Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.011
|
čitano: 8.156.153
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

jeli tko korisiti bilo kakvu aplikaciju za mjerenje  kilometraže   za android.

eune : Flaeryy
13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Molim Vas ako itko zna pjesmu koja pocinje od 5:50 do 9:20

eune : Flaeryy
15 godina
Re: Rast mišića i visina
Super flaeryy kaže...

Molim Vas ako itko zna pjesmu koja pocinje od 5:50 do 9:20

Zna svako ko klikne na "Show more"..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
15 godina
neaktivan
xR4Z3R kaže...
Ok mislim da bi bilo najpametnije da zavrsimo s ovom temom jer se meni neda vise svađat.Ubuduce postavljam pitanja na bodybuilding.com

Pa tamo te sigurno nece pohvalit kad im uletis sa takvom hranom,

12 godina
neaktivan
Jabulani kaže...
xR4Z3R kaže...
Ok mislim da bi bilo najpametnije da zavrsimo s ovom temom jer se meni neda vise svađat.Ubuduce postavljam pitanja na bodybuilding.com

Očito nisi čuo za IIFYM. Tamo neki jedu slatkiše kao PWM, na drugu stranu ima i paleo sektaša i clean jedača pa mu to ovisi tko će mu prvi uletiti u temu.

13 godina
neaktivan
Jabulani kaže...
xR4Z3R kaže...

Trenutno sam na masi tako da jedem sve i svasta (ocito nisi cuo za dirty bulk) samo da budem u suficitu i ono nije bila moja svakodnevna prehrana.
Ljubomorne duše mogu da mi puše
17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

logika je jednostavna, ako zadovoljiš unos makronutrijenata i mikronutrijenata, možeš bilo šta pojest da bi zadovoljio kalorijske potrebe.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
16 godina
Rast mišića i visina

a nemorate ga tolko napadat, nek on jede sto oce, valjda zna sta radi i koji mu je cilj, ako vidi da mu nesto krivo ide samo izmjeni neke stvari i bok.

15 godina
xR4Z3R kaže...
Jabulani kaže...
xR4Z3R kaže...

Trenutno sam na masi tako da jedem sve i svasta (ocito nisi cuo za dirty bulk) samo da budem u suficitu i ono nije bila moja svakodnevna prehrana.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.7.2013 22:00 (fila2208).
12 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

1 82 visina......jesam premal za teretane,,,,bojim se ako krenem da cu rast usporit i necu vise narast,,,,kakva vam je to visina??

16 godina
ager kaže...

1 82 visina......jesam premal za teretane,,,,bojim se ako krenem da cu rast usporit i necu vise narast,,,,kakva vam je to visina??

{#}

12 godina
neaktivan

objasnjenje ako moze?????!

16 godina
Rast mišića i visina

ma nece ti bit nista, mislim pitanje je dosta glupavo, jesam li premal za teretanu? kao prvo uopce nisi nizak, kao drugo u teretani se ne zaustavlja rast.

12 godina
neaktivan
ager kaže...

Ne boj se, ne budi pizd*, radi čučnjeve i mrtva dizanja i imati ćeš još gušće kosti. Wolfov zakon to kaže. Nema znanstvenog dokaza da utezi zaustavljaju rast, pa samo vježbaj.

15 godina
Rast mišića i visina

Znam onu da ne postoji glupo pitanje itd...ali očito da se to ne odnosi na ovu temu lol.

Neće ti ništa biti samo imaj na umu da tijelu treba puno energije ako vjžbaš u pubertetu, kud ti divljaju hormoni tud se gradi i mišićna masa tako da moraš puno više jesti i spavati dovoljno.

I sve mišiće što dobiješ kad staneš možeš vrlo lako i izgubiti, što nije slučaj sa starijim vježbačima, koji dobijuj prije masu i lakše je zadrže.

Ugl. neće ti ništa bit.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
15 godina

Znaci stigo kreatin, narucio sam ovaj jer mi se cinio najisplativiji.

http://www.fitness.com.hr/shop/dodaci-prehrani/kreatin-energetski-stimulatori/USN-Creatine-Monohydrate.aspx

Pitanje je sada, kako da to pijem i koliko, s tim da mi je cilj dobiti najvise 5 kg (ni mrvicu vise - treniram nogomet, sve iznad toga bi me dosta usporilo).

Kako da to pijem?!  -  svaki 2. dan kondicijski trening, odnosno vjezbe snage. Mislio sam piti normalno whey s mljekom + 5g kreatina s malo vode, oboje poslje treninga. Dali ce tako rezultati ostati, jer stvarno nebi htio da sve izgubim odmah nakon sta prestanem uzimat kreatin.

16 godina
x360gamer kaže...

http://www.fitness.com.hr/shop/dodaci-prehrani/kreatin-energetski-stimulatori/USN-Creatine-Monohydrate.aspx

Pitanje je sada, kako da to pijem i koliko, s tim da mi je cilj dobiti najvise 5 kg (ni mrvicu vise - treniram nogomet, sve iznad toga bi me dosta usporilo).

Kako da to pijem?!  -  svaki 2. dan kondicijski trening, odnosno vjezbe snage. Mislio sam piti normalno whey s mljekom + 5g kreatina s malo vode, oboje poslje treninga. Dali ce tako rezultati ostati, jer stvarno nebi htio da sve izgubim odmah nakon sta prestanem uzimat kreatin.

tesko da ces od kreatina samo dobit 5 kg, ja ne dobivam nista od njega al ajde. pijes uz whey da, a mozes i ujutro samo njega roknut. stavis dva prsta vode u casu, 5g kreatina i eksas.

15 godina
mar123 kaže...
x360gamer kaže...

tesko da ces od kreatina samo dobit 5 kg, ja ne dobivam nista od njega al ajde. pijes uz whey da, a mozes i ujutro samo njega roknut. stavis dva prsta vode u casu, 5g kreatina i eksas.

Zašto tako malo? Kad piješ kreatin, poželjno je što više vode piti.

16 godina
Rast mišića i visina

pozeljno je pit vise vode ali netreba bit puno vode u mjesavini, ovo gucnes i onda ti mos popit i dvije case.

15 godina
mar123 kaže...

pozeljno je pit vise vode ali netreba bit puno vode u mjesavini, ovo gucnes i onda ti mos popit i dvije case.

zašto?

15 godina
mar123 kaže...
x360gamer kaže...

Hvala na odgovoru, tako sam i mislio piti.

A cuj, na svakog kreatin djeluje drugacije, a ja stvarno, prvenstveno radi nogometa, a zatim radi sebe necu izgledati ko neki napuhanko. Meni je najljepse biti sportski graden, zapravo sam i sada dosta dobro graden, al ono... Znatizelja mi nije dala mira, i sada mi je zao, ali kad sam vec potrosio novce nema nazad i pit cu onda to sta sam kupio. 500g sam podjelio, 250 sam si ostavio. 5g po danu cu piti nakon treninga, a nakon mj dana prestati da vidim koliko sam dobio, koliko gubim.

Uglavnom, najvise mi je do trbusnog zida, stvarno mi se plocice ljepo oslikavaju (pravo sportski, nogometaski) i nebi htio sada dobiti salo na trbuhu, pogotovo bi mi smetalo da dobijem vise od 5 kg, jer moja pozicija trazi brzinu i izdrzljivost.

13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Danasnji dorucak: 2 jaja,mortadela,2 komada kruha,250g posnog sira,musli s jogurtom i mlijeko samo ga nisam uslikao

15 godina
Rast mišića i visina

Jel ovo tema, šta ste danas jeli, ili rast mišića i visina?

13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Prehrana je 80% rasta misica

15 godina
xR4Z3R kaže...
fila2208 kaže...

Prehrana je 80% rasta misica

Tvoja sigurno ne, jer se zato  i žališ da imaš problema sa dobivanjem mase.

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.7.2013 16:16 (fila2208).
16 godina
Rast mišića i visina
Fila aj ti malo ohladi, postajes naporan covjece.
15 godina
mar123 kaže...
Fila aj ti malo ohladi, postajes naporan covjece.

Odgovori mi na pitanje zašto se kreatin mora popit sa malo vode.

15 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

nije rekao da se mora nego da on tako radi a poslije pije vodu. na isto ti dodje

HALA MADRID!
15 godina
piksic kaže...

nije rekao da se mora nego da on tako radi a poslije pije vodu. na isto ti dodje

Napisao je da je poželjeno, pošto ja ne radim tako, zanima me zašto je poželjno piti kreatin sa malo vode, pa onda naknadno piti više vode, mislim nema mi smisla, pa me znaima, što sam fulao.

I btw. ko god hejta thumbovima hvala mu, bar znam da me čita, :)

16 godina
Rast mišića i visina
Nisam nigdi napiso da je pozeljno pit s malom kolicinom vode, mozda da opet procitas. Mos ti u 3 litre stavit 5 g i onda eksaj 3 litre, meni je lakse stavit u deci voda da mogu odma eksat da mi se ne slegne, a poslije popijem jos samu vodu. Sad radis nauku oko pijenja kreatina.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice