Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.133
|
čitano: 8.739.638
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Rast mišića i visina
mar123 kaže...

koju vrste hrane vi uzimate kad ste na definiciji? jel samo izbacite junk i smanjite unos kalorija ili mjenjate namirnice?

Mojih par frendova junkaju i na definiciji,samo problem je kod nasih pekarni/fast foodova nikad ne znas na cemu si kalorijski/nutritivno i zato izbjegavam jer u 'Murica ima sve kalorijski/nutritivno,a kod znas zali Boze :/

13 godina
protjeran
Rast mišića i visina

Dali je bolje npr jedan dan napraviti vježbe za različite djelove tijela ili svaki dan jednu vrstu vježba,tj vježbati svaki dan ili 3-4 puta tjedno

16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Dakle onda, Instant Oats od MyProteina, 2,5kg za 90kn ili zobene vulgaris za 10kn/500g?

Imajte u vidu da me zanimaju iskljucivo kalorije i nabijanje kila, gdje god odu.

Kvaliteta naravno igra ulogu.

5 Instant Oats
12 Obicne pahuljice iz lidla
Something witty.
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.7.2014 0:19 (forzzuk).
13 godina
neaktivan
windforce kaže...

Dali je bolje npr jedan dan napraviti vježbe za različite djelove tijela ili svaki dan jednu vrstu vježba,tj vježbati svaki dan ili 3-4 puta tjedno

Na tvojoj razini snage, bolje ti služe programi poput Lyle McDonald General Bulking Routine ili Starting Strengtha. Mislim da će ti više pasati ovaj prvi. Na svakoj sesiji napreduj tako što nadodaš više težine ili ponavljanja (do granice naravno).

12 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

forzzuk nema ti kod zobenih razlike u kvaliteti, zobene su zobene...

14 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

...

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.12.2014 15:40 (Nitro233).
13 godina
Nitro233 kaže...

nakon experimentiranja vise dana,nasao provjerenu formulu,kako te ovo digne,kad popijem prije teretane,ne osjecas trunku umora nakon vjezbe i mos jos skakat cijeli dan,cak te te ni visesatni cardio nemoze umorit,dobijem tonu kondicije...

Taj monster ti ima kofeina kao 2 kave , to ti je kao da si popio 5 kava . A od toga ti može otkazat srce tako da se nemoj igrat s tim . 

15 godina
neaktivan
Nitro233 kaže...

nakon experimentiranja vise dana,nasao provjerenu formulu,kako te ovo digne,kad popijem prije teretane,ne osjecas trunku umora nakon vjezbe i mos jos skakat cijeli dan,cak te te ni visesatni cardio nemoze umorit,dobijem tonu kondicije...

to je cca 30kn za prije treinga??

Nikad nebi dao toliku lovu za to,2 kave i argi prije treninga i to je to!

Ovo što piješ je smeće :)

12 godina
neaktivan
Nitro233 kaže...

Jedan moj kolega je na poslu uzimo svaki dan dvije limenke red bulla i nakon jedno dvije godine kad je zavrsio na hitnoj reko mu je frajer tamo da mu je sjebana jetra zbog tog sranja tako da se bolje drzi podalje od toga smeca 

14 godina
odjavljen
DuMe kaže...
Nitro233 kaže...

to je cca 30kn za prije treinga??

Nikad nebi dao toliku lovu za to,2 kave i argi prije treninga i to je to!

Ovo što piješ je smeće :)

pa nije bas da je smece sastojci  energetska vrijednost 16kj,natrij 0,09,

vitamini b2 0,7

b3 8,5

b12 2,5

ostalo

taurin 400 mg

panax ginseg 84 mg

l- karnitin(l-tartrat) 42mg

slicna stvar sa red bulom samo sta ima secera

koji argi preporucujes?

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Argi Power od Olimpa sam pio,prehebena snaga i pump na treingu,za 2 mjeseca 170kn nije puno!

Ali ne moraš sad uzet od Olimpa,može i od sciteca,ON-a ili nekog sličnog..bitno je da gledaš koliko ima mg po dozi :)

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

hahha dobar biceps

eune : Flaeryy
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.7.2014 21:02 (Super flaeryy).
14 godina
neaktivan
Super flaeryy kaže...

hahha dobar biceps

oces rec list

12 godina
protjeran
Rast mišića i visina

Radamel Falcao je pauzirao 3-4 mjeseca zbog ozljede ligamenata i vidi se gdje je provodio dane 

(paznja na biceps)

12 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

To mu je od hormona rasta da brze ozljeda zacijeli.

14 godina
Rast mišića i visina

Može preporuka nekog blendera? Koji je best buy? Na što treb obratiti pozornost kod kupnje? 

Vjerojatno ću uzimati u polleosport jer imam par stvari za kupiti od tamo.

Why so serious?
17 godina
Cordas kaže...

Može preporuka nekog blendera? Koji je best buy? Na što treb obratiti pozornost kod kupnje? 

Citao sam ekipa sa bb foruma je uzimala vivax,gledaj samo da ima vise snage i to je to,svejedno dobijes jamstvo i ne isplati se davati po meni vise od 200-300 kn za blender.

14 godina
odjavljen
DuMe kaže...

Argi Power od Olimpa sam pio,prehebena snaga i pump na treingu,za 2 mjeseca 170kn nije puno!

Ali ne moraš sad uzet od Olimpa,može i od sciteca,ON-a ili nekog sličnog..bitno je da gledaš koliko ima mg po dozi :)

ok hvala,jel istina da od argija iskacu zile? jesu tebi radi toga bile nako vidljive?

14 godina
doky01akablava kaže...
Cordas kaže...

Citao sam ekipa sa bb foruma je uzimala vivax,gledaj samo da ima vise snage i to je to,svejedno dobijes jamstvo i ne isplati se davati po meni vise od 200-300 kn za blender.

Koliko snage je dovoljno?

Why so serious?
17 godina
Cordas kaže...
doky01akablava kaže...
Cordas kaže...

Koliko snage je dovoljno?

Tesko za reci,ali gledaj da ne ides ispod 200 W,evo ako ti ovo pomogne...

http://www.askmen.com/fine_living/wine_dine_archive_150/179_wine_dine.html

http://www.ebay.com/gds/The-Complete-Blender-Buying-Guide-/10000000177632933/g.html

;)

14 godina
doky01akablava kaže...

Naručio sam od 600W, tako da bi trebalo biti dovoljno :)

Why so serious?
17 godina
Cordas kaže...
doky01akablava kaže...

Naručio sam od 600W, tako da bi trebalo biti dovoljno :)

:D

15 godina
neaktivan
Nitro233 kaže...
DuMe kaže...

ok hvala,jel istina da od argija iskacu zile? jesu tebi radi toga bile nako vidljive?

Iskacu,ali vidjet ce ti se dobro jedino ak imas niski bf. :)
14 godina
Rast mišića i visina

Ne treniram već mjesec dana, samo nogomet tu i tamo... 

Why so serious?
14 godina
Rast mišića i visina

Stalno kukate kako nitko ne stavlja slike i sad stavim sliku i nitko ništa ne komentira {#}

http://autotoni.hr/
13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

OK je, dobro si srezan, sada na sljedećoj masi nabacaj mesa na ramena i ruke, a i noge ako kaskaju. Povećaj frekvenciju kojom treniraš neke dijelove ako ti zaostaju, a izolacije za ramena i listove možeš raditi ako hoćeš svaki dan.

14 godina
Kramerdida kaže...

OK je, dobro si srezan, sada na sljedećoj masi nabacaj mesa na ramena i ruke, a i noge ako kaskaju. Povećaj frekvenciju kojom treniraš neke dijelove ako ti zaostaju, a izolacije za ramena i listove možeš raditi ako hoćeš svaki dan.

Hvala na odgovoru.

Ruke još kaskaju, leđa isto tako, treba malo mase. Listovi su dobri s obzirom da se bavim nogometom tako da to ne moram raditi uopće.

Kvadovi su ok, iako dosta lošiji nego listovi, ali radim ih bez preskakanja.

http://autotoni.hr/
13 godina
protjeran
Rast mišića i visina

http://www.fitness.com.hr/shop/dodaci-prehrani/kreatin-energetski-stimulatori/Myprotein-Creatine-Monohydrate-1kg.aspx kupio sam si danas ove,pa me zanima sljedeće - kada ih je najbolje uzimati?

Način uporabe:

Pomiješati jedno serviranje (5 g) s vodom i konzumirati 1 - 2 puta dnevno. Nakon 8 tjedana uzmite 1 tjedan pauze

mislim na konzumaciju,pošto nepiše specifično pa sam mislio ovako

Varijanta 1 - ujutro nakon što se probudim popiti prvi put,a drugi put negdje oko 15-16h nakon vježbanja

ili varijanta 2 - prvi put recimo sad vremena prije vježbanja 13-14h,a drugi put iza vježbanja

ili zadnja varijanta 3 - prvo sat vremena prije vježbanja i zatim negdje navečer oko 20-21h?

ili netko ima još bolju varijantu

17 godina
Rast mišića i visina

Kad god hoces,kreatin nema nekog posebnog efekta ako se unosi tad i tad,5 gr i to je to

13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ljudi za što točno služi kreatin? Početnik sam pa ne znam.

I always tell the truth.Even when I lie.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice