Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.157
|
čitano: 9.212.048
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Rast mišića i visina

da,na sve je 25% off, s i bez okusa.

sad vam je na 50funti free shipping.

ja osobno naručim 3x 5kg pa imam za free, al nisam iz zg...

al dovoljno vam 2x5 uzet i imate free.

ak ne nađeš nikog javi u pp pa ti naručim i pošaljem tiskom il kak već...

&Black_Sheep
15 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
Rucipe kaže...

Mrtva 90 kg 12 puta 4 serije . Iskustva s gurtnama ? 

Nemoj radit DL ni 4 serije ni 12 repova,nije ti to bodybuilderska vjezba,sa lightweight high reps neces postici nista,samo se ozlijedit mozes.

DL ubija CNS i nebi se trebao radit cesto ni puno serija,meni je bilo dovoljno 1 serija tjedno,mozda dvije da dodem do 200+ na maxu,radi jednostavno 1x5 2 puta tjednom i svaki trening dizi za 2,5 kile i to je to,nemoj na 12 repova jer je to previse,raspadne se forma lagano i samo ces si sjebat ledja radi toga.

Nemoj radit vjezbe samo da dobis pump i upale i da osjetis kako te przi tokom treninga,radio sam neki dan crossfit kao cardio,iskorak nekih 20 ponavljanja pa 20 cucnjeva i tako nekih 5 serija,dobio sam tako bolesnu upalu da jedva hodam a radim lower 3x tjedno sa heavy kilazom i ne dobim upalu nikad

l<l<l<l<l<l
16 godina
FlyBoy kaže...

Meni nema gorega nego kad vidim da netko ne radi vježbe za obliquese (plosnate trbušne) jer ne želi "ugroziti" tu V građu jačanjem i rastom oblique mišića. 

Bez jakih obliquesa nema ni jakog corea.

Primjetio sam da J.Seid uopće nema toliko core koliko obliquesa.

...ali kako se mišići lipo vide od onih steroida.. Pokazao ja na kavi, ženi i njenoj priji j.seida, ove blokale, umukle ono :) upalia im video na yt :D

Šteta šta se ne može postić takva suhoća natty ali baš me zanima do kojeg plafona se može nat... što ću postić u 2-5 god..

xfire: GStyle|KIKI3000
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.2.2015 15:49 (KIKI3ooo).
17 godina
Rast mišića i visina

mozda se cak i moze postic priblizna suhoca ali pitanje je kolko dugo ces ju drzat, jeff to drzi konstantno i to je dokaz da je na steroidima.

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

naravno da nije natural. ima dobru misicnu masu, cijele godine je ispod 8% bf... ali to mu je posao, kao i onom Angelovu itd... Pravi natty se mora umastiti :D .. Chris Jones se umasti ko svinja, Matt Ogus je vec 2 god na lean bulku... 

18 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Kad odaberem 2x 5kg na myprotein.com stranici i ukucam kod za popust izađe me košarica na 70,xy funti.

Međutim, kada odem na checkout i tamo odaberem zemlja:Hrvatska zaračuna mi još 7funti dostavnih troškova.

A na niihovoj stranici piše da je dostava iznad 50GBP free.

Ima li netko iskustva s ovime? Budem probao uzeti 3x čisto da vidim hoće li onda zaračunati shipping...

I ako netko zna što se tiče tečajne konverzije, jel mi bolje odabrati kartično plaćanje ili paypal?

EDIT- da , za 3x što je ukupno 105 funti ne zaračunava shipping.

I have nothing to say. Thank you and goodbye. EUNE: replik91
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.2.2015 23:37 (FlyBoy).
14 godina
neaktivan

Gore pored zemlje odaberi euro za valut.. Koliko gledam prilikom placanja preko paypala trebalo bi cak nesto osjetno jeftinije i izaci, a i postarina je automatski free na dvije vrece u eurima..

Ako ti je paypal naređen da ti konverziju vrši banka a ne sam paypal onda ti je totalno svejedno kako ces platiti, jedino ako zelis ustediti tih 10-tak kn koliko naplate kao proviziju za placanje preko paypala..

3 vrece po srednjem tecaju s paypal naknadom u iznosu od 1% od transakcije (10 kn zanemarivo):

138,15€ - PBZ obračunava po srednjem tečaju:1.066,52HRK

106,32£PBZ obračunava po srednjem tečaju:1.112,18HRK

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.2.2015 0:06 (majdo).
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

ajmo forumasi trebam pomoc.zanima me koliko jedna srednje velicine sarma ima kalorija??MFP kaze jedno a na internetu potpuno drugo.zna li netko od vas priblizno tocne kalorije?

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
11 godina
neaktivan

a glupo pitanje.. Nije sarma cisti komad mesa pa da znas tocne macrose, ovisi kako se sprema.. Neko stavi vise ulja, neko ne stavi ulja, neko koristi mjesano meso a neko cisto itd.. trebas vidjet jednom kako ju spremas, tocno izmjeri koliko svega stavljas u sarmu i nakraju samo izracunaj pa ces znati za ubuduce

12 godina
Rast mišića i visina

Jedan frend iz Rijeke mi je ispricao da je prije godinu dana narucio whey od myproteina, i nakon tjedan dana koristenja istog, pojavile su mu se neke fleke po tijelu. Prestao ga je piti i fleke su nestale. Sada vec duze kupuje Whey od Twinlab-a i nema problema. Mislim da ipak necu narucivati taj myprotein. Mozda ja ne bih imao problema, ali budem zadovoljan sa Optimum Nutrition kao sa Weiderom, nastavit cu kupovati taj ON.

Enjoy The Silence
15 godina
neaktivan
MatijaZG kaže...

Jedan frend iz Rijeke mi je ispricao da je prije godinu dana narucio whey od myproteina, i nakon tjedan dana koristenja istog, pojavile su mu se neke fleke po tijelu. Prestao ga je piti i fleke su nestale. Sada vec duze kupuje Whey od Twinlab-a i nema problema. Mislim da ipak necu narucivati taj myprotein. Mozda ja ne bih imao problema, ali budem zadovoljan sa Optimum Nutrition kao sa Weiderom, nastavit cu kupovati taj ON.

ok

17 godina
Rast mišića i visina

hahahhahaha

14 godina
MatijaZG kaže...

Impact whey od MyProteina provjereno sadrzi preko 80 gr proteina na 100 gr praha provjereno na 8 uzoraka kod oca u laboratoriju  . A ovo za neke fleke nisam nikad cuo a znam jedno 15 ljudi sto piju whey od MyProteina duze vrijeme tako da moze bit da su te fleke  necim drugim izazvane . 

17 godina
Rucipe kaže...
MatijaZG kaže...

Impact whey od MyProteina provjereno sadrzi preko 80 gr proteina na 100 gr praha provjereno na 8 uzoraka kod oca u laboratoriju  . A ovo za neke fleke nisam nikad cuo a znam jedno 15 ljudi sto piju whey od MyProteina duze vrijeme tako da moze bit da su te fleke  necim drugim izazvane . 

Rucipe zasto nisi to onda javno obznanio,stalno se vode polemike i pljuje po MyProteinu nicime izazvano,a ti imas crno-na bijelo i znanstveno provjereno kolicina proteina ... 

18 godina
Rucipe kaže...
MatijaZG kaže...

To mi najviše zvuči kao alergijska reakcija, nema beze sa kvalitetom. E sad, moguće da je u myproteinu bilo tragova nečega na što je alergičan, ili ga je miješao sa nečime ako mu je bio bez okusa. Badem, kikiriki, soja, gluten, jaja... Sve sastojci koji se mogu naći a neku ljudi su alergični, drugima naravno te namirnice savršeno odgovaraju. Ti sastojci se mogu naći (u tragovima) i u bilo kojem drugom wheyu jer se obično pogon za pakiranje dijelimza više vrsta proizvoda, to je više manje stvar lutrije. Ako mu on paše, pa super. Nitko nema ništa protiv njih(osim nešto više cijene).

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
14 godina
neaktivan

Postoji jedan takav test na redditu jos od kad ikad, pa ako nekog zanima LINK

Vidljivo iz testa da je Myprotein u samom vrhu.

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
14 godina
doky01akablava kaže...
Rucipe kaže...
MatijaZG kaže...

Rucipe zasto nisi to onda javno obznanio,stalno se vode polemike i pljuje po MyProteinu nicime izazvano,a ti imas crno-na bijelo i znanstveno provjereno kolicina proteina ... 

Rezultati nisu printani tako da ih nigdje stavljao a mogu ako hocete za mjesec dva ponovno kod oca provuć 2-3 uzorka od 1 gram pa stavim slike . 

13 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

Da ne otvaram novu temu pitaću ovdje.Malo sam slabiji (skoro kost i koža) pa sam odlučio u teretanu. To me dosta ubija jer sam više puta padao u depresiju zbog težine. Zanima me jesu li proteini ok za korištenje ili ću dovest svoj život u opasnost ? Hoću da dobijem koji kilogram i da imam mišiće ali želim da prvo pitam,da si ne ugrozim život :(

Even though we are miles apart, a computer screen connects our hearts.
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

majko mila

l<l<l<l<l<l
18 godina
neaktivan
Silwncer kaže...

Da ne otvaram novu temu pitaću ovdje.Malo sam slabiji (skoro kost i koža) pa sam odlučio u teretanu. To me dosta ubija jer sam više puta padao u depresiju zbog težine. Zanima me jesu li proteini ok za korištenje ili ću dovest svoj život u opasnost ? Hoću da dobijem koji kilogram i da imam mišiće ali želim da prvo pitam,da si ne ugrozim život :(

Not sure if serious...

Naravno da su Ok, zar misliš da bi nešto bilo komercijalno i javno dostupno i pritom certificirano kao zamjena/dodatak prehrani da nije ispitano i sigurno?

Laički rečeno whey je koncentrat sirutke, dakle nikakva "nuklearna fizika".

I have nothing to say. Thank you and goodbye. EUNE: replik91
13 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

Ok hvala. Zanima me još jedna stvar : Mogu li se proteini koristiti na početku treninga ?

15 godina
neaktivan
Silwncer kaže...

Ok hvala. Zanima me još jedna stvar : Mogu li se proteini koristiti na početku treninga ?

Protein je hrana,neces ti dobit nista kila niti se udebljat zbog tog 1 shakea ,nije to magija,bolje si sklepaj prehranu nego proteine,previse se ljudi zanemaruju tim proteinima a nisu potrebni nikome

l<l<l<l<l<l
13 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

Logično da neću koristiti 1 shake. Treniraću najmanje 1 godinu.

15 godina
neaktivan

Ali ti shakeovi su tezi bankrot,bolje da odes neki junk jest i krcat se kalorijama nego to,udebljat se je najmanji problem,vjeruj mi ja bi znao posto sam na 1,78 imao skoro 30% BF ,samo trazi malo po youtubu i slusaj sta kazu ljudi.

A to sta kazes da ces trenirat najmanje godinu dana,nemam komentara,u 1 godinu postignes nesto sitno,pogotovo sa tvojim znanjem,a i s tim da ako si sad mrsav,ako prestanes trenirat sve sto si postigao ces izgubit vrlo brzo

l<l<l<l<l<l
13 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

Ma ne neću prestati.

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Protein ti treba u prehrani..Protein je u hrani... Protein u prasku je samo dehidrirana hrana.. Protein u prahu je hrana.. 

Dakle... opet se ponavljamo.. ako tebi dnevno treba bubam 150 g proteina, bitno je da taj broj dostignes svaki dan, manje je bitno iz cega (naravno gledaj da su proteini ziv. porijekla prvenstveno), dakle, meso, sir, jaja, whey, riba.. a ostalo sto uleti iz sekundardnih izvora.. Whey ,ili bilo koji protein u prahu je samo hrana.. on sluzi kao hrana, dakle da lakse dostignes tih "150" g proteina dnevno.. nebitno dal ga konuzumiras poslije treninga i te fore, bilo sta da jedes poslije treninga, doci ce ti na isto

18 godina
Rast mišića i visina

Dobar tekst o zabludama u prehrani; kome se da čitati- sve podastrijeto istraživanjima:
http://authoritynutrition.com/20-mainstream-nutrition-myths-debunked/

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
15 godina
overhaul kaže...

Dobar tekst o zabludama u prehrani; kome se da čitati- sve podastrijeto istraživanjima:
http://authoritynutrition.com/20-mainstream-nutrition-myths-debunked/

Prikladni citati iz teksta za one koji često pametuju tu u temi kako treba izbaciti žumanjak iz jaja.

"However, cholesterol in the diet has remarkably little effect on cholesterol in the blood, at least for the majority of people."

"Whole eggs really are among the most nutritious foods on the planet and almost allthe nutrients are found in the yolks.

Telling people to throw the yolks away may just be the most ridiculous advice in the history of nutrition."

13 godina
Rast mišića i visina

Jel moguce da Cellmass samo 115 kn?

Oh, you say you want to succeed? Well I say go and fucking fail.
17 godina
Vuk15 kaže...

Jel moguce da Cellmass samo 115 kn?

Ti pio to vec ? Kakav je ?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice