Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.132
|
čitano: 8.732.780
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: Rast mišića i visina
Rucipe kaže...

Šta mislite jel ovaj lik natural ili je na steroidima ? 

186 cm visok , 140 kilograma težak .

exer1234 kaže...

Rucipe da. natural je,  :D .cijel arsenal ima u dupetu...  pa istina je da je genetski frik.. sto znaci da netko tko nije genetski frik , da ima sav arsenal kao i on, opet nebi bio ni blizu njemu..... 

crack nikako nije midget. imas sliku njega i Klancira, pa vidi...

Rus ima ne samo steroide, nego ubrizgane i goleme količine HGH-a i to nekakvog gadnog, neznam možda je čak i prirodni poremećaj rada hipofize
uglavnom doformacija zbog Akromegalije mu je jasno vidljiva u ručetinama, glasu i razmaknutim zubima. Obično oni koji
s time pretjeraju poberu rak, ili srčani udar, svakako i dijabetes i ne žive do duboke starosti.
Oni s tumorom na hipofizi su druga priča, idu na operaciju, kontrolira se izlučivanje hormona rasta, ali što je naraslo naraslo je.
Gadno je i sa unutarnjim organima, a kosti lubanje znaju pritiskati mozak.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.1.2014 0:02 (overhaul).
17 godina
overhaul kaže...
exer1234 kaže...

zelis reci da je Arnold na donjoj slici natural? :D

Ma ne, vjerojatno tad već jest bio na sterkanima, jer teško da je Park dolazio u Austriju, a u Americi je Arnold bio pod Weiderovim režimom i njegovim doktorima,
plus steroidi 60tih nisu bili ilegalni nego ih se tretiralo kao maltene vitamine.
Htjedoh reći koliko je s 19 godina arnold bio masivniji, čisto da se vidi da nemora ovaj dečko biti na steroidima
ako puno vježba i ima dobru genetiku posebno s obzirom na godine.
Naravno nebih dao ruku u vatru ni za njega, tko zna, možda mu i doktori odobravaju neku kuru za oporavak (ipak su steroidi u biti lijek za oporavak bolesnika)
samo htjedoh reći ako je arnold 60tih ovako masivno izgledao, tada sigurno nisu uzimani steroidi u količinama i vrstama kakve danas znamo, a
ima barem 20 kila više mišića od ovog dečka.
Mala anegdota; kažu da je on kao i mnogi ovdje slušao kao mladić u austriji raznorazne bro savjete starijih kitova u teretani,
tada je vježbao zajedno sa dizačima utega i boksačima (jer nije bilo fancy ženskih gymova kao danas za mršavljenje, a i nije bilo interneta jel),
pa je pokupio informaciju da će mu od crnog vina biti jača vaskularizacija, nalio se prije natjecanja i zaspao u svlačionici:)
Probudili ga kad se nije pojavljivao na pozive voditelja:) 

Super flaeryy kaže...
evo napokon me prosao lakat, nakon 5-6 dana odmora , sada opet stisnit ali 1 tjedna se necu bas forsati da mi se ne vrati bol.. :D

btw : bas sam danas saznao da je Justin Biber na steroidima i vidim ovu sliku http://askmen.mynet.com/images/saglik-ve-spor/vucut-gelistirme/justin-bieber-steroid.jpg i sada gledam pa jbt, ja tako skoro izgledam , samo sto on ima izrazene trbusnjake. i malo bolji biceps :D ti slavni nista natural :D

Mar je konkretizirao šta je biberko uzimao - neznam jel točno to
(iako pitaj boga što nije sve njemu na meniju, pa vele da je balonja i na kokainu i svemu što je među razmaženim idiotima "in"),
ali kao što je već 100 puta rečeno, mišiće ne prave steroidi. Evo gore spomenuti Arnold je, znate sigurno, radio sulude setove.
Zajedno je vježbao i prsa i leđa, plus imao dvaput dnevno po dva sata dvije grupe dakle 4 sata dnevno tereta, dakle istoj se grupi vraćao već za 48 sati,
6 dana u tjednu, godinama. Naravno da bi bez steroida to išlo nikako, uništio bi se ozljedama, ali dakle izgledao je tako zbog
tog režima treninga, genetike, i tek onda i steroida. A Biber je tamo F-šopan, ovdje je origigi mrcina :P

samo prenosim sto su novine rekle, naslov je bio bieber se sopa steroidima za konje, odma sam znao da je clen, a onda i procito u tekstu. osobno mislim da clen i nije nesto opasan tako da...
cuo sam da na svakog razlicito reagira tako da nije za svakog. neki nakon par puta sto uzmu odma prestanu jer su nuspojave gadne. ali da radi, radi.

18 godina
Rast mišića i visina
mar123 kaže...

samo prenosim sto su novine rekle, naslov je bio bieber se sopa steroidima za konje, odma sam znao da je clen, a onda i procito u tekstu. osobno mislim da clen i nije nesto opasan tako da...
cuo sam da na svakog razlicito reagira tako da nije za svakog. neki nakon par puta sto uzmu odma prestanu jer su nuspojave gadne. ali da radi, radi.

A pa da to sam i mislio, meni se baš neda čitati detalje o njemu, iako mislim da
novinari teško da baš i znaju sve o tim stvarima, barem ako je suditi po uobičajenim člancima.
Bieber...
A što njemu ima raditi clen {#} Bokte klinac je u najboljim godinama života, zdraviji više nikad neće biti,
novca ima, popularnost,  koji će mu kua droge i dopinzi?
Kad nema netko u mozgu... nekako mi vuče njegov put na onog macaulay culkina...
a s druge strane, ima i ovakvih;
http://www.index.hr/lajk/poster/33215/dobre-ljude-slava-ne-mijenja
{#}

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
17 godina
overhaul kaže...
mar123 kaže...

A pa da to sam i mislio, meni se baš neda čitati detalje o njemu, iako mislim da
novinari teško da baš i znaju sve o tim stvarima, barem ako je suditi po uobičajenim člancima.
Bieber...
A što njemu ima raditi clen {#} Bokte klinac je u najboljim godinama života, zdraviji više nikad neće biti,
novca ima, popularnost,  koji će mu kua droge i dopinzi?
Kad nema netko u mozgu... nekako mi vuče njegov put na onog macaulay culkina...
a s druge strane, ima i ovakvih;
http://www.index.hr/lajk/poster/33215/dobre-ljude-slava-ne-mijenja
{#}

upravo to za tog macaulay klinca sam i ja prokomentiro neki dan, biber isti on.

ajde da se puca testom pa bi reko oce rast pa ajd jos nekako, ali sta ce njemu clen koji k, pa sta on ima skidat, mrsav je ko stap. ali opasno je njemu dat steroide kad se opija svako malo i koristi ekstazi, marihuanu, kokain i ostalo.

15 godina
Rast mišića i visina

Ma debili, neznaju šta bi jer imaju sve pa se trpaju time.

Pa ja da imam para složio bih si teretanu kao Wahlberg i ubijao se u njoj te si složio doživotnu zalihu suplementacije, ali nikad nebi pipnuo to smeće od sterkača ili hgh, čemu.

Nema ljepšeg nego postići nešto prirodno bez ''cheata'' i uživati u tome.

Ali eto nismo svi isti.

Nego kako treninzi? Kod nas je zahladilo i pošto je slabo grijanje u teretani nisam baš pri volji, ali nema druge nego trenkati.
Danas leđa otkinuti kako spada :)

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Ma debili, neznaju šta bi jer imaju sve pa se trpaju time.

Pa ja da imam para složio bih si teretanu kao Wahlberg i ubijao se u njoj te si složio doživotnu zalihu suplementacije, ali nikad nebi pipnuo to smeće od sterkača ili hgh, čemu.

Nema ljepšeg nego postići nešto prirodno bez ''cheata'' i uživati u tome.

Ali eto nismo svi isti.

Nego kako treninzi? Kod nas je zahladilo i pošto je slabo grijanje u teretani nisam baš pri volji, ali nema druge nego trenkati.
Danas leđa otkinuti kako spada :)

Eh da su mi pare otvorio bi teretanu stvorenu i za dizače/powerlifter i casual vježbače, bilo bi više kaveza za čučnjeve, puno bumpera, dizačkih platforma naravno, eleiko šipki i čega već.

Danas dobar trening, Čučanj 102.5 kg, 4x5 i 1x4 - Fejlao sam zadnje ponavljanje, mislim da je to bila kombinacija manjka samopouzdanja da neću uspijeti i umora, mislim da sam je mogao nekako iščupati da sam pokušao, no ajde, ništa strašno, sliedeći put ćemo uraditi sve petorke. Deadlift je bio dosta brz 137.5 kg, idemo na 140 kg slijedeći put, sada imam da učim slijedećih nekoliko sati pa navečer ponovo u teretanu sa prijateljem.

18 godina
neaktivan
Kramerdida kaže...

Eh da su mi pare otvorio bi teretanu stvorenu i za dizače/powerlifter i casual vježbače, bilo bi više kaveza za čučnjeve, puno bumpera, dizačkih platforma naravno, eleiko šipki i čega već.

Danas dobar trening, Čučanj 102.5 kg, 4x5 i 1x4 - Fejlao sam zadnje ponavljanje, mislim da je to bila kombinacija manjka samopouzdanja da neću uspijeti i umora, mislim da sam je mogao nekako iščupati da sam pokušao, no ajde, ništa strašno, sliedeći put ćemo uraditi sve petorke. Deadlift je bio dosta brz 137.5 kg, idemo na 140 kg slijedeći put, sada imam da učim slijedećih nekoliko sati pa navečer ponovo u teretanu sa prijateljem.

Jesi to na StrongLifts ili Starting Strength programu ?

http://www.zajedno.tv/strategija-razvoja-hrvatske/
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.1.2014 18:33 (Groza).
13 godina
neaktivan
Groza kaže...
Kramerdida kaže...

Jesi to na StrongLifts ili Starting Strength programu ?

Nijednom, samo mi se sviđa ta šema. Radim upper/lower 4 dana u tjednu + rad na stoju, zapešćima dodatno i mobilnosti ramena za vikend kada sam kod kuće i nisam na faksu, za upper skoro sve bodyweight vježbe sa progresivnim pristupom (stavljanje tijela u slabu poziciju i tako vršim progresivno opterećenje) i za lower mix je od oboje.

Počeo sam prije 2.5 mjeseca sa 40 kg, imao sam pauzu od 2.5 tjedna zbog praznika u 12-tom mjesecu, inače bi malo više dizao. Cilj je 125 kg, to će biti 3x5 jer ću tada navjerovatnije biti na defki pa ću smanjiti volumen.

Oh da, za zaboravio sam napomenuti, Deadliftao sam 5 puta tu težinu.

16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Kupio sam si vita-min plus (kapsule) jel bi bilo problema ako bi ih pio na prazan želudac ujutro u 7 sati kada se dižem? u uputama piše poslje glavnog obroka, zna iko?

Na sreću nitko nije preživio (c) Saša Kopljar@@@@@@@@ http://www.youtube.com/user/0rdreSacre?feature=mhum
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

sta kazete dal je dobro ujutro jest cornflakes? evo sad ga jedem

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
14 godina
Rast mišića i visina

pa ak ga vec jedes, onda je kasno za pitanje ..  zasto nebi bilo dobro... racunas uh kao uh i bog

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina
Evo nesto novoga kod mene,uskoro slika novog suplementa..
15 godina
Damir1908 kaže...

Naravno da je. Ubaci whey malo unutra i zobenih i napraviš si odličan obrok.

DuMe kaže...
Lol 500 grama gratis, kao da uzimam lowenbrau pivo pa dobijam pola litre gratis.
{#}
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

DuMe kaže...
Lol 500 grama gratis, kao da uzimam lowenbrau pivo pa dobijam pola litre gratis.
{#}

jbe mi se za to gratis,ja gledam sastav :)

15 godina
DuMe kaže...

jbe mi se za to gratis,ja gledam sastav :)

Ma naravno, daj zalijepi linkove na te kante šta si uzeo da vidim kakav je to.

thy.

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Damir1908 kaže...

Naravno da je. Ubaci whey malo unutra i zobenih i napraviš si odličan obrok.

DuMe kaže...
{#}

aha, sad smazo dva tanjura rize, jos sam mislio opet konfleks ,hvata me glad za poludit i stigli proteini sa mjericom jos grozdanji secer i na konju sam !

P.S : dobio sam mjericu pise 70ml, sta da cijelu mjericu jednu ili 30 grama? 

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.1.2014 13:59 (Damir1908).
14 godina
DuMe kaže...

daj makrose tog gainera

Damir1908 koliko god zelis proteina. na tebi je... 30 ili 100 ... your choice..

al sam se danas nabildo. ruke i prsa

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.1.2014 14:42 (exer1234).
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

evo

14 godina
Rast mišića i visina

i dalje ne znam zasto to kupujete. kad za mnogo manje para slozis isto to......... moze to proci za hardgainere, ali je neisplativo kupovati.... jedini plus je to sto ima dosta vise proteina nego ostali gaineri ,,

koliko je secera u tih 150 g?

nego , jel probao tko ironmaxx od snicersa? kakvog je okusa? bas sam danas narucio... da ga mijesam s posnim, jer vise mi se zgadio

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.1.2014 15:26 (exer1234).
15 godina
neaktivan
exer1234 kaže...

i dalje ne znam zasto to kupujete. kad za mnogo manje para slozis isto to......... moze to proci za hardgainere, ali je neisplativo kupovati.... jedini plus je to sto ima dosta vise proteina nego ostali gaineri ,,

Nekih 15g.

Dobio sam ga za 150 kuna 3 i pol kila,upravo zbog toga sam ga uzeo jer ima dosta protića,za tu cijenu i više nego isplativo ;)

14 godina
Rast mišića i visina

za 150 kn je dobro .nebi valjalo da si platio 400 ili vise

17 godina
Damir1908 kaže...
P.S : dobio sam mjericu pise 70ml, sta da cijelu mjericu jednu ili 30 grama? 

Cjelu! :)) .. u tu jednu mjercu od 70ml stane cca 70g vode, cca 30g whey, ili cca 55g glukoze. Znaci 70ml mjerice ne znaci 70g wheya. whey je dosta laksi, nemoj da te to zavara :p

Tocnije, ako koristis whey s 85% proteina, na tu mjericu od 30g wheya imas nekih cca 25g proteina : ) 

http://www.erepublik.com/en/referrer/teXew
15 godina
odjavljen
exer1234 kaže...

nego , jel probao tko ironmaxx od snicersa? kakvog je okusa? bas sam danas narucio... da ga mijesam s posnim, jer vise mi se zgadio

Ja kupujem jer mi je jednostavnije tako unijeti kalorije.. i neda mi se toliko kuhati i jesti

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina
@Markozd Upravo ta riječ "neda mi se" govori o necijoj volji za nesto postignut :)
15 godina
Rast mišića i visina

Kakva je ovo ''napredna matrica za dobivanje mišićne mase''?

14 godina
fila2208 kaže...

Kakva je ovo ''napredna matrica za dobivanje mišićne mase''?

nikakva .. to je mamac za kupce :D ...

a gle.. istina, neda mi se  je malo glupa rijec..a ne mogu, to je vec nest drugo.. ja osobno imam problema unijeto dovoljno kalorija na masi. zato svaki dan moram pojesti neki "junk" da bi bio u suficitu.. jednostavno nekad nisam gladan, i ne mogu jesti.. a recimo burek, pizza, ili tak nest , uvijek mogu pojesti. nije problem.

15 godina
Rast mišića i visina

A to sam i mislio...djeluje predobro na papiru, a sad nek dume vidi kakvo je ui zbilji.

Za riječ neda mi se, pa šta onda. Ne da se ni meni paziti na prehranu kao što ti exer paziš pa nikom ništa. U nekim kontekstima ne da mi se nije tako grozno.

Najgore ne da mi se je ne da mi se otići na trening. Kad te netko pita, ali razbu ideš danas liftati ti kažeš ne da mi se, e to je onda qurac i onda si u qurcu :)

imho.

14 godina
Rast mišića i visina

ja sam trenutno na masi,, ne pazim vjeruj mi nista. gledam da unesem 180-200 proteina svaki dan, a ostalo ne racunam... na defki je druga prica, defkat se ne mozes bez da znas koliko unosis u sebe, i trebas paziti.. .. 

evo zadnih dana sam unio bas smeca u sebe..kobasica, kruha na tone,,danas pohane palacinke..... ugl zadovoljim proteine do kaja dana,, ostalo ne racunam. jedem......... i boli me

15 godina
odjavljen
DuMe kaže...
@Markozd Upravo ta riječ "neda mi se" govori o necijoj volji za nesto postignut :)

Jednostavno me trbuh boli kad puno jedem i unosim 4000kcal dnevno, neću si stetiti radi napredka, rađe ću dati 500KN za gainer nego da sam u mukama sa probavom

14 godina
Rast mišića i visina

ili junkaj svaki dan s necim.. radije bi pojeo nest, neg popio shake, iako nema tu nist lose..ali recimo par banana i whey, ili tak nest natrpas.. sta fali tome? umjesto gainera koji kosta mnogo vise..

kako mrzim kad mi netko sjebe trening upola.. jucer radim noge,taman cucan gotov,, i frend (pod navodnicima) me nazove, i prica 10 min.. naravno, bio sam zivcan, htio sam svasta reci.. al na kraju sam otisao kuci. jebes takav trening............

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.1.2014 16:30 (exer1234).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice