Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.033
|
čitano: 8.169.807
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Rast mišića i visina

Pozdrav ovoj temi :) Evo ovako , posto nemam vremena za teretanu i para bas da ju placam svaki mjesec , molio bi vas ovdje da mi kazete sta bi mogao doma da radim tj da vjezbam . Imam 23 godine 184 cm visok i 70 kila . Znaci moj najveci je problem to sta se nemogu udebljat , cisti razlog tomu je previse aktivnosti . 70 kila imam ravno nekih 5 godina i nemogu dignut kile gore niti spustiti .  Volio bi cisto malo definirat misice na tijelu , svi se oni naviru lagano ali nista previse . Prehrana je onako , jedem kada stignem i to je vecinom nezdravo ;) zdravo pojedem doma kada keva napravi . Dnevno radim 7 do 8 sati u tom vremenu marendam brzu hranu jer sam na poslu i imam marendu a ljen sam ic kupiti i sam si radit pa odem po neki topli sendvic . Par puta tjedno odigram nogomet po sat vremena termina sa drustvom , To zna biti 2 do 4 puta tjedno .

Ukratko bi vollio da mi netko kaze koje vjezbe da radim doma i kojim tokom ici . te ako ima netko pametno da mi kaze cime da zamjenim tople sendvice za marendu . 

Hvala

13 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
Adict kaže...

Pozdrav ovoj temi :) Evo ovako , posto nemam vremena za teretanu i para bas da ju placam svaki mjesec , molio bi vas ovdje da mi kazete sta bi mogao doma da radim tj da vjezbam . Imam 23 godine 184 cm visok i 70 kila . Znaci moj najveci je problem to sta se nemogu udebljat , cisti razlog tomu je previse aktivnosti . 70 kila imam ravno nekih 5 godina i nemogu dignut kile gore niti spustiti .  Volio bi cisto malo definirat misice na tijelu , svi se oni naviru lagano ali nista previse . Prehrana je onako , jedem kada stignem i to je vecinom nezdravo ;) zdravo pojedem doma kada keva napravi . Dnevno radim 7 do 8 sati u tom vremenu marendam brzu hranu jer sam na poslu i imam marendu a ljen sam ic kupiti i sam si radit pa odem po neki topli sendvic . Par puta tjedno odigram nogomet po sat vremena termina sa drustvom , To zna biti 2 do 4 puta tjedno .

Ukratko bi vollio da mi netko kaze koje vjezbe da radim doma i kojim tokom ici . te ako ima netko pametno da mi kaze cime da zamjenim tople sendvice za marendu . 

Hvala

http://liamrosen.com/fitness.html#part1

Tražim anime shoegaze djevojku. Slonovi, žbljohe i grobovi neka se ne javljaju.
13 godina
loky4i4 kaže...

evo malo da brata promoviram :)

S obzirom da sam ti s bratom odrastao dok ste zivjeli na Lapovcima, igrali so se skupa kao djeca, sjecam ga se dok je bio relativno ma, mršav, kost i koža, kupovao HV casopis i maštao o vojsci, itd.. U svakom slucaju lijepo za vidjeti, ovo je veliko iznenađenje, svaka cast na uspjehu.. ;)

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
14 godina
neaktivan
loky4i4 kaže...

Za to natjecanje je dogurao do 116kg ako se ne varam ...radi na treninzima dizanja i preko 200kg http://www.profightstore.hr/novosti/video-powerlifter-ivan-lovric-dize-215-kg-u-bench-pressu/20030.aspx

A dobro ovo na linku je sa slingshotom bench s kojim se dosta vise moze dignut nego RAW,svejedno zvijer hahah 215 jedva deadliftam

l<l<l<l<l<l
15 godina
Mr.greenx kaže...
1.Lovac kaže...
loky4i4 kaže...

Zanima me šta se ovo udiše prije dizanja??? Koja je to droga?

amonijak (mirisne soli)...

Koja je shema s tim, molim te malo mi objasni o čemu se radi :D

17 godina
1.Lovac kaže...
Mr.greenx kaže...
1.Lovac kaže...
loky4i4 kaže...

Zanima me šta se ovo udiše prije dizanja??? Koja je to droga?

amonijak (mirisne soli)...

Koja je shema s tim, molim te malo mi objasni o čemu se radi :D

Otvara maksimalno sinuse, za lakše disanje i eto, opor amonijak "razbudi" na 15tak sekundi. Mnogi tvrde da je to samo zastarjeli dio rituala powerliftera,
ali drugi tvrde da se ne usude bez toga, da im to razbuđivanje pomaže u ozbiljnom natjecanju, kad je svaka sitnica biti ili nebiti. Meni je samo natjecanje dovoljno adrenalina, ali tko zna. Nisam natjecatelj.
http://www.elitefts.com/education/training/powerlifting/cheap-crack-for-powerlifters/ 
p
.s.
loky4i4, Još jedan thumbs up  za buraza :)))

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.6.2015 19:50 (overhaul).
13 godina
Rast mišića i visina

Danas me na benchu poceo boliti triceps koji sam prethodno odradio u subotu (52 sata odmora). Znaci kao da je zgrčen , nije poplavilo i nisam nastavio trening , da hladim ili da samo izmasiram i gg ? 

11 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

Imam jedno pitanja,pa bi molio za pomoc.Znaci imam 17 god,visok 178 i trenutacna kilaza 79.U zadnjih mjesec dana sam smrsavio 8 kila.Trcim 30 min i poslje toga sklekove i trbusnjake.Sad me zanima na koju kilazu ja treba ciljat i dal da ubacim jos neke vjezbe?

13 godina
neaktivan
IvanDado kaže...

Imam jedno pitanja,pa bi molio za pomoc.Znaci imam 17 god,visok 178 i trenutacna kilaza 79.U zadnjih mjesec dana sam smrsavio 8 kila.Trcim 30 min i poslje toga sklekove i trbusnjake.Sad me zanima na koju kilazu ja treba ciljat i dal da ubacim jos neke vjezbe?

Pa kako želiš izgledati? Imaš li cilj?

Možeš ubaciti Segovijine vježbe za desnu ruku ako želiš biti dobar gitarista.

Tražim anime shoegaze djevojku. Slonovi, žbljohe i grobovi neka se ne javljaju.
11 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

Pa sad za pocetak mi je bitno da dodem do ravnog trbuha,a poslje cu vidjet.

14 godina

Nastavi tako i uskoro ćeš imati ravan trbuh.

Kad budeš imao neki novi cilj pitaj pa ćemo dati opsežniji odgovor.

11 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

Hvala ljudi 

14 godina
Rast mišića i visina

Nisam znao da ova tema ima na BUG forumu. Još manje da ima 20.682 postova. Ko bi rekao da bugovci pokazuju ovoliko interesa o ovoj temi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.7.2015 18:30 (axos).
11 godina
protjeran
Rast mišića i visina

Ima li kakva akcija za proteine?

This time next year we'll be millionaires
17 godina
http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
14 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

myprotein.com

2ZA124

Lijen sam pogledati šta spada pod to.(pretpostavljam da nema whey...)

http://instagram.com/bokeh_hour
12 godina
Mr.greenx kaže...
Boixus Nois PS kaže...

myprotein.com

2ZA124

Lijen sam pogledati šta spada pod to.(pretpostavljam da nema whey...)

nema wheya u akciji.

jedino dobro u akciji je iBcaa.

jedina dobra akcija je narucit whey sa myprotein stranice di za 400kn kupis 5kg impact wheya.

i onda si miran neko vrijeme :)

&Black_Sheep
17 godina
neaktivan
u2Noobish4Me kaže...

nema wheya u akciji.

jedina dobra akcija je narucit whey sa myprotein stranice di za 400kn kupis 5kg impact wheya.

Izađe na više od 400kn, osim ako nije neki 25% off ili slično, a i onda treba uzeti 10kg da ne platiš shipping...

I have nothing to say. Thank you and goodbye. EUNE: replik91
12 godina
FlyBoy kaže...
u2Noobish4Me kaže...

nema wheya u akciji.

Izađe na više od 400kn, osim ako nije neki 25% off ili slično, a i onda treba uzeti 10kg da ne platiš shipping...

pa tako i radim, uvijek se da nac kod za 15%, to je ono najosnovniji popust, a kad se nade 20 il  25%, uzmem 3 vrece i miran sam neko vrijeme.

i izade dosta ispod 400.

Narudzbu i radim tako da vidim jel na myprotein.hr akcija il .uk. i od tam di je bolja, narucim.

&Black_Sheep
10 godina
Rast mišića i visina

13 godina
Rast mišića i visina

BESTSELLERS

20% off Everything!

Use Code: TWENTY at checkout.

Offer valid until midnight 5th July. Only 1 discount code per order. Exclusions apply. Maximum discount per order - £50/€75.

Akcija na Myprotein UK

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
14 godina
neaktivan
Mr.Natural kaže...

Dobio sam rak mozga

l<l<l<l<l<l
10 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

ct fletcher 100% natty,  biceps curlao je 100 kg u svoje vrijeme, naravno sve natty.. on je moj najdrazi naturalac naravno uz ronnie colemana

14 godina
neaktivan
foobar333 kaže...

ct fletcher 100% natty,  biceps curlao je 100 kg u svoje vrijeme, naravno sve natty.. on je moj najdrazi naturalac naravno uz ronnie colemana

Sve je to od big macova

Na pocetku je bio zanimljiv,sad je naporan,tu neke collaboratione radi sa ekipom,vristi im za vratom dok rade biceps curls,jos ovaj majstor Kali sere po powerlifterima,its easy to lift 500-600 pounds while being fat,vecinom koji liftaju 500-600(na DL) su shreddani do bola i imaju ispod 70 kila na natjecanjima,bar elite i masteri,Dan Green kad se sprema za meet kad se spusti na 100,pa moze usput na BB natjecanje koliko se shredda

l<l<l<l<l<l
17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Dobri su mi Ct i Kali, ali za pogledat jednom i ustanoviti kakvih sve debila ima na svijetu i ugasiti video.

Ali ne kužim ekipu koja je subscribana na takve youtubere i redovno to gleda.

I have nothing to say. Thank you and goodbye. EUNE: replik91
12 godina
neaktivan
IvanDado kaže...

Pa sad za pocetak mi je bitno da dodem do ravnog trbuha,a poslje cu vidjet.

Odat cu ti malu tajnu, a tajna je u prehrani

16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ima li netko da bi danas naručivao Whey s MyProtein UK?

20% off na sve proizvode.

EDIT: Pronašao kolegu za kupnju!

ZOTAC: It's Time to Play.
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.7.2015 11:01 (DmL).
11 godina
odjavljen
Bergo kaže...

Odat cu ti malu tajnu, a tajna je u prehrani

Haha znam ;) Hranim se ja dobro i u kalorijskom sam deficitu i aktivan sam tako da mi ne prestaje nista drugo nego cekat jos malo.

12 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Napokon sam razbio plateau na benchu, uz to sam shvatio veliku grešku koju sam imao u formi. Umjesto da imam laktove skupljene, ja sam ih strašno širio i tako stavljao velik teret na ramena i triceps.

Prošli trening jedva 75x5, s ovih par izmjena u formi danas 85x5. Ovo mi je probilo tu blokadu, jer sam bio isfrustiran što ne mogu napredovat na benchu, ali eto problem lociran i riješen.

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

ne zanemarujte mikronutriente, pogotovo na defki.. ja sam se opekao

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice