Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.140
|
čitano: 8.750.958
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Rast mišića i visina
mar123 kaže...

jel se i vama dogada u glavi da jedan dan zelite jedno jedan dan drugo, npr jedan dan si zacrtam idem na masu, idem u suficit i sve si sredim, kad za 2-3 dana zelim na defku jer mi se zgadi masa zbog slabe izrazenosti misica i vec planirat deficit. fuck me right

i sta imas od toga.. vrtit ces se u krug.. tj ostat ces na istome. ili si na masi ili defki.. masa i defka nije jedan dan, ili 2,3 dana,. nego kroz tjedne, mjesece konstantnog suficita ili deficita... to je isto kao sto neki likovi jedan dan unesu manje, drugi vise kcal od odrzavanja, i misle da jedan dan gube salo,a drugi dan grade misice :D .. 

odluci se za nest. ak mislis da imas sala za skinut, skidaj ga do kraja .jer jedino ces na taj nacin kasnije izgradit sto vise ciste misicne mase..ako si sad debel i ides na masu, samo ces jos vise sala nabacit...

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Da,jako teško je napredovat visokim ljudima a izgleda da ću još rast 2-3 godine {#}

I ono,pošto sam sa otoka,svi se znamo većinom,znam 90 % ljudi koji idu u teretanu,i gledam im napredak,oni koji su "ozbiljni" dobiju dosta brže masu od mene(većinom su to  ljudi 175-180cm),Nekad te to "uznemiri" kad vidiš koliko se trudiš da bi dobio nešto što je netko ko je niži dobio za upola manje vremena.. i još imam duge ruke,široka ramena,duge noge (imam masivne noge,ne baš mišićave)..sve duplo teže :)

btw. Jučer rekord napravio na frenč pressu 50 kg :)

15 godina
neaktivan
DuMe kaže...

Da,jako teško je napredovat visokim ljudima a izgleda da ću još rast 2-3 godine {#}

I ono,pošto sam sa otoka,svi se znamo većinom,znam 90 % ljudi koji idu u teretanu,i gledam im napredak,oni koji su "ozbiljni" dobiju dosta brže masu od mene(većinom su to  ljudi 175-180cm),Nekad te to "uznemiri" kad vidiš koliko se trudiš da bi dobio nešto što je netko ko je niži dobio za upola manje vremena.. i još imam duge ruke,široka ramena,duge noge (imam masivne noge,ne baš mišićave)..sve duplo teže :)

btw. Jučer rekord napravio na frenč pressu 50 kg :)

Ma bez obzira. Ja sam oko 185 i imam 76 kg, ali svejedno mi ramena izgledaju široko. Samo što ja imam više sala oko bokova nego ti na slici, ali opet, kada dođem do cca. 82 kg trebala bi mi ramena biti rock solid, kao i ostali dijelovi tijela. :)

U razredu sam možda 6. ili 7. po visini od 28 učenika. Ovi ostali su oko 190, dok sam ja eto tako, oko 185.

U biti, cilj je kretati se i vježbati što više. Michael Phelps pojede oko 12000 kalorija, ali zato i vježba kao konj. Ja pojedem puno manje od toga, ali nekada zna trening trajati i 2 sata (strength + cardio 30 min.). Tako da probajte ubaciti cardia malo uvijek, dobro je za kardiovaskularni sustav.

Usput, zna li netko neke dobre vježbe za poboljšanje koordinacije (znači hand-eye coordination i druge)?

Memento mori.
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.11.2013 8:50 (TheGh0st).
17 godina
exer1234 kaže...
mar123 kaže...

jel se i vama dogada u glavi da jedan dan zelite jedno jedan dan drugo, npr jedan dan si zacrtam idem na masu, idem u suficit i sve si sredim, kad za 2-3 dana zelim na defku jer mi se zgadi masa zbog slabe izrazenosti misica i vec planirat deficit. fuck me right

i sta imas od toga.. vrtit ces se u krug.. tj ostat ces na istome. ili si na masi ili defki.. masa i defka nije jedan dan, ili 2,3 dana,. nego kroz tjedne, mjesece konstantnog suficita ili deficita... to je isto kao sto neki likovi jedan dan unesu manje, drugi vise kcal od odrzavanja, i misle da jedan dan gube salo,a drugi dan grade misice :D .. 

odluci se za nest. ak mislis da imas sala za skinut, skidaj ga do kraja .jer jedino ces na taj nacin kasnije izgradit sto vise ciste misicne mase..ako si sad debel i ides na masu, samo ces jos vise sala nabacit...

nisam ja reko da ja mjenjam svaki dan program, nego da mi se u glavi mjenja, psihicki, no ja pratim jedno i to vec duze vrijeme.

15 godina
KiX777 kaže...

Danas odem u gradsku teretanu, čisto da probam koja je razlika između vlastite i gradske. Čim sam ušao sve mi se zgadilo. Klinac, 16 godina se slika pred ogledalom, ima 6 pack i V cut, a druge mišićne grupe izgleda ni ne radi.  Pitam ga koliko kila imaš, kad on kao iz topa ponosno 45, a visok 170 cm. Odmah pokupim stvari, i odlazim nazad u svoju teretanu.

Ma daj molim te i radi toga si odustao od teretane?

Kakva je to glupa izmišljotina?

Jel ti ideš radi drugih u teretanu ili sebe? Tebe taj klinac smeta, dira te, provocira te? Nasmij se u sebi i obećaj si da ćeš mui za par mjeseci pokazati što je prava mrcina pa da plače od tuge jer je i dalje mali.

Trenirajte radi sebe i kontrolirajte sebe a za druge nek vas zaboli, manje ćete se živcirati a više raditi.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

http://www.polleosport.hr/brand/myprotein#

Još jedan shop uveo MyP

15 godina
Rast mišića i visina

Mi može tko dati konkretne razlike između myprotein wheyeva, pa koliko ih imaju?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
odjavljen
DuMe kaže...

izgleda da cu tu otic moja sljedeca naruđžba,ovih 5000 grama je 5 kg jel tako?koja je razlika između impact whey isolate-a i impact whey proteina osim u cjeni?

15 godina
neaktivan
Nitro233 kaže...
DuMe kaže...

izgleda da cu tu otic moja sljedeca naruđžba,ovih 5000 grama je 5 kg jel tako?koja je razlika između impact whey isolate-a i impact whey proteina osim u cjeni?

Izolat je kvalitetniji

15 godina
neaktivan
exer1234 kaže...
Damir1908 kaže...
DuMe kaže...

Ako nemaš nikakvu prehranu onda počni prvo od toga...sredi je,to je osnova

Ne mogu bas, jedino sto mogu jest voce i tjt... stara mi radi hranu tako dobru da hitna pomoc mora kruzit oko kvarta i bit spremna na intervenciju sto se tice masnoce,nacina pripremee itd... ujutro da pojedem bananu , marendu uzmem par kila voca 20 kn dobro dode pogotov kad se zaletis u lidl al et naviko sam na takav nacin zivit.. mandarine,banane,narance ,limunadu pit prije spavanja , caj il tako nesto* oculi moc samo tako funkiconirat.. a za jest panin ,ako ne to onda jedino da jaja pijem ? xD

od voca nemas nista..trebas pravu hranu, proteine, masti, uh.,

vitamini se trebaju uzimati dok vjezbas ili u tabletama ili putem voca.samo vitamin c znaci puno za tijelo.jer utjece na obnavljanje misica a narocito tetiva jer tijelo 8 puta vise proizvodi kolagen zbog vitamina c.

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
14 godina
Nitro233 kaže...
DuMe kaže...

za tebe nikakva. uzmi obican impact whey i deri. ne treba ti nikakav izolat, hydro itd.. uzmes najjeftiniji, tj taj 5kg bez okusa, ili s okusom, nest skuplje i to je to

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.11.2013 18:03 (exer1234).
15 godina
exer1234 kaže...
Nitro233 kaže...
DuMe kaže...

za tebe nikakva. uzmi obican impact whey i deri. ne treba ti nikakav izolat, hydro itd.. uzmes najjeftiniji, tj taj 5kg bez okusa, ili s okusom, nest skuplje i to je to

Neznaš razliku pa tako kažeš ili?

14 godina
Rast mišića i visina

hahahahahah ..naravno da znam. samo ti kazem da tebi ne treba izolat niti hydro , osim ako ne znas sta ces s parama pa ti je svejedno... cemu kompliciranje? 

jel ti znas razliku? ii si samo dosao tu provocirati

uglavnom , osnovna razlika je u procesu dobivanja proteina iz surutke.. detalje ti necu pisati ( a znam ih ) , zato sto provociras.. fino ti kazem sta tebi treba, a sta ne... 

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.11.2013 18:10 (exer1234).
17 godina
Rast mišića i visina

pa razlika je naravno u cistoci praha, taj izolat je mislim 90% i u 25 g mjerici je 23 g cistog proteina. a npr u obicnom ovom je u mjerici od 30 g, samo 23g proteina, kao i u npr optimumovom gold wheyu.  i ima jos jedan esecnijalni whey, on je mjesavina proteina i uh i najjeftiniji je.

15 godina
exer1234 kaže...

hahahahahah ..naravno da znam. samo ti kazem da tebi ne treba izolat niti hydro , osim ako ne znas sta ces s parama pa ti je svejedno... cemu kompliciranje? 

jel ti znas razliku? ii si samo dosao tu provocirati

uglavnom , osnovna razlika je u procesu dobivanja proteina iz surutke.. detalje ti necu pisati ( a znam ih ) , zato sto provociras.. fino ti kazem sta tebi treba, a sta ne... 

Ne, nego onda dečku napišeš fino razlike a ne, to tebi ne treba, mislim opet si bahat, nikako da se upristojiš malo..

14 godina
Rast mišića i visina

napisao sam ti, razlika je u procesu dobivanja proteina iz surutke... idemo po redu.. koncentrat, izolat i hydro... po kvaliteti. iliti kolicini cistog proteina na 100gr....

koncentrat ima najmanje proteina, ima nest uh i nesto masti...  izolat ima vise proteina.. oko 90% , i skuplji je.. hidro je najskuplji zbog kompleksnije postupka... i ima nabrzu apsorbciju... 

e sad.. dal ces ti imati ikakvu razliku ako koristis izolat, koncentrat ili hydro? NE.... uzmes onaj koji mozes priustiti..naravno, i u najgorem slucaju ces u 25 gr imati 20 proteina.... sto je odlicno. 1g mast i i 1uh ti ne znaci nista. zar ne? brzina razgradnje ti isto nista ne znaci, jer na kraju ces imati jednak rezultat... pio izolat ili koncetnrat, ili hydro. whey nije carobni prah, nego on sluzi samo da lakse uneses proteine, nista vise .. ok? .... rezultat ce ti biti jednaki unio ti sve proteine iz krute hrane, bez wheya, ili s njim.. tako da. ne zamaraj se sitnicama, nego uzmi ono sto je najprihvatljivije za tvoj novcanik i uzivaj

12 godina
Rast mišića i visina

Prva stvar za uzeti u obzir je hrana. Izracunati koliko uneses proteina dnevno i dali ti je to dovoljno. Ako nije, onda gledas dodatak. Iskreno, ne volim kemiju i sve te preparate. Sve sam postigao bez ikakvih umjetnih proteina, ali sada sa poslom nemam vremena biti uvjek za stolom, a moram unesti nekih 250g proteina dnevno, pa sam morao kupiti dodatak, protein 80 od weidera. Koristim ga par mj i zadovoljan sam.

13 godina
Rast mišića i visina

Dečki ne komplicirajte.

Fila2208, pametan si, kolko se sjećam generacija smo i kužimo se, znaš da te cijenim...al isto tako već dost pitaš i pilaš oko tog wheya da je to čudo.

Reko vam ja davno, a i exer potvrđuje moje stajalište, whey je whey, zna se koji je čišći i kvalitetniji, ako po ničem onda po cijeni.

a nije teško proguglat ni sadržaj pojedinog proizvoda, bar danas sve piše online a valjda razlikujemo osnovno: na 25g imaš ili 20ak, 22, 24g proteina i po tom znaš koji je "kvalitetniji" čišći.

isto tako imaš poznate i novije proizvodače, odnosno skuplje/jeftinije.

MyProtein se meni osobno pokazao jako dobrim, kako rezultatom tako i cjenovno, i neću ga mjenjat!

preporučio sam vam ga svima, podijelio iskustvo, čak nudio zajedničko naručivanje tako da je one koji su uzeli samnom impact whey protein od 5kg došao 400kn, a za te novce to nigdje ne dobiješ.

čak mislim da kolega exer nije bio bezobrazan kad je odgovarao maloprije, nego jednostavno nije komplicirao oko "blesavog" pitanja na koji je mnogo puta dan odgovor i koji je velikoj većini znan.

Nitro233, pitao si više puta bilo pm ili tu i komentirao whey. Moja iskrena preporuka ti je ovaj gore spomenuti, jer cijenom i kvalitetom sve je to isti ...rac, tako da ne razbijaj glavu neg ak imaš lovu kupuj dok ga ne poskupe i samo nastavi svoj insanity il pređi na taj p90x i doći će rezultati.

uBlowMeBro?
14 godina
MatijaZG kaže...

Prva stvar za uzeti u obzir je hrana. Izracunati koliko uneses proteina dnevno i dali ti je to dovoljno. Ako nije, onda gledas dodatak. Iskreno, ne volim kemiju i sve te preparate. Sve sam postigao bez ikakvih umjetnih proteina, ali sada sa poslom nemam vremena biti uvjek za stolom, a moram unesti nekih 250g proteina dnevno, pa sam morao kupiti dodatak, protein 80 od weidera. Koristim ga par mj i zadovoljan sam.

grijesis jako.. kako protein moze biti kemija? whey je dobiven od mlijeka. mlijeko je hrana,. zar ne? umjetan protein ne postoji..

weider ja medju losijim brandovima trenutno. tako da nikako nebi preporucio, pogotovo jer su i bezobrazno skupi. 

15 godina
u2Noobish4Me kaže...

Dečki ne komplicirajte.

Fila2208, pametan si, kolko se sjećam generacija smo i kužimo se, znaš da te cijenim...al isto tako već dost pitaš i pilaš oko tog wheya da je to čudo.

Reko vam ja davno, a i exer potvrđuje moje stajalište, whey je whey, zna se koji je čišći i kvalitetniji, ako po ničem onda po cijeni.

a nije teško proguglat ni sadržaj pojedinog proizvoda, bar danas sve piše online a valjda razlikujemo osnovno: na 25g imaš ili 20ak, 22, 24g proteina i po tom znaš koji je "kvalitetniji" čišći.

isto tako imaš poznate i novije proizvodače, odnosno skuplje/jeftinije.

MyProtein se meni osobno pokazao jako dobrim, kako rezultatom tako i cjenovno, i neću ga mjenjat!

preporučio sam vam ga svima, podijelio iskustvo, čak nudio zajedničko naručivanje tako da je one koji su uzeli samnom impact whey protein od 5kg došao 400kn, a za te novce to nigdje ne dobiješ.

čak mislim da kolega exer nije bio bezobrazan kad je odgovarao maloprije, nego jednostavno nije komplicirao oko "blesavog" pitanja na koji je mnogo puta dan odgovor i koji je velikoj većini znan.

Pitao sam što da kupim, ne pratim, nisam dugo uzimao i ispao sam iz štosa.

Došao je sad taj myprotein i imaju miljuj različitih blendova i razlika, neam vremena čitati niti pratiti pa rađe ovdje pitam da netko odogovori.

Ne vidim u tome ništa loše, ali ok.

Ugl. velim, kao kad dugo nisi u računalnom svijetu jednostavno neznaš više računalo složiti, tako ni ovdje, hrpa je različtih naziva i stvarno mi se nije dalo guglat, a treabo sam, moja greška.

exeru sam samo rekao da može odg. fino i lagano a ne odmah u glavu bez ikakvih argumenata.

lp!

14 godina
Rast mišića i visina

Ali 100 puta isto pitanje pitate..

whey ko whey.. ajd reci kakve ce tebi razlike ucinit hidrolizat ili koncentrat? sta, hydro ce te nabildat, a koncentrat nece? ili sta? 

kao da je whey uopce i bitan u ovome? mozes postici isti rezultat i bez ikakvog wheya... kao sto rekoh, on je tu samo da lakse uneses protein.. ti trebas dnevno unijeti odredjenu kolicinu p... jednostavno nekad je tesko sve unijeti kroz hranu, zato postoji whey. .. popijes za par sec i to je to...

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.11.2013 19:29 (exer1234).
15 godina
exer1234 kaže...

Ali 100 puta isto pitanje pitate.... 

whey ko whey.. ajd reci kakve ce tebi razlike ucinit hidrolizat ili koncentrat? sta, hydro ce te nabildat, a koncentrat nece? ili sta? 

kao da je whey uopce i bitan u ovome? mozes postici isti rezultat i bez ikakvog wheya... kao sto rekoh, on je tu samo da lakse uneses protein.. ti trebas dnevno unijeti odredjenu kolicinu p... jednostavno nekad je tesko sve unijeti kroz hranu, zato postoji whey. .. popijes za par sec i to je to...

Daj exer naporan si.

Pitao sam za razlike, vidim da iha hrpa mikseva, koliko sam nesmotren još ću kupiti neki blesavi gainer.

Samo sam lijepo pitao.

Bliži mi se plaća pa da se malo motiviram kupit ću si protein da guštam više u vježbanju, ono kad umoran nakon treninga riješiš shaker.

Inače sam dosad bio na suhom pa pun qurac, ne pamtim kad sam zadnji put pio to pa sam ispao iz štosa.

Za rezulatate se slažem, ali sa wheyom je nešto lakše postići u kraće vremena nego samo sa prehranom.

To su sve male razlike i naravno da je najbolje ići najjeftiniji, ali ako nešto kupujem onda se budem o tome informirao i razmislio dobro jer nije to baš 10kn.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.11.2013 19:31 (fila2208).
17 godina
Rast mišića i visina

zapravo i nije bas najbolje ici na najjeftiniji, jer najjeftiniji kod my proteina je esential whey, koji u mjerici sadrzi manje proteina i jos uh ima.

najbolji je onaj impact whey kod njih, u 25g ima 20g proteina, sto je 80% a to je u rangu gold wheya.

postoji jos izolat, on ima 90% kao sto sam vec rekao ali je osjetno skuplji i po meni neisplativ.

15 godina
mar123 kaže...

zapravo i nije bas najbolje ici na najjeftiniji, jer najjeftiniji kod my proteina je esential whey, koji u mjerici sadrzi manje proteina i jos uh ima.

najbolji je onaj impact whey kod njih, u 25g ima 20g proteina, sto je 80% a to je u rangu gold wheya.

postoji jos izolat, on ima 90% kao sto sam vec rekao ali je osjetno skuplji i po meni neisplativ.

Krivo sam se izrazio, treba gledati koji je best buy, najbolji omjer uloženog i dobivenog...a kad pogledaš ciejne svi su blizu pa je nekad potrebno malo pobliže usporediti.

Sve je to isti qurac, trpaju soju unutra i svašta nešto da ni ne znamo....:)

no dosta offtopičarenja, kako stojite sa treninzima?

Ima kakvog napretka ili se bulkamo svi za zimu?{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.11.2013 19:36 (fila2208).
14 godina
Rast mišića i visina

pa gainer i whey je skroz druga stvar. ..... mislim pogledas sta pise,, na svakoj stranici imas nutrition facts. u cem je problem. koliko glup moras biti da uzmes gainer umjesto wheya, a znas razliku izmedju njih... .

nisi u pravu,, whey ti nece donijeti nista,ako ne unosis dovoljno proteina opcenito... 50g proteina iz wheya ili iz mesa ce ti ucinit jednak rezultat na na kraju, razlika je sto si ovo popio, a ovo pojeo. .tj jedno ce te zasititi a drugo nece... 

te studije da je whey must have, da se pije samo poslije treninga s dextrozom u roku 10 min, ili je sve propalo.. itd itd.. su za baciti.. gluposti..

whey je protein kao i svaki drugi, jedina razlika je prakticnost, jednostavnost.. za rezultat ti trebaju ukupne kalorije, makrosi kroz dane ,tjedne... jedan shake nece nista uciniti.

pa neces uzet neko smece puno secera ..... pogledaj sastav. u 100 g treba imati preko 80 proteina i to je to..

kakva soja.. .. u ironmaxuxu imas soje.. ali ironmax je mjesavina vise razlicitih izvora proteina

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.11.2013 19:40 (exer1234).
17 godina
Rast mišića i visina

ja nisam vidio nijedan studij da kaze da se mora nakon treninga popit whey protein. ali sam vidio studije koji kazu da nakon treninga treba unjet protein, nitko ne kaze da to treba izricito bit whey protein u prahu, ili neko meso tipa pileca prsa ili sta ja znam. ti sad tu pricas ko da smo maloumni, pa naravno da nece nista znacit ako u cijelom danu popijemo 2 protein shake-a. malo previse pametujes, nisi jos nijednom rekao nesto za vjezbu, koje vjezbe radis, dal si na masi ili defki, kolko si visok, kolko kila imas, sto ti je cilj, samo nam tu seres bezveze, ako te ne zanima normalna rasprava onda idi.

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Koliko para toliko muzike,bilo i ostalo!

Myprotein je najbolji izbor za tu cijenu,ali nemože se mjerit sa Goldom,Dymatize,olimp i sl. 

Imo sam Myprotein,i još mnogo wheya,ali vidi se ta "Finoća" praha u skupljim proizvodima nego u Myp

15 godina
exer1234 kaže...

pa gainer i whey je skroz druga stvar. ..... mislim pogledas sta pise,, na svakoj stranici imas nutrition facts. u cem je problem. koliko glup moras biti da uzmes gainer umjesto wheya, a znas razliku izmedju njih... .

nisi u pravu,, whey ti nece donijeti nista,ako ne unosis dovoljno proteina opcenito... 50g proteina iz wheya ili iz mesa ce ti ucinit jednak rezultat na na kraju, razlika je sto si ovo popio, a ovo pojeo. .tj jedno ce te zasititi a drugo nece... 

te studije da je whey must have, da se pije samo poslije treninga s dextrozom u roku 10 min, ili je sve propalo.. itd itd.. su za baciti.. gluposti..

whey je protein kao i svaki drugi, jedina razlika je prakticnost, jednostavnost.. za rezultat ti trebaju ukupne kalorije, makrosi kroz dane ,tjedne... jedan shake nece nista uciniti.

pa neces uzet neko smece puno secera ..... pogledaj sastav. u 100 g treba imati preko 80 proteina i to je to..

kakva soja.. .. u ironmaxuxu imas soje.. ali ironmax je mjesavina vise razlicitih izvora proteina

Ok, aj zaboravi na cijelu raspravu i dalje odi nekom drugom pametuj, kk?

hvala za sve korisne informacije u ovom džumbusu od teksta.

13 godina
fila2208 kaže...
mar123 kaže...

Krivo sam se izrazio, treba gledati koji je best buy, najbolji omjer uloženog i dobivenog...a kad pogledaš ciejne svi su blizu pa je nekad potrebno malo pobliže usporediti.

Sve je to isti qurac, trpaju soju unutra i svašta nešto da ni ne znamo....:)

no dosta offtopičarenja, kako stojite sa treninzima?

Ima kakvog napretka ili se bulkamo svi za zimu?{#}

e mar kad baš ideš u detalje ima još slabiji jedan njihov, koji je namijenjen/napravljen posebno da se pije/jede kako tko uz pahuljice {#} djeluje nestvarno al eto, to je neko novo njesra{#}

svakako, imaju ogroman izbor, treba pazit, al ništa ispod impacta iliti 20g proteina cca na 25g mjerice kupovat, sve slabije je miks, sve skuplje neisplativo jer sastav gotovo isti, sam čišći.

jedino onaj njihov nativ95, kojeg kod nas nemaju, koji je jedini 100% dobiven iz mlijeka, to je priča za sebe i to budem jednom probao reda radi.{#}

tako da fila ako mene pitaš, svakako sebi i ekipi iz teretane preporuči impact whey protein.

a šta se tiče treninga, e, pa nikad zadovoljan, ja defkam, skidam bf, radim kondicijske treninge, trčim al naravno održavam mišiće, i dalje i njih 4x tjedno šibam {#}

ostatak? ko će uskoro u kolinje, tko će sve mastit brk a kao pazit što jede...{#}

edit: exer daj stvarno, skuliraj, stvarno se nabriješ da je to strašno, dal ti sebe čuješ?

postoji bonton, a ovo što ti pišeš i "ton" kojim je to pisano iskreno dođe mi da te ..bijem.

neznam koji je tvoj problem, al ti postaješ problem u ovoj temi.

uBlowMeBro?
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.11.2013 19:54 (u2Noobish4Me).
14 godina
DuMe kaže...

Koliko para toliko muzike,bilo i ostalo!

Myprotein je najbolji izbor za tu cijenu,ali nemože se mjerit sa Goldom,Dymatize,olimp i sl. 

Imo sam Myprotein,i još mnogo wheya,ali vidi se ta "Finoća" praha u skupljim proizvodima nego u Myp

bas i ne.. takodjer sam probao dosta skupih proteina. i myprotein je jedini jako snjezne strukture, sto znaci da ima dosta izolata u sebi... znaci da je vrlo kvalitetan...

a sta da ti kazem.. 180 cm. 85 kg.... lagana defka..

treniram 5,6 dana u tjednu...

push pull legs, off, repeat.. znaci 2x svaki misic tjedno....jedan dan vece tezine, manje ponavljanja, drugi put obrnuto.. 

mixam.testiram svasta.. jedino ces tako naci ono sto tebi odgovara. jer nista nije univerzalno za svakog. niti prehrana, niti trening.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice