Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.157
|
čitano: 9.207.769
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Mozes radit sve vrste pulldowna, pec flajeve, vjerojatno i romboid.

Mozda cak i nekakva veslanja i biceps curl s ovom dolje sipkom

Plus jos ekstenzija nogu.

Ostalo mi ne pada na pamet

E da i triceps ekstenziju/pushdown

I have nothing to say. Thank you and goodbye. EUNE: replik91
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.2.2015 22:30 (FlyBoy).
15 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
FlyBoy kaže...

Mozes radit sve vrste pulldowna, pec flajeve, vjerojatno i romboid.

Mozda cak i nekakva veslanja i biceps curl s ovom dolje sipkom

Plus jos ekstenzija nogu.

Ostalo mi ne pada na pamet

E da i triceps ekstenziju/pushdown

Moze svasta radit ali nista napravit,te sajle su manje vise za neke finishere treninga,treba heavy compound vjezbe i onda kasnije przit na sajlama,inace samo sa sajlama nista

l<l<l<l<l<l
18 godina
neaktivan
intexuz kaže...

Moze svasta radit ali nista napravit,te sajle su manje vise za neke finishere treninga,treba heavy compound vjezbe i onda kasnije przit na sajlama,inace samo sa sajlama nista

Ja bih za te pare isto tako rađe kupio klupu i utega koliko ide.

15 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...
intexuz kaže...

Da,di ces bolje od BP,SQ,DL,OHP,rows,nista vise ni ne treba za nabildat se,manje vise sam samo to radio u zadnje pola godine i dobio sam neopisivo vise mase nego kad sam drkao po sajlama,a o snazi da ne pricam

l<l<l<l<l<l
18 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Slažem se s ovim gore, prakticiram SL 5X5 već par miseci ali san se nekako zasitia (monotonija), razmišljam o prelasku na Wendler 5/3/1 rutinu, ima li neko iskustava s dotičnom?

http://stronglifts.com/5x5/
15 godina
neaktivan
Groza kaže...

Slažem se s ovim gore, prakticiram SL 5X5 već par miseci ali san se nekako zasitia (monotonija), razmišljam o prelasku na Wendler 5/3/1 rutinu, ima li neko iskustava s dotičnom?

Probaj Candita,traje nekih 6 tjedana,prebrutalan je program

Mozda ce ti se cinit lagan ali vjeruj mi,smrt je,iz tjedna u tjedan sve gore i gore,nez koji tjedan 2. ili 3. je najgori za squat,bas ubitacno,treba neku kilazu(svako svoju,ovisi sta ti izbace kalkulacije,ja sam trebao 115) max reps do 10 maximalno i onda koliko repova napravis toliko serija po 3 ponavljanja sa minutom pauze,uzas koliko je tesko

l<l<l<l<l<l
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.2.2015 23:42 (intexuz).
12 godina
protjeran
Rast mišića i visina

kakave su prehrambene vrijednosti kod plazma keksa??nemogu nigdje naci

This time next year we'll be millionaires
18 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

za 1 keks.

Našao sam više rezultata koji isto navode ali nisam to nikad jeo pa tko zna...

Od ovih 0,9 g masti 0,5 je zasićenih, a od UH 1,4g su šećeri

12 godina
protjeran
FlyBoy kaže...
Boixus Nois PS kaže...

za 1 keks.

Našao sam više rezultata koji isto navode ali nisam to nikad jeo pa tko zna...

Od ovih 0,9 g masti 0,5 je zasićenih, a od UH 1,4g su šećeri

hvala...nisam ni ja pa pitam vidim da dosta ljudi to uzima..

18 godina
intexuz kaže...
FlyBoy kaže...
intexuz kaže...

Da,di ces bolje od BP,SQ,DL,OHP,rows,nista vise ni ne treba za nabildat se,manje vise sam samo to radio u zadnje pola godine i dobio sam neopisivo vise mase nego kad sam drkao po sajlama,a o snazi da ne pricam

Ma sve to stoji, ali ako imaš 100 kila željeza i moraš ga dignuti ili povući totalno je svejedno
jel koristiš za to "sajlu", ako znaš kako izvodiš vježbu i koji program imaš. Naravno da ovo NE ZAMJENJUJE
"free weight" vježbe nego nadopunjuje grupu koju taj dan imaš.
Uglavnom nema tu govora o isključivosti ili-ili niti smisla biti pro ili kontra. Ja zadovoljan svakim teretom.
Dobre su i izolacije u slučaju ozljede koja zna smetati pri izvođenju freeweight vježbe.
No donekle mana je što vidim da ovi jeftiniji nemaju više od 60 kila
tereta... to je onako, zagrijavanje glavnih vježbi za iskusnije.
ALi opet, kod kuće nije velika para tih 2000 za popriličan dijapazon vježbi od kojih neke nije lako ni sa 60 izvesti.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
17 godina
Rast mišića i visina

HAHAH eto toliko da fitness modeli/gurui ne cugaju :D

Ako vam se ne gleda,skok 6 : 05 

Jeff Seid: A Day in the Life

15 godina
neaktivan
overhaul kaže...
intexuz kaže...
FlyBoy kaže...
intexuz kaže...

Ma sve to stoji, ali ako imaš 100 kila željeza i moraš ga dignuti ili povući totalno je svejedno
jel koristiš za to "sajlu", ako znaš kako izvodiš vježbu i koji program imaš. Naravno da ovo NE ZAMJENJUJE
"free weight" vježbe nego nadopunjuje grupu koju taj dan imaš.
Uglavnom nema tu govora o isključivosti ili-ili niti smisla biti pro ili kontra. Ja zadovoljan svakim teretom.
Dobre su i izolacije u slučaju ozljede koja zna smetati pri izvođenju freeweight vježbe.
No donekle mana je što vidim da ovi jeftiniji nemaju više od 60 kila
tereta... to je onako, zagrijavanje glavnih vježbi za iskusnije.
ALi opet, kod kuće nije velika para tih 2000 za popriličan dijapazon vježbi od kojih neke nije lako ni sa 60 izvesti.

Sad ti meni zelis reci da je isti k ako stavim 100 kg na bench ili 100 kg na chest press,da ce biti isti rezultat? Ja mu govorim da moze puno vise napravit ako proda tu spravu i uzme si oly sipku i 100-200 kg utega (koji ce mu vrlo brzo zatrebat ako trenira kako spada) nego te sajle na kojima ce moci iscupat cjeli stack na 20 repova u roku odmah

l<l<l<l<l<l
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

strong 0 fibers

http://www.myfitnesspal.com/food/diary/exercic

solidno proslo punjenje, poslije 9 dana na 2000 kcal... posto kilaza ide dole, planiram sad mozda cesce raditi,ali do 350carbsa

ja imam doma taj gladijajator, i sluzi mi SAMO za triceps pushdown

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.2.2015 20:37 (exer1234).
12 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

Evo ljudi imam problem.Dobio sam onaj kako se zove muskulfiber?Ruke me ubijaju.Dali da napravim pauzu sa vjezbanjem dan/dva ili da nastavim?

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.2.2015 15:55 (IvanDado).
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

uhvatila me neka bolest..  i imam osjecaj da sam jucer premalo kalorija unio u sebe.. mislim da cemo danas nastaviti .ali shitload

15 godina
neaktivan
exer1234 kaže...

uhvatila me neka bolest..  i imam osjecaj da sam jucer premalo kalorija unio u sebe.. mislim da cemo danas nastaviti .ali shitload

I mene,smanjio sam sa 4000 na 2000-2500 kcal i odmah me uhvatila prehlada i glavobolja

l<l<l<l<l<l
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

ma ne mislim zbog toga. inace sam na 2000. jucer refeed od 3200 ..al mislim da sam treba jos vise, jer nisam dobro napunio. danas cu jedan junk shitload dan bez racunanja i treninga.. sutra budem ok

13 godina
neaktivan
Paradox1 kaže...

Bum sutra ujutro poslikao i stavio sve kaj sam saznao o tome, pa tko voli nek izvoli...

Slikice sutra stavljam, zaboravil slikat.

Upute+ neki CD došo, ima 90kg utega. Mislim da je to ok, za nekog tko još nije ulovio pravu rutinu u svemu tome. :)

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
13 godina
neaktivan
Paradox1 kaže...
Paradox1 kaže...

Bum sutra ujutro poslikao i stavio sve kaj sam saznao o tome, pa tko voli nek izvoli...

Slikice sutra stavljam, zaboravil slikat.

Upute+ neki CD došo, ima 90kg utega. Mislim da je to ok, za nekog tko još nije ulovio pravu rutinu u svemu tome. :)

Gradiš home gym, a? Ja isto, nemam više vremena ići u teretanu, predaleko mi. Naručio sam šipku i 50kg tegova (nemam para za više hehe), ali dobro imam već 50kg kući tak da 100kg za početak. A što se tiče benča to ću sklepat sa starim i neki rack.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.2.2015 20:43 (junkieHD).
14 godina
Rast mišića i visina

Evo ga decki malo update . Trenutno 89 kg . 

Jel lici to na sta ? 

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.2.2015 22:28 (Rucipe).
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Evo i moje,akne zbog steroida hahah zajebavam se,poceo sam ih dobivat prije 2 godine i bio sam pun njih,sad mi svako malo nesto dode opet ali su mi ledja puna oziljaka zbog toga kakvi su prije bili

BW 90 ovdje

Evo jos jedna slika,vidio neke vene izasle pa se slikao haha podlaktica mi je dosta narasla od DL-a ovaj bulk,tu je nekih 93 BW,pocetak cuta,mislim izgubit nekih 13-15 kila

l<l<l<l<l<l
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.2.2015 23:19 (intexuz).
18 godina
intexuz kaže...

Sad ti meni zelis reci da je isti k ako stavim 100 kg na bench ili 100 kg na chest press,da ce biti isti rezultat? Ja mu govorim da moze puno vise napravit ako proda tu spravu i uzme si oly sipku i 100-200 kg utega (koji ce mu vrlo brzo zatrebat ako trenira kako spada) nego te sajle na kojima ce moci iscupat cjeli stack na 20 repova u roku odmah

Ma daj pročitaj mu post, kako će prodati, pa to mu je od oca.
A potom pročitaj moj post. Rekao sam da ne zamjenjuje freeweight nego dopunjuje.
Svaka vjažba malo drugačije opterećuje mišiće, pa umjesto da dereš samo jedno te isto,
ako imaš ovo kao ispomoć, odlično da nadopuni zagrijavanje ili trening pod ozljedom.
Plus, samo sa bučicama i teretima na šipci nemožeš raditi korisne vježbe kao što su
veslanje(cable rowsi), široki lat pullup, rope pulldovn... da ne nabrajam.
Pa nije svo vježbanje za sve ljude samo benčpres, mrtvo i curlanje bici.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
15 godina
neaktivan
exer1234 kaže...

i mene bolilo 2 dana grlo kad sam bio u 7.danu dijete.hahaha lijek mi je bio brdo slatkisa :D

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
15 godina
Rast mišića i visina

Našao sam zanimljiv guide o tricepsu pa ako vam se da pročitajte malo. Dovoljno kratak tekst o anatomiji mišića koji ne fantazira puno i objašnjava stvari uz slike i YT linkove. 

http://www.reddit.com/r/Fitness/comments/2x4iwj/triceps_101_an_anatomical_guide_to_training/

12 godina
overhaul kaže...

To je ovaj model sa slike? Bome, dobra akcija. Koliko kila utega ima?
Mene je koštalo oko 5000 kn(doduše Ketller), sa 100 kg utega.
Tko ima para i mjesta, dobro dođe za neke izolacije i radnje.

Iskreno, ne bih uzimao u obzir takve jeftine sprave. To je jednostavno smece koje ce donesti vise stete nego koristi. Kod sprava, kao sto i vi znate, ne smije biti klimanja i razlicitih pokreta od onog zakazanog. Za 2 soma kuna je nemoguce da je to kvalitetno. Ja sam imao, kad sam jos zivio u italiji, tu multifunkcionalnu Carnielli Gymstar 900, placeno 1000 eura. Prodao sam ga prije odlaska na faks u split prije tri godine, za 500 eura. Sve je bilo kao novo, bez izpucanih guma i sl. a koristio sam skoro svaki dan dobrih 3 godine. 100kg je bio load. Trenutno zivim u Rijeci u jednoj villi sa 3 stana. Svaki stan je 150 kvadrata. Ugl, susjed je kupio traku za trcanje Reebok, i nakon 3 puta sto ju je koristio, mora ju slati na popravak u Zagreb. Inace, takodjer je kupio taj stan, vozi Audi Q5, scooter BMW C600, dva bicikla specialized od soma kuna svaki. Isao je ustediti na toj traci i na kraju mi kaze da bi ju najradije bacio. Opet, nije mi jasno sto ce nekome traka za trcanje u Matuljima, gdje ima staza koliko ti srce pozeli. Ja se uvijek drzim teorije "nisam toliko bogat da kupujem jeftino". Trenutno imam audi a6 i sve djelove kupujem originalne. Auto vozi kao da je novi. Da sam isao stediti, 100% bi nesto stekalo.

Enjoy The Silence
12 godina
protjeran
intexuz kaže...

Evo i moje,akne zbog steroida hahah zajebavam se,poceo sam ih dobivat prije 2 godine i bio sam pun njih,sad mi svako malo nesto dode opet ali su mi ledja puna oziljaka zbog toga kakvi su prije bili

BW 90 ovdje

Evo jos jedna slika,vidio neke vene izasle pa se slikao haha podlaktica mi je dosta narasla od DL-a ovaj bulk,tu je nekih 93 BW,pocetak cuta,mislim izgubit nekih 13-15 kila

koliko godina imas?

13 godina
neaktivan
MatijaZG kaže...
overhaul kaže...

To je ovaj model sa slike? Bome, dobra akcija. Koliko kila utega ima?
Mene je koštalo oko 5000 kn(doduše Ketller), sa 100 kg utega.
Tko ima para i mjesta, dobro dođe za neke izolacije i radnje.

Iskreno, ne bih uzimao u obzir takve jeftine sprave. To je jednostavno smece koje ce donesti vise stete nego koristi. Kod sprava, kao sto i vi znate, ne smije biti klimanja i razlicitih pokreta od onog zakazanog. Za 2 soma kuna je nemoguce da je to kvalitetno. Ja sam imao, kad sam jos zivio u italiji, tu multifunkcionalnu Carnielli Gymstar 900, placeno 1000 eura. Prodao sam ga prije odlaska na faks u split prije tri godine, za 500 eura. Sve je bilo kao novo, bez izpucanih guma i sl. a koristio sam skoro svaki dan dobrih 3 godine. 100kg je bio load. Trenutno zivim u Rijeci u jednoj villi sa 3 stana. Svaki stan je 150 kvadrata. Ugl, susjed je kupio traku za trcanje Reebok, i nakon 3 puta sto ju je koristio, mora ju slati na popravak u Zagreb. Inace, takodjer je kupio taj stan, vozi Audi Q5, scooter BMW C600, dva bicikla specialized od soma kuna svaki. Isao je ustediti na toj traci i na kraju mi kaze da bi ju najradije bacio. Opet, nije mi jasno sto ce nekome traka za trcanje u Matuljima, gdje ima staza koliko ti srce pozeli. Ja se uvijek drzim teorije "nisam toliko bogat da kupujem jeftino". Trenutno imam audi a6 i sve djelove kupujem originalne. Auto vozi kao da je novi. Da sam isao stediti, 100% bi nesto stekalo.

Lik se došao e-bragat u temi Rast mišića i visina. stronglife/10

12 godina
junkieHD kaže...

Frajeru. U ovoj temi sam sigurno duze od tebe, i imam vise razloga biti. Samo sam napisao svoja iskustva i ponudio par primjera. Sto mene briga ako netko misli da imam novaca, kad jedino sto se ovdje vidi je jedan obican nickname i avatar. Sljedeci put spoji mozak prsticima i istipkaj nesto pametno.

Enjoy The Silence
15 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
intexuz kaže...

BW 90 ovdje

koliko godina imas?

19

l<l<l<l<l<l
13 godina
neaktivan
MatijaZG kaže...
junkieHD kaže...

Frajeru. U ovoj temi sam sigurno duze od tebe.

Čestitam, postigao si nešto u životu.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice