Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.061
|
čitano: 8.490.592
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ja sam ih pio i dok nisam trenirao jer ne volim ribu, u svakom slučaju ne odmaže nimalo, ne znam kakva bi razlika bila da sad prestanem ali i ne zanima me :)

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
12 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
cod4gamer kaže...

preporucujem ti da popijes jos jedno pakiranje elasti jointa da to sto bolje zacjeli ;-)

koje si pio omega 3 ulje? moze link?

Čuj ja ću napravit ipak pauzu s tim elasti jointom, pa vidjet kako bude kroz mjesec dana. Ako se budem osjećao odlično kao sad onda neću uzimat a ako vidim da me opet počne nešto zahebavat onda si budem uzeo.

Što se tiče omege 3 evo ovo ulje sam uzeo link, to sam uzimao sad za novu god kad su bili popusti i uzeo isto njihov whey. Ulje je odlično (okus odvratan ali to samo progutaš), mislim meni je napravilo strašno pozitivan učinak na kompletni organizam, mislim da ću i dalje to pit bez obzira na ozljede itd. Omega 3 je inače jako potrebna organizmu ali ja nisam mislio da ima tolko dobar efekt na zdravlje.

15 godina
neaktivan
RedRocco kaže...

Čuj ja ću napravit ipak pauzu s tim elasti jointom, pa vidjet kako bude kroz mjesec dana. Ako se budem osjećao odlično kao sad onda neću uzimat a ako vidim da me opet počne nešto zahebavat onda si budem uzeo.

Što se tiče omege 3 evo ovo ulje sam uzeo link, to sam uzimao sad za novu god kad su bili popusti i uzeo isto njihov whey. Ulje je odlično (okus odvratan ali to samo progutaš), mislim meni je napravilo strašno pozitivan učinak na kompletni organizam, mislim da ću i dalje to pit bez obzira na ozljede itd. Omega 3 je inače jako potrebna organizmu ali ja nisam mislio da ima tolko dobar efekt na zdravlje.

i kako si pio?jel 3 puta na dan?ja cu popit ove svoje tablete od natrola pa cu prec na myprotein to ulje.koliko ti je trajalo?

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
12 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...
RedRocco kaže...

i kako si pio?jel 3 puta na dan?ja cu popit ove svoje tablete od natrola pa cu prec na myprotein to ulje.koliko ti je trajalo?

Čuj pio sam kako sam stigao ali općenito 2 puta minimalno na dan uzimam i to sa nekim obrokom. Znači uzmeš 3 puta na dan sa obrocima, i to znači jednu čajnu žličicu sa svakim obrokom tri puta na dan. Još ga nisam popio do kraja, bočica je od 500 ml i tek sam negdje na polovici.

15 godina
neaktivan
RedRocco kaže...

Čuj pio sam kako sam stigao ali općenito 2 puta minimalno na dan uzimam i to sa nekim obrokom. Znači uzmeš 3 puta na dan sa obrocima, i to znači jednu čajnu žličicu sa svakim obrokom tri puta na dan. Još ga nisam popio do kraja, bočica je od 500 ml i tek sam negdje na polovici.

bas me zanima oce li meni ove moje pomoc ista tablete.pomogle il ne pomogle sigurno je da cu strusit tu jednu bocicu myproteinovog.hvala na opsirnom objasnjenu :D

17 godina
cod4gamer kaže...
RedRocco kaže...

A čuj računaj koliko tekućine ima jedna ampulica a koliko je u ovoj bočici (pola litre)
jedna žličica myprotein omege je 5000mg, od toga 825mgEPA i 550mgDHA, a ampulica ti obično ima
1000mg u kojoj je 180mg APA i 120mg DHA. dakle jedna žličica je 5 ampula. Ampule su maminova, prodaju
želatinu i zrak u fol velkoj plastenci.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
12 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...
RedRocco kaže...

bas me zanima oce li meni ove moje pomoc ista tablete.pomogle il ne pomogle sigurno je da cu strusit tu jednu bocicu myproteinovog.hvala na opsirnom objasnjenu :D

A čuj ja sam ti gledao dali ću kapsule ili ulje. Pa mi odluka pala na ulje jer mi se to čini nekako prirodnije. Ono kapsule ipak trebaju tek doć do želuca i zatim se rastvaraju itd itd, a i inače ne volim tablete gutat.

15 godina
neaktivan
overhaul kaže...

A čuj računaj koliko tekućine ima jedna ampulica a koliko je u ovoj bočici (pola litre)
jedna žličica myprotein omege je 5000mg, od toga 825mgEPA i 550mgDHA, a ampulica ti obično ima
1000mg u kojoj je 180mg APA i 120mg DHA. dakle jedna žličica je 5 ampula. Ampule su maminova, prodaju

pas mater dobro ti kazes.ocito sam opljackan.sutra idem pilat staru da mi kupi ulje a njoj cu ove uvalit xD

hvala na informaciji :D

14 godina
neaktivan
dv14 kaže...

Pitanje..

