Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.033
|
čitano: 8.174.425
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ne znam.. sto se snage i velicine tice, nema veze jedno s drugim,barem kod mene... 

15 godina
Rast mišića i visina

Childern kakva ti je forma trenutna jesi stavljao šta slika? Ne pamtim te u temi...

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Jel dobro raditi ovako vjezbe cijeloga tijela dana iz dana u dan dok sam mladi pa tek malo kasnije kada dodem oko 17godine radit odredene misice odredeni dan?

12 godina
Re: Rast mišića i visina
ChildrenOfDisappearances kaže...

Nisam mjerio dosta dugo, sutra ću izmjeriti pa ću napisati ovdje.

Inače su mi kilaže u serijama:

130x10 - Leg press

65x10 - Leg extension

50x10 - Leg curls (to nam je max kilaža, ne znam zašto nema više kilaže)

85x10 - Calf raises

20x10 - Lunges s bučicama

Čučanj slabo radim, zbog toga što nema nikakav stalak s kojeg se može uzeti šipka, nego moram tamo izlomit kičmu da bi izvadio šipku pa počeo radit, ne želim riskirat ozljedu.

ja na leg press 180kg rokam

leg extension i leg curls sa 45x15 jer nemože veća kilaža- što je jadno.

calf raises sam na 110x20 al tu mogu više i trebao bi manje ponavljanja, al jadna teretana, moro bi čekat da netko utege s nečeg oslobodi da mogu trpat...s tog razloga i kupujem sebi sprave za vlastit gym.

lunges ne radim

uBlowMeBro?
16 godina
Rast mišića i visina

Ovaj kalkulator kalorija je prejak.

Meni na 86 kg/188 cm treba za mali aktivnost 3300 kalorija,a srednja aktivnost 3960 kalorija.

Po kojim oni formulama racunaju loool

http://www.sitis-san.hr/potrebne_kalorije.html 

12 godina
doky01akablava kaže...

Meni na 86 kg/188 cm treba za mali aktivnost 3300 kalorija,a srednja aktivnost 3960 kalorija.

pa koristi provjerene kalkulatore tipa myfitness pal.

uBlowMeBro?
16 godina
u2Noobish4Me kaže...
doky01akablava kaže...

pa koristi provjerene kalkulatore tipa myfitness pal.

Ma znam,nijedan nije provjereni dok metodom pogreske/ispravka ne dodes konkretno za svoj organizam do nekih kalorija potrebnih za odrzavanje,samo mi glupo koliko su nabili kalorije.

11 godina
neaktivan
u2Noobish4Me kaže...

ja na leg press 180kg rokam

leg extension i leg curls sa 45x15 jer nemože veća kilaža- što je jadno.

calf raises sam na 110x20 al tu mogu više i trebao bi manje ponavljanja, al jadna teretana, moro bi čekat da netko utege s nečeg oslobodi da mogu trpat...s tog razloga i kupujem sebi sprave za vlastit gym.

lunges ne radim

Mogao bi i ja leg press više, ali kod nas je 130 max kilaža? Glupost.

Jedva čekam sljedeće ljeto, silno me zanima kako će mi završit cut prije ljeta, ciljam na minimalno 12% na definiciji, ako uspijem i do 11-10% izgurat bit će odlično.

15 godina
Rast mišića i visina

Svaka čast da vam se da zayebavati sa tim kalorijama...{#}

16 godina
fila2208 kaže...

Ma i ja sam krenio sa dosta manje fanatizma,nekad prijedem kalorije nekada ne,nemam volje bas na mikroskopskom levelu paziti ;)

Nego sam slucajno naletio na kalkulator taj i vidim odstupanje od preko 1000 kalorija od ostalih kalkulatora pa mi smijesno kad si osoba od 80 kg izracuna 3200 kalorija za odrzavanje xd

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

ja samo upisem u mfp i to je to.. ciljam oko 2500 kcal.. .. uvijek bude nesto vise od toga.. .. znam okvirno koliko cega ima, posto vecinom jedem isto.. piletina, tijesto, whey, jaja, nekad posni..,, neke pahuljice , ili zobene ili neke cokoladne, i kruha.. i to je to

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.8.2014 14:33 (exer1234).
11 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Ja na bulkanju ne računam kalorije, bitno mi je samo da pojedem proteina koliko mi treba. To računam na definiciji samo.

15 godina
fila2208 kaže...

Ja na bulkanju ne računam kalorije, bitno mi je samo da pojedem proteina koliko mi treba. To računam na definiciji samo.

I ignoriraš pitanja u vezi forme i slika, {#}

11 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
fila2208 kaže...

I ignoriraš pitanja u vezi forme i slika, {#}

Radije ne bi sad, jer izgledam ko penis, bf mi sad na 18%, bolje da se ne brukam. {#}

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Izgledas ko stalak za infuziju jel

11 godina
neaktivan
exer1234 kaže...

Ma kakvi, 185cm i 85 kila, samo je bf visok pa izgledam ko papak mlohavi.

11 godina
protjeran
exer1234 kaže...

bolje i to nego onako ko i ti...Vidi se da si na kemiji,a biceps ti je veci od ramena...Mozes ti govoriti da neuzimas ali biceps ti izgleda mekan ko jastuk...

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.8.2014 23:04 (Boixus Nois PS).
14 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
exer1234 kaže...

bolje i to nego onako ko i ti...Vidi se da si na kemiji,a biceps ti je veci od ramena...Mozes ti govoriti da neuzimas ali biceps ti izgleda mekan ko jastuk...

hahahahah ajde suti i produzi sa ove teme

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
13 godina
Rast mišića i visina

@Boixus Nois PS a tvoj bic ? Može slika pa da malo usporedimo ? 

11 godina
protjeran

ako nevjerujes pogledaj u temi ''pomoc pri odabiru mobitela'' da nemam mobitela vec mjesec dana...Cekam Nokiu koja bi mogla doci za 10-ak dana i onda cete dobiti slike

14 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

ako nevjerujes pogledaj u temi ''pomoc pri odabiru mobitela'' da nemam mobitela vec mjesec dana...Cekam Nokiu koja bi mogla doci za 10-ak dana i onda cete dobiti slike

cemu takvo bahato ponasanje?odkad si dosao na forum na svakoj temi samo se svadjas.cemu takvo ponasanje?pasivno si agresivan ocito pa iskaljujes svoje frustracije na internetu.

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
11 godina
protjeran
Rast mišića i visina

Jedna slika ledja stara ima mjesec dana...

Za one koji su govorili da sam pogrbljen i da nemam triceps

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Gle , na toj slici je tako ispalo.. ali zapravo imam ok ramena, kugla i to.. ali reci da sam na kemiji? zbog cega? mislim.. wtf? zato sto mi je bic veci od ramena? sta,a na kemiji samo bic raste.a ramena ne? Istina da su mi ruke recimo... genetski najbolja partija...

btw, na toj slici koju si stavio, nisam ni stisnio biceps, niti mi je bit bio napravit "kuglu". nego je ruka bila pod pumpom, pa sam samo usklikao tako.. dodji opipat jel tvrd

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.8.2014 3:02 (exer1234).
12 godina
neaktivan
exer1234 kaže...

Gle , na toj slici je tako ispalo.. ali zapravo imam ok ramena, kugla i to.. ali reci da sam na kemiji? zbog cega? mislim.. wtf? zato sto mi je bic veci od ramena? sta,a na kemiji samo bic raste.a ramena ne? Istina da su mi ruke recimo... genetski najbolja partija...

btw, na toj slici koju si stavio, nisam ni stisnio biceps, niti mi je bit bio napravit "kuglu". nego je ruka bila pod pumpom, pa sam samo usklikao tako.. dodji opipat jel tvrd

Ja bih pripazio kad bih sljedeci put pisao ovakvo nesto, tko zna sta ce ljudi pomislit

moglo bi se, al prvo trebaš dobiti na masi tijela, a onda tu masu izgradiš u mišiće.. ~Vaas
12 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Jel dobro radit cardio na danima izmedju teretane, iden tri puta tjedno pa iman po jedan rest day. Mislia san ovo radit. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.8.2014 12:21 (TheAtomicMiner).
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Cardio je dobro raditi zbog srca, kondicije , ovo ono... znaci za cardio sam... iako ga osobno ne radim.. .ali..

Ratohnhake:ton nema se sta paziti.. :D rekao je da mi je biceps mekan.. nek ga dodje opipat.. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.8.2014 14:08 (exer1234).
11 godina
protjeran
Rast mišića i visina

Ajde Fila baci koji komentar na slike koje smo ja i exer stavili

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Sta ima bacati komentare... Ako slike stavljas samo da te drugi hvale, onda si fulao sport... 

Btw dobra su ledja, (ako su tvoja , ipak si i strazji dio glave sakrio lol)  nemam sta reci..ali znanje, i ponasanje ti je nula

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.8.2014 14:26 (exer1234).
13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ako netko sa područja Zagreba planira grupnu kupnju ili što već za ~ tjedna i pol, rado bih se pridružio.

Ovaj tjedan idem na maturalac, pa kada se vratim planiram se vratit u teretanu.

Ja pucam na whey,vitamine i kreatin.

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
11 godina
protjeran

Da zato sam stavio 20 slika radi misljenja drugih...

Moje su slike netrebas se briniti....

Cini se da znanje nije potrebno...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice