Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.136
|
čitano: 8.745.053
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Re: Rast mišića i visina
Cordas kaže...
Boixus Nois PS kaže...

jao pa koliko noobova u ovoj temi ima a misle da doboro izgledaju {#}

99% ljudi izgleda kao da nebilda uopce osim file ili kako se vec zove (naravno i mene) i jos stavljaju slike...

u ovoj temi sami kompleksasi koji nikad nisu stavili sliku a glume neko znanje uz to izgledaju kao obicni pocetnici od 50kg...

najgora bb-tema na internetu

Ovaj forum je bio odličan dok se ti nisi pojavio.

//ignoriraj autora

imam 2 posta u ovoj temi i nenamjeravam ih vise imati...da je manje takvih ko i ti koji su jaki na jeziku a slabi kada treba uraditi nesto mozda bi vrijedilo nesto i procitati u ovoj temi gdje noliferi sole pamet onim akoji idu u teretanu 

i koji rade nesto za razliku od od ostalih fosila koju su pogledali 2 videa Jeff Seida i procitali 2 clanka od nekog panja koji zna strucne izraze...

12 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Boixus Nois PS ti si sam zaključio da je poanta ove tema da svi liftaju kako bi dobro izgledali, što nije kod svakoga slučaj. Naziv teme je rast misića...Ovdje ima raznih sportaša od nogometa, tenisa, powerliftera, raznih boraca itd. kojima nije najvažnije kako izgledaju, nego funkcionalnost mišića za potrebe njihovog sporta. Kaj ti vrijedi da izgledaš ko ovaj mulac Seid kojeg si sam naveo (ili imas još veću masu od njega sa niskim bf-om) kada netko iste kilaže kao i ti ili još manje tko izgleda kao da nikada nije podigao utega može dići više od tebe. Ili još gori primjer šta ti vrijedi tvoj izgled i masa kada te klinac od 70 kila koji čitav život trenira neki borilači sport razbaca ko vreću govana...

12 godina
protjeran
CITIRANO :
Dr.Feel kaže...

Boixus Nois PS ti si sam zaključio da je poanta ove tema da svi liftaju kako bi dobro izgledali, što nije kod svakoga slučaj. Naziv teme je rast misića...Ovdje ima raznih sportaša od nogometa, tenisa, powerliftera, raznih boraca itd. kojima nije najvažnije kako izgledaju, nego funkcionalnost mišića za potrebe njihovog sporta. Kaj ti vrijedi da izgledaš ko ovaj mulac Seid kojeg si sam naveo (ili imas još veću masu od njega sa niskim bf-om) kada netko iste kilaže kao i ti ili još manje tko izgleda kao da nikada nije podigao utega može dići više od tebe. Ili još gori primjer šta ti vrijedi tvoj izgled i masa kada te klinac od 70 kila koji čitav život trenira neki borilači sport razbaca ko vreću govana...

dosad su svi zbog mrsavljenja ili zbog ljeta pisali u ovoj temi...

kada netko iste kilaže kao i ti ili još manje tko izgleda kao da nikada nije podigao utega može dići više od tebe.

Mene nije briga koliko netko drugi moze dignuti,ja bildam zbog sebe da izgubimmalo vremena i sto je zdravo a rezultati dolaze sa radom tako dali netko moze vise benchati od mene nezanima me niti 2 %

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.8.2014 16:16 (Boixus Nois PS).
13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Pozdrav ekipa

Imam pitanje vezano uz plivanje koliko kraul pomaže za jačanje mišića leđa? radim najčešće leđno ali bi malo se bavio kraulom i delfinom...

17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

poz

imam jedno noob pitanje pa molim bez smijeha{#}

krenio bi u teretanu pa me zanima jeste vi u svojim pocecima zapisivali sta u teretani?

ono koje vjezbe, kojim redom, koliko serija, ponavljanja itd?

12 godina
protjeran
agent orange kaže...

poz

imam jedno noob pitanje pa molim bez smijeha{#}

krenio bi u teretanu pa me zanima jeste vi u svojim pocecima zapisivali sta u teretani?

ono koje vjezbe, kojim redom, koliko serija, ponavljanja itd?

a ako imas mobitel preko kojeg slusas muziku mozes tamo skiniti koji video sa YT p apogledat ako zaboravis...nakon tjedan dana sve ces zapamtiti...Dosada nisam vidio puno ljudi da nosi te programe po tretani

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Kod mene ima samo jedan momak s difa koji nosi biljeznicu i sve zapisuje u sekundu i gram sto je uradio heh. Ali covjek je zvijer

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
14 godina
Boixus Nois PS kaže...
Cordas kaže...
Boixus Nois PS kaže...

99% ljudi izgleda kao da nebilda uopce osim file ili kako se vec zove (naravno i mene) i jos stavljaju slike...

u ovoj temi sami kompleksasi koji nikad nisu stavili sliku a glume neko znanje uz to izgledaju kao obicni pocetnici od 50kg...

//ignoriraj autora

imam 2 posta u ovoj temi i nenamjeravam ih vise imati...da je manje takvih ko i ti koji su jaki na jeziku a slabi kada treba uraditi nesto mozda bi vrijedilo nesto i procitati u ovoj temi gdje noliferi sole pamet onim akoji idu u teretanu 

i koji rade nesto za razliku od od ostalih fosila koju su pogledali 2 videa Jeff Seida i procitali 2 clanka od nekog panja koji zna strucne izraze...

http://www.bug.hr/forum/topic/sport/rast-misica-visina/52249.aspx?page=560&jumpto=4300769&sort=asc&view=flat

Evo ti slika gospodine Arnold. Stavi ti sad svoju pa da dokažeš te svoje tvrdnje. 

Nitko ovdje ne soli pamet, bolje šuti i čitaj, možda nešto korišno naučiš od kramerdide, kablave, dume-a, exera i ostalih.

Ima ovdje ekipe koja dobra izgleda i iza kojih izgledaš kao mala beba (sudeći po tom avataru) počevši od DuMe-a, File pa do MatijeZG.

Isprike kome sam fulao nick, napamet pišem.

Btw za ovo što sam jak na jeziku, a nisam nikad ništa napravio... Odradio sam u svojih 20 godina treninga koliko ti ne bi napravio u 3 života. 

Aktivno se bavim nogometom i idem u teretanu 4x tjedno. Imam crni pojas u taekwondou i rekreativno se bavim košarkom. 

Možda ne izgledam kao BB, ali zadovoljan sam svojim izgledom i nikog ne vrijeđam.

http://autotoni.hr/
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.8.2014 23:55 (Cordas).
12 godina
protjeran
Cordas kaže...
Boixus Nois PS kaže...
Cordas kaže...
Boixus Nois PS kaže...

//ignoriraj autora

http://www.bug.hr/forum/topic/sport/rast-misica-visina/52249.aspx?page=560&jumpto=4300769&sort=asc&view=flat

Evo ti slika gospodine Arnold. Stavi ti sad svoju pa da dokažeš te svoje tvrdnje. 

Nitko ovdje ne soli pamet, bolje šuti i čitaj, možda nešto korišno naučiš od kramerdide, kablave, dume-a, exera i ostalih.

Ima ovdje ekipe koja dobra izgleda i iza kojih izgledaš kao mala beba (sudeći po tom avataru) počevši od DuMe-a, File pa do MatijeZG.

Isprike kome sam fulao nick, napamet pišem.

Btw za ovo što sam jak na jeziku, a nisam nikad ništa napravio... Odradio sam u svojih 20 godina treninga koliko ti ne bi napravio u 3 života. 

Aktivno se bavim nogometom i idem u teretanu 4x tjedno. Imam crni pojas u taekwondou i rekreativno se bavim košarkom. 

Možda ne izgledam kao BB, ali zadovoljan sam svojim izgledom i nikog ne vrijeđam.

neznas ni ti koliko sam treniga ja odradio pa oet nije bitno...nikad nisam rekao da sam najbolji ili nesto tako nego si ti to umislio...mozes ti biit jos 3 puta toliki mene nije briga,a u ovoj temi nema se puno toga za nauciti a niti zelim citati poruke koje mogu biti kopirane s bilo kojeg drugog foruma ili slicno..

Drago mi je zbog tebe 

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Šta više radiš onda ovdje?

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
12 godina
protjeran
PLASMAorLCD kaže...

a sto ti radis ovdje?

15 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

{#}

14 godina
odjavljen
DuMe kaže...
Boixus Nois PS kaže...

{#}

hahaha

15 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
PLASMAorLCD kaže...

a sto ti radis ovdje?

Zabavljam se tvojim debilnim postovima

12 godina
protjeran
PLASMAorLCD kaže...
Boixus Nois PS kaže...
PLASMAorLCD kaže...

a sto ti radis ovdje?

Zabavljam se tvojim debilnim postovima

Nemas nista zanimljivije u zivotu,bravo

Umjesto da malo treniras mozda bi i licio na nesto ...

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Laska mi što se brineš za moje blagostanje, ali nemaš zašto, ja sam sasvim zdrav (i mentalno, što čini se nije svakome prioritet).

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina
Boixus cemu takva bahatost? I da izgledas ko Arnie nemas pravo nikog omalovazavat.A mozes stavit slike cijelog tijela,a ne samo ledja..pa da vidimo malo
15 godina
DuMe kaže...
Boixus cemu takva bahatost? I da izgledas ko Arnie nemas pravo nikog omalovazavat.A mozes stavit slike cijelog tijela,a ne samo ledja..pa da vidimo malo

To se zove velik e pen** :)

Uostalom, ja osobno nisam impresioniran njegovim leđima, čisto su ok.

Za nekoga sa tolikim jezikom morao bi imati dobro pokriće, baš me zanima slika torza i nogu.

iclock2much
12 godina
protjeran
zoharbizo kaže...
DuMe kaže...

Za nekoga sa tolikim jezikom morao bi imati dobro pokriće, baš me zanima slika torza i nogu.

netrebas ni biti...

14 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...
DuMe kaže...

ma kakva leđa, kolko sam skuzio malo je i pogrbljen, a i vidi se na slici da nema bas ni ruke neke, mislim nemoze se vidit iz tog polozaja ali vidi se da triceps nije nesto

13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

sljika

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
12 godina
protjeran
DooP kaže...
zoharbizo kaže...
DuMe kaže...

ma kakva leđa, kolko sam skuzio malo je i pogrbljen, a i vidi se na slici da nema bas ni ruke neke, mislim nemoze se vidit iz tog polozaja ali vidi se da triceps nije nesto

velike rjeci za nekog tko drzi sliku PC-a na profilu...

uskoro cu staviti nove slike a nadam se da ces i ti staviti svoje pa da te vidimo Mr. Olympia

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.8.2014 23:07 (Boixus Nois PS).
15 godina
Rast mišića i visina

Nemoj uskoro, daj zalijepi koju, ne srami se.

Upoznaj nas sa svojim treninzima, koliko dugo treniraš, kako, koristiš li suplemente ili si na iglama...

Daj malo, zabavi nas kad već toliko znaš.

iclock2much
12 godina
protjeran
zoharbizo kaže...

Nemoj uskoro, daj zalijepi koju, ne srami se.

Upoznaj nas sa svojim treninzima, koliko dugo treniraš, kako, koristiš li suplemente ili si na iglama...

Daj malo, zabavi nas kad već toliko znaš.

dječak ohladi malo,ja se nemam cega sramiti

pokazi ti svoje tijelo

15 godina
Rast mišića i visina

Ja se ne sramim, samo me zanima odakle ti toliko samopouzdanje...

BTW evo.

iclock2much
12 godina
protjeran
krivi link
15 godina
Rast mišića i visina

Nije krivi link, to su moje poruke u ovoj temi, ali vidim da te ne ide korištenje tražilice...

kliiik

kliiik

kliiik

iclock2much
12 godina
protjeran
zoharbizo kaže...

Nije krivi link, to su moje poruke u ovoj temi, ali vidim da te ne ide korištenje tražilice...

kliiik

kliiik

kliiik

imas 300 poruka u ovoj temi nemam vremena trazit

imas dobra ledja to se mora priznati...

ali po mojem misljenju koje ce dobiti td imas slaba prsa u odnosu na ostalo

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.8.2014 23:29 (Boixus Nois PS).
15 godina
Boixus Nois PS kaže...

Ne dajem ja TDove, neboj se, bar ga od mene nećeš dobiti.

Zadovoljan sam prsima, iskreno, snage imam poprilično, i bench i sve s obzirom na kilažu(130kg x 2 max ravni, 8 x 100kg ravni pa iza toga 110kg x 4).

I da, nisam niti na suplementima i ne treniram oko mjesec dana.

Ramena su mi najslabija, ovako iskreno. :)

iclock2much
12 godina
protjeran
zoharbizo kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Ne dajem ja TDove, neboj se, bar ga od mene nećeš dobiti.

Zadovoljan sam prsima, iskreno, snage imam poprilično, i bench i sve s obzirom na kilažu(130kg x 2 max ravni, 8 x 100kg ravni pa iza toga 110kg x 4).

I da, nisam niti na suplementima i ne treniram oko mjesec dana.

Ramena su mi najslabija, ovako iskreno. :)

pa ramena je i  meni najteze razvijati...kad vidim da i profesionalci nedizu velike tezine na pojedinim vjezbama,shvatio sam da je kod mene to stvar genetike...

sto se tice bencha kad sam u formi mozda oko 100kg x 3,a trenutno sam pao na tezini a i nisam fokusiran na gym pa sam daleko od toga

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.8.2014 23:46 (Boixus Nois PS).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice