Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.132
|
čitano: 8.737.214
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Rast mišića i visina

Zapravo, to i nije dobro za naturalca ;) .i ja sam trenirao tako prije, ne brini.. Mozda ni neces vidjeti neku razliku u konacnici u progresiji,ali vecina ljudi hoce. Radije se koncentriraj na samu progresiju s tezinom.. radis 5x5 i povecavaj tezine na glavnim liftovima. i jos stavis neke dodatne vjezbe cisto bilderske, s vecim brojem ponavljanjima itd..

15 godina
Rast mišića i visina

Joj exer ti sa svojim spikama ovo je dobro za naturalca ovo nije....sve je dobro, jedi, diži uteg i spavaj.{#}

Previše filozofiraš, malo radiš i to je to.  Zašto forsati težine i 5x5? Skačeš sam sebi u usta a do prije si pričao o pravilnoj mind muscle konekciji.

Ok, ako si početnik  prošao si početne treninge pa čupaš da dođeš do neke kilaže, ali nakon nekog vremena nemožeš samo tako naprijed, šta ti misliš, svaki tjedan 2.5kg gore i dokle tako onda?

Po meni za kvalitetnu izgradnju tijela nije bitna kilaža, već kako je dižeš i kako se hraniš, umjesto da forsaš neke super duper kilaže u sred ljeta...ah zaboravio sam da ti si na masi u sred ljeta, imaš sreće da je bablje ljeto pa nije problem liftati super teško i forsati neku imaginarnu masu.

Kakva je forma, btw. rekao si stvaiti ovo ljeto kao i većina vas i onda se krijete ko zmija noge kao da će vas netko ovdje ismijati ili osuditi umjesto da svi konstruktivno razgovaramo o trenzima itd.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.7.2014 13:50 (fila2208).
14 godina
Rast mišića i visina

Just saying.. Ne kazem da neces iamti rezutata s treningom koji nema glavu ni rep,, pa vecina vas ovdje tako trenirate, i izgledate dobro.. Ali ako zelis optimizirati napredak, onda treba i trening biti takav. I sam sam do prije par mj trenirao bezveze, kao i vecina ovdje.. 

15 godina
Re: Rast mišića i visina
exer1234 kaže...

Just saying.. Ne kazem da neces iamti rezutata s treningom koji nema glavu ni rep,, pa vecina vas ovdje tako trenirate, i izgledate dobro.. Ali ako zelis optimizirati napredak, onda treba i trening biti takav. I sam sam do prije par mj trenirao bezveze, kao i vecina ovdje.. 

Način na koji se postavljaš ovdje prema nama kao da smo debili ti nije u redu.

I da to sam ja rekao, jer tako se postavljaš.

Stavi onda sliku forme, ali pripazi da izgledaš ala pred natjecanje, jer sa tvojim treningom koji ima glavu i rep trebaš izgledati ala pro za nas likove koji ne znamo što i kako treniramo...

ovdje sam vidio zbilja dobrih konstitucija i volje da se nešto postigne, a ti sa svojim spikama o trenzima sa visoka samo pokazuješ tko si i što si.

Ugl. guštaj u svojim super treninzima, sigurno nema sretnijih od tvojih mišića kad im bacaš te super trreninge...lol frajer otkrio 5x5 i sad je glavni u selu. {#}

14 godina
Rast mišića i visina

opet ste poceli... kakve veze ima slika, i izgled s necim? Netko tko nema veze o prehrani i treningu, moze izgledati bolje od nekog tko radi sve optimalno, dal je to dokaz da je bolje ovo prvo, nego drugo? ne ... ali da bi optimizirao napredak, moras imati vecu frekvenciju treninga, i progresivni overload... 

15 godina
exer1234 kaže...

opet ste poceli... kakve veze ima slika, i izgled s necim? Netko tko nema veze o prehrani i treningu, moze izgledati bolje od nekog tko radi sve optimalno, dal je to dokaz da je bolje ovo prvo, nego drugo? ne ... ali da bi optimizirao napredak, moras imati vecu frekvenciju treninga, i progresivni overload... 

napokon zvučiš realno i sa obe noge na zemlji, samo sam te to tražio.

Nemoj srat i pametovat već se fino postavi pri diskusiji i sve će bit 5.

Ova konstatacija da netko može izgledati bolje...je izuzetno rijetka i njome se tješi ekipa koja ne radi dovoljno pa onda krivi gene, hranu, nedostatak vremena, one dane u mjesecu itd.

Ugl. poanta je bila, nemoj samo pametovat u stilu vi sa vašim trenzima, a ja sa svojima, ispada da si neki trener za nas ,a svi smo naturalci i amateri.

