Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 31.990
|
čitano: 8.121.933
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Rast mišića i visina
FlyBoy kaže...

Ja kad sam na poslu miješam zobene s kipućom vodom i umiješam unutra onu "dobru zobenu kašu" iz vrećice od 50g, što ima za kupiti u više manje svim marketima.

Razlog tomu je što od mlijeka budme nadut i tjera me svako malo na wc, pa da se ne zezam s time.

Kad sam doma radim si mix: sameljem zobene u mlinu, 2 mjerice wheya, 250g Milboninog posnog i mlijeka koliko treba da bude kašasto. Ako je bezokusni whey ubacim unutra nešto za okus, npr maline, banane, kakao, samljevene petit buere kekse itd...

Jedem cca 200-250g zobenih dnevno, da nema njih ne znam iz čega bih došao do zacrtanog cilja s UH...

Kad se već priča o sirevima, imam jedno noobsko pitanje, koliko običan svježi kravlji sir ima masti, onaj kakav kupite od kumice na placu?

Ne jedem ga nikad, ali eto danas mi se jeo, a ima ga u frižideru, i kasnije googlam i nemoguće da ima samo 4-5g masti na 100?  

Ako je tako, džabe sam jeo posni svo ovo vrijeme. 2-3g masti na 100 mi ne igra ulogu kad iovako jedem jako malo masti kroz dan i uvijek na kraju moram pojesti nešto full masno da pogodim macrose.

Netko je pitao za pojas i dl. Ja sam kupio prvenstveno zbog čučnja, dl ionako ne forsiram previše, 6-8 setova tjedno max u 8-10 rep rangeu, tako da mi tu i ne treba.

Svježi kravlji na 100grama ima 3g masti 15g proteina 4g uh

Oh, you say you want to succeed? Well I say go and fucking fail.
17 godina
neaktivan
Vuk15 kaže...

Pozdrav

Vec neko vrijeme radim bench sa pauzom danas sam odradio 85kg 3X2, sad me zanima posto se vec 2 tjedna mucim sa tih 85 kg kako da izvucem taj jos jedan rep?

lp.

Ugoji se kilu-dvije i problem riješen :)

I have nothing to say. Thank you and goodbye. EUNE: replik91
14 godina
neaktivan
Vuk15 kaže...

Pozdrav

Vec neko vrijeme radim bench sa pauzom danas sam odradio 85kg 3X2, sad me zanima posto se vec 2 tjedna mucim sa tih 85 kg kako da izvucem taj jos jedan rep?

lp.

Dodaj jos volumena,napravi 5x2 sa tih 85 i nakon toga close grip ili neki accessory za bench

l<l<l<l<l<l
14 godina
neaktivan
junkieHD kaže...

Na kojoj kilaži na dl-u ste bili kad ste kupili pojas?

Ja sam na oko 210,kupio sam cisto reda radi,vise kila dignem s njim i to je to,ali kupio sam PL belt od 13 mm koji mi polomi rebra na cucnju ako ga prejako stisnem,oni tanki koje nades po gymovima se ne isplati uzimat jer ne sluze nicemu,ljudi misle da ce im to osigurat ledja pa rade svakakve pizdarije i snappaju se samo tako

l<l<l<l<l<l
12 godina
intexuz kaže...
Vuk15 kaže...

Pozdrav

lp.

Dodaj jos volumena,napravi 5x2 sa tih 85 i nakon toga close grip ili neki accessory za bench

Hvala nadam se da ce pomoc, posto mi je bench definitivno najslabiji lift. 

14 godina
neaktivan
Vuk15 kaže...
intexuz kaže...
Vuk15 kaže...

Pozdrav

lp.

definitivno bi i trebao biti najslabiji... a da ne benchas vise nego sto cucnes ili deadlifstas .. :D

12 godina
exer1234 kaže...
Vuk15 kaže...
intexuz kaže...
Vuk15 kaže...

Pozdrav

lp.

definitivno bi i trebao biti najslabiji... a da ne benchas vise nego sto cucnes ili deadlifstas .. :D

DL mi je trenutno 170kg a squat 160kg. Sto se tice bencha dosta dugo sam ga radio nepravilno TJ. dizo sam vise ramenima neko prsima.

14 godina
Rast mišića i visina

Imas dobre glavne liftove, ali vidi se da bench mora biti dosta jaci ako ovoliko dizes dl i squat.

12 godina
Keops kaže...

Imas dobre glavne liftove, ali vidi se da bench mora biti dosta jaci ako ovoliko dizes dl i squat.

Istina max bench mi je 90 kg sto je ono solidno za moje godine i tezinu. (17god,75kg).

13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Kad smo vec kod Bench Pressa kako izgleda vas trening i kako ga povecati pozz

14 godina
neaktivan
Vuk15 kaže...
Keops kaže...

Istina max bench mi je 90 kg sto je ono solidno za moje godine i tezinu. (17god,75kg).

Ne mora ti biti bench jaci ako toliko deadliftas i squatas,primjer Robert Krusic,hrvatski powerlifter,ima 320 sq i 315 DL a 145 bench,ako genetski nisi za to tesko ces napredovat.

l<l<l<l<l<l
17 godina
Rast mišića i visina

zgodan chart bodyweight vježbi na koji naletjeh na bespućima neta. 
http://40.media.tumblr.com/2828822c1a1be52ff9b884843b8b878f/tumblr_nnhlt5IKIH1qc6lyio1_1280.jpg

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
13 godina
neaktivan
overhaul kaže...

http://40.media.tumblr.com/2828822c1a1be52ff9b884843b8b878f/tumblr_nnhlt5IKIH1qc6lyio1_1280.jpg

Pitanje:

Mogu li takvim bodyweight vježbama održavat gainse, budući da cijelo ljeto neću imat pristup gymu? Dakle, bez squata, DL-a i bencha nekih 3 mjeseca.

Srećom, barem ću moći raditi zgibove i propadanja. Za noge imam trčanje, bicklu i pistol squatove... no hoće li mi to biti dovoljno?

15 godina
Rast mišića i visina

E da, došlo je vrijeme za postavljanje takvih pitanja. Ja isto idem sad na godišnji 15 dana. Ionako cijelu godinu bildam pa me se briga za ovih 15 dana (barem ja tako razmišljam), prestajem i sa suplementacijom potpuno na tih 15 dana ali ću pazit na prehranu. Da cijelo ljeto nemam pristup utezima onda bi sigurno radio ove gore vježbe da održim gainse ali 15 dana mislim da je to zasluženi odmor.

http://eu.battle.net/sc2/en/profile/294395/1/Chef/ http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Chef_cr0/
14 godina
overhaul kaže...

Danijel Sever approves.

15 godina
overhaul kaže...

Kad su već stavili zgibove, mogli su ubaciti i propadanja za prsa i triceps.

Ništa ne ostavljam nezavrš
12 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Dečki imam pitanje. Da li bi ove šipke od utega sa linka izdržale ako bi na njih stavio 4 komada po 10 kg ploča? Ne bi pukle?

14 godina
neaktivan
RedRocco kaže...

Dečki imam pitanje. Da li bi ove šipke od utega sa linka izdržale ako bi na njih stavio 4 komada po 10 kg ploča? Ne bi pukle?

Ne bi smjele.

http://instagram.com/bokeh_hour
16 godina
neaktivan
RedRocco kaže...

Ja sam stavio po 6 komada od 10 kg i nisu pukle, samo mislim da ih ne smiješ bacati na pod(osim ako nemaš gumu na podu).

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

30mm debeli, temperirani, kromirani i legirani na tvrdoću čelik da pukne? Good luck with that :D

I have nothing to say. Thank you and goodbye. EUNE: replik91
12 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ok, hvala dečki.

14 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

30mm debeli, temperirani, kromirani i legirani na tvrdoću čelik da pukne? Good luck with that :D

Olimpijska može, ali ovo jedino ako hulk radi s njom.

10 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Mislim početi ići u teretanu. Imam 16 godina, visok sam 178 cm i masa mi je 75 kg. Znači poprilično sam mršav. E sad ja neznam gotovo ništa o bodybuildingu pa me zanima koliko puta tjedno je potrebno vježbati i jel bolje podijeliti dijelove tijela na vise treninga, npr. jedan dan triceps i ramena, drugi biceps i leđa ili je bolje svaki dan raditi cijelo tijelo. Trebao bi neki program za pocetnika koji bi radio u teretani. Trebao bi neke savjete za prehranu, znaci sto jesti, koliko jesti, itd... jer mi se neda sad bas brojiti kalorije. Posto sam pocetnik još bilo koji savjet vezan za bodybuilding je dobrodošao. 

17 godina
Ako budes treniral dva put na tjedan onda mozes svaki put cijelo tijelo. Ako budes recimo cetiri puta onda slozi push pull ili ako budes tri puta onda 5x5.

Bitno je da dan za danom ne ponavljas istu grupu misica. To je sva mudrost.

Razmisli kolko dana i svaki dan deri drugu grupu misica. Moja preporuka je pocni sa 5x5 tri puta na tjedan. Ako ti se dopadne i osjetis potrebu ici vise puta onda jedan dan triceps, prsa a drugi dan biceps sa ledima. Negdi ubaci noge i to je to.
16 godina
Rast mišića i visina

evo malo da brata promoviram :)

McLaren Mercedes:1974.Emerson Fittipaldi-1976.James Hunt-1984.Niki Lauda-1985.-1986.Alain Prost-1988.Ayrton Senna-1989.Alain Prost-1990.-1991.-Ayrton Senna-1998.-1999.Mika Hakkinen-2008.Lewis Hamilton
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.6.2015 15:47 (loky4i4).
15 godina
loky4i4 kaže...

Zanima me šta se ovo udiše prije dizanja??? Koja je to droga?

14 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...
loky4i4 kaže...

Zanima me šta se ovo udiše prije dizanja??? Koja je to droga?

amonijak (mirisne soli)...

14 godina
neaktivan
loky4i4 kaže...

Bolesno,jos mu je isao easy i taj zadnji try,koliki mu je BW?

l<l<l<l<l<l
16 godina
Rast mišića i visina

Za to natjecanje je dogurao do 116kg ako se ne varam ...radi na treninzima dizanja i preko 200kg http://www.profightstore.hr/novosti/video-powerlifter-ivan-lovric-dize-215-kg-u-bench-pressu/20030.aspx

McLaren Mercedes:1974.Emerson Fittipaldi-1976.James Hunt-1984.Niki Lauda-1985.-1986.Alain Prost-1988.Ayrton Senna-1989.Alain Prost-1990.-1991.-Ayrton Senna-1998.-1999.Mika Hakkinen-2008.Lewis Hamilton
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.6.2015 16:06 (loky4i4).
14 godina
Rast mišića i visina

Jel taj turnir u Đurđevcu nešto ozbiljno ili? Znam ovih par momaka iz jednog kluba što obaraju državne rekorde i čudim se...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice