Što mislite o ovom programu? Je li se isplati krenuti s ovim ili da tražim dalje?
30 Days of Change, PDF prvenstveno sam tražio nešto što mogu raditi bez sprava i teretane, ne očekujem čuda no mislim smršaviti par kg, naravno mogu lako i produžiti program, nemam rok.
Uz ovo bi kombinirao vožnju bicikle i eventualno tu i tamo trčanje, otprilike prehrana kakva je opisana tu, naravno uz ovisnost dostupnosti nekih namirnica tako da bi tu bilo oscilacija.
Meni ovako na prvi pogled sve ok izgleda, nećeš pogriješiti ako odradiš što preporučaju - nećeš postati
kevin levrone, ali forma bi trebala gore a, ako budeš prehranu pazio, i kile dolje. Fora je što će ti forma još brže
rasti ako si novak i kad mišići osjete da si lakši. Pozitivna povratna sprega:) Samo u akciju, poslije lako
skočiš na slijedeći "recept" za vježbanje, glavno da kreneš s nekim programom.
ja taj secer vise ne koristim, jer nakon treninga uzmem whey i onda kad dodem doma, tj negdje oko sat vremena nakon treninga unesem ugljikohidrate iz hrane, tako da taj secer nije potreban.
najgore je sto ljudi(pod ovim najvise mislim na tinejdzere) uzimaju neke stvari samo zato jer se to razvikalo, sad se taj grozdani razviko da se uzima nakon treninga u wheyu, a 50% njih blage veze nema niti sto je to niti zasto se uzima niti dali ga on treba uzimat. jer ako odma nakon treninga dodes doma i pojedes nesto sto ima dovoljno kvalitetnig uh, taj secer ti netreba(osim ako si na masi pa ti treba nesto od ceg ces dobit jos uh u tijelu i dodatne kalorije).
Pa tako je to sad postalo sve, jer je teretana postala relativno popularna i prepuna je kampanjca koji bi mišiće za ljeto pa bi što brže bolje pa šikaju kreatin kao da je šećer.
Kažeš mu grožđani ovo ono, on šika pola kile po jednom treningu kao da će se od toga nabildati.
Ma debila ima na bacanje, žalosno je samo kad mu kažeš/pokažeš/objasniš ali on opet po svoje jer to zamisli pročitao na internetu.
Ja imam grožđani, ali ga ne korisitim za šopanje, nego kao sladilo, dakle samo onoliko koliko mi ga treba
da malo zasladi napitak ili zobene ili cerealse. Ako mi je pri ruci, s njime zasladim preworkout napitak, čisto da
me digne u stamini. Dakle niti sam ga ikad trpao niti ga se grozim, namirnica ko namirnica:)

cuti i gutaj samo No Pain, No Gain :D