Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.159
|
čitano: 9.245.273
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
Boixus Nois PS kaže...

Cim se vi zamarate...Brojanje kalorija i ugljikohidrata.Drugo svaki tjedan novi programi.To nema veze s vezom. 

Upises 6 puta tjedno teretanu...

Ponedjeljak Biceps i triceps

Utorak Ramena

Srijeda Ledja

Cetvrtak Prsa

Petak Noge

Subota Biceps triceps

Posto neradim noge jer igram nogomet,malo izmjenim raspored i nekad napravim 2 puta prsa ili ledja.

Provjerena formula...

Haahhaha, prvo nas popljujes, i onda napises najbesmisleniji trening ikad, i jos ne radis noge.... :

ljubek zasto slusas doktora u vezi treninga?oni u tom polju nemaju bas nikakvog znanja.

tpg pa to je samo hrana,..ako zadovoljava tvoje potrebe, jedes... 

Btw defka vec 10 dana, danas prvi refeed dan. Cilj mi je 3500 kcal, uz sto manje masti (40-60) .. Pizza je vec pala

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.2.2015 18:11 (exer1234).
15 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...
Onjegin kaže...

Molim stručnjake da odgovore.

Je li moguće da je on ovakav zbog steroida? Lako se nanervira, kratak fitilj, ne mari za tuđe mišljenje, a piše duple postove jer je ljut, piše kao tinejdžerica msm pozz i to.

Jesu li to steroidi?

da, okrivi steroide za sve.

Pa inace ljudi koji su na steroidima poput trena su prakticki bjesni,pogledaj video od Pete Rubisha gdje govori o steroidima i njihovim efektima na ponasanje.

Kome se neda gledat,ugl. on govori o tome kako ljudi koji su na steroidima ako imaju curu bolje da prekinu s njom jer ce im se ponasanje totalno promjenit i stalno ce bit zivcani,ali to ne onako normalno zivcan nego bi htio ubit covjeka radi bilo kojeg razloga 

l<l<l<l<l<l
15 godina
neaktivan
exer1234 kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Cim se vi zamarate...Brojanje kalorija i ugljikohidrata.Drugo svaki tjedan novi programi.To nema veze s vezom. 

Utorak Ramena

Srijeda Ledja

Cetvrtak Prsa

Petak Noge

Subota Biceps triceps

Posto neradim noge jer igram nogomet,malo izmjenim raspored i nekad napravim 2 puta prsa ili ledja.

Provjerena formula...

Haahhaha, prvo nas popljujes, i onda napises najbesmisleniji trening ikad, i jos ne radis noge.... :

ljubek zasto slusas doktora u vezi treninga?oni u tom polju nemaju bas nikakvog znanja.

bajo moj sukurac i noge,dobit cu ih od hodanja

l<l<l<l<l<l
15 godina
neaktivan
intexuz kaže...

Pa inace ljudi koji su na steroidima poput trena su prakticki bjesni,pogledaj video od Pete Rubisha gdje govori o steroidima i njihovim efektima na ponasanje.

Kome se neda gledat,ugl. on govori o tome kako ljudi koji su na steroidima ako imaju curu bolje da prekinu s njom jer ce im se ponasanje totalno promjenit i stalno ce bit zivcani,ali to ne onako normalno zivcan nego bi htio ubit covjeka radi bilo kojeg razloga 

ne vjerujem da je na trenu.inace ostali steroidi uzrokuju agresiju u samo 5% slucajeva.a istina da je tren malo zeznut za zivce ali ima i onih koji na trenu i nisu zivcani sve ovisi od osobe do osobe kakve je

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
15 godina
exer1234 kaže...

Btw defka vec 10 dana, danas prvi refeed dan. Cilj mi je 3500 kcal, uz sto manje masti (40-60) .. Pizza je vec pala

Kad si prije već krenuo na defku?

13 godina
Rast mišića i visina

naime, išao sam u polikliniku sv.rok na sistematski ( sve je odlicno, hvala Bogu ) i poslije sam još kod doktorice otišao na pregled brzinski pregled leđa jer me često znaju boljet. pa mi je preporučila vježbe za istezanje prsa i leđa jer kao prsa povlace leđa naprijed, nisam baš shvatio. i rekla mi je da mogu trenirat i to, ali bez forsiranja jako i da moram ojačat leđa, točnije između lopatica. ugl, slažete se s postom prije za trening i neki prijedlog vježbi za ovo što sam sad napomenuo? hvala dečki

15 godina
neaktivan
Cordas kaže...
exer1234 kaže...

Pa u planu mi je sto prije se zdefkat, i onda neki reverse deit, taman za ljeto 

http://www.myfitnesspal.com/food/diary/exercic

jos mi je u planu 50g wheya, litra mlijeka 0.9 mm, i nekih pahuljica

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.2.2015 18:58 (exer1234).
13 godina
intexuz kaže...
1.Lovac kaže...

Strašan program, malo modificiranog radim, al brutalno je dobar!

http://www.bodybuilding.com/fun/steve-cook-big-man-on-campus-12-week-college-trainer.html

Svaki program na kojem se ne radi sve barem 2 puta tjedno treba izbjegavat jer nemaju nikakvog ucinka za naturalca

Jel mi možeš molim te malo ovo objasnit?

17 godina
exer1234 kaže...
Cordas kaže...
exer1234 kaže...

Pa u planu mi je sto prije se zdefkat, i onda neki reverse deit, taman za ljeto 

http://www.myfitnesspal.com/food/diary/exercic

jos mi je u planu 50g wheya, litra mlijeka 0.9 mm, i nekih pahuljica

Exer koji su ti pocetni makrosi i kalorije za definiciju ? Planiras li kakav cardio ubacivati ?

Sjecam se da si pricao da si bio na 2500 kalorija...

15 godina
neaktivan
Klipson kaže...
intexuz kaže...
1.Lovac kaže...

Strašan program, malo modificiranog radim, al brutalno je dobar!

http://www.bodybuilding.com/fun/steve-cook-big-man-on-campus-12-week-college-trainer.html

Svaki program na kojem se ne radi sve barem 2 puta tjedno treba izbjegavat jer nemaju nikakvog ucinka za naturalca

Jel mi možeš molim te malo ovo objasnit?

Pa inace bi perfektno bilo sve svaki dan trenirat,tad bi najvise misici rasli,ali zbog svakakvih razloga(ozlijede,przenje cns-a...) se nemoze,kad si na steroidima kad odradis 1 trening ti je isto kao kad naturalac radi trening svaki dan,zato su ti ''bro splitovi'' toliko rasireni jer ih samo ekipa na steroidima promovira a ustvari funkcionira samo za njih,za naturalce je potrebno 2-3 puta tjedno odradit sve dijelove tijela da bi se ostvario maximalan napredak.

Ima i genetickih frikova kojima funkcioniraju i ti bro splitovi ali ti su vrlo rijetki,zato je za begginera recimo najbolje radit Juggernaut 5x5 jer on funkcionira za sve,a bro splitovi funkcioniraju samo za pojedine

l<l<l<l<l<l
11 godina
neaktivan

Sta lupas ti evo ja se iskreno pitam?

Kad si natural misicima je potrebno puno vise da se oporave, zato i nije preporucljivo radit jednu grupu misica vise od 2 put tjedno. Kad si na steroidima mozes radit svaki dan prsa i nece im nista biti jer kemija to sve popravi dok kazes keks. A probaj radit natural svaki dan prsa pa broji dane dok ti prsni misic ne pukne.

Ta tvoja logika je iskrivljena skroz, bro splitovi su rasireni jer funkcjoniraju. I nemoj mi govorit da nisu dobri za naturale jer osobno znam iz prve ruke ljude koji su na bro splitu po JEDNOM tjedno svaka grupa misica a idu po natjecanjima po europi.

15 godina
neaktivan
foobar333 kaže...

Sta lupas ti evo ja se iskreno pitam?

Kad si natural misicima je potrebno puno vise da se oporave, zato i nije preporucljivo radit jednu grupu misica vise od 2 put tjedno. Kad si na steroidima mozes radit svaki dan prsa i nece im nista biti jer kemija to sve popravi dok kazes keks. A probaj radit natural svaki dan prsa pa broji dane dok ti prsni misic ne pukne.

Ta tvoja logika je iskrivljena skroz, bro splitovi su rasireni jer funkcjoniraju. I nemoj mi govorit da nisu dobri za naturale jer osobno znam iz prve ruke ljude koji su na bro splitu po JEDNOM tjedno svaka grupa misica a idu po natjecanjima po europi.

bravo majstore,osobno znas ljude iz prve ruke koji su na hemiji

I da,pojasni mi onda zasto onda svi na steroidima rade bro splitove a ne sve svaki dan ako se mogu oporavljat?

l<l<l<l<l<l
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.2.2015 21:33 (intexuz).
11 godina
neaktivan

Da znam sigurno 100% ako covjeka poznam vise godina i s njime treniram i vidam ga svaki dan, nemaju svi glavu u pijesku kao ti.

Ovaj drugi tvoj navod nije tocan, osobno znam par likova iz teretane za koje sam siguran da su na steroidima i oni vecinom rade full body ili upper/lower body splitove dakle svaka 2 dana prakticki svaki misic pogadaju. Arnold i prakticki svi MR Olympie su trenirali po 2 puta dnevno, tj ujutro i navecer tako da bi se zacudio ako bi proslo vise od 2 dana a da nisu pogodili isti misic. Tako da sve sto si ti rekao je pogresno ,bro split je upravo pogodan za naturale jer se misic pogada max 2 puta tjedno. A te ljude na steroidima koji rade bro split ja nisam upoznao, vjerojatno ih ima samo po tvojoj teretani. Al naravno da ce uvijek biti kretena koji nista ne znaju a odma krecu sa steroidima, natural selection.

I kaze se kemija, hemija je srpska rijec.

15 godina
neaktivan

doky01akablava oko 2200 , ne upisujem bas sve u mfp... 

intexuz 2-3x tjedno isti misic je skroz ok

foobar333 sto vise citam tvoje komentare, sve vise ti se divim.. ne znam tko si, ali ti buckas takve gluposti,kojih vjerojatno ni sam nisi svjestan.. 

Dakle , kazes na NATURALCE je bro split najbolji, i dokaz su ti tvoji natjecatelji koji se natjecu po europi.. koji si sigurno NATURAL jel? :D seems legit.. nemas natural natjecatelja, mozda u nekoj seoskoj ligi :D

Za trening uopce nije istina.. Za naturalca je bas preporucljiva veca frekvencija treninga, vise od jednom tjedno.. 2-3 bi bilo optimalno, dok neke lifove koji ti zaostaju mozes raditi i cesce.. svaki 2, 3 dan.. I napredovat ces brze nego da radis samo 1 tjedno..

Eto dat cu ti samo par razloga.. iako nisam strucan , ali nesto malo znam..

1.. ako cesce ponavljas pokret, tj prakticiras ga, brze ces ga nauciti, formu poboljsat, naviknut tijelo na njega, i brze ces jacati..

Evo ti dobar primjer. Da ti zaprijete smrcu, imas mjesec dana da svoju tezinu na cucnju podignes za 40 kg.. dal bi cucanj radio samo jednom tjedno ili cesce? sigurno bi samo jednom tjedno jel? ;)

2. Sinteza proteina traje max do 72 sata, ali i manje od toga, dakle poslije ta 3 dana od treninga jedne skupine misica, ti si iskoristio sve sto se moze iskoristit, i koja je svrha da odmaras jos 3,4 dana? nikoja... 

3. Vecina i usera trenira vecom frekvencijom.. oni tipicni bro splitovi.. danas prsa, sutra ledja, preksutra noge, .. pa ramena, pa ruke su totalno besmisleni i vise ne znam tko ih i radi uopce..

Znam dosta natjecatelja koji treniraju bas po principu pull push legs, nisu natural, i frekvencija 2x tjedno... Ne kazem da ih znam osobno, nego pratim taj sport, i znam vecinu kako tko trenira...

4. Ako treniras jednom tjedno, naravno da ce volumen biti mnogo veci.. Ali ajd razmisli logicno.. recimo imas 25 serija za ledja u 1 treningu, ... vise koristi ces imati ako tih 25 serija podjelis na 2,3 djela. dakle vise puta tjedno po manje volumena, nego jednom tjedno 25 serija.. logicno, ne? 

intexuz na to pitanje ne mogu odgovoriti.. ali po nekom mom razmisljanju je ( ne mora bit iispravno ),  da se naturalci vise educiraju u vezi treninga, prehrane, i svega toga, da bi sto bolje napredovali.... 

foobar333 nitko ne kaze da ti s bro splitom neces napredovati. naravno da hoces. prije par godian su svi tako trenirali, i naturalci i natjecatelji... I napredovali su, ali stvar je u tome sto sve napreduje, znanost, prehrana , trening,,, tako da , postoje mnogo optimalniji treninzi za max. napredak.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.2.2015 22:06 (exer1234).
12 godina
protjeran
exer1234 kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Utorak Ramena

Srijeda Ledja

Cetvrtak Prsa

Petak Noge

Subota Biceps triceps

Provjerena formula...

Mr.Olympia koliko se kalorija potrosia dok si napisao post???

Ovo sam napisao da je najbolje za pocetnika...Dok se nenavikne da svaki dan radi jednu grupu...

Da netko ide na natjecanja shvatio bih ali ovo su gluposti...

A u ostalom rezultati govore sami za sebe...Svi smo stavili slike shvatko zna kako izgleda.

Aj bok.

This time next year we'll be millionaires
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

pa bas je POCETNIKU bitno da ima vecu frekvenciju... da nauci osnovne vjezbe, forme, da se navikne na taj pokret... sto cesce radis vjezbu, to ces je prije savladati, i prije napredovati. Shvati malo logicno

Evo dat cu primjer sebe.. Recimo Cucanj.. Kad sam bio u suficitu, svaki trening sam dizao po 2.5 kg gore.. x3 tjedno. znaci 5-7.5 kg sam jacao tjedno..  Radi cucanj samo jednom tjedno, dal ces odmah napredovati tih 5-7.5 kg? neces

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.2.2015 22:57 (exer1234).
12 godina
protjeran

ja govrim kako sam ja krenio,i ako je meni uspijelo vjerujem da bi svima.

This time next year we'll be millionaires
13 godina
Rast mišića i visina

uf nisam planirao svađu pokrenut :D Ja recimo bi i htio raditi misicnu skupinu dva puta tjedno al kak to smjestiti u 4 dana il kad mi krenu treninzi u tri dana? Napominjem da ne pojedem uvijek najbolje i najkvalitetnije za misicnu masu a bome nekad ni dovoljno...

14 godina
neaktivan
ljubek kaže...

naime, išao sam u polikliniku sv.rok na sistematski ( sve je odlicno, hvala Bogu ) i poslije sam još kod doktorice otišao na pregled brzinski pregled leđa jer me često znaju boljet. pa mi je preporučila vježbe za istezanje prsa i leđa jer kao prsa povlace leđa naprijed, nisam baš shvatio. i rekla mi je da mogu trenirat i to, ali bez forsiranja jako i da moram ojačat leđa, točnije između lopatica. ugl, slažete se s postom prije za trening i neki prijedlog vježbi za ovo što sam sad napomenuo? hvala dečki

Da,trebas ojacat gornja leđa i istezat prsa svaki dan.Vjerojatno imas lose drzanje (skupljena ramena) zato ti je to predlozila.

Ljubomorne duše mogu da mi puše
15 godina
neaktivan
junkieHD kaže...
intexuz kaže...

znao sam da si ti jedini sa mozgom ovdje exer hahaha

Koji si ti debil maloumni.

Hvala

l<l<l<l<l<l
11 godina
neaktivan
exer1234 kaže...

doky01akablava oko 2200 , ne upisujem bas sve u mfp... 

intexuz 2-3x tjedno isti misic je skroz ok

foobar333 sto vise citam tvoje komentare, sve vise ti se divim.. ne znam tko si, ali ti buckas takve gluposti,kojih vjerojatno ni sam nisi svjestan.. 

Dakle , kazes na NATURALCE je bro split najbolji, i dokaz su ti tvoji natjecatelji koji se natjecu po europi.. koji si sigurno NATURAL jel? :D seems legit.. nemas natural natjecatelja, mozda u nekoj seoskoj ligi :D

Za trening uopce nije istina.. Za naturalca je bas preporucljiva veca frekvencija treninga, vise od jednom tjedno.. 2-3 bi bilo optimalno, dok neke lifove koji ti zaostaju mozes raditi i cesce.. svaki 2, 3 dan.. I napredovat ces brze nego da radis samo 1 tjedno..

Eto dat cu ti samo par razloga.. iako nisam strucan , ali nesto malo znam..

1.. ako cesce ponavljas pokret, tj prakticiras ga, brze ces ga nauciti, formu poboljsat, naviknut tijelo na njega, i brze ces jacati..

Evo ti dobar primjer. Da ti zaprijete smrcu, imas mjesec dana da svoju tezinu na cucnju podignes za 40 kg.. dal bi cucanj radio samo jednom tjedno ili cesce? sigurno bi samo jednom tjedno jel? ;)

2. Sinteza proteina traje max do 72 sata, ali i manje od toga, dakle poslije ta 3 dana od treninga jedne skupine misica, ti si iskoristio sve sto se moze iskoristit, i koja je svrha da odmaras jos 3,4 dana? nikoja... 

3. Vecina i usera trenira vecom frekvencijom.. oni tipicni bro splitovi.. danas prsa, sutra ledja, preksutra noge, .. pa ramena, pa ruke su totalno besmisleni i vise ne znam tko ih i radi uopce..

Znam dosta natjecatelja koji treniraju bas po principu pull push legs, nisu natural, i frekvencija 2x tjedno... Ne kazem da ih znam osobno, nego pratim taj sport, i znam vecinu kako tko trenira...

4. Ako treniras jednom tjedno, naravno da ce volumen biti mnogo veci.. Ali ajd razmisli logicno.. recimo imas 25 serija za ledja u 1 treningu, ... vise koristi ces imati ako tih 25 serija podjelis na 2,3 djela. dakle vise puta tjedno po manje volumena, nego jednom tjedno 25 serija.. logicno, ne? 

intexuz na to pitanje ne mogu odgovoriti.. ali po nekom mom razmisljanju je ( ne mora bit iispravno ),  da se naturalci vise educiraju u vezi treninga, prehrane, i svega toga, da bi sto bolje napredovali.... 

foobar333 nitko ne kaze da ti s bro splitom neces napredovati. naravno da hoces. prije par godian su svi tako trenirali, i naturalci i natjecatelji... I napredovali su, ali stvar je u tome sto sve napreduje, znanost, prehrana , trening,,, tako da , postoje mnogo optimalniji treninzi za max. napredak.

TI meni govoris da se ti meni divis na postovima? Pa ti si bez uvrede mentalno zaostala osoba, evo iskreno ovo smatram.. Necu se vise prepirat jer je ovo forum za gejmere, a to se i vidi.. Vjerojatno si neki momak od 65,4 kile sa krevetom koji kuci napravi 25 sklekova svaki dan pa mislio da je uhvatio boga za muda.  Aktivan sam na Bodybuilding forumima duze vrijeme, i toliko hejta nisam primio u 3 godine koliko na ovom debilnom subforumu..

I samo da te naucim jos jednu stvar, nije samo MR olympia natjecanje u bodybuidlingu.. Znas, postoje i druga natjecanja.. Ne znam oces ovo uspit shvatit posto si malo unazaden.

A ovaj drugi bold necu ni komentirati..

I molim te nemoj govoriti o sintezi proteina i biologiji vise jer ocito nisi zavrsio prirodu i drustvo u osnovnoj skoli, a kamoli biologiju u srednjoj. Ostani ti na svom brosciencu pls

15 godina
neaktivan
Klipson kaže...

uf nisam planirao svađu pokrenut :D Ja recimo bi i htio raditi misicnu skupinu dva puta tjedno al kak to smjestiti u 4 dana il kad mi krenu treninzi u tri dana? Napominjem da ne pojedem uvijek najbolje i najkvalitetnije za misicnu masu a bome nekad ni dovoljno...

Radi 3x fullbody i tjt

l<l<l<l<l<l
11 godina
neaktivan
exer1234 kaže...

pa bas je POCETNIKU bitno da ima vecu frekvenciju... da nauci osnovne vjezbe, forme, da se navikne na taj pokret... sto cesce radis vjezbu, to ces je prije savladati, i prije napredovati. Shvati malo logicno

Evo dat cu primjer sebe.. Recimo Cucanj.. Kad sam bio u suficitu, svaki trening sam dizao po 2.5 kg gore.. x3 tjedno. znaci 5-7.5 kg sam jacao tjedno..  Radi cucanj samo jednom tjedno, dal ces odmah napredovati tih 5-7.5 kg? neces

btw kako vec odma znam da ces mi reci da si 90 kg 5% bodyfat bio u finalu arnold classica i tako, evo samo da te odma lisim muka..

Dakle, NE POSTOJI covjek na ovoj zemaljskoj kugli koji moze podizati kilazu na teskim compound vjezbama- poput cucnja kada je u kalorijskom suficitu. Naravno ako nije sami pocetnik jer tada kilaza uvijek ide gore. Dakle, 2 su mogucnosti: 1 je da lazes, sto je prilicno izgledno, a 2 mogucnost je da si u trenignu 2 mjeseca jer je u tom slucaju moguce podizat kilazu taman da nista nejeo cijele dane..Moguce da su obe

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

foobar pa inace i na tim bodybuilding forumima su sami retardi koji nemaju veze sa vezom poput tebe,govoris tipu da ima 65 kila a ajde da vidim tebe,samo panjevi katabolirani to govore drugima a total im nije ni 200 kila,idi se kurcit tamo na svojim bb forumima di imas respekta jer ovdje ispadas majmun

l<l<l<l<l<l
15 godina
neaktivan
foobar333 kaže...
exer1234 kaže...

btw kako vec odma znam da ces mi reci da si 90 kg 5% bodyfat bio u finalu arnold classica i tako, evo samo da te odma lisim muka..

Dakle, NE POSTOJI covjek na ovoj zemaljskoj kugli koji moze podizati kilazu na teskim compound vjezbama- poput cucnja kada je u kalorijskom suficitu. Naravno ako nije sami pocetnik jer tada kilaza uvijek ide gore. Dakle, 2 su mogucnosti: 1 je da lazes, sto je prilicno izgledno, a 2 mogucnost je da si u trenignu 2 mjeseca jer je u tom slucaju moguce podizat kilazu taman da nista nejeo cijele dane..Moguce da su obe

ne postoji covijek koji moze dizati kilazu dok je u suficitu? si ti retardiran

l<l<l<l<l<l
11 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ja ispadam majmun, hahah procitaj zadnjih par tvojih postova.. Od argumenata 0, jedino sto znas je "Ti si retardiran" Glupi ste ko kura* itd.

18 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

U znači nisam jedini kojemu je mfp nezamjenjiv.

http://www.myfitnesspal.com/food/diary/replik91?date=2015-02-12

Evo streak već 108 dana upisivanja 99% onoga sto sam pojeo, u međuvremenu i makroe i total kalorije mjenjao,

Sad sam na 2700kcal, sto bi trebao biti neki lean gain (budemo vidjeli oce biti sta od toga)

Iduci korak 3000 ako ne bude rezultata kroz mj dana. Nadam se barem 0.5kg ciste mase u mj dana na sadasnjih 2700 kcal.

Npr danas sam porokao proteine, i previse, i ostalo mi je cca 350 kcal i nesto masti i uh, pa ce to otici na neki junk food. nutella+kruh (domaci kruh od zobi i raži iz vlastite radione) najvjerojatnije.

I ovo da UH nisu dobri prije spavanja meni osobno nimalo ne igra ulogu.

IIFYM 

I have nothing to say. Thank you and goodbye. EUNE: replik91
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.2.2015 0:14 (FlyBoy).
18 godina
neaktivan
intexuz kaže...

ne postoji covijek koji moze dizati kilazu dok je u suficitu? si ti retardiran

Pa da, osim noobova ili nekoga tko se vraća treningu nakon duže stake, teško da ćeš moći napredovati s težinom na liftovima dok si u suficitu.

Jednostano tijelo nema dovoljno energije za osnovne potrebe i mora trošiti zalihe za normalno funkcioniranje organizma, a kamoli još da izgrađuješ mišiće dok si u suficitu (izgradnja mišića je uvjet za napredovanje u "kilaži" na liftovima)

I have nothing to say. Thank you and goodbye. EUNE: replik91
15 godina
Rast mišića i visina

Jeste vi malo pomiješali suficit i deficit?

17 godina
Rast mišića i visina

decki suficit vam znaci visak, a deficit manjak. u ovom slucaju suficit znaci da uzima vise kalorija nego sto mu je potrebno za odrzavanje, shodno tome vi se svadate potpuno bezveze jer koristite krive pojmove.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice