ne znam bf... iznad 10 sigurno.. PRvi put da sam na masi, od kad sam poceo trenirati, do sad sam uvijek bio u deficitu ili odrzavanju nekom... sad samo misici. nista drugo.. upperbody mi je dobar.. lower zaostaje, ali genetika glupa. pokusavam to srediti... frenda ima listove i quad ogroman.. bas cu ponijet metar da izmjerimo lol :D .. kod mene je quad ako se ne varam oko 62 cm.. a list 39 ... ruka je preko 40. . na defki je bila pala na 39 :( ...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A vježbam, upala pluća i odmor na moru 20 dana ali sam se vratio :) , od kad sam počeo radit one hip extender stretches i za gluteus što mi je poslao Kramerdida digao sam čučanj sa 35kg na uskoro 85 u jako kratkom vremenu sa SS. Nije snaga bila problem već agilnost/fleksibilnost. Sjedenje me uništilo bilo :)
A vježbam, upala pluća i odmor na moru 20 dana ali sam se vratio :) , od kad sam počeo radit one hip extender stretches i za gluteus što mi je poslao Kramerdida digao sam čučanj sa 35kg na uskoro 85 u jako kratkom vremenu sa SS. Nije snaga bila problem već agilnost/fleksibilnost. Sjedenje me uništilo bilo :)
daj da vidim to
Čovjek se razvija koliko znam do 25. godine.
Vidim da je tema otvorena 2010. godine,rasprava dalje traje,valjda si narasto aaa? ;)
Što se tiče treninga,razvijanja...Mogu ti savjetovati neke kućne vježbe,imaš ih na internetu koliko hoćeš.
Još bolje,ako si voljan napraviti spravu za propadanje,zgibove i sklekove...to bi ti bila najbolja solucija čak.
Istezanja? Najobičnija za gluteus i hips
http://www.fitbodyhq.com/fitness/12-great-stretches-for-tight-hip-flexors/
http://www.fitsugar.com/Basic-Stretches-Tight-Hips-3130483
S ovim mi je nestao i lower back pain koji se ponekad javljao... Svaki drugi dan to radim kući između treninga. Znam da je za pič*ice da te preduhitrim :P
Čovjek se razvija koliko znam do 25. godine.
Vidim da je tema otvorena 2010. godine,rasprava dalje traje,valjda si narasto aaa? ;)
Što se tiče treninga,razvijanja...Mogu ti savjetovati neke kućne vježbe,imaš ih na internetu koliko hoćeš.
Još bolje,ako si voljan napraviti spravu za propadanje,zgibove i sklekove...to bi ti bila najbolja solucija čak.
Najbolja je solucija gimnastičke karike ako nema para za izradu, pa ih može objesiti bilo gdje. Ako ima, neka izradi švedske ljestve s zavarenom šipkom za zgib (to sam naručio ovih dana
), razboj i kupi karike. Razboj nek bude barem 1.5 m od zemlje tako da može držati ravno tijelo kada se spusti do kraja pokreta pošto je tako stabilniji, nego da savije noge i prebaci ih iza.
Što se tiče programa. Mogu PM-ati torrent od jednoga bodyweight gimnastičkoga programa.
al sam se danas ubio u teretani. definitivno previse... pull day.. bio sam neka 2 sata... :S .. sad sam ko krepana macka. mrtav...Bili frendovi pa sam ostao s njima do kraja, pa se zaredalo dosta vjezbi.. deadlift,zgib, veslanje u pretkolonu, t bar, jednorucno veslanje s chest suportom... plus biceps 3,x zadnje rame 1 i trapez 1.Danas sam postavio neke dobre PR ... veslanje u pretklonu 90kg 3x6 , zadnji trening je bio 3x8 s 70 kg
exer imas neku cistu sliku da vidimo kako napredujes
e nemam..sad sam se dosta zavodenio, posto su kalorije dosta visoko,ali su obujmi veci, sto je ok..stomak je malo otisao gore,vidim po pojasu da sam morao pomjerit za jednu rupu ...al snaga raste sto je dobro.. jos kad uzmem steroJide i creatin, ima da budem jak kao vi s foruma.. koji svi benchate 140kg.
Sad trenutno mi je cilj konacno biti u suficitu, neka masa, snaga.. da iskorsitim to sve.. posto sam od pocetka bio cijelo vrijeme skidao kg.. i nikako nisam napredovao kako zelim... sad idemo. nema veze ako se zamastim, skinut cu i gg. Vidim dobar napredak zadnja 2 tj od kad sam u suficitu,bench je narastao za 10 kg, cucanj isto 10 kg,, deadl ne znam, posto ga tek poceo raditi, ali iz treninga u trening podizem kilaze... veslanje u pretklonu do sad nikad nisam vise od 70 kg,, danas sam probao cisto da vidim s 90, mislio sam da necu moci ni drzati ,ali islo je ...
Nekad bas nemam snage i nisam za nista. .to vecinom ako sam sam.. ako ima ljudi, i pogotovo ako radimo jednake vjezbe, onda vecinom mogu vise
@exer1234 jel radis t-bar veslanja na način kao na prvo slici ili kao na drugoj ?
Prvi, tj improviziramo.. u kut stavimo sipku, ali nemam ovaj hvat, nego hvatam direkt za sipku... tu ne radim s velikim kilazama , jer nije bas sigurno, i dize se druga strana,a ni ne volim cimanje, pa nekih 70tak kg... dealift 150x1, moglo je ici tu vise ponavljanja, ali tek sam poceo dl raditi prije 3tj, pa jos ne zelim ici na neke maxeve,, bitno mi je da je dobra forma, sto sad i je, do sad nije bas bila najbolja. Sutra definitivno dan odmora, jer sad prebijen.. Pon upper, utorak noge, srijeda push, danas pull.. sutra bi trebao noge,al nema sanse.. odmor, pa noge,push pull ili budem noge, upper , off, noge pull push :D
Aha . Mi u teretani imamo obadvoje ali ja radim na ovom improviziranom . Tu vučem 4 serije po 8-12 ponavljnja sa 50 kg . I ja sam poceo tek radit DL prije 5 tjedana i ne idem preko 50 kg posto sam radio 5x8 ponavljnja , a mislim krenut 5x5 pa radit veće kilaže . Kad radiš 150 kg DL jel koristiš pojas ili ?
Aha . Mi u teretani imamo obadvoje ali ja radim na ovom improviziranom . Tu vučem 4 serije po 8-12 ponavljnja sa 50 kg . I ja sam poceo tek radit DL prije 5 tjedana i ne idem preko 50 kg posto sam radio 5x8 ponavljnja , a mislim krenut 5x5 pa radit veće kilaže . Kad radiš 150 kg DL jel koristiš pojas ili ?
Ne koristim inace, danas jesam,zato sto sam ga radio na kraju treninga, poslije svih ostalih veslanja gdje su mi donja ledja trpila, pa nisam htio nista riskirati.ali inace bez pojasa i bez gurtni. prosli trening isto 150,, pretprosli 140,, pa 130 .. krenuo sam s 100 ... svaki trening po 10 kg vise, da naucim formu.. Trenutno samo ucim formu, i dizem kilaze na dl.. ne radim neke serije s fixnim kilazama, nego non stop dizem.. 1-3x .. osim zagrijavanje gdje je prve 2-3 serije 5x
Da, tako i ja .. 8-15 u tbaru
Jos nisam dosao sebi... sutra barem 500carbsa.
nego , momci,, ajd da cujem vase neke maxeve? ili neke radne serije.. sta ja znam
zanima me bench/cucanj/deadlift..
ako ne znate max (1rm) , onda napisite s koliko radite, i ponavljanja :D
Budite iskreni,realni.. bez dodavanja kg :P ..
Nadam se da niste od onih koji su jaci na benchu nego cucnju ili dl.. Kao kod mene lik.. 120 bench, a cucanj radi s 80.. seems legit
Eto,dobivam TD, a nitko od vas nije online.. kazem vam, to padobranci i drkarosi davaju TD
nitro 2233 hvala
Ekipa, vi sigurno znate odgovor... :)
Kroz razgovor (ako se pokrene takva tema) znam preporucit ljudima stranicu di se prikazane pojedine vjezbe za razvitak odredjenih misica.
Vec se jedno vrijeme pokusavam sjetit naziv stranice, al djaba guglam...
Znaci odaberes grupu misica i link te prebaci na sekciju video file-ova sa vjezbama.
???

@batista to ti je ta stranica http://www.coopersguns.com/videos/exercise-encyclopedia/
@batista to ti je ta stranica http://www.coopersguns.com/videos/exercise-encyclopedia/
Ma naravno da je :)
Hvala ti.
Jel postoji mozda nesto kvalitetnije/jednostavnije da je razumljivije surferskim laicima ?
exer nisam bio u gymu vec oko mjesec I pol al tad sam radio ovako
dl- 4 serije po 6 ponavljanja sa 90 kg, maks mi je 100 al isto u sriji ne jedan rep
cucanj- 60 kg jedan rep vise nisam pokusavao al noge su mi u ku*cu
bench- 4 serije po 8 puta sa 60 kg
moje mjere su 172 cm I 66 kg
da su mi treninzi konstantni tipa da stvarno odem 6 puta tjedno kako bi trebao islo bi ovo sve vise.
ne znam. briga me.. ako te cure samo zbog izgleda gledaju, onda jebes to. bez uvrede...
i sta si im rekao,, od suplemenata? za vitamin S?
Ne, gledaju me zbog unutarnje ljepote kao tebe ili kao matiju radi Mečkice (nhf matija ne mislim niš loše.)
rekao sam im da imam osobnog trenera na bugu kako noobish kaže, da se zove čavao 1234 i ekipa je rekla javit ti se.
nadam se da budu da i od njih napraviš nešto.
kažem im za protače, kreatin to im je sve što preporučim, kažem o trenkanju, da ne broje, nego da se pretvore u mišić, kažem im da izbace smeće ih prehrane, ubace meso i kavlitetnu hranu. Kažem im da spavaju i da ne zaorave uživat u svemu tome dok se može.
Kažem im da treba volje, motivacije, da će boljeti ali da se isplati...neki zagrizu neki odustanu tako je to.
Ako želiš imat kvalitetnih 100 kila mišića ,trebat će ti barem 18 mjeseci a usudio bih se reć 2 godine da bi to dostigao .
hahah nema frke fila. Ako koga zanima, ja sam trenutno 99kg i 12% bf. na 189cm je to druga stvar, ali svejedno, osjeti se razlika naspram 95, a kamoli 88 kad sam se bavio plivanjem.
Vratio sam se iz hrv jer imam nekog posla u it. Sada cu tj dana svakodnevno ujutro kardio, popodne utege full body, pa da vidimo stomogu izvuci u tj dana. Prvog osmog bacam sliku da vidite jesam sto napredovao.
OT: da nadodam, u planu je kupovina beamera, petardu iz 2008...takodjer diesel kao benz, ali sto je tu je...treba malo ustediti na gorivu. Da vidimo dali beamer pljeni vise nego benz 
wow jeste mi ovo namjerno TDali post? :D haha 1-7 ..seems legit
Danas cucanj 120 5x5,ipak necu off dan
Sisajte kitu s td
Necu vise nista pisati..
Bože dragi što je se u mojoj teretani namnožilo ovih likova i likuša pa to nije normalno . Znači sve ekipa 15-17 godina , ako je muško u pitanju onda radi ruke i prsa i trbušnjake , a ako je ženko ona radi guzove ,noge i trbušnjake i tako 3 puta tjedno . Između svake serije na mobitelu po 2-3 minute . Trening im traje kao i meni a nisu ni malo se oznojili. Naravno uz to ide hrpa suplementacije ( protein, kreatin,dekstroza ) . Stvarno mi se gadi više ić u teretanu kad vidim to .
@exer1234 ja isto danas radio čučnjeve , 5x5 60 kg . Sutra neću moć hodat .
Probajte ubaciti front squat i bulgarian squatove,ubija kvadove nenormalno :))
Da,i ja sam znam,frend i ja nabavili sipke,bucice i utege i kao vjezbati cemo,dosao on malo mrda po mobu,malo biceps,nesto malo ramena,odmara 10 minuta,wtf ?
Inace zadnja 2-3 dana digao kalorije malo ispod odrzavanja i osjecam odmah porast kondicije i snage,lakse odradis trening i na nogometu i HIITU vise izdrzljivosti,50 gr carbsa vise,da je to toliko mocno :D
takvi ti ionako idu u gym mjesec-dva najvise i nikad se vise ne pojave.
pozdrav svima
dijagnosticirana mi je esencijalna hipertenzija, 150/90, imam 17 godina, visok sam 194 i imam oko 78kg
bio sam nekih 8 mjeseci u teretani, pa posljednjih par mjeseci nisam iskljucivo jer mi je doktor rekao da ne bih trebao, a srce nema problema, dapace, rekla mi je doktorica da imam atletsko srce (bavio sam se nogometom prije)
kakva su vasa stajalista o tome, je li preporucljivo i imate li neki savjet?
hvala
uzimate li ista od preworkout pica,ja popijem red bull i pojedem nesto voca i nesto slatkoga,al brate red bull nist ne pomaze :/
uzimate li ista od preworkout pica,ja popijem red bull i pojedem nesto voca i nesto slatkoga,al brate red bull nist ne pomaze :/
Slab ti je preworkout red bull,slabo tu kofeina,taurina ili necega ima da te "digne".
Radije zeleni caj ili ako ti se gadi instant kava,dvije zlice i malo secera i deri :D
pozdrav svima
dijagnosticirana mi je esencijalna hipertenzija, 150/90, imam 17 godina, visok sam 194 i imam oko 78kg
bio sam nekih 8 mjeseci u teretani, pa posljednjih par mjeseci nisam iskljucivo jer mi je doktor rekao da ne bih trebao, a srce nema problema, dapace, rekla mi je doktorica da imam atletsko srce (bavio sam se nogometom prije)
kakva su vasa stajalista o tome, je li preporucljivo i imate li neki savjet?
hvala
Neznam zasto nebih trebao trenirat, dok god umjereno radis serije i ne forsiras mislim da nemoze biti problema.
Ja prije treninga popijem duplu kavu iz kafe mašine , tak me digne da kasnije ne mogu do 2 ujutro zaspat a popijemj e u 5 popodne .
Ja prije treninga popijem duplu kavu iz kafe mašine , tak me digne da kasnije ne mogu do 2 ujutro zaspat a popijemj e u 5 popodne .
HAHAH daj mi tu svoju kavu,ja pijem ovu iz Lidla,dvije zlice + secera malo prije spavanja i zaspem ko beba.
4-5 kava dnevno popijem i niti me digne niti ista.
Valjda sam kofein intolerantan :D
ok prelazim na kavu