Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.133
|
čitano: 8.737.956
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Rast mišića i visina

ali zasto provocirat jedan drugog, obojica znate imat kvalitetne postove, zna se raspravljat o svacemu, i onda kad valjda nema teme vas dvojica idete provocirat jedan drugog, cisto bezveze. a sto se tice tih glupih thumbova kojih se hvatate svako malo, vidim dobijaju se po 10 i vise thumbova(up ili down nebitno), a ne vidim da toliko ljudi komentira ovdje, tako da njihovi thumbovi su meni bezvrijedni, jer ti ljudi u temi nisu posta napisali nego samo trolaju s thumbovima, boli vas ona stvar. kvalitetne rasprave moze biti, samo je treba stvoriti, nece bit kvalitetne rasprave samo ako netko okaci sliku, ja iskreno nisam dugo stavljo jer nemam nikakav poseban napredak za pokazat, istini za volju u gymu sam preko ljeta malo skoro pa nista, tako da stagniram na istom, dobio sam koju kilu vise, sala je nesto doslo al sta sad. radije odem na kos kad malo zatopli i igram s deckima. ovako i je shebano jer idem na more, pa se vratim pa je maturalac, pa ovo pa ono i sta cu onda ic platit gym za 2 tjedna mjesecno. krece se opet borbeno u 9. mjesecu i idemo po nove pobjede.

ajde sad fila, daj prijedlog za kvalitetnu raspravu pa cu se odma i ja prikljucit. moze i exer, lako mi razglabamo o svemu sto ima veze sa sportom i treniranjem.

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina
Evo,pricajte :)
17 godina
Rast mišića i visina

weight gainer? cijena, sastojci?

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina
320 kn 3,7 kg,okus odlican,doza je cca 200g,ko i svaki drugi gejner..nis posebno ono..ima dobar aminokis sastav,i dosta proteina..
15 godina
Re: Rast mišića i visina
mar123 kaže...

ali zasto provocirat jedan drugog, 

ajde sad fila, daj prijedlog za kvalitetnu raspravu pa cu se odma i ja prikljucit. moze i exer, lako mi razglabamo o svemu sto ima veze sa sportom i treniranjem.

Zato jer je tako slatko kad se pali ko šibicia.

A za rasrapvu, zašto? Nema me 10 stranica, samo čitam, samo se svađate...dođem se i ja svađati, jer je tema postala samo višak za ispucavanje nekih frustracija.

Hrpu puta potičem pitam, kakve su forme i treninzi, kako ide preko ljeta? Neke anegdote di ste ispali faca jer ste ''pokazali mišiće''?

Šta ja znam, kad se i potrduim dobijem ignore i thumb tako da je boljue provocirat, barem bude onda odgovora više.

{#}

evo jedna iz gyma, pao sam pu qurac u masi ali ko ga šiša{#}

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
17 godina
Rast mišića i visina

dobar si, sto si ono reko kolko je to kila? po ovome ja bi reko da stotku imas.

15 godina
mar123 kaže...

Nisam se vagao već dva tjedna i ne želim. lol.

90kg i ispod.

Na plaži dobijam tonu komplimenata i to mi je super.

A najjače mi je pojesti ekipu na odbojci...viču a masa, a ne može on trčat...onda tata pobere par poena, odnese ljude na smeču...hehe.

Malo kisika nekad pofali, ali, bitno je da se owna ekipu.

Hvala za kompliment mar.

14 godina
odjavljen
mar123 kaže...

mar imas neku svoju da bacis da vidimo u kakvome si sada stanju?

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.7.2014 17:59 (Nitro233).
17 godina
Rast mišića i visina

nemam trenutno ali cu se uslikat i stavit, stvar je u tom sto nisam dugo bio na treningu pa je dosta tog otislo al kad opet krenem bit ce odlicno.

14 godina
DuMe kaže...

YOLO?

fila2208 ne znam, ja treniram zbog sebe,a ne zbog drugih... ni nije mi cilj pokazivat se.. cak i da izgledam ne znam kako, opet se ne bi pokazivao, i pravio se vazan na plazi.. Jer prvo bi meni bilo neugodno da me svi gledaju... A drugo, glupo se uopce folirat.. :D 

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.7.2014 18:38 (exer1234).
15 godina
exer1234 kaže...
DuMe kaže...

YOLO?

fila2208 ne znam, ja treniram zbog sebe,a ne zbog drugih... ni nije mi cilj pokazivat se.. cak i da izgledam ne znam kako, opet se ne bi pokazivao, i pravio se vazan na plazi.. Jer prvo bi meni bilo neugodno da me svi gledaju... A drugo, glupo se uopce folirat.. :D 

Aj ne seri, svi treniraju da dobro izgledaju.

Nije ni meni glavni cilj pokazati se ali se nemam čega sramiti.

Ne pravim se važan na plaži, normalno igram odbojku, ležim, skačem u vodu, ne radim pozing po plaži.

Ugl. ako sam već radio na sebi ove dve godine bilo bi sram takvo nešto ne pokazati bez kompleksa na plaži.

14 godina
Rast mišića i visina

Da,al ti stalno pricas kako te svi hvale da dobro izgledas. zar to nije malo umisljeno? :D .... Znaci da ti je cilj samo privuci poglede ostalih

15 godina
exer1234 kaže...

Da,al ti stalno pricas kako te svi hvale da dobro izgledas. zar to nije malo umisljeno? :D .... Znaci da ti je cilj samo privuci poglede ostalih

Pa kad je istina...ekipa prilzai pitaju za treninge i suplemntaciju, koliko bi im treballo za napredak. Preporuke web stranica sa vježbama, neki bi utege doma kupili...dosta sam ih motivirao i krenuli su pumpati.

To je bitno, pohvale za izgled su mi poslije motivacije drugih za trening.

A privući poglede drugih, da, ženske poglede volim...ako ti ne, onda ne znam što da ti kažem. {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.7.2014 18:49 (fila2208).
14 godina
Rast mišića i visina

ne znam. briga me.. ako te cure samo zbog izgleda gledaju, onda jebes to. bez uvrede... 

i sta si im rekao,, od suplemenata? za vitamin S?

13 godina
exer1234 kaže...

ne znam. briga me.. ako te cure samo zbog izgleda gledaju, onda jebes to. bez uvrede... 

Znam ja!

Kad ga pitaju što uzima od suplementacije i kako  mu trening izgleda on svima preporuči da odu na bug, u ovu temu i potraže tebe za savjet{#}

šalim se, nemam ništa protiv ijednog od vas dvojice, samo zekam {#}

uBlowMeBro?
13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Decki,

kaj mislite o ergometru?

Pocel sam u teretani kondiciju dizat laganim trcanjem i ergometrom.

Takoder sa utezima(ne znam tocno kak se to zove,nisu bucice,izgleda kao ona kantica za zaljevat cvijece bez cijevi) radim ruke + trbusnjake na podu.

Radim kolko mogu,kad ne mogu vise predem na drugu vjezbu.

I ovo oko prehrane mi se nekak cini prenapuhano.Radim kolko mogu,popijem whey,dodem doma i najedem se.Nakon ~14dana,kilaza ista.

Koje prave za gornji dio vi smatrate najboljima?I gdje bi ih bilo najbolje kupit?
Stari me ispituje oko toga vec par dana,ali samo sutim jer nemam pojma. 

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
14 godina
Paradox1 kaže...

Decki,

kaj mislite o ergometru?

Pocel sam u teretani kondiciju dizat laganim trcanjem i ergometrom.

Takoder sa utezima(ne znam tocno kak se to zove,nisu bucice,izgleda kao ona kantica za zaljevat cvijece bez cijevi) radim ruke + trbusnjake na podu.

Radim kolko mogu,kad ne mogu vise predem na drugu vjezbu.

I ovo oko prehrane mi se nekak cini prenapuhano.Radim kolko mogu,popijem whey,dodem doma i najedem se.Nakon ~14dana,kilaza ista.

Koje prave za gornji dio vi smatrate najboljima?I gdje bi ih bilo najbolje kupit?
Stari me ispituje oko toga vec par dana,ali samo sutim jer nemam pojma. 

to sto radis je obican cardio trening... neces od toga dobiti niti misice niti snagu... niti ti je trening smislen ..radis koliko mozes? ne kuzim...  Googlaje neke pocetnicke treninga..531 5x5 start strenght .. , radi to..napreduj. jedi.. Dok ne budes bio jak da dignes recimo 1.5bw bench, 2 cucanj i 2.5 deadlift, ne treba ti nista naprednije :D ..deadlift i cucanj su mi blizu, bench mi je najslabija karika.. ali napreduje trenutno dosta dobro

i taj jedan obrok dnevno nista ne znaci.. najedi se ali 3-4x dnevno.. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.7.2014 20:08 (exer1234).
13 godina
neaktivan

Znam.Zelio bih i kardio i snagu.

Zasad si dizem kardio,posto ne znam tocno na koji nacin snagu.

To je vecera.Preko dana jedem kad se zazelim,

dorucak,rucak,nesto sto dode pod ruku,vecera.

14 godina
Paradox1 kaže...

Znam.Zelio bih i kardio i snagu.

Zasad si dizem kardio,posto ne znam tocno na koji nacin snagu.

To je vecera.Preko dana jedem kad se zazelim,

dorucak,rucak,nesto sto dode pod ruku,vecera.

cardio i snaga? koji ti je cilj? cardio je dobar,ali u umjerenim kolicinama.. previse cardia nema smisla ako radis na snazi/masi... zapravo, ajd reci kako izgledas? kilaza,visina? jer na pocetku ti uopce ne treba cardio..radi,jedi treniraj i napreduj... kasnije ces se zamarati s  ostalim stvarima

..bez adekvatnog treninga/ prehrane nema ni rasta.. moras ispunit sve uvjete za rast.. jer misic ne moze rast sam od sebe.... 

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.7.2014 20:13 (exer1234).
13 godina
neaktivan

Cilj mi je doc na 100kila,da ne budem skroz salast i da se mogu micat bez da crknem nakon 2metra kretanja.

Znam,citao sam da previse može imat kontraefekt.

~193cm,86kila.Noge jace (cista genetika),gornji dio slab.Skemba oduvijek,i nekako sam ponosan na nju.

Zelim imat gornji dio razvijen kak spada,jer zasad sam slab da nemrem ni zgib napravit.

Do kraja ove godine volio bih se vrati na 90kila,a zatim doc do 100tke.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.7.2014 20:18 (Paradox1).
13 godina
Rast mišića i visina

Ako želiš imat kvalitetnih 100 kila mišića ,trebat će ti barem 18 mjeseci a usudio bih se reć 2 godine da bi to dostigao . 

15 godina
exer1234 kaže...

Ne, gledaju me zbog unutarnje ljepote kao tebe ili kao matiju radi Mečkice (nhf matija ne mislim niš loše.){#}

rekao sam im da imam osobnog trenera na bugu kako noobish kaže, da se zove čavao 1234 i ekipa je rekla javit ti se.

nadam se da budu da i od njih napraviš nešto.

kažem im za protače, kreatin to im je sve što preporučim, kažem o trenkanju, da ne broje, nego da se pretvore u mišić, kažem im da izbace smeće ih prehrane, ubace meso i kavlitetnu hranu. Kažem im da spavaju i da ne zaorave uživat u svemu tome dok se može.

Kažem im da treba volje, motivacije, da će boljeti ali da se isplati...neki zagrizu neki odustanu tako je to.

Rucipe kaže...

Ako želiš imat kvalitetnih 100 kila mišića ,trebat će ti barem 18 mjeseci a usudio bih se reć 2 godine da bi to dostigao . 

Čistih mišića...o čem pričamo, 100kg i 5% bf?
Čisto pitam.
13 godina
Rast mišića i visina

Pa ne kažem da će imat takav bf nego likovi kao na masi dodu na 100 kg a masni ko vrag . Ja kazem da ako zeli doc do 100 kg uz normalnu količinu sala da ce mu trebat toliko . 

15 godina
Rucipe kaže...

Pa ne kažem da će imat takav bf nego likovi kao na masi dodu na 100 kg a masni ko vrag . Ja kazem da ako zeli doc do 100 kg uz normalnu količinu sala da ce mu trebat toliko . 

Imao sam i ja 100kg, ali mastan, podosta.

Ali osjećaj je katastrofa. Ja sam 185 i 100kg bio sam ko bumbar, osjećaš se ko kamion ujutro kad se ustaješ, uspušeš se.

Tad nisam ni upola bio dobar kao sad...sad izgledam bolje, izrezanije, a ekipa me pita jesam li na 100kg.

Tako nešto ispod 15%bf 100kg je ok, trbud da je relativno ravan, ne treba sikspek a da se miške vide i to je to.

Ali moj rucipe treba puno raditi, jako puno, pametno jesti i puno spavati za takvo što a da ne pričamo o suplementima.

Uvijek si postavite realne i dostižne ciljeve, ne premale jer ih prelako pređete, niti preteške da ne odustanete.

Uzmite motivaciju nekog realnog, iz gyma kod vas za koga znate što je uzimao i kako izgleda i koliko radi pa si to uzmete za orijentir.

sretno ! :)

14 godina
Rast mišića i visina

koje protejine da kupim za misicnu masu,a koji za plocice? zelim jos 10 kg misica do kraja ljeta, i plocice..

takve spike imaju ovi moji iz teretane.. djeca ... 

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.7.2014 23:27 (exer1234).
13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Koji frik. In b4 debel je i nije mu to dobro.

15 godina
exer1234 kaže...

koje protejine da kupim za misicnu masu,a koji za plocice? zelim jos 10 kg misica do kraja ljeta, i plocice..

takve spike imaju ovi moji iz teretane.. djeca ... 

Zapravo ne, ne znam sa kime si ti pričao, ali dečki koji su mene pitali nisu imali glupa pitanja, bili su realni i zanimale su ih cijene i brandovi, neke vježbe, prehrana, savjeti oko doručka ovo ono...onako spika bulderska klasična.

Ali da ima dosta mutavih pitanja od ekipa koja bi za 2mj bila napucana za ljeto ima, samo ih ja srećom  nisam osobno doživiio...internet je druga stvar.

14 godina
Rast mišića i visina

ma kazem za svoje decke tu u teretani. .likovi misle da s zgibovima radis i prsa.. omg :D ..

13 godina
neaktivan
exer1234 kaže...

ma kazem za svoje decke tu u teretani. .likovi misle da s zgibovima radis i prsa.. omg :D ..

Tehnički pectoralis major radi u zgibu, osobito tokom početka pokreta kao što EMG mjerenja pokazuju, no aktivacija je malena. Jednom sam uradio nešto zgibova s ultra sporim tempom, 10 sekundi gore, 10 sekundi pauze i isto toliko dolje. Sutra sam osjetio upalu prsa.{#}

17 godina
Rast mišića i visina

meni je najsmjesnije sto takvi "debosi" cak i vrlo dobro izgledaju, bar kod mene u gymu, cisto dobra masa sa niskim bfom a kad ih cujem kakve gluposti pricaju dode mi da se ubijem.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice