Ljudi za što točno služi kreatin? Početnik sam pa ne znam.
http://examine.com/supplements/Creatine/
Daje neki mali boost u snazi, možda 5 %, a u nekih ljudi uopće nema učinka, tako da nije baš potreban, no jeftin je dosta.
http://examine.com/supplements/Creatine/
Daje neki mali boost u snazi, možda 5 %, a u nekih ljudi uopće nema učinka, tako da nije baš potreban, no jeftin je dosta.
Navlači vodu u mišiće! Na taj način povećava snagu mišića! 5-10% ovisi sve kako će tijelo reagirati na Kreatin. Uz kreatin obavezan povećan unos tekućine. Imaš više vrsti monohidrat, citrat, etil ester. Svakako preporučujem da pročitaš prije upotrebe više o njemu na nekom BB forumu.
Evo,prošlo i mojih mjesec dana u teretani.Prvi put u životu :D
Osjecam se bolje,vedrije,jače.
Samopouzadnje mi se napumpalo,ali mi baš i ne treba previše u životu.
Išao jedno 10-11 puta,kolko sam mogao.U pocetku upala me ubijala dan,2,al' mi baš ne smeta previše.
Ostalo mi wheya još za tjedan dana (3x2 u tjednu uzimam),tako da cu to sad potrošit.
Sada 2. tjedna doma vježbanja,a zatim na more gdje ću nešto više plivat i nastavit ronit po starom.
Inace sam veliki fan ronjenja,zasada na dah,ali kad mi se ulovi prilika ici cu i sa bocom. :D
Ako ce itko planirat grupnu kupnju,taj može i računat na mene.
Pucat ću na whey i kreatin.
Oko 15.8 narucujemo,Cordas se javio i jos 1-2 forumasa,dogovoriti cemo se,tad dolazim sa mora i ja si isto moram narucivati,u meduvremenu ako netko drugi narucuje moze opet.
Tjedan dana otprilike treba da dode :)
Evo,prošlo i mojih mjesec dana u teretani.Prvi put u životu :D
Osjecam se bolje,vedrije,jače.
Samopouzadnje mi se napumpalo,ali mi baš i ne treba previše u životu.
Išao jedno 10-11 puta,kolko sam mogao.U pocetku upala me ubijala dan,2,al' mi baš ne smeta previše.
Ostalo mi wheya još za tjedan dana (3x2 u tjednu uzimam),tako da cu to sad potrošit.
Sada 2. tjedna doma vježbanja,a zatim na more gdje ću nešto više plivat i nastavit ronit po starom.
Inace sam veliki fan ronjenja,zasada na dah,ali kad mi se ulovi prilika ici cu i sa bocom. :D
Ako ce itko planirat grupnu kupnju,taj može i računat na mene.
Pucat ću na whey i kreatin.
Drago mi je da ima i novih vježbača ovdje.
Ja idem svakih 2-3 tjedna u SLO po proteine, pa tko želi slobodno mi se može javiti na PP. Ja sam iz Zagreba, pa može samnom i do SLO nije bed.
Samopouzdanje nije bitno samo u vježbanju nego i u životu, tako da mislim da imaš pogrešno mišljenje i stav, ali to je ionako tvoja "unutarnja" borba. Početnicima se preporučuju za početak kružni treninzi, 3-4 puta tjedno uz cardio prije ili poslije treninga radi povećavanja početne snage cijelog tijela i aerobne kondicije koja je takjođer bitna kod dizanja utega. Obrati pažnju na disanje pri izvedbi svake vježbe.

/cut
Drago mi je da ima i novih vježbača ovdje.
Ja idem svakih 2-3 tjedna u SLO po proteine, pa tko želi slobodno mi se može javiti na PP. Ja sam iz Zagreba, pa može samnom i do SLO nije bed.
Samopouzdanje nije bitno samo u vježbanju nego i u životu, tako da mislim da imaš pogrešno mišljenje i stav, ali to je ionako tvoja "unutarnja" borba. Početnicima se preporučuju za početak kružni treninzi, 3-4 puta tjedno uz cardio prije ili poslije treninga radi povećavanja početne snage cijelog tijela i aerobne kondicije koja je takjođer bitna kod dizanja utega. Obrati pažnju na disanje pri izvedbi svake vježbe.

Ovo oko narudzbe sam malo prerano rekao,više kao napomenu.Ja odlazim ~14. a vracam se ~30. ne znam ni ja sam tocno.Ja bih dao oko 400-500kn,to bi mi bilo dosta.
Imao sam ja oduvijek dovoljno samopozudanja za sve,samo sto ne zelim previse kako ne bih nabio nekakav ego il tak neš (previse filozofiram,necu vise o tom :D)
Točno sam u to upao.
Grupni treninzi,inace su svaki dan od 8-9,ja idem 3put tjedno.
Lagano zagrijavanje,zatim cardio s ciljem opcenitog jačanje tijela.Vježbe su mješovite i opsezne. npr. dead lift sa povlacenjem prema bradi.
Sa disanjem nemam problema,oduvijek znam kako disat kod opterecenja.
Ne sjecam se kad sam se uspuhao,ali zato se sjecam kada sam jednostavno otkazao (ne bih vise imao snage).
Ne znam jel sam rekao,ali ugl. ekipa je super.
Ja sam najmlađi,ali nitko me ne podcjenjuje il tako nešto.
U početku sam krivo radio swing (previse u čučanj i previše rukama mlatario) to mi je neki čovjek pokazao.
Trener također ima nešto veću pozornost na meni.Rekao bih da ima oko 25god,jako odgovoran.
Oko dead lifta mi par min pažne poklonio i sve objasnio.Sada ne grijesim.
Ovo oko narudzbe sam malo prerano rekao,više kao napomenu.Ja odlazim ~14. a vracam se ~30. ne znam ni ja sam tocno.Ja bih dao oko 400-500kn,to bi mi bilo dosta.
Imao sam ja oduvijek dovoljno samopozudanja za sve,samo sto ne zelim previse kako ne bih nabio nekakav ego il tak neš (previse filozofiram,necu vise o tom :D)
Točno sam u to upao.
Grupni treninzi,inace su svaki dan od 8-9,ja idem 3put tjedno.
Lagano zagrijavanje,zatim cardio s ciljem opcenitog jačanje tijela.Vježbe su mješovite i opsezne. npr. dead lift sa povlacenjem prema bradi.
Sa disanjem nemam problema,oduvijek znam kako disat kod opterecenja.
Ne sjecam se kad sam se uspuhao,ali zato se sjecam kada sam jednostavno otkazao (ne bih vise imao snage).
Ne znam jel sam rekao,ali ugl. ekipa je super.
Ja sam najmlađi,ali nitko me ne podcjenjuje il tako nešto.
U početku sam krivo radio swing (previse u čučanj i previše rukama mlatario) to mi je neki čovjek pokazao.
Trener također ima nešto veću pozornost na meni.Rekao bih da ima oko 25god,jako odgovoran.
Oko dead lifta mi par min pažne poklonio i sve objasnio.Sada ne grijesim.
Super da ima netko voljan pomoći početnicima u gymu. Malo je takvih danas. Samo jedna opaska. Par minuta za složene vježbe tipa čučnjevi, mrtvo dizanje NIJE dovoljno. Forma mrtvog i čučnja uči se mnogo više od par minuta. Tako da svejedno solo obratiš pažnju na to. Rad kukova, koljena je jako bitan.
Dobra forma izvedbe= napredak bez ozljeda.
Samo jako! 
Kad god hoces,kreatin nema nekog posebnog efekta ako se unosi tad i tad,5 gr i to je to
siguran si?
Početničko pitanje, što točno znači upala? Ako nemam upalu znači da nisam dovoljno odradio ili? Zbunjen sam, odradim sat vremena prsa/triceps i bole me 2 dana poslije, a ostale dijelove tijela nikako ne dobivam upale. Jel upala uopće dobro ili loše :D.
Početničko pitanje, što točno znači upala? Ako nemam upalu znači da nisam dovoljno odradio ili? Zbunjen sam, odradim sat vremena prsa/triceps i bole me 2 dana poslije, a ostale dijelove tijela nikako ne dobivam upale. Jel upala uopće dobro ili loše :D.
Uapal znači da je mišić potrgan od napora dan prije.
To može biti dobro i loše. Upala nije nužno znak da si dobro radio. Legni nezagrijan pod benč, izbenčaj kao debil, sutra ćeš umrijeti.
Bitno je dobiti upalu ok, ali da više zateže mišić i da drugi dan osjećaš slabost kad ideš sa tim mišićem nešto raditi, onda je to znak da si ga fino odoradio.
Prsa i triceps inače puno pate pa se upala manifestia jako.
Dobro se zagrijati prije treninga, istegzunuti poslije i jaka bol će izostati dok zatezanje drugi dan ostane to je onda posao.
Ne zamaraj se upalama, samo radi kako spada.
Ajd recite osobno misljenje o ovoj figuri, meni je ono, over the top.
Nije prenapuhan, dobro je iscrtan zilama, izgleda bas zivotinski.
Za tak nekaj, meni bi trebalo dobre 2 godine :D
Ovisno o tome kako sad izgledaš. Meni lik djeluje ok, ali moraš shvaitti da je ovo iz filma, em je na nekom pumpu, em su ga namazali i sredili.
Ugl. 2 god, da, ali prehrana, suplementacija i to...ima tu puno posla.
Zanima me jel itko ovdje koristio keto dijetu na defki? Planiram iza sljedeće zime kreniti na defku nakon što sam bio na masi 6 mjeseci, imam još par kila za skinit, body fat za kojih 4-5% isto.
Zanima me jel itko ovdje koristio keto dijetu na defki? Planiram iza sljedeće zime kreniti na defku nakon što sam bio na masi 6 mjeseci, imam još par kila za skinit, body fat za kojih 4-5% isto.
Keto se inače radi kada je već BF dosta nizak, ali zašto ne! Ako ju znaš dobro odraditi definitivno DA! I inače se odrađuju defke s malim unosom UH, ali keto je dosta teško odraditi. Ne keto kao takav već u glavi. Bez UH.
Keto se inače radi kada je već BF dosta nizak, ali zašto ne! Ako ju znaš dobro odraditi definitivno DA! I inače se odrađuju defke s malim unosom UH, ali keto je dosta teško odraditi. Ne keto kao takav već u glavi. Bez UH.
Bio sam već 2 puta na definiciji, sve je to u glavi dakako, treba bit jak i izdržati, ali uspio sam u tome bez problema, što je teže to me više motivira da odradim.
Ali da, keto je definitivno najteža od svih, ali daleko najučinkovitija za defku, zato i planiram na nju.
Kad god hoces,kreatin nema nekog posebnog efekta ako se unosi tad i tad,5 gr i to je to
siguran si?
Evo kad se već priča o toj kato-dijeti i definiciji, želio bih se napokon uključiti u temu. Inače pratim je već duže vrijeme, ali nikako da napišem post... 
Dakle, priča počinje tako da sam nakon godine dana uspio smanjiti kilažu sa nekih 104-105 kilograma na 78 kilograma. Jednostavno više nisam mogao izdržati tu kilažu, pri svakoj manjoj uzbrdici se uspušeš, napraviš par koraka i sav si mokar. Nisam pratio napredak sa slikama, pa mi je sad žao, ali ako usporedim slike iz prošlosti i sada, razlika je drastična.
Ono što se sada zanima je kako skinuti taj višak masti, sala, što god već jest ispod kože. Ne znam treba li početi u teretanu, pa se to salo 'steše' vježbama, ili je moguće trčanjem, plivanjem i sličnim aktivnostima? Koža je vjerovatno olabavila nakon što je višak masti uklonjen, ali ne znam što dalje, treba li na neku dijetu?
Ili možda ne treba skidati više salo, nego krenuti na mišićnu masu?
Uglavnom tu su slike, pa procijenite, komentirajte, pohvale/kritike su dobrodošle. :)
Čoeče, rekao bi da su ovo tridesetice u rukama, avjerovatno su desetke :)
Koji je best buy whey trenutno?Netreba ga bit previse,idem jos samo mjesec dana u teretanu pa nastavljam s treninzima a onda kolko ostane cu popit
Btw s cim jedete posni,u kojoj kombinaciji?
battlelog:KICKASS_HR
Koji je best buy whey trenutno?Netreba ga bit previse,idem jos samo mjesec dana u teretanu pa nastavljam s treninzima a onda kolko ostane cu popit
Btw s cim jedete posni,u kojoj kombinaciji?
MYPROTEIN.
Bez okusa, ide i za 250-270kn 2.5kg.
1kg ide i po 150-170.
Yup, desetke su... :) To je ovako malo za po kući vježbe neke nabaciti, ništa ozbiljno.
Ne znam što vi preporučate, mislio sam na jesen kad se vratim sa ferija upisati u teretanu. Inače, za sada trčim svaki dan po 3km, plivam tu i tamo. Ne razumijem se previše u to, pa ne znam jel' imam kakvu korist od toga uopće. Možete iznijeti vaše komentare slobodno...
Yup, desetke su... :) To je ovako malo za po kući vježbe neke nabaciti, ništa ozbiljno.
Ne znam što vi preporučate, mislio sam na jesen kad se vratim sa ferija upisati u teretanu. Inače, za sada trčim svaki dan po 3km, plivam tu i tamo. Ne razumijem se previše u to, pa ne znam jel' imam kakvu korist od toga uopće. Možete iznijeti vaše komentare slobodno...
Jesu li to Top Shop utezi hahah ja si narucio sipku sa 45 kg utega i 2x bucice sa 18 kg utega ispalo 650 kn eno jedna sipka od bucice se raspala jer sam stavio 20 kg a pise max 9 kg doslovno se prepolovila...ajd lako ce se napraviti sipke,neka su utezi tu :D
Jesu li to Top Shop utezi hahah ja si narucio sipku sa 45 kg utega i 2x bucice sa 18 kg utega ispalo 650 kn eno jedna sipka od bucice se raspala jer sam stavio 20 kg a pise max 9 kg doslovno se prepolovila...ajd lako ce se napraviti sipke,neka su utezi tu :D
Moguće da, preko neke trgovine na net-u... Samo što su ovi izdržljivi, radim sa njima već dugo vremena i sasvim su ok...
Nego dajte savjete neke, što sam zamolio prije u postovima, dosta o mojim utezima. 
Evo kad se već priča o toj kato-dijeti i definiciji, želio bih se napokon uključiti u temu. Inače pratim je već duže vrijeme, ali nikako da napišem post... 
Keto* dijeta. A čuj, da bi skinio, jednostavno je - odeš u kalorijski deficit i pokušaj bar 3 puta tjedno vježbat, ako ne želiš ništa ozbiljno počinjat s vježbanjem.
Izbjegavaj jednostavne šećere, junk i premasnu hranu i brzo ćeš ostvarit cilj.
Ja ću na masi biti vjerojatno do 3. mjeseca, taman na proljeće lijepo vrijeme kad počne ću i s ketom počet. Držat ću ga 8 tjedana, ali i poslije keta ću ostati na defki do početka ljeta da se izrippam :D
jao pa koliko noobova u ovoj temi ima a misle da doboro izgledaju 
99% ljudi izgleda kao da nebilda uopce osim file ili kako se vec zove (naravno i mene) i jos stavljaju slike...
u ovoj temi sami kompleksasi koji nikad nisu stavili sliku a glume neko znanje uz to izgledaju kao obicni pocetnici od 50kg...
najgora bb-tema na internetu
99% ljudi izgleda kao da nebilda uopce osim file ili kako se vec zove (naravno i mene) i jos stavljaju slike...
u ovoj temi sami kompleksasi koji nikad nisu stavili sliku a glume neko znanje uz to izgledaju kao obicni pocetnici od 50kg...
Oh sto smo arogantni i bahati?! Nema veze,glavno da ti imaš dobra leđa...
Ovaj forum je bio odličan dok se ti nisi pojavio.
//ignoriraj autora
http://instagram.com/p/rHc839tyVW - Veoma jako djevojče.
Daj koju svoju sliku da vidimo kako izgledaš.
I ne vrijeđaj ljude tu, trude se, nemaju svi ni novaca ni genetsku podlogu.
Ovo nije BB tema, ovo je odvojena tema na inf forumu na kojoj čisto razmjenimo iskustva jer nitko od nas nije BB a suđeći po tvojoj slici nisi ni ti.
Prije bi reka da si skakavac.
Hvala stari, ali yebga treba bit i skroman malo.
Ekipa se trudi i radi, netko manje netko više, netko doma, netko full rekreativno, netko pametuje po forumu, netko pumpa ima nas svakakvih.
Daleko je od kvalitetne teme, ali da se svašta pročitati i vidjeti...dobiti thumb down za konstruktivan post i formu, i tako to.
Ugl. samo kulirajte dečki ljeto je, evo malo sunca izašlo napokon odmah se bolje osjećam. malo rame škljoca, ali dobro je to sve za ljude :)
samo guštajte i ostajte mi dobri :)
Oh sto smo arogantni i bahati?! Nema veze,glavno da ti imaš dobra leđa...
A noge pokrivene tokom cijele godine, takvi mulci su najakiji...Lat masina, bench i biceps sipkom....