Ugl. ontopic: odradio leđa danas...kao da sam umro, preloše mi je išlo, na svemu sam zapinjao i jedva odradio. Bezveze, mrzim takve dane.
Desavalo mi se dosta puta, mislim takvi dani i na kraju poludim jer se vucem po teretani ko usran golub....Od kad sam prestao da treniram takvih problema vise nemam, na zalost. Da finansije nisu problem iskreno i u takvim danima bi uzivao, makar samo da osetim onaj miris teretane, uf....Off sam vec 4 pune godine i "fantasticno" se osecam....a da treniram sa ishranom koja se sastoji od sledeceg: pet dana nedeljno pasulj, pa drugih pet socivo, pa sledecih pet grasak, pa onda kupus i tako to sto se spremi po kuci, to jednostavno ne ide. Lako je bilo dok sam jos bio u pubertetu pa onda bez obzira na ishranu jednostavno rastes jer hormoni luduju, a ovako u ovim vec zrelijim godinama bez dobre ishrane ne ide, pogotovo ako genetika nije na mojoj strani....Tako da veruj mi takvi dani su ti najmanji problem

.
http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
, naravno bez