exeru stavi sliku boj ako ti nećeš ja ću :P
evo vidis covjeka, sta kazete kukuruzni kruh jel to isto ko bijeli il mogu jest? jer sam kruh izbacio iz prehrane i super mi je
evo vidis covjeka, sta kazete kukuruzni kruh jel to isto ko bijeli il mogu jest? jer sam kruh izbacio iz prehrane i super mi je
Ako si ga izbacio,onda neka i ostane izbačen :)
kako god hoces. jedi bilo koji kruh volis. bijeli,crni,razeni, iztegralni, kukuruzni.
kako god hoces. jedi bilo koji kruh volis. bijeli,crni,razeni, iztegralni, kukuruzni.
Izgubio sam volju, daj da vidim tvoje slike mozda se vrati !
Ma bez kruha mi je sad i lakse bas je on tu samo da te deblja
Da apostrofiram exera, deblja te višak kalorija i manjak potrošnje...kalorija, a ne kruh.
Ono što kruh može kod nekih izazvati je problem sa glutenom, drugi se prijete da nema
nutrijenata i vlakana u njemu(bijelom)...no ako sve to uneseš sa glavnom hranom - no bigdeal.
Kukuruzni je inače bolji po tom pitanju od pšeničnog, ali sve to skupa nije neka količina
da bi činila razliku, ako si normalan i ne pojedeš cijeli kruh za jednu užinu kao ekipa koju znam ;)
Da apostrofiram exera, deblja te višak kalorija i manjak potrošnje...kalorija, a ne kruh.
Ono što kruh može kod nekih izazvati je problem sa glutenom, drugi se prijete da nema
nutrijenata i vlakana u njemu(bijelom)...no ako sve to uneseš sa glavnom hranom - no bigdeal.
Kukuruzni je inače bolji po tom pitanju od pšeničnog, ali sve to skupa nije neka količina
da bi činila razliku, ako si normalan i ne pojedeš cijeli kruh za jednu užinu kao ekipa koju znam ;)
Pijemm whey+grodzani dorucak se nazderem ko stoka. Npr danas pašta ujutro i mesa , i 300 grafama konfleksa sa wheyom i medom , onda prije treninga malo sarma ( Des ti vidio bodybuilding bez BIH jela ) i sad navecer, 2 kobasice i grah kupus jeo neki đumbus uglavnom
Dobro me cititas..
a ti dole.. pa ok je to.. sigurno je prehrana za masu, jer unosis gomile masnoca i uh :D
a ti dole.. pa ok je to.. sigurno je prehrana za masu, jer unosis gomile masnoca i uh :D
Jest samo da se ne udebljam hocu bicu i trbusni dolaze , ne onako lijepe kakve sam ocekivo ali sta je tu je 

Daj da vidim tvoju masu ajmo fotke retrica,fejs,tweet,uploadshare,rapidshare , bug upload -.-
tek sam 3 tj na masi. polako ;) .nisam trenirao mj dana prije toga. sad se malo vracam u formu
tek sam 3 tj na masi. polako ;) .nisam trenirao mj dana prije toga. sad se malo vracam u formu
sta ces rec za mjesec ? dobio si upalu desnog jaja il jedno vece od drugog ? e Šabane Šabane to je ta desnica 
Pijemm whey+grodzani dorucak se nazderem ko stoka. Npr danas pašta ujutro i mesa , i 300 grafama konfleksa sa wheyom i medom , onda prije treninga malo sarma ( Des ti vidio bodybuilding bez BIH jela ) i sad navecer, 2 kobasice i grah kupus jeo neki đumbus uglavnom
Nemaš problema, dobra hrana, samo ju troši kroz rad i vježbu.
Mišići fino rastu uz takvu prehranu, a sad hoćeš li dobiti što sala,
a i to je zdravo, barem sad zimi:) A ako poslije smanjiš unos i nastaviš
sa vježbanjem brzo ćeš i zalihe sala potrošiti i eto skrivenih mišića ;)
Ovu sam bedastoću na slici nepromišljeno kupio prije godinu dana u dućanu
jer je bilo na "akciji", sad radio reda u ormariću pa vidim da im uskoro istječe
rok upotrebe. Pa, ili ih moram potrošiti ili baciti. Stoga, ajd probaću potrošiti,
pa za koji mjesec javim rezultate i pokažem "silne narasle mišiće"
(ako se ne otrujem prije time).
Zna li neko gdje kupiti Myprotein whey u Bosni?
Ako bi narucivao preko njihovog sajta postarina je preskupa..
Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
Nasao sam na piku ali ne znam da li je sigurno kod tog lika uzimati...
Posto kad bi narucio sa njihovog sajta dodje 10-15 KM skuplje a onda bar znam sta sam kupio :)
Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
Neki (da ne imenujem, jel) su se ovdje rugali iz Glutamina,
evo zanimljiv članak domaćeg bodybuildera sa osobnim iskustvom na tu temu:
http://www.building-body.com/sto-nakon-bodybuildinga.html
evo ovi moji danas saznali da Sandi nije natural :D
lik mi je bio dobar al odkad sam vidio da stavlja whey u kavu postao mi je komican :D
Nemaš problema, dobra hrana, samo ju troši kroz rad i vježbu.
Mišići fino rastu uz takvu prehranu, a sad hoćeš li dobiti što sala,
a i to je zdravo, barem sad zimi:) A ako poslije smanjiš unos i nastaviš
sa vježbanjem brzo ćeš i zalihe sala potrošiti i eto skrivenih mišića ;)
Ovu sam bedastoću na slici nepromišljeno kupio prije godinu dana u dućanu
jer je bilo na "akciji", sad radio reda u ormariću pa vidim da im uskoro istječe
rok upotrebe. Pa, ili ih moram potrošiti ili baciti. Stoga, ajd probaću potrošiti,
pa za koji mjesec javim rezultate i pokažem "silne narasle mišiće"
(ako se ne otrujem prije time).
ček možeš mi molim te objasniti čemu točno služe ti anabolici?
lik mi je bio dobar al odkad sam vidio da stavlja whey u kavu postao mi je komican :D
ili stavlja kavu u whey :P ... nekad sam i ja to radio kao preworkout. al mi je gadan okus .. :D
to ti je kao tribulus terrestris testosteron booster.u prijevodu marketinski trik ;-)
ili stavlja kavu u whey :P ... nekad sam i ja to radio kao preworkout. al mi je gadan okus .. :D
ma lik je smijesan sa tim.ima on dobre savjete i volio bih ga upoznati al brate mili whey koristi ko sol.sipa po svemu
to ti je kao tribulus terrestris testosteron booster.u prijevodu marketinski trik ;-)
Aa nemoj tako, ima i vitamina i minerala, aminokiselina i ekstrakt zelenog čaja :P
A ako ništa, to mi bude umjesto normalnih vitamina, iako su čudni omjeri.
Nitro, ne kupuju se u dućanu anabolici, ovo su samo na*rali opake marketinške naslove na kutije.
A ja ko baba, vidim "akcija" spušteno sa 300 na 200, uh - to se mora uzet 
O da se javim. Nakon potrošene kantice elasti jointa moram priznat da se osjećam odlično. Krckanje u konjenima je i dalje ali to nije važno, meni se popravila elastičnost bi rekao. Strašno sam pokretljiviji i imam veći range of motion bi rekao. Doduše pio sam i omega 3 ulje s tim tako da može biti da je i to pridonijelo dobrom rezultatu. Ubacio sam i dobro istezanje i dobro zagrijavanje u trening tako da mi sad skoro 2 sata traje trening ali nema veze važno da sve ko urica radi.
Još da dodam, lijevo rame koje znalo boljet od jedne stare povrede sad je kao novo.
Moram priznat da od ove omege 3 (koje sam po prvi put u životu uzimao) odlično se osjećam, mentalno i fizički. Možda mom organizmu to falilo, ko će ga znat.
Pitanje..
Koliko su zapravo sklekovi učinkoviti za izgradnju prsa? Znam da su za prsa i to sve, ali koliko je to zapravo učinkovita vježba za nabijanje malo mase na prsima?
Naime, prsa su mi jedan od slabijih dijelova tijela. Nisu "mlohava", ali trebalo bi još malo zategnuti i dodati mase.. Pošto ne idem u teretanu i nemam bench klupu, kako improvizirati? Raditi sklekove i pokušati nekako napraviti ono čudo za propadanja?
Ne zanimaju me nikakvi extra rezultati niti bilo što..
Pitanje..
Koliko su zapravo sklekovi učinkoviti za izgradnju prsa? Znam da su za prsa i to sve, ali koliko je to zapravo učinkovita vježba za nabijanje malo mase na prsima?
Naime, prsa su mi jedan od slabijih dijelova tijela. Nisu "mlohava", ali trebalo bi još malo zategnuti i dodati mase.. Pošto ne idem u teretanu i nemam bench klupu, kako improvizirati? Raditi sklekove i pokušati nekako napraviti ono čudo za propadanja?
Ne zanimaju me nikakvi extra rezultati niti bilo što..
Dobri su ako primjeniš progresivno opterećenje sa stavljanjem tijela u nepogodnu poziciju, probaj raditi pseudo-planche sklekove i zbavi karike za 300 kuna, tu možeš raditi letenja i svakave varijacije sklekova. Težinu na karikama namjestiš sa visinom ili stavljanjem cijeloga tijela u istu razinu.
Ne zaboravi napnuti dupe, trbušne i stisnuti pod i najvažnije, razvuči lopatice na vrhu da usto ojačaš serratus anterior, veoma važan mišić za zdravlje ramena.
O da se javim. Nakon potrošene kantice elasti jointa moram priznat da se osjećam odlično. Krckanje u konjenima je i dalje ali to nije važno, meni se popravila elastičnost bi rekao. Strašno sam pokretljiviji i imam veći range of motion bi rekao. Doduše pio sam i omega 3 ulje s tim tako da može biti da je i to pridonijelo dobrom rezultatu. Ubacio sam i dobro istezanje i dobro zagrijavanje u trening tako da mi sad skoro 2 sata traje trening ali nema veze važno da sve ko urica radi.
Još da dodam, lijevo rame koje znalo boljet od jedne stare povrede sad je kao novo.
Moram priznat da od ove omege 3 (koje sam po prvi put u životu uzimao) odlično se osjećam, mentalno i fizički. Možda mom organizmu to falilo, ko će ga znat.
preporucujem ti da popijes jos jedno pakiranje elasti jointa da to sto bolje zacjeli ;-)
koje si pio omega 3 ulje? moze link?
.
Moram priznati da mi se dogodila potpuno ista stvar kao i tebi. Baš razmišljam o ovome što si napisao zadnjih par dana i sad vidim.
Natural Wealth je imao nekakvo sniženje, ja kupio.
Pijem ih 1xdnevno zadnjih 20ak dana i brate, sve mi je nekako bolje. Ne mogu opisati drugačije.
Fizički-gdje su me prije boljeli zglobovi, sada ništa. Isto za laktove, pucketanja, leđa... uistinu ima nekakvog pozitivnog efekta.
Bolji raspon pokreta definitivno, to se mogu zakleti. Cijelo tijelo nekako bolje klizi, bar mi se čini.
Van toga, znatno sam bolje volje.
Sad, puno faktora ulazi u to, znam.. svakodnevica i mnoštvo stvari (od treninga, stresa, svih bitnih i manje bitnih dobih i loših stvari koje se događaju iz dana u dan, do uspješno obavljenih poslova, sexa ili nedostatka istog itd..) ali
čini mi se da i ovo blesavo ulje igra neku dobru ulogu.Osjetim.
Definitivna preporuka svima za korištenje uz trening ali i kao odličan suplement svakodnevnoj prehrani.
(Osim ako ne živite na otoku i gušite se ribom 4 puta tjedno lol)
stari moj ja pijem 5 tableta na dan to je oko 5g omega 3 bas zbog ozljede vec 3 dana.nadam se da ce bit nekog poboljsanja :D