Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.117
|
čitano: 8.704.607
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: Rast mišića i visina

E a gdje ti frend ide? {#}

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Neozbiljan si,nema mjesta alkiću u tom sportu :)

16 godina
Rast mišića i visina

Ma neka ide, šta će u ovoj propaloj državi. Uz internet i komp/laptop se može izdražat u tuđini neko vrijeme. Iako je DE najfriendly zemlja prema nama.

...

Meni nema smisla kad vidim nekoga da je diga benđ 3-4 puta i cijeli ponosan što je digao neku težinu (neki dignu 1 put - glavno da je stoja na beđu). Ja ako se ne mogu "iživit" to mi nije to. Pa što fali kalat težinu 5 il 10kg ali da možeš napravit jbm bar 10 repeticija..

Dobar motivation video

ovaj ct je lud ka q... {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.5.2014 17:16 (KIKI3ooo).
15 godina
Pero Dinamit kaže...

E a gdje ti frend ide? {#}

Kako sam nacrvcan bio,baš se ubili kao gospoda.

{#}

skubi klasično koristan

osobno to koristim takav sistem i od nove godine sam se odrekao majoneze full kao i nekih stvari, lakše je tako, barem meni

MadTomeeee kako ću živjeti bez tebe tomeeee!
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.5.2014 15:21 (fila2208).
18 godina
Rast mišića i visina

Malo sam crtkao po papiru pri telefoniranju, pa mi se učinilo zgodnim za temu :)

.. a scooby, ma simpa je lik i ponekad se naleti na koji koristan savjet. Sjećam se da sam 
kod njega davno dok je još bio jedini sa vježbalačkim kanalom na Youtube,
naučio da su negativne serije super za oporavak i rad sa ozlijeđenim mišićem.
Isprobao i radi:)

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.5.2014 19:58 (overhaul).
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

decki imate li vi problema sa znojenjem dok ste u teretani?razumijem da se moram znojit al ja se znojim ko konj i da prostite cila guzica mi bude mokra pa mi bude neugodno u teretani xD

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
17 godina
Rast mišića i visina

ja se ne znojim uopce, budem onako svjez po čelu, skroz sitno ispod pazuka ali nista da bi ostavljalo trag.

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

koliko vode popijes?ja oko pola litre mozda malo vise

17 godina
Rast mišića i visina

na treningu pola litre tocno.

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ja popijem oko litar i po/dva i znojim se ko luđak, šta me briga :)

Zato ne volim ljeto

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.5.2014 20:25 (PLASMAorLCD).
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

jbt na pola treninga meni su gace straga mokre kompletno...usmrdim se ki prasac.a nista onda cekat cu zimu mozda onda bude bolje 

12 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Imam isti problem samo ne u teretani nego svugdje

ja dok sam na kompu se znojim, po zimi dok idem u skolu, a tek po ljeti na utakmici -.- 

14 godina
neaktivan
overhaul kaže...

Malo sam crtkao po papiru pri telefoniranju, pa mi se učinilo zgodnim za temu :)

.. a scooby, ma simpa je lik i ponekad se naleti na koji koristan savjet. Sjećam se da sam 

dobar crtez ,ja sam antitalenat za crtanje , dok moj stari radi ''fuš'' crtanjem drugih ljudi..

ma sta te briga sto se znojis? ako te je bas sramota uzmi crne hlacice da se ne vide ugl. tamne, a ne sive i tako i meni buda na pola treninga znojna guzica, uvijek uzmem rezerve gace.. :D

eune : Flaeryy
13 godina
cod4gamer kaže...

decki imate li vi problema sa znojenjem dok ste u teretani?razumijem da se moram znojit al ja se znojim ko konj i da prostite cila guzica mi bude mokra pa mi bude neugodno u teretani xD

Ja se oznojim po leđima , po glavi i po dupetu , po dupetu mi bude kao da sam sjedio u vodi hahaha. Inace popijem 1.5 l vode :) 

13 godina
neaktivan
overhaul kaže...

Dobri stari scooby, on me je uvukao ozbiljenije u trening, ima ok savjeta, no neki su čisti broscience, memei o njemu na /fit/-u su prežestoki. Ima stranica "Scooby" na facebooku sa tonom tih smiješnih slika.

@thread

Ja se oznojim kao konj po ovome toplijem vremenu osobito sa teškim čučnjevima i iskoracima. Popijem 1.5 l vode uobičajeno.

18 godina
Rast mišića i visina

nosite ručnik za znojenje sa sobom, uvijek njega na podlogu.
Pa onda on i upije nešto znoja, a i ne lijepite se po svemu.
Da, opremu neku na kojoj se nevide baš masne fleke od znoja,
najbolje su one biciklističke (koje ja znam, neznam možda ima i drugih sličnih)
ne mijenjaju boju pri znojenju, a dobro provjetravaju.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
16 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...

jbt na pola treninga meni su gace straga mokre kompletno...usmrdim se ki prasac.a nista onda cekat cu zimu mozda onda bude bolje 

Nema cekanja cekanjem ces izgubit vrijeme, a u ovom sportu je vrijeme jako bitno to vjerovatno i sam znas tako da netrazi izgovore. Sto se tice znoja pa koga briga nemirisi nitko poslje treninga zato se i presvlaci. Nek ti motivacija bude nadolazece ljeto plaze i ostalo.

14 godina
codec kaže...
cod4gamer kaže...

Nema cekanja cekanjem ces izgubit vrijeme, a u ovom sportu je vrijeme jako bitno to vjerovatno i sam znas tako da netrazi izgovore. Sto se tice znoja pa koga briga nemirisi nitko poslje treninga zato se i presvlaci. Nek ti motivacija bude nadolazece ljeto plaze i ostalo.

Presvlaci? Sto se vi ljudi ne tusirate poslije treninga?

Why so serious?
15 godina
neaktivan
codec kaže...

haha ma krivo si me shvatio...odustajanje mi nije ni na kraj pameti pun sam motivacije :D nego sam mislio da ce zimi bit lakse i podnosljivije za trenirat jer nece bit toliko vruce

15 godina
Rast mišića i visina

Meni je najbolje trenirati 6-9 mjesec, kad se doslovno rastapaš u gymu :)

MadTomeeee kako ću živjeti bez tebe tomeeee!
14 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

prije sam imao vise problema sa znojenjem,al da tuš obavezno svaki dan nakon teretane

12 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Koja bi bila najbokja sipka za zgibove za kupit u hr

16 godina
SlimeBoy01 kaže...

Fiksna ili za vrata?

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Imam pitanje u vezi prehrane u fazi definicije.

Što je po vama prioritet jesti u većernjim satima u zadnjem obroku,meso koje sadrži podosta masti ali naravno sadrži proteine ili ugljikohidrate koji sadrže znatno manje masti ali nemaju proteina ili ih imaju vrlo malo?

Znam da bi se na definiciji ugljikohidrati trebali smanjivati tokom dana i navećer ih ne jesti uopće.U zadnje vrijeme radim ovako u većernjim satima i mislim da možda griješim,npr, negdje oko 20:30 imam zadnji obrok u danu i ja vođen onom pretpostavkom da navećer ne treba jesti ugljikohidrate uzmem tipa malo salame(mortadela) i kobasice bez kruha dakle strogo bez ugljikohidrata a ne uzmem jelo od ručka  npr.  mahune ili paprikaš itd koji jako malo masti imaju i koji su općenito kvalitetnija hrana od masnog mesa.Dakle ne mislim samo na salamu već i na ostalo meso s povećanim udjelom masti,naravno da ako je za ručak bilo neko pohano meso npr. da ću za većeru uzeti to umjesto salame i sl.

Problem je što u tjednu ima više dana kad je za ručak samo ugljikohidratna hrana i šta ću onda,a realno ne mogu svaki dan jesti meso iz financijskih razloga a i student sam tako da jedem ono što se skuva i šutim xD.

16 godina
neaktivan
lebron kaže...

Što je po vama prioritet jesti u većernjim satima u zadnjem obroku,meso koje sadrži podosta masti ali naravno sadrži proteine ili ugljikohidrate koji sadrže znatno manje masti ali nemaju proteina ili ih imaju vrlo malo?

Znam da bi se na definiciji ugljikohidrati trebali smanjivati tokom dana i navećer ih ne jesti uopće.U zadnje vrijeme radim ovako u većernjim satima i mislim da možda griješim,npr, negdje oko 20:30 imam zadnji obrok u danu i ja vođen onom pretpostavkom da navećer ne treba jesti ugljikohidrate uzmem tipa malo salame(mortadela) i kobasice bez kruha dakle strogo bez ugljikohidrata a ne uzmem jelo od ručka  npr.  mahune ili paprikaš itd koji jako malo masti imaju i koji su općenito kvalitetnija hrana od masnog mesa.Dakle ne mislim samo na salamu već i na ostalo meso s povećanim udjelom masti,naravno da ako je za ručak bilo neko pohano meso npr. da ću za većeru uzeti to umjesto salame i sl.

Problem je što u tjednu ima više dana kad je za ručak samo ugljikohidratna hrana i šta ću onda,a realno ne mogu svaki dan jesti meso iz financijskih razloga a i student sam tako da jedem ono što se skuva i šutim xD.

posni sir!

14 godina
lebron kaže...

fail. wrong! uh mozes jesti kad god zelis,ako si u zadanim brojkama... znaci imas 200g uh dnevno, tih 200 mozes unijeti kad god zelis tokom dana. neces se udebljati, jer tijelo ne zna kad je dan a kad je noc ili sta vec. 

13 godina
Rast mišića i visina

Bio sam kod ortopeda i budući da je situacija takva kakva je, 100 pacijenata na sat, dobio sam savjet da idem u teretanu i radim vježbe za jačanje perivertebralnog stuba (kaže da imam kifozu i skoliozu).

I onda je samo pozvao sljedećeg pacijenta i ja sam ostao samo s tim informacijama.

Kakve su to vježbe?

16 godina
Onjegin kaže...

Bio sam kod ortopeda i budući da je situacija takva kakva je, 100 pacijenata na sat, dobio sam savjet da idem u teretanu i radim vježbe za jačanje perivertebralnog stuba (kaže da imam kifozu i skoliozu).

I onda je samo pozvao sljedećeg pacijenta i ja sam ostao samo s tim informacijama.

Kakve su to vježbe?

Jednostavno počmi doma sa leđnjacima. Dakle legneš na prsa, noge negdje fiksiraš i dižeš trup od poda

Onda zgibovi, malo teže ali s vremenom se može. Ja nisam mogao ni jedan, sad već sedam mogu.

(2 mjeseca)

I kad malo očvrsneš, kreneš u teretanu. Samo morat ćeš raditi i druge mišične grupe, ne samo leđa.

A za leđa imaš lat mašina (povlačenje iza glave, povlačenje kocke na prsa, povlačenje šipke na prsane znam neke nazive pa sam napisao ovako) Dead lifts, zatim veslanje, veslanje u pretklonu i sl.

12 godina
neaktivan
nul-3 kaže...
SlimeBoy01 kaže...

Fiksna ili za vrata?

Vrata

16 godina
SlimeBoy01 kaže...
nul-3 kaže...
SlimeBoy01 kaže...

Fiksna ili za vrata?

Vrata

http://www.famtastic.hr/KLARFIT-KS6DG-UGRADBENA-VRATILO-SIPKA-ZA-ZGIBOVE_i49117.htm

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice