Oh jes:) Mišići, ako ne paziš, samo nabubre ko u hulka i onda se ne možeš koordinirano kretati, spotičeš se i padaš.
Tako sam i ja. Usporili me silni mišići (kad nisam pazio, pa vježbao dva puta u teretani) toliko,
da sam pola sata izlazio iz tramvaja. Totalni krkljanac napravih.
Ima nekih mišićavih tipova koji su brzi i koordinirani (Usain Bolt npr.) ali mislim da su to specijalni efekti.
Dakle, lijepo si se potrudio priskrbiti forumašima poveću dozu sarkazma, lijepo si to smislio. Sad da objasnim;
Nisam ja mislio prestat vježbat i bilo što slično. Sve dok je vremena i dok me zdravlje služi (a ozlijede me prilično muče) trenirat ću i vježbat, samo ne nužno u teretani.
Moj komentar se odnosio na nabijanje mase i zatim definiranje iste. Misliš da nije moguća situacija da nabijem 10 kg i vrati mi se ozlijeda leđa. Što onda?
Ovako nastojim ostat gdje jesam s kilogramima i to mi prilično uspjeva uz nogomet i povremeno vježbanje doma.

Fuj hrana. samo proteini 
One day, I looked up in the sky. A bird came by and shit into my eye. I didn't laugh. I didn't cry. I was just happy, that cows can't fly.