Imao sam 76 kila kada sam krenuo u teretanu prije 2 mjeseca. Izgledao sam dosta štrkljavo na svojih 193 centimetara visine. Nisam uzimao nikakve suplemnte, ali sam bez problema uspio nabacit 5 kila jer mi se jako otvorio apetit. Sada izgledam puno bolje. Odlučio sam si sad uzeti neki whey i naručio sam Myprotein unflavoured od kile za probu. Budući da nisam dobio nikakvu mjericu, zanima me jel ima negdje to za kupit u ZG ? Hvala.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sad pravim pauzu 20tak dana od treniranja. jbg.sta ces.. idem na more
Uvijek je mjerica unutra.
Malo protresi ili ako si pravi muskarac gurni ruku unutra i procackaj.
Ja sam svoju morao trazit,na sredini bila,vise uz kraj.
25 dana bez teretane, u pon se vraćam.
Zadovoljan formom.
77 kila, snage na bacanje u svemu. :)
77kg??? koliko si ti visok metar i pol
edit. malo trapeze pojačaj
183.
Znam znam, trapez i ramena.
kakve su ti noge onda...mislim dao bi ti minimum 85 kg
A znam, građa mi je takva, sa 80 izgledam ko da imam 90 :)
Noge su solidne mada ne prate gornji dio tijela :D
A znam, građa mi je takva, sa 80 izgledam ko da imam 90 :)
Noge su solidne mada ne prate gornji dio tijela :D
ja sam 188 cm i 80 - 82 kg al nisam ni približno takav ko ti hahaha :)
Haha a eto ovdi sam prokrvljen :D
Napravia 150 sklekova nakon 25 dana nerada.
iclock2much
Haha a eto ovdi sam prokrvljen :D
Napravia 150 sklekova nakon 25 dana nerada.
radis li odjednom il po serijama ja radim 20x7 diamond kad se razgibaju laktovi
Ma inace to radim na kraju kompletnih prsa.
Danas sam napravia 60, pa 3 x 30 nakon mora iz dosade, siroki.
iclock2much
Ljudi zanim me par stranica na kojima se mogu pronači neki dobri recepti za dijetu, bildanje i sl.Ja sam uvijek gledao ovu stranicu pa me sad zanima da li ima još kakvih sličnih dobrih stranica.
imam pitanje. evo sad zavrsil 4 god skole, 18 god. i negdje od pocetka 2 raz. imam 170/171 cm visinu, dal postoje neke vjezbe za rast? bilo bi ok da se rastegnem barem do 175cm, ak ne i vise. ak ne postoje takve vjezbe, nista onda, poz 
Netko je prije spomenuo noge. Pogledajte ovo LOL (stisnite na fotogaleriju kako bi pogledali slike)
.
Pozdrav
visok sam 177 cm i težak 71 kg, malo salast,htio bih to promijeniti
jel se može šta očekivati od rezultata u vježbanju kroz mjesec dana?
koje vježbe preporućujete te koju prehranu?
ha gle u mjesec dana ako se ozbiljno prihvatis treninga i sredis tip top prehranu mogo bi spustit bf za koji posto, ali ne ocekuj nista previse. ipak je to samo mjesec dana.
.
Šta je bolje uzimati,za nekog tko tek počinje - proteine ili kreatine?
Šta je bolje uzimati,za nekog tko tek počinje - proteine ili kreatine?
Protein je obična hrana, zamisli to kao 200 g piletine u prahu.
Kreatin nije uopće potreban, ima nekih koristi, no ako već jedeš puno crvenoga mesa unosiš ga dosta + tijelo samo proizvodi kreatin.
Bolje ti je da središ prehranu, jedi oko 2 g proteina po kili tjelesne mase, 1 g ili malo manje masti po bw-a, a ostatak popuniš sa ugljikohidratima. Počni trenirati, radi neki program tipa 5x5 3x tjedno u teretani.
Kreatin nije uopće potreban, ima nekih koristi, no ako već jedeš puno crvenoga mesa unosiš ga dosta + tijelo samo proizvodi kreatin.
Bolje ti je da središ prehranu, jedi oko 2 g proteina po kili tjelesne mase, 1 g ili malo manje masti po bw-a, a ostatak popuniš sa ugljikohidratima. Počni trenirati, radi neki program tipa 5x5 3x tjedno u teretani.
ima di naci pravilnu prehranu?inače visok sam 181cm i 82kg,i sad mislim poćeti vježbati
ima di naci pravilnu prehranu?inače visok sam 181cm i 82kg,i sad mislim poćeti vježbati
https://cronometer.com/ - Ovdje imaš sastave od dosta vrsta hrane. Odaberi onu koju ti paše i s kojom ćeš zadovoljiti potrebe za ugljikohidratima, proteinima, mastima, vlaknima, vitaminima i mineralima.
Ima li tko iskustva sa ovim čudima - Instant Oats od Myprotein-a?
Razmišljam ih uzeti i miksati u blenderu kako dodatni sastojak proteinskog shake-a.
Instant zob u prahu...inače uzimam one obične zobene za 10kn 500g tako da nisam siguran u isplativost i kvalitetu?
Kalorična vrijednost je doduše ogromna a to mi upravo treba
Razmišljam ih uzeti i miksati u blenderu kako dodatni sastojak proteinskog shake-a.
Instant zob u prahu...inače uzimam one obične zobene za 10kn 500g tako da nisam siguran u isplativost i kvalitetu?
obicni ugljikohidrati ja nebih uzeo,ostajem na zobenim sa mlijekom i medom ujutro
Jel se još misli narucivat s myproteina?
Ponestalo mi wheya pa pitam.
obicni ugljikohidrati ja nebih uzeo,ostajem na zobenim sa mlijekom i medom ujutro
Cuj, gledam upravo to. U pitanju je shake za kaloricnu vrijednost koji si radim jednom dnevno.
Zanima me samo da li ima ikakve razlike izmedju mojih no-name pahuljica koje blender ionako samelje u prah i ovog proizvoda?
Inace, sastav je kako slijedi;
-1 banana
-3.5 dcl mlijeka
-1 velika žlica maslaca od kikirikija
-1 šaka oraha
-1 šaka grožđica
-1 šaka lješnjaka
-50g zobenih pahuljica
-30g proteina
Inače, od Myprotein-a Peanut Butter je prebolesno ukusno dobar.
Naručio si prije par dana i stvarno sam oduševljen. Okus, tekstura, pakiranje...stvarno za 5. I cijena je vise nego u redu.
U ducanima redom prodaju nekakav mađarski škart s slikom kipa slobode 
Imaju i maslac od badema, od indijskih orašćića... ako koga zanima nek pogleda.
Cuj, gledam upravo to. U pitanju je shake za kaloricnu vrijednost koji si radim jednom dnevno.
Zanima me samo da li ima ikakve razlike izmedju mojih no-name pahuljica koje blender ionako samelje u prah i ovog proizvoda?
Inace, sastav je kako slijedi;
-1 banana
-3.5 dcl mlijeka
-1 velika žlica maslaca od kikirikija
-1 šaka oraha
-1 šaka grožđica
-1 šaka lješnjaka
-50g zobenih pahuljica
-30g proteina
Inače, od Myprotein-a Peanut Butter je prebolesno ukusno dobar.
Naručio si prije par dana i stvarno sam oduševljen. Okus, tekstura, pakiranje...stvarno za 5. I cijena je vise nego u redu.
U ducanima redom prodaju nekakav mađarski škart s slikom kipa slobode 
Imaju i maslac od badema, od indijskih orašćića... ako koga zanima nek pogleda.
Iskreno ne bi ti savjetovao,super je to stvar,ali realno nema potrebe.
Zobene ove iz Lidla mozes u mlincu za kavu samljet u prah mislim i dode na istu stvar u teoriji :D
Da,taj maslac je toliko predobar,junkao sam cesto sa njime :P
Dodaj vise zobenih u shake tipa 100-150 gr,dodas 2 zlice maslaca,dodaj 2 banane itd.povecaj kolicinski,lako se kalorije nabiju :)
Baš o tome i ja razmišljam, uzet ću baš da vidim što je, jer što i sam kažeš, dobar blender ionako zobene pahuljice pretvori u prah.
I meni treba kalorijska vrijednost a i solidan su izvor vlakana.
Meni je sastav
- šaka zamrznutih jagoda
- 2 zamrznute banane
- 50g zobenih pahuljica
- sirovi kakao
- jušna žlica kokosovog brašna
- 3 jušne žlice kokosovog ulja
- 2 sušene marelice/ ili ekvivalent brusnice / grožđice datulje
- jušna žlica maslaca od kikirikija ili badema
za koji dan ću uzeti i par kila proteina i dodati i njih, a možda i pojačavati sa dodatnim ugljikohidratima.
koju vrste hrane vi uzimate kad ste na definiciji? jel samo izbacite junk i smanjite unos kalorija ili mjenjate namirnice?
Baš o tome i ja razmišljam, uzet ću baš da vidim što je, jer što i sam kažeš, dobar blender ionako zobene pahuljice pretvori u prah.
I meni treba kalorijska vrijednost a i solidan su izvor vlakana.
Meni je sastav
- šaka zamrznutih jagoda
- 2 zamrznute banane
- 50g zobenih pahuljica
- sirovi kakao
- jušna žlica kokosovog brašna
- 3 jušne žlice kokosovog ulja
- 2 sušene marelice/ ili ekvivalent brusnice / grožđice datulje
- jušna žlica maslaca od kikirikija ili badema
za koji dan ću uzeti i par kila proteina i dodati i njih, a možda i pojačavati sa dodatnim ugljikohidratima.
Da,kokosovo ulje i brasno je odlicna stvar takoder :)
Zobene su odlican izvor vlakana i kalorijska nutritivna vrijednost,mogu i muesli proci oni sa manjim udjelom secera,moze i cornflakes bez secera isto je kalorijski bogat :)