MP su mi u kosarici slucajno zavrsili CLA,Alpha men i bcaa...pa ako nekog interesira neka se javi u inbox.U zagrebu sam.
i ? meni je 10 puta gori whey bez okusa nego čaj bez šećera
Shvatili smo: svi koji biraju okuse wheya su curice, vi ostali ste HC. Ajmo sada dalje na konstruktivnu raspravu.
Ima li netko iskustva sa izgradnjom svog "parka" za street workout, bilo da je radio tako nešto profi ili sklapao šipke sebi u dvorištu? Interesiraju me konkretne dimenzije šipki i na što treba paziti osim toga