E a gdje ti frend ide? 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Neozbiljan si,nema mjesta alkiću u tom sportu :)
Ma neka ide, šta će u ovoj propaloj državi. Uz internet i komp/laptop se može izdražat u tuđini neko vrijeme. Iako je DE najfriendly zemlja prema nama.
...
Meni nema smisla kad vidim nekoga da je diga benđ 3-4 puta i cijeli ponosan što je digao neku težinu (neki dignu 1 put - glavno da je stoja na beđu). Ja ako se ne mogu "iživit" to mi nije to. Pa što fali kalat težinu 5 il 10kg ali da možeš napravit jbm bar 10 repeticija..
Dobar motivation video
ovaj ct je lud ka q... 
E a gdje ti frend ide? 
Kako sam nacrvcan bio,baš se ubili kao gospoda.

skubi klasično koristan
osobno to koristim takav sistem i od nove godine sam se odrekao majoneze full kao i nekih stvari, lakše je tako, barem meni
Malo sam crtkao po papiru pri telefoniranju, pa mi se učinilo zgodnim za temu :)
.. a scooby, ma simpa je lik i ponekad se naleti na koji koristan savjet. Sjećam se da sam
kod njega davno dok je još bio jedini sa vježbalačkim kanalom na Youtube,
naučio da su negativne serije super za oporavak i rad sa ozlijeđenim mišićem.
Isprobao i radi:)
decki imate li vi problema sa znojenjem dok ste u teretani?razumijem da se moram znojit al ja se znojim ko konj i da prostite cila guzica mi bude mokra pa mi bude neugodno u teretani xD
ja se ne znojim uopce, budem onako svjez po čelu, skroz sitno ispod pazuka ali nista da bi ostavljalo trag.
koliko vode popijes?ja oko pola litre mozda malo vise
na treningu pola litre tocno.
Ja popijem oko litar i po/dva i znojim se ko luđak, šta me briga :)
Zato ne volim ljeto
jbt na pola treninga meni su gace straga mokre kompletno...usmrdim se ki prasac.a nista onda cekat cu zimu mozda onda bude bolje
Imam isti problem samo ne u teretani nego svugdje
ja dok sam na kompu se znojim, po zimi dok idem u skolu, a tek po ljeti na utakmici -.-
Malo sam crtkao po papiru pri telefoniranju, pa mi se učinilo zgodnim za temu :)
.. a scooby, ma simpa je lik i ponekad se naleti na koji koristan savjet. Sjećam se da sam
dobar crtez ,ja sam antitalenat za crtanje , dok moj stari radi ''fuš'' crtanjem drugih ljudi..
ma sta te briga sto se znojis? ako te je bas sramota uzmi crne hlacice da se ne vide ugl. tamne, a ne sive i tako i meni buda na pola treninga znojna guzica, uvijek uzmem rezerve gace.. :D
decki imate li vi problema sa znojenjem dok ste u teretani?razumijem da se moram znojit al ja se znojim ko konj i da prostite cila guzica mi bude mokra pa mi bude neugodno u teretani xD
Ja se oznojim po leđima , po glavi i po dupetu , po dupetu mi bude kao da sam sjedio u vodi hahaha. Inace popijem 1.5 l vode :)
Dobri stari scooby, on me je uvukao ozbiljenije u trening, ima ok savjeta, no neki su čisti broscience, memei o njemu na /fit/-u su prežestoki. Ima stranica "Scooby" na facebooku sa tonom tih smiješnih slika.
@thread
Ja se oznojim kao konj po ovome toplijem vremenu osobito sa teškim čučnjevima i iskoracima. Popijem 1.5 l vode uobičajeno.
nosite ručnik za znojenje sa sobom, uvijek njega na podlogu.
Pa onda on i upije nešto znoja, a i ne lijepite se po svemu.
Da, opremu neku na kojoj se nevide baš masne fleke od znoja,
najbolje su one biciklističke (koje ja znam, neznam možda ima i drugih sličnih)
ne mijenjaju boju pri znojenju, a dobro provjetravaju.
jbt na pola treninga meni su gace straga mokre kompletno...usmrdim se ki prasac.a nista onda cekat cu zimu mozda onda bude bolje
Nema cekanja cekanjem ces izgubit vrijeme, a u ovom sportu je vrijeme jako bitno to vjerovatno i sam znas tako da netrazi izgovore. Sto se tice znoja pa koga briga nemirisi nitko poslje treninga zato se i presvlaci. Nek ti motivacija bude nadolazece ljeto plaze i ostalo.
Nema cekanja cekanjem ces izgubit vrijeme, a u ovom sportu je vrijeme jako bitno to vjerovatno i sam znas tako da netrazi izgovore. Sto se tice znoja pa koga briga nemirisi nitko poslje treninga zato se i presvlaci. Nek ti motivacija bude nadolazece ljeto plaze i ostalo.
Presvlaci? Sto se vi ljudi ne tusirate poslije treninga?
Why so serious?
haha ma krivo si me shvatio...odustajanje mi nije ni na kraj pameti pun sam motivacije :D nego sam mislio da ce zimi bit lakse i podnosljivije za trenirat jer nece bit toliko vruce
Meni je najbolje trenirati 6-9 mjesec, kad se doslovno rastapaš u gymu :)
prije sam imao vise problema sa znojenjem,al da tuš obavezno svaki dan nakon teretane
Koja bi bila najbokja sipka za zgibove za kupit u hr
Fiksna ili za vrata?
Imam pitanje u vezi prehrane u fazi definicije.
Što je po vama prioritet jesti u većernjim satima u zadnjem obroku,meso koje sadrži podosta masti ali naravno sadrži proteine ili ugljikohidrate koji sadrže znatno manje masti ali nemaju proteina ili ih imaju vrlo malo?
Znam da bi se na definiciji ugljikohidrati trebali smanjivati tokom dana i navećer ih ne jesti uopće.U zadnje vrijeme radim ovako u većernjim satima i mislim da možda griješim,npr, negdje oko 20:30 imam zadnji obrok u danu i ja vođen onom pretpostavkom da navećer ne treba jesti ugljikohidrate uzmem tipa malo salame(mortadela) i kobasice bez kruha dakle strogo bez ugljikohidrata a ne uzmem jelo od ručka npr. mahune ili paprikaš itd koji jako malo masti imaju i koji su općenito kvalitetnija hrana od masnog mesa.Dakle ne mislim samo na salamu već i na ostalo meso s povećanim udjelom masti,naravno da ako je za ručak bilo neko pohano meso npr. da ću za većeru uzeti to umjesto salame i sl.
Problem je što u tjednu ima više dana kad je za ručak samo ugljikohidratna hrana i šta ću onda,a realno ne mogu svaki dan jesti meso iz financijskih razloga a i student sam tako da jedem ono što se skuva i šutim xD.
Što je po vama prioritet jesti u većernjim satima u zadnjem obroku,meso koje sadrži podosta masti ali naravno sadrži proteine ili ugljikohidrate koji sadrže znatno manje masti ali nemaju proteina ili ih imaju vrlo malo?
Znam da bi se na definiciji ugljikohidrati trebali smanjivati tokom dana i navećer ih ne jesti uopće.U zadnje vrijeme radim ovako u većernjim satima i mislim da možda griješim,npr, negdje oko 20:30 imam zadnji obrok u danu i ja vođen onom pretpostavkom da navećer ne treba jesti ugljikohidrate uzmem tipa malo salame(mortadela) i kobasice bez kruha dakle strogo bez ugljikohidrata a ne uzmem jelo od ručka npr. mahune ili paprikaš itd koji jako malo masti imaju i koji su općenito kvalitetnija hrana od masnog mesa.Dakle ne mislim samo na salamu već i na ostalo meso s povećanim udjelom masti,naravno da ako je za ručak bilo neko pohano meso npr. da ću za većeru uzeti to umjesto salame i sl.
Problem je što u tjednu ima više dana kad je za ručak samo ugljikohidratna hrana i šta ću onda,a realno ne mogu svaki dan jesti meso iz financijskih razloga a i student sam tako da jedem ono što se skuva i šutim xD.
posni sir!
fail. wrong! uh mozes jesti kad god zelis,ako si u zadanim brojkama... znaci imas 200g uh dnevno, tih 200 mozes unijeti kad god zelis tokom dana. neces se udebljati, jer tijelo ne zna kad je dan a kad je noc ili sta vec.
Bio sam kod ortopeda i budući da je situacija takva kakva je, 100 pacijenata na sat, dobio sam savjet da idem u teretanu i radim vježbe za jačanje perivertebralnog stuba (kaže da imam kifozu i skoliozu).
I onda je samo pozvao sljedećeg pacijenta i ja sam ostao samo s tim informacijama.
Kakve su to vježbe?
Bio sam kod ortopeda i budući da je situacija takva kakva je, 100 pacijenata na sat, dobio sam savjet da idem u teretanu i radim vježbe za jačanje perivertebralnog stuba (kaže da imam kifozu i skoliozu).
I onda je samo pozvao sljedećeg pacijenta i ja sam ostao samo s tim informacijama.
Kakve su to vježbe?
Jednostavno počmi doma sa leđnjacima. Dakle legneš na prsa, noge negdje fiksiraš i dižeš trup od poda
Onda zgibovi, malo teže ali s vremenom se može. Ja nisam mogao ni jedan, sad već sedam mogu.
(2 mjeseca)
I kad malo očvrsneš, kreneš u teretanu. Samo morat ćeš raditi i druge mišične grupe, ne samo leđa.
A za leđa imaš lat mašina (povlačenje iza glave, povlačenje kocke na prsa, povlačenje šipke na prsane znam neke nazive pa sam napisao ovako) Dead lifts, zatim veslanje, veslanje u pretklonu i sl.
Fiksna ili za vrata?
Vrata
Fiksna ili za vrata?
Vrata
http://www.famtastic.hr/KLARFIT-KS6DG-UGRADBENA-VRATILO-SIPKA-ZA-ZGIBOVE_i49117.htm