Koliko su zapravo sklekovi učinkoviti za izgradnju prsa? Znam da su za prsa i to sve, ali koliko je to zapravo učinkovita vježba za nabijanje malo mase na prsima? 

Naime, prsa su mi jedan od slabijih dijelova tijela. Nisu "mlohava", ali trebalo bi još malo zategnuti i dodati mase.. Pošto ne idem u teretanu i nemam bench klupu, kako improvizirati? Raditi sklekove i pokušati nekako napraviti ono čudo za propadanja?

Ne zanimaju me nikakvi extra rezultati niti bilo što.. 

Skelkovi su ti prakticki flat bench. Samo dodaji opterećenje kao što ti je Kramer rekao, tako da mjenjaš poziciju tijela, ili tako da dodaješ težinu, npr u ruksak staviš nešto i tako radit. Mjenjaj flat i decline da variraš između srednjig i gornjih prsa, a za donja radi propadanja.

When I get sad I stop Being sad and be awesome instead. True Story.
17 godina
cod4gamer kaže...
overhaul kaže...

pas mater dobro ti kazes.ocito sam opljackan.sutra idem pilat staru da mi kupi ulje a njoj cu ove uvalit xD

hvala na informaciji :D

A i ja sam pi.da, preporučam jedno, trošim drugo. Naime, ja u biti trošim ampulice, jer ih imam u ormariću na poslu da jedem uz marendu,a myprotein kupujem Svojima doma. Boca mi je nespretna (usmrdi oko sebe jer se mast cijedi po njoj) pa nebi baš najbolje vonjalo u firmi ;) Nego, da ovolike kile(517kg) i mogu dognut, nikad se nebih u to upuštao. Što vi mislite? http://www.muscleandfitness.com/videos/xtreme-high-intensity-training/brian-shaw-1140-pound-deadlift
http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina
Malo igra bojama xd
15 godina
neaktivan
overhaul kaže...
A i ja sam pi.da, preporučam jedno, trošim drugo. Naime, ja u biti trošim ampulice, jer ih imam u ormariću na poslu da jedem uz marendu,a myprotein kupujem Svojima doma. Boca mi je nespretna (usmrdi oko sebe jer se mast cijedi po njoj) pa nebi baš najbolje vonjalo u firmi ;) Nego, da ovolike kile(517kg) i mogu dognut, nikad se nebih u to upuštao. Što vi mislite? http://www.muscleandfitness.com/videos/xtreme-high-intensity-training/brian-shaw-1140-pound-deadlift

jel se to ulje cuva u frizderu ili?

inace uspio sam staru obrlatit ona ce pit tablete a ja ulje :D

13 godina
neaktivan
DuMe kaže...
Malo igra bojama xd

Imas vece trbusne nego moje, blago tebi ja imam ovako nesto . Ugl svaka cast stvarno super izgledas {#}

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.2.2014 12:36 (Damir1908).
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ima li ovakvo nešto za kupiti kod nas? 

ZOTAC: It's Time to Play.
16 godina
Rast mišića i visina

Pozz.
Prije nekih tjedan dana sam počeo raditi sklekove iz zajj. Prvih par dana sam jedva 4-5 mogao napraviti. Zadnjih par dana sam radio 4-5 serija po 10 komada. Ne znam jesam li radio točno kako treba, spuštao se do kraja i tako to.
Ugl. moje je pitanje jel moguće da se već vidi razlika na tricepsu? Maloprije sam bzvz gledao u ogledalu i čini mi se da je dosta porastao, a nisam gledao prije tako da  nisam siguran.

HTC 8X :)
14 godina
neaktivan
kratos091 kaže...

Ne vjerujem da bi se u tjedan dana mogla vidit neka primjetna razlika na tricepsu, da ti nije napumpan od treninga?

When I get sad I stop Being sad and be awesome instead. True Story.
16 godina

Možda je i koji dan više, nisam siguran. Ali bit će da je prije to u pitanju... {#}

HTC 8X :)
15 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...
overhaul kaže...

Probajte onda ulje od foke pit, to je nešto najgadnije što sam ikad osjetio, ljudi koji mogu sve pojesti povraćaju kad im spomeneš

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
14 godina
kratos091 kaže...

Pozz.
Prije nekih tjedan dana sam počeo raditi sklekove iz zajj. Prvih par dana sam jedva 4-5 mogao napraviti. Zadnjih par dana sam radio 4-5 serija po 10 komada. Ne znam jesam li radio točno kako treba, spuštao se do kraja i tako to.
Ugl. moje je pitanje jel moguće da se već vidi razlika na tricepsu? Maloprije sam bzvz gledao u ogledalu i čini mi se da je dosta porastao, a nisam gledao prije tako da  nisam siguran.

ne

17 godina
DmL kaže...

Ima li ovakvo nešto za kupiti kod nas? 

ima, traži po njuškalu ako ti se da, a a ko ne, naruči u npr.

http://www.fitness.com.hr/shop/oprema/fitness-oprema/Door-Gym-Bar.aspx

ima ih i u skoro svim drugim dućanima sportskom opremom.

DuMe kaže...
Malo igra bojama xd

DuMe, imaš tijelo ko fotomodel, unovči to:)
znaš za one reklame: 
prije-poslije stomak eliminatora i sixpack creator bodykita;)

PLASMAorLCD kaže...
cod4gamer kaže...
overhaul kaže...
A i ja sam pi.da, preporučam jedno, trošim drugo. Naime, ja u biti trošim ampulice, jer ih imam u ormariću na poslu da jedem uz marendu,a myprotein kupujem Svojima doma. Boca mi je nespretna (usmrdi oko sebe jer se mast cijedi po njoj) pa nebi baš najbolje vonjalo u firmi ;)

Probajte onda ulje od foke pit, to je nešto najgadnije što sam ikad osjetio, ljudi koji mogu sve pojesti povraćaju kad im spomeneš

Ma nije ovaj myproteinov problem piti, ima aromu jagode ili sličnog voća.
Problem je što smrdi u ormariću, pa nije prikladan za posao :)
@cod4gamer; ne netreba, nije kvarljivo(ako baš ljeti ne stoji na plus35), samo mora bit na tamnom.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.2.2014 1:47 (overhaul).
15 godina
neaktivan
overhaul kaže...

Ma nije ovaj myproteinov problem piti, ima aromu jagode ili sličnog voća.
Problem je što smrdi u ormariću, pa nije prikladan za posao :)
@cod4gamer; ne netreba, nije kvarljivo(ako baš ljeti ne stoji na plus35), samo mora bit na tamnom.

aha cuvam ja suplementaciju u ormaru tako da nije problem.

nego jesi se rijesio svog tendinitisa

13 godina
Rast mišića i visina

Danas sam ubio prsa sa bicepsom, nakon razvlačenja sam vec osjetio kakva ce upala sutra biti.{#}

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
14 godina
Rast mišića i visina

mora da si ga previse razvukao

12 godina

u bosni ne postoje hahaha

13 godina
neaktivan
DuMe kaže...
Malo igra bojama xd

Možeš li mi molim te napisat koje vježbe radiš da imaš takvo tijelo?

Ja sam inače visok 175 cm i imam 83 kg.Htio bih smršaviti ali da mi se to oblikuje u mišiće, ako me razumijete.Sve preporuke su dobro došle.

O le le, O la la, Ser del Barca es, el millor que hi ha
14 godina
neaktivan
Bruno_K!ng kaže...

Možeš li mi molim te napisat koje vježbe radiš da imaš takvo tijelo?

Ja sam inače visok 175 cm i imam 83 kg.Htio bih smršaviti ali da mi se to oblikuje u mišiće, ako me razumijete.Sve preporuke su dobro došle.

Salo se ne može oblikovat u mišiće pošto jedno nema veze s drugim nit je istog sastava. Ti trebaš radit neki program po mogućnosti full body uz 2 dana cardia tjedno da bi izgubio na body fat-u i podigao mišićnu masu. full body predlažem jer je dobar za početnike plus aktivniji je i sagorjeva se više kalorija u radu. 

Imaš na netu velik broj full body programa, pronađi neki sukladan tvom vremenu/mogucnostima i radi svaki trening kao da je zadnji. 

Sad si napravio 20% posla. Ako imaš visok body fat morat ćeš temeljito promjenit svoju prehranu. To će ti pomoć barba Google najbolje. Low carb diet sa 1.5g proteina po kilogramu tvoje optimalne tjelesne težine (ne sadašnje) should do it.

Anyways good luck i čitaj puno i prehrani i vježbanju, što više znaš o tome bolje ćeš rezultate dobit. Nemoj samo pročitat s foruma deset vježbi za trbušne i peglat ih bezveze. Dobri trbušni su pokazatelj niskog body fat-a, a ne jakih trbušnih. Strpljivo i pametno ;)

Live and let live.
14 godina
Rast mišića i visina

Evo prvi put da pišem u ovoj temi iako je već odavno pratim. Odlučio sam staviti svoju sliku da čujem vaša mišljenja, inače se 2 godine bavim street workoutom, visok 2m, a tezak 85kg.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.2.2014 11:36 (goranmactavish).
17 godina

Vježbaj noge, imam osjećaj da su ti ko štapići s obzirom na visinu i kile te tu slikicu što si okačio {#}

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
15 godina
neaktivan
goranmactavish kaže...

Evo prvi put da pišem u ovoj temi iako je već odavno pratim. Odlučio sam staviti svoju sliku da čujem vaša mišljenja, inače se 2 godine bavim street workoutom, visok 2m, a tezak 85kg.

svaka cast za trud al po mom misljenju bi valjalo mesa nabacit na ledja :)

14 godina
Pero Dinamit kaže...

Vježbaj noge, imam osjećaj da su ti ko štapići s obzirom na visinu i kile te tu slikicu što si okačio {#}

Znam da mi fali još kila, ali pokušavan šta sporije dobivat na kilaži radi kvalitetnije mase

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.2.2014 12:37 (goranmactavish).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice