jeli tko korisiti bilo kakvu aplikaciju za mjerenje kilometraže za android.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa tamo te sigurno nece pohvalit kad im uletis sa takvom hranom,
Očito nisi čuo za IIFYM. Tamo neki jedu slatkiše kao PWM, na drugu stranu ima i paleo sektaša i clean jedača pa mu to ovisi tko će mu prvi uletiti u temu.
Trenutno sam na masi tako da jedem sve i svasta (ocito nisi cuo za dirty bulk) samo da budem u suficitu i ono nije bila moja svakodnevna prehrana.

logika je jednostavna, ako zadovoljiš unos makronutrijenata i mikronutrijenata, možeš bilo šta pojest da bi zadovoljio kalorijske potrebe.
a nemorate ga tolko napadat, nek on jede sto oce, valjda zna sta radi i koji mu je cilj, ako vidi da mu nesto krivo ide samo izmjeni neke stvari i bok.
Trenutno sam na masi tako da jedem sve i svasta (ocito nisi cuo za dirty bulk) samo da budem u suficitu i ono nije bila moja svakodnevna prehrana.
1 82 visina......jesam premal za teretane,,,,bojim se ako krenem da cu rast usporit i necu vise narast,,,,kakva vam je to visina??
1 82 visina......jesam premal za teretane,,,,bojim se ako krenem da cu rast usporit i necu vise narast,,,,kakva vam je to visina??
objasnjenje ako moze?????!
ma nece ti bit nista, mislim pitanje je dosta glupavo, jesam li premal za teretanu? kao prvo uopce nisi nizak, kao drugo u teretani se ne zaustavlja rast.
Ne boj se, ne budi pizd*, radi čučnjeve i mrtva dizanja i imati ćeš još gušće kosti. Wolfov zakon to kaže. Nema znanstvenog dokaza da utezi zaustavljaju rast, pa samo vježbaj.
Znam onu da ne postoji glupo pitanje itd...ali očito da se to ne odnosi na ovu temu lol.
Neće ti ništa biti samo imaj na umu da tijelu treba puno energije ako vjžbaš u pubertetu, kud ti divljaju hormoni tud se gradi i mišićna masa tako da moraš puno više jesti i spavati dovoljno.
I sve mišiće što dobiješ kad staneš možeš vrlo lako i izgubiti, što nije slučaj sa starijim vježbačima, koji dobijuj prije masu i lakše je zadrže.
Ugl. neće ti ništa bit.
Znaci stigo kreatin, narucio sam ovaj jer mi se cinio najisplativiji.
Pitanje je sada, kako da to pijem i koliko, s tim da mi je cilj dobiti najvise 5 kg (ni mrvicu vise - treniram nogomet, sve iznad toga bi me dosta usporilo).
Kako da to pijem?! - svaki 2. dan kondicijski trening, odnosno vjezbe snage. Mislio sam piti normalno whey s mljekom + 5g kreatina s malo vode, oboje poslje treninga. Dali ce tako rezultati ostati, jer stvarno nebi htio da sve izgubim odmah nakon sta prestanem uzimat kreatin.
http://www.fitness.com.hr/shop/dodaci-prehrani/kreatin-energetski-stimulatori/USN-Creatine-Monohydrate.aspx
Pitanje je sada, kako da to pijem i koliko, s tim da mi je cilj dobiti najvise 5 kg (ni mrvicu vise - treniram nogomet, sve iznad toga bi me dosta usporilo).
Kako da to pijem?! - svaki 2. dan kondicijski trening, odnosno vjezbe snage. Mislio sam piti normalno whey s mljekom + 5g kreatina s malo vode, oboje poslje treninga. Dali ce tako rezultati ostati, jer stvarno nebi htio da sve izgubim odmah nakon sta prestanem uzimat kreatin.
tesko da ces od kreatina samo dobit 5 kg, ja ne dobivam nista od njega al ajde. pijes uz whey da, a mozes i ujutro samo njega roknut. stavis dva prsta vode u casu, 5g kreatina i eksas.
http://www.fitness.com.hr/shop/dodaci-prehrani/kreatin-energetski-stimulatori/USN-Creatine-Monohydrate.aspx
tesko da ces od kreatina samo dobit 5 kg, ja ne dobivam nista od njega al ajde. pijes uz whey da, a mozes i ujutro samo njega roknut. stavis dva prsta vode u casu, 5g kreatina i eksas.
Zašto tako malo? Kad piješ kreatin, poželjno je što više vode piti.
pozeljno je pit vise vode ali netreba bit puno vode u mjesavini, ovo gucnes i onda ti mos popit i dvije case.
pozeljno je pit vise vode ali netreba bit puno vode u mjesavini, ovo gucnes i onda ti mos popit i dvije case.
zašto?
Hvala na odgovoru, tako sam i mislio piti.
A cuj, na svakog kreatin djeluje drugacije, a ja stvarno, prvenstveno radi nogometa, a zatim radi sebe necu izgledati ko neki napuhanko. Meni je najljepse biti sportski graden, zapravo sam i sada dosta dobro graden, al ono... Znatizelja mi nije dala mira, i sada mi je zao, ali kad sam vec potrosio novce nema nazad i pit cu onda to sta sam kupio. 500g sam podjelio, 250 sam si ostavio. 5g po danu cu piti nakon treninga, a nakon mj dana prestati da vidim koliko sam dobio, koliko gubim.
Uglavnom, najvise mi je do trbusnog zida, stvarno mi se plocice ljepo oslikavaju (pravo sportski, nogometaski) i nebi htio sada dobiti salo na trbuhu, pogotovo bi mi smetalo da dobijem vise od 5 kg, jer moja pozicija trazi brzinu i izdrzljivost.
Jel ovo tema, šta ste danas jeli, ili rast mišića i visina?
Prehrana je 80% rasta misica
Prehrana je 80% rasta misica
Tvoja sigurno ne, jer se zato i žališ da imaš problema sa dobivanjem mase.
Odgovori mi na pitanje zašto se kreatin mora popit sa malo vode.
nije rekao da se mora nego da on tako radi a poslije pije vodu. na isto ti dodje

nije rekao da se mora nego da on tako radi a poslije pije vodu. na isto ti dodje
Napisao je da je poželjeno, pošto ja ne radim tako, zanima me zašto je poželjno piti kreatin sa malo vode, pa onda naknadno piti više vode, mislim nema mi smisla, pa me znaima, što sam fulao.
I btw. ko god hejta thumbovima hvala mu, bar znam da me čita, :)