Pozdrav ovoj temi :) Evo ovako , posto nemam vremena za teretanu i para bas da ju placam svaki mjesec , molio bi vas ovdje da mi kazete sta bi mogao doma da radim tj da vjezbam . Imam 23 godine 184 cm visok i 70 kila . Znaci moj najveci je problem to sta se nemogu udebljat , cisti razlog tomu je previse aktivnosti . 70 kila imam ravno nekih 5 godina i nemogu dignut kile gore niti spustiti . Volio bi cisto malo definirat misice na tijelu , svi se oni naviru lagano ali nista previse . Prehrana je onako , jedem kada stignem i to je vecinom nezdravo ;) zdravo pojedem doma kada keva napravi . Dnevno radim 7 do 8 sati u tom vremenu marendam brzu hranu jer sam na poslu i imam marendu a ljen sam ic kupiti i sam si radit pa odem po neki topli sendvic . Par puta tjedno odigram nogomet po sat vremena termina sa drustvom , To zna biti 2 do 4 puta tjedno .
Ukratko bi vollio da mi netko kaze koje vjezbe da radim doma i kojim tokom ici . te ako ima netko pametno da mi kaze cime da zamjenim tople sendvice za marendu .
Hvala