ja sam se totalno zapustio zadnjih mjeseci.. cut zavrsio na 77kg, nije to lose cak izgledalo za moju genetiku, nisam ni puno snage izgubio bio.. e onda krenula matura i ucenje u 5 i 6. mj, tu nisam stigao pazit na prehranu al u gym sam isao, al automatski cim sjebem prehranu drasticno mi pada forma.. ne samo radi prehrane kao prehrane, nego padne snaga i uhvati me uvijek malaksalost u gymu, niti jedan trening do kraja nisam mogao zavrsit, sjebase i psihu i sve.. potpuno sam se izgubio, jos sad posao preko ljeta pa se opet nema vremena.. pa cemo vidjet sto ostane na kraju ljeta, nadam se da nece bit tesko vratit izgubljenu misicnu masu..
al nisam ljut na sebe ni nista, nekad treba smanjit i smirit se, ne treba teretana uvijek primaran cilj u zivotu, na kraju krajeva treba i tijelu odmora.. natural slijed
samo me zanima jel vi mislite da je lakse vratit masu ako si je imao al izgubio kao npr ja u ovoj situaciji? meni se nekako cini da ako je neko imao 80kg misica i padne na 70 kg, da puno lakse vrati tih 10kg misica nego netko ko tek napreduje..