Nebitno, nego vidim da je tema zamrla...jel pumpa još tko šta?

ljeto je qurac i jedino što valja je pumpati kad je ovako loše, krenuo sad na dobojku i pljusak me opere..bezveze

14 godina
Rast mišića i visina

Nisam ja mislio na tebe. ne znam kako treniras.. samo kazem da se treba informirati, citati.. Znanost napreduje, tako sve.. trening, prehrana.... Tko bi prije par godina rekao da mozes jesti cokoladu i mrsavit? ili kruh,, pizzu.. svi bi ti se smijali...  Pa ja prije kad sam trenirao, (jako davno), mislio sam da bez wheya ni ne treba trenirati,, da ti je sve dzabe.. ako slucajno ne ponesem whey u teretanu da bi ga popio u roku 10 min poslije treninga, da mi je sve propalo. necu napredovati...  :D ..  Zar ti treba takvo razmisljanje? zasto da se netko ubija, i pati zbog toga..  a vjeruj mi da ima jos jako mnogo likova koji se toga drze... I dan danas citam statuse i objave po fejsu, sve broscience textovi... 

Tipa da se mora jesti 6-8x dnevno, da se ubrza metabolizam...  sto je totalna glupost..... Moze ga ubrzat vise hrane, to je istina,ali vise kalorija, a ne vise obroka... Da whey sluzi samo poslije treninga, i to s 100g dextroze.  To je danas lik stavio, i to neki fitness trener.. mos mislit.Sta ce nekom 100g secera .. halo :D ... Takve gluposti stavljaju, i naravno da ce onda klinci citati to i mislit da se tako mora... 

Ugl ovaj topic treba biti kvalitetan.. Treba pisati o onom sto je optimalno za nekog naturalca. od treninga do prehrane. .to ne znaci da svaki od nas treba imati jednak trening.. ne..... nego treba biti isti princip..

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.7.2014 16:11 (exer1234).
18 godina
Rast mišića i visina

Kolege forumaši, evo jedne vježbe za noge. sviđa mi se, ali nemam motor:)

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
17 godina
Rast mišića i visina

Uglavnom da javim,nazalost cijela narudzba mora ici na jednu adresu tako da jedino nekako saljem vama posebno sto bi iziskivalo dodatne troskove...

Probati cu bas DPD ( kurirska sluzba koja dostavlja za njih ) nagovoriti nekako da iskemijamo,isti im troskovi... 

13 godina
doky01akablava kaže...

Uglavnom da javim,nazalost cijela narudzba mora ici na jednu adresu tako da jedino nekako saljem vama posebno sto bi iziskivalo dodatne troskove...

Probati cu bas DPD ( kurirska sluzba koja dostavlja za njih ) nagovoriti nekako da iskemijamo,isti im troskovi... 

mozes i preko tiska vrlo jeftino poslat . 

14 godina
Rucipe kaže...
doky01akablava kaže...

mozes i preko tiska vrlo jeftino poslat . 

Tako je, svatko mu uplati 15 kn više koliko je čini mi se slanje paketa preko tiska.

Why so serious?
16 godina
Rast mišića i visina

Evoga ljudi, slike mog napretka. Slikao me sin. Pod neonkom kao B.Loyd u 1 yr. strd. trnsf. :D

Ovo je godinu dana truda. Bez i jednog propuštenog treninga. Znači nema božić je, nova godina je, subota je, neda mi se, kiša je. Nisam sebi dopustio 1 opravdanje.

Puno mi je pomogla i ova tema jer svaki put kad počnem popuštat i gubit volju, dođem u temu i to me buffa.

Potpuno sam navikao na rad, bol (btw, ni jedne ozljede cijelu godinu) i tako sam stvorio jedan dobar temelj.

Sad ću kupit Whey i krenit sa dodacima prehrani jer ovim tempom bi mi trebalo 15 godina za nešto postić bez kvalitetne prehrane.

Uglavno, evo slija:

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.7.2014 21:23 (KIKI3ooo).
14 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa...

vidim da tu dosta vas ide u razne teretane i placa taj amo rec najam ...

pa evo  ja bas oko kuce nesto imam posla ..  prenosim zemlju sa malo dalje lokacije na lokaciju pokraj kuce .. pa ako je tko voljan pomoc u korist svojih misica neka se javi na pp ..jer msm bolej da mi ucinite uslugu i prođete besplatno uz to se na kraju zaroštiljamo(naravno ako ste za jer neznam jel smijete zbog misica)  i svi sretni

{#} 

NA OVOM FORUMU SVAKI PUT KAD OTVORIM NOVU TEMU ILI NESTO PITAM MORAM DVA PUTA PITATI TJ PONOVITI DA BI MI NETKO ODGOVORIO...PA PITAM SE PITAM ZAŠTO :/
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Javit će ti se netko sutra....

Malo sutra ;)

14 godina
Rast mišića i visina

Malo malo se netko zaleti s tako nekom forom i ne.. Nije smiješno uopće.

Why so serious?
12 godina
protjeran
Rast mišića i visina

imam nove proteine i mjerica je bez ikakvih oznaka osim sto na dnu pise 70ML....

Kako cu sad izmjeriti 30g....

12 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

imam nove proteine i mjerica je bez ikakvih oznaka osim sto na dnu pise 70ML....

Kako cu sad izmjeriti 30g....

Izvazes 30g na vagi, stavis u mjericu i pogledas kolko otprilike zauzima mjesta u mjerici (mozes si i zabiljezit) i tolko svaki put uzimas.

Neces propast za +/- 5g ako fulas koji put

Inace na mojoj isto pise 70mL ,a na vreci pise 1 scoop=30g sto bi po meni onda bilo jedna puna mjerica je oko 30g

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.7.2014 11:33 (Antonov047).
12 godina
protjeran

takodjer i meni pise na vrecici i isto zauzima 30g jedna mjerica

12 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

takodjer i meni pise na vrecici i isto zauzima 30g jedna mjerica

A kazem najsigurnije ti je da probas uzet jednu mjericu(punu) i izvazes na vagi pa se prema tome orijentiras, 

ja osobno uzimam kolko pise na vreci ,znaci 1 mjericu punu

12 godina
protjeran

Nemam vagu u tome je problem...barem ne za tako malu kolicinu

13 godina
Boixus Nois PS kaže...

Nemam vagu u tome je problem...barem ne za tako malu kolicinu

Odi u ljekarnu ili kod zlatara ako ti je blizu , ili ce ti besplatno izvagat ili ces nesto sitno morat dat ako te bas zanima . 

16 godina
Rast mišića i visina

70 ml  ti je 30 gr .

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
14 godina
KIKI3ooo kaže...

Evoga ljudi, slike mog napretka. Slikao me sin. Pod neonkom kao B.Loyd u 1 yr. strd. trnsf. :D

Ovo je godinu dana truda. Bez i jednog propuštenog treninga. Znači nema božić je, nova godina je, subota je, neda mi se, kiša je. Nisam sebi dopustio 1 opravdanje.

Puno mi je pomogla i ova tema jer svaki put kad počnem popuštat i gubit volju, dođem u temu i to me buffa.

Potpuno sam navikao na rad, bol (btw, ni jedne ozljede cijelu godinu) i tako sam stvorio jedan dobar temelj.

Sad ću kupit Whey i krenit sa dodacima prehrani jer ovim tempom bi mi trebalo 15 godina za nešto postić bez kvalitetne prehrane.

Uglavno, evo slija:

zar si nam bas morao pokazat svoje gace? :D 

17 godina
Rast mišića i visina

E da je ovo cudo kod nas,je da bi skupo bilo,ali izgleda premocno,25gr proteina hehe :)

http://www.caffeineinformer.com/muscle-monster-energy-drink

14 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

pitanje? koliko su tocne one arkadne masine sta mjere udarac sake,i kako da se dobije bolji rezultat,nekidan isprobao prvi lagani udarac 880,zatim jedan malo jaci 951,a lik koji je 6 godina mladji od mene i ne trenira postigne 958,jel to mjerilo snage il tehnike,il ima neka finta il caka za jaci udarac?zato jer mi se uopce ne cinu tocnima

14 godina
doky01akablava kaže...

E da je ovo cudo kod nas,je da bi skupo bilo,ali izgleda premocno,25gr proteina hehe :)

http://www.caffeineinformer.com/muscle-monster-energy-drink

to samo u americi ima.. mi smo jos daleko prejadni za to.. tamo odes u bilo koji ducan, i kupis protein bar.. znaci bilo koji jbeni ducan. . kod nas jedva da snickers mozes kupiti.... i to jedan jedini., kod njih 10 razlicitih vrsta

16 godina
exer1234 kaže...

zar si nam bas morao pokazat svoje gace? :D 

nisam moga gore mudante od ovih :) mislia sam se oću li izrezat ali sam se toliko satra sa slikavanjem da sam na kraju reka: "ma boli me..." :D

...

Bolesnik stavlja svoje slike u mudantama na forumu {#} ajme da mi žena zna {#}

{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.7.2014 17:09 (KIKI3ooo).
14 godina
odjavljen
Nitro233 kaže...

pitanje? koliko su tocne one arkadne masine sta mjere udarac sake,i kako da se dobije bolji rezultat,nekidan isprobao prvi lagani udarac 880,zatim jedan malo jaci 951,a lik koji je 6 godina mladji od mene i ne trenira postigne 958,jel to mjerilo snage il tehnike,il ima neka finta il caka za jaci udarac?zato jer mi se uopce ne cinu tocnima

overhaul cekam tvoje izvjesce :)

17 godina
Rast mišića i visina

@exer -da znam,kod njih imaju pravi grcki jogurt ( 150 gr,80 kalorija,15 gr proteina,0 gr masti i par grama carbsa ),bezmasni tvrdi sirevi,nadjevi,cokoladni sirupi,*ebemti Kroejšu,kud nismo obese nacija ko Ameri hahaha :D

Pratim novog tipa na Youtubeu,frajer 6000 kalorija post workout i u komentarima zero fat gained,kakav on metabolizam ima,metabolicki gledano 6000 kalorija i tona secera,glikogen je max 1500 gr di ostalo ode 

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Pozz ,sta mislite o ovom proteinu kakav je i jel se isplati  .Hvala

http://shopbuilder.hr/mjesani-proteini-biljni-zivotinjski/biotech-usa-protein-power-4-kg-p8668#facts

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.7.2014 1:39 (ineedmoney).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice