Eto daj mi 3 razloga zasto je teretana bolja od ovakog vjezbanja, i ja cu ici u teretanu. Najlakse je skupit ekipu i krenit negdje. Samo da kazem, u Osijeku su teretane dosta skupe (150-200kn mjesecno)...
150-200kn? Znaš li koliko se kreću cijene u još većim gradovima i boljim teretanama?
3 razloga
1. Stručna osoba koju možeš tražiti savjet, da ti pokaže vježbu i pomogne.
2. Pristup utezima i spravama, koje rade dijelove tijela i mišiće koje ne možeš tako lako gađati sa street workoutom.
3. Vježbanje sa više ljudi, novi kontakti, poznanstva, pomoć pri dizanju, motiviranost, vježbanje u paru...
4. Hrpa predivnih žena raznih godina i građe, koje su tu em da te motiviraju pri radu, daju ti da imaš šta gledati, a uvijek se može početi neka špreha i spika pa zavšrit skupa na kavi pošto vidi vraga djelite zajedničke interese volite zdrav život i vježbanje.
5. Kad platiš teretanu onda ideš u nju. Nema onog a nisam jučer bio neda mi se i danas i padanje onda u depru da ti se više ne ide, platio si i odrađuješ termine, ako ništa drugo to te natjera po kišnom, zimskom danu da odeš tamo.
6. Možeš vježbati po cijeli dan tamo i zaštićen si od svih vremenkih neprilika, čak i klima ako je tertana bolja....
7. ne da mi se više pisati...ugl. nepotrebnu averziju prema teretani imaš. Doma i u parku se mogu izgraditi temelji, navike i volja....ali u teretani se to pretača u vježbanje sa utezima i građu tijela kakvog si oduvijek želio.
Sretno, pozdrav.

We will destroy ourselves as a nation, species and people over time. Respect and value every moment you have, because you wont get another chance.