Aj se ti dizi svako jutro u 5, budi na treningu od 5:30 do 7:30, onda idi u skolu od 8 do 13, trci doma, rucaj, i onda trci u teretanu od 14 do 15, i onda opet na bazen od 15:30 do 17:30, i tako hebenih 8 godina, cekajuci svakih pola godine najvaznije natjecanje godine (drzavno, europsko), a u medjuvremenu skoro svaku subotu i nedjelju budi na ostalim natjecanjima. Naravno, ukoliko nema natjecanja, subota isto trening kao preko tjedna. Pazi na prehranu, spavaj dovoljno i jos 1000 sitnica koje necu sada ovdje izlistati. To ti je plivanje, a da ne spominjem biciklizam, atletiku, boks, veslanje. Vjeruj mi da probas samo tjedan dana trenirati jedan od tih sportova, na prof razini, prvi dan bi cmizdrio kao rodna godina i BB bi gledao kao zahebanciju. Naravno da u svim sportovima uzimaju kemiju. Ti mi to ne moras pisati jer ja znam u detaljima sto se uzima, na koji nacin, i kada. Nemoj se tu praviti pametan, jer mi se cini da izgledam 100 puta bolje od tebe, i sto vise idem dalje, to su mi steroidi odbojniji. Da si mi spomenuo Lazara, onda bih rekao, ok, tip izgleda fantasticno, malo se bocka, ali ima koristi od toga, i stvarno ima odlican izgled, proporcionalan. Za ekipu poput Coleman, Cutler i ostale, nula bodova...
Vidi, vidi adhominem, ako ćeš već debatirati ne čini logičke zablude.
Shvaćam da je plivanje isto zahtjevno, kao i drugi sportovi, no ide mi na živce kada ljudi kažu da je bb lak, ti ljudi osim treninga moraju satima trenirati pozing, pogoditi svaki sitni detalj, a skoro cijelo vrijeme kontrolirati mišiće u na dosta većem nivou od ostalih, pozing i kontrola mišića je umjetnost za sebe, a da ne govorim kako je muka biti na 1200 kalorija (neki likovi) kada ulaziš u zadnje stadije spremanja za defku.
Lazar je i meni fantastičan, a ne bih rekao da se malo bocka, onakvu kožu tanku kao u njega daje HGH, a ne samo AAS. Coleman i Cutler su mi zanimljivi zbog mase koju mogu nositi, toga freaky izgleda, no kada već idemo u teškaše, draži su mi likovi iz 90-tih poput Yatesa ili iz 80-tih poput Samira Bannouta. Ovih dana najviše pratim Antoine Vaillanta, lik radi salto na 120 kg mišića kao da je ništa i ostale tricking pokrete.