Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.157
|
čitano: 9.211.652
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Moze li mi neko pomoci, gore u temi sam izrekao svoje pitanje ali vam se ocito ne svida, nitko ga se ne zeli dotaci. Oprostite sto nisam citirao svoju izvornu poruku sa pitanjima, imam neki problem sa izvodenjem bug.hr/foruma na mobu.

Zeppe :D
16 godina
Re: Rast mišića i visina
doky01akablava kaže...

btw.sto se tice okusa banane MyProtein,dobio 500 gr na poklon,ovo ne da je bljutavo i nikakav okus nego nemam rijeci,najodvratniji okus...

= banana (moj prvi whey) mi je tako dobra okus. osim banane probao sam samo još malinu (moja druga zaliha wheya, pijem sad) koja se može uspoređivati sa bananom. probat ću svaki put drugi okus ali sa banana okusom sam oduševljen.

MatijaZG kaže...

Hvala ti majdo na informaciji. Kad potrosim ovaj svoj, bas cu naruciti 5kg. Koliko se ceka dostava?

Meni recimo ne odgovara direktno sa myprotein jer koliko sam ja vidio, se ne može kupovati paypalom. Recimo fitness.com.hr webshop su skroz prihvatljive cijene i dođe sutra.

Zeppe kaže...

Moze li mi neko pomoci, gore u temi sam izrekao svoje pitanje ali vam se ocito ne svida, nitko ga se ne zeli dotaci. Oprostite sto nisam citirao svoju izvornu poruku sa pitanjima, imam neki problem sa izvodenjem bug.hr/foruma na mobu.

Što se tiće prehrane, ja sam isto pitao i rekli su mi (kolega exer) whey, kreatin i omega3. Whey 2 puta dnevno pijem po 1 mjericu, kreatin jednom dnevno 1 mjericu (2 me malo previše nabrije, uzimam obično nakon ručka kad mi "padne život"), omega3 jednu pilulu dnevno - mislim da je za početnika skroz ok. Ako ja budem vidio ikakve rezultate onda ću se malo ozbiljnije pozabavit prehranom.

xfire: GStyle|KIKI3000
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.2.2015 10:51 (KIKI3ooo).
14 godina
neaktivan

Jel ti radis za fitness.com.hr? Posto pricas budalastine.. Naravno da se moze placati preko paypala, sve do jedne kupovine sam odradio preko njega.. Da ga nema ne bi ni koristio navedenu stranicu..

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
13 godina
neaktivan
MatijaZG kaže...

upisao se u Blue Gym na kantridi. Danas je bio prvi trening, i proslo je losije nego sto sam ocekivao hahah. Ugl, kupio sam si i moj dragi whey, gold standard od Optimum Nutrition. Inace, u Italiji sam kupovao uvijek Weider, ali odlucio sam malo promjeniti. Kako vi napredujete? Jel fila jos aktivan?

Jelly na ovo. Ta je teretana jedna od bolje opremljenijih u Hrvatskoj mislim.

Fila je slabo aktivan, akademija uzme vremena izgleda.

Što se tiče fizik departmenta najbolje su napredovale noge, leđa i prsa, ramena i ruke su naravno DYEL. Od liftova dogurao sam do 200 kg u mrtvome, čučanj je oko 140-150 kg high bar beltless, nisam maksao još, a bendžo samo 100-110 kg, #longarmproblems. Military press je 70 kg. Tjelesna težina je 83 kg, a teško dobivam kile i naravno bejn moga postojanja u teretani bench press to ne voli za napredak.

16 godina
majdo kaže...

Jel ti radis za fitness.com.hr? Posto pricas budalastine.. Naravno da se moze placati preko paypala, sve do jedne kupovine sam odradio preko njega.. Da ga nema ne bi ni koristio navedenu stranicu..

Pa i ja gledam, šta je ovo u ovoj temi, sami lovaši sa kreditnim karticama. Nisam vidio što je čudno jer svaki dan zbog posla nešto plaćam online. Evo sad vidim ima uredno paypal kao opcija ali možda su privremeno bili uklonili paypal kao opciju plaćanja onaj jedan put kad sam bio, nebitno, super..

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.2.2015 12:43 (KIKI3ooo).
12 godina
Rast mišića i visina

E zdravo momci, nisam nikad bio aktivan u ovoj temi, ali pošto već aktivno treniram nekih pola godine, odlučio sam se malo aktivirati :D

Inače sam žešći ektomorf, prije pola godine sam imao 53 kilograma, i aktivnim treniranjem i ishranom sam uspio nagurat do 62 kile

Uglavnom, imam 15 godina, 62 kile, 178cm visok, dnevni unos kalorija bi mi trebao biti circa 2500 kalorija, gore dole, ali od ponedeljka do petka, kada idem u školu, druga sam smjena i nemam baš nekog apetita tokom škole, pokušavam što više jesti, ali sve je to nekako kilavo, pa većinom svaki dan unesem samo oko 2000 kalorija, što nije loše, ali nije dovoljno s obzirom da želim postići što više mišićne mase, pa sam odlučio kupiti neki Mass Gainer čisto da bi što lakše mogao zadovoljiti dnevni unos kalorija, a uz to i whey protein, da bi što lakše zadovoljio sve nutricijske potrebe, da što lakše gejnam na masi, pa ću onda na nekih 70-tak kila lagano cutat, i malo više pažnje obratit na definiciju

Eh sad, za whey protein sam se već obezbjedio, kupio sam obični MyProtein Whey Protein od jednog prijatelja koji se bavi prodajom suplemenata...eh sad, za mass gainer, jedini mass gainer koji ima na stanju je ovaj: http://www.syntech-nutrition.com/en/product/synpro-pure-mass

SynPro Pure Mass, da li je iko do sada koristio SynPro produkte, i kakvi su dojmovi? 

I named my penis The Truth, because bitches can't handle it!
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.2.2015 12:32 (Flux_Pavilion).
15 godina
neaktivan
Kramerdida kaže...
MatijaZG kaže...

upisao se u Blue Gym na kantridi. Danas je bio prvi trening, i proslo je losije nego sto sam ocekivao hahah. Ugl, kupio sam si i moj dragi whey, gold standard od Optimum Nutrition. Inace, u Italiji sam kupovao uvijek Weider, ali odlucio sam malo promjeniti. Kako vi napredujete? Jel fila jos aktivan?

Što se tiče fizik departmenta najbolje su napredovale noge, leđa i prsa, ramena i ruke su naravno DYEL. Od liftova dogurao sam do 200 kg u mrtvome, čučanj je oko 140-150 kg high bar beltless, nisam maksao još, a bendžo samo 100-110 kg, #longarmproblems. Military press je 70 kg. Tjelesna težina je 83 kg, a teško dobivam kile i naravno bejn moga postojanja u teretani bench press to ne voli za napredak.

Probaj paused BP radit ,osim ako vec ne radis,meni je dosta pridodao snazi,prije 3 tjedna sam dignuo 100x3 TNG a jucer sam 110x3 paused

l<l<l<l<l<l
13 godina
neaktivan
intexuz kaže...
Kramerdida kaže...
MatijaZG kaže...

Probaj paused BP radit ,osim ako vec ne radis,meni je dosta pridodao snazi,prije 3 tjedna sam dignuo 100x3 TNG a jucer sam 110x3 paused

Pa i radim paused BP. Nažalost sporotrzajan sam u prsima i ramenima samo tako da mi maksiranje ne ide, dok guram volumen dane na benču bez problema. Recimo kada sam igurao jednom na benču 80 kg 5x5 s pauzom, na intezitet danu uhvatim 87.5 kg i jedva izbacim 3 puta to.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.2.2015 15:13 (Kramerdida).
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

A cuj,racunaj od 5x5 +20kg da je 1RM,tako je barem meni.

Inace zavrsio sam bulk,BW 89,posteno sam se ufetario jer nisam pratio macrose ali sam dosta ojacao i povecao se. Ruka je 41,5

Maxeve nisam testirao ali racunam BP 120 paused,DL sam prije 2mj 200 iscupao,sad je 210-215,SQ 0,koljeno sam sjebao prije godinu dana,radio sam korektivne vjezbe i prestalo je bolit,prije 3 mj sam krenuo na candita i dignuo 115x10,kalkulator daje 153 1RM ali me tad opet pocelo bolit koljeno pa sam odustao od toga do daljnjeg

l<l<l<l<l<l
15 godina
Rast mišića i visina

Imate li kad one faze da jedva odradite trening?

Čudno mi je, dva mjeseca sam trenirao nabrijan bez problema, ali zadnjih tjedan dana imam volje otić u teretanu da vježbam i ispunim dan, ali kad dođem tamo uopće mi se neda dizati. Radim kosi i jedva 3 ponavljanja sa 80kg, a prije par tjedana sam ih po 7/8 radio. Ne znam jel pitanje motivacije ili tijelu treba malo odmora nakon 6 mjeseci redovitog treniranja.

18 godina
Keops kaže...

Čudno mi je, dva mjeseca sam trenirao nabrijan bez problema, ali zadnjih tjedan dana imam volje otić u teretanu da vježbam i ispunim dan, ali kad dođem tamo uopće mi se neda dizati. Radim kosi i jedva 3 ponavljanja sa 80kg, a prije par tjedana sam ih po 7/8 radio. Ne znam jel pitanje motivacije ili tijelu treba malo odmora nakon 6 mjeseci redovitog treniranja.

Normalne faze. Slobodno si daj odmora par dana ako ne osjećaš mišiće kako treba. 
Vjerujem da će sad kad grane proljeće ići na bolje:) 

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
15 godina
Keops kaže...

Ooo da daa.. daj tijelu malo domora..relaxacije,to ti je normalno

15 godina
neaktivan
Keops kaže...

Napravi deload tjedan dana ili jednostavno nemoj ici u gym 

l<l<l<l<l<l
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

to je to kad vam je potreban deload... on sluzi s razlogom. ne mozes iz tjedna u tjedan forsirat i konstantno napredovati... uzmes svakih par tjedana deload, i onda nastavis gdje si staoo

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.2.2015 0:21 (exer1234).
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

aaahahhahhahahaahahhaahhahahahahahah

18 godina
exer1234 kaže...

Montaža?
Gledam malo Brooklin nine-nine, i full mi je simpatičan unutra standardno duhovit Terry Crews 
(iako mi je malo iritantno ono njegovo deranje u old spice reklami). Enivej, u nekoj epizodi, crta
on fotorobota. Činilo mi se pretjeraivanje od scenarista jer su mu dali presavršen crtež. Nešto
kasnije, eto njega, slika u ulju?! Provjerio, kad ono čovjek stvarno s likovne akademije.
Eto, kako "bilder" ne mora nužno biti testosteronska sirovina:)

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
15 godina
overhaul kaže...
exer1234 kaže...

Montaža?
Gledam malo Brooklin nine-nine, i full mi je simpatičan unutra standardno duhovit Terry Crews 
(iako mi je malo iritantno ono njegovo deranje u old spice reklami). Enivej, u nekoj epizodi, crta
on fotorobota. Činilo mi se pretjeraivanje od scenarista jer su mu dali presavršen crtež. Nešto
kasnije, eto njega, slika u ulju?! Provjerio, kad ono čovjek stvarno s likovne akademije.

Ne samo da je "bilder", glumac, slikar, nego i odličan plesač. 
Lik je stvarno komedija od čovjeka, pogotovo u toj seriji gdje nema previše napadnu ulogu kao što je znao imati u nekim filmovima.

Odlično je iskoristio svoje tijelo u marketinškom smislu.

Još jedan primjer kako je netko imao uz dobro razvijene mišiće još bolje razvijen najbitniji mišić - mozak. Nešto kao Arnold svojevremeno, samo u manjoj mjeri. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.2.2015 9:13 (Cordas).
16 godina
overhaul kaže...
exer1234 kaže...

Montaža?

Baš gledam kako ću postati u temi kako mi Terry Crews izgleda loše u onoj reklami, svi mišići su mu nekako opali i nekako su "pre-separirani"?, dobro čovjek ima i godine, prije je bio baš zvjer

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.2.2015 9:12 (KIKI3ooo).
11 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

hahahaha pa ja umirem

18 godina
KIKI3ooo kaže...

Baš gledam kako ću postati u temi kako mi Terry Crews izgleda loše u onoj reklami, svi mišići su mu nekako opali i nekako su "pre-separirani"?, dobro čovjek ima i godine, prije je bio baš zvjer

Da, u reklami je baš bio obješen, valjda neka pauza u treningu... ipak ima sad puno obveza. 
Ima i manje obješenih oldspajs reklama. Ali i inače, osim godina(46), on nikad nije bio majušan u struku 
pa nema onog efekta "adonis zlatni rez" i ima prirodnu "manu" da su mu pectoralisi ponešto razdvojeni na prsnom košu.
Inače, IMHO, njegovi dobri savjeti za nas starije.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.2.2015 3:13 (overhaul).
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

takve je strukture.. odlican, samo da je struk uzi.

18 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Meni nema gorega nego kad vidim da netko ne radi vježbe za obliquese (plosnate trbušne) jer ne želi "ugroziti" tu V građu jačanjem i rastom oblique mišića. 

Bez jakih obliquesa nema ni jakog corea.

I have nothing to say. Thank you and goodbye. EUNE: replik91
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.2.2015 19:36 (FlyBoy).
14 godina
Rast mišića i visina

Mrtva 90 kg 12 puta 4 serije . Iskustva s gurtnama ? 

12 godina
protjeran
FlyBoy kaže...

Meni nema gorega nego kad vidim da netko ne radi vježbe za obliquese (plosnate trbušne) jer ne želi "ugroziti" tu V građu jačanjem i rastom oblique mišića. 

nisam to radio u zivotu niti znam vjezbe...osim kosih trbusnih ili bocnih kako se vec zovu neznam nijednu vjezbzu za to...Ajde napisi koju

This time next year we'll be millionaires
18 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
FlyBoy kaže...

nisam to radio u zivotu niti znam vjezbe...osim kosih trbusnih ili bocnih kako se vec zovu neznam nijednu vjezbzu za to...Ajde napisi koju

Meni je najbolja hanging windshield whipers

Recimo oblique cable crunchevi od vježbi s opterećenjem isto jako aktivira.

Možeš na klupi za trbušnjake raditi russian twist s tim da ja radim varijaciju gdje su ruke ispružene

Onda imaš dosta varijacija cruncheva (meni najbolji bicycle crunches) i plank varijacija (npr side plank crunches) ili leg twist u plank položaju itd. 

Ugl googlaj exercises  for obliques i naći ćeš tonu vježbi. Ja ove najviše koristim.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.2.2015 0:43 (FlyBoy).
14 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Možda čovjek samo želi da dobro izgleda, a ne da ide natjecati se u brzom cijepanju drva...

13 godina
Rast mišića i visina

na myprotein uk 25% popusta na impact whey.

tko ima love nek naruci jer tako jeftin nikad nije bio.

350kn 5kg,

&Black_Sheep
18 godina
neaktivan
u2Noobish4Me kaže...

na myprotein uk 25% popusta na impact whey.

tko ima love nek naruci jer tako jeftin nikad nije bio.

350kn 5kg,

Flavor ili no flavor?

Koliko je poštarina za HR?

I da li ima netko tko bi uzimao skupa samnom pa da izguramo do free poštarine? Ja sam iz ZG-a

17 godina
neaktivan

Flavor ili no flavor?

Koliko je poštarina za HR?

I da li ima netko tko bi uzimao skupa samnom pa da izguramo do free poštarine? Ja sam iz ZG-a

Mislim da na sve vrijedi 25% off, samo što su flavoured skuplji 10ak £.

Ja bi isto naručio, samo mislim da je za HR besplatno iznad 100£... 

ZOTAC: It's Time to Play.
12 godina
protjeran
Rast mišića i visina

ja bih isto narucivao iz Splita sam....Koja je procedura kad bi nas vise narucilo???

This time next year we'll be millionaires
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice