Evo me.. vidim da ste me ogovarali,recite što želite znati.. 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja muku mucim da se udebljam lol.Inace na masi sam vec 5 mjeseci i bit cu do iduceg ljeta jos.
Samo ti jedi one svoje krafne i pij mlijeko, začas ćeš se udebljati :)
Budem stavio slike kada još malo smršavim, stavit ću kad sam oko 68 kg i oko 65 kg. Imam puno sala na trbuhu, nije vidljivo dok se ne "savinem". Kada dođem do željenih 65 kg, salo se neće puno smanjiti. Ali, ako budem išao u teretanu i ako dobijem na definiciji manje će se vidjeti. 75 kg je previše na meni, izgledam kao da imam 95 kg.
kile i visina?
kile i visina?
84/192
TRBUŠNJACI NA MASI
Kako vježbati trbuh ako sam na masi,da li vježbati s težinama ili ne,koliko serija,ponavljanja ili pak do maksimuma?
90 kila na tu visinu nije premalo za defku.
A meni je ja bi tu kilazu nakon definicije a moram skinut bar 7-8 kila sala da dodem do nekih 10-12% bf na koje ciljam, a i ne isplati mi se sad radit bezveze cu izgubit vise misica ako cu 2x radit defku nego samo jednom. A i lijen sam malo sad xD
to je istina da, al onda moras doc bar do stotke sa sto manje sala jer ako ces imat puno sala onda ces opet past ispod 90 na defki.
Btw da pitam dok cekam rezultate ove usrane mature :S, zna ko di ima za kupit mjericu za whey(nemora bit cak ni za whey al da ima bar 15-20g) ja sam uzo vrecu od myproteina i narvano nisam to dobil unutra
TRBUŠNJACI NA MASI
Kako vježbati trbuh ako sam na masi,da li vježbati s težinama ili ne,koliko serija,ponavljanja ili pak do maksimuma?
pa dobro ti je jednom tjedno ubacit i trbuh, ali ga ubij i radi sve vježbe koje možeš sa utezima, dakle ubijanje trbuha.
Ali ako si baš na bulkanju i masi nećeš imati neki brutalan trbuh, ali bitno je jako imati kvalitetan trbušni zid da podnese veće napore kod dl itd.
Ugl. da, ako želiš jake trbušne, velike, onda sa utegom. Ako želiš kasnije samo skinuti salo da se oni vide onda klasika trbušnjaci.
to s utezima mislis na neku spravu ili?
Ja trebam još mase naravno,min. 90 kila bi trebo imat..ali početkom 6 mjeseca sam se bacio u "klesanje" i sad ću samo održavat kilažu i mišiće do 10 mjeseca jer sad radim,a posle sezone nastavljam udarnički.. btw. ovo je za plažu i curice :D
to s utezima mislis na neku spravu ili?
Ne. Uzmeš uteg na sebe, ja radim sa 20kg i 10 kg i radiš razne kombinacije trbušnjaka, one ''bočnjake'', climb your legs, frogse i šta ja znam ima hrpa raznih gluposti.
Baš sam danas radio sa frendom koji ide na dif, svaki svoju ploču i ožeži. Naravno ispao sam jako brzo, ali pratio sam ga koliko sam mogao.
Ako oćeš one napumpane trbušnjake kao oni bilderi, onda treba trbuh raditi sa utezima.
uvijek mi je nespretno radit bodyweight s utezima, znam kad radim dipseve, stavim uteg od 5 kg i to je ok, on stoji al onda ocu stavit jos jedan od 5 kg i onda se sklizu jedan od drugog i padnu mi na pod. ti na trbusnjacima drzis rukama utege?
90 kila na tu visinu nije premalo za defku.
A meni je ja bi tu kilazu nakon definicije a moram skinut bar 7-8 kila sala da dodem do nekih 10-12% bf na koje ciljam, a i ne isplati mi se sad radit bezveze cu izgubit vise misica ako cu 2x radit defku nego samo jednom. A i lijen sam malo sad xD
Ma nemaj straha da ćeš gubiti mišiće osim ako ne ideš u ogromni deficit i ako se režeš do jednoznamenkastog levela sala.
uvijek mi je nespretno radit bodyweight s utezima, znam kad radim dipseve, stavim uteg od 5 kg i to je ok, on stoji al onda ocu stavit jos jedan od 5 kg i onda se sklizu jedan od drugog i padnu mi na pod. ti na trbusnjacima drzis rukama utege?
Kako drukčije. Držiš ih na sebi, bitno da dodaju težinu i da osjećaj da je teže s njima.
Kad radiš dipseve kako ih staviš? Među noge? A da nabaviš remen nekakav i povežeš ih skupa pa zakačiš an taj remen ili nešto.
Ili nađi stari prsluk onaj vojni, on iza ima džep, u njega stane uteg od do 8kg mislim ili 10.
Naprijed imaš džepiće u koje možeš staviti boce sa vodom ili pijeskom i dodati si još tako.
Tako smo mi složili prsluk sa dodatnih nekih 16-18kg, za dipseve i zgibove dušu dao, a da ne pričam za laganu vijaču, smrt.
ma radim one dipseve na klupi, ne one na sipkama, pa onda utege stavim na noge, s jednim super funkcionira al kazem kad ih je vise onda se klizu i od tih pokreta se odsklizu na pod.
odsad cu pocet te trbusnjake s utezima, jer ovi su mi skroz lagani i dosadni.
ma radim one dipseve na klupi, ne one na sipkama, pa onda utege stavim na noge, s jednim super funkcionira al kazem kad ih je vise onda se klizu i od tih pokreta se odsklizu na pod.
odsad cu pocet te trbusnjake s utezima, jer ovi su mi skroz lagani i dosadni.
Pardoniram, mislio sam da imaš one ruče za dipseve fino pa da na njima radiš. :)
I nemoj drzat uteg na prsima (kod trbusnjaka) nego iza glave,stavi malo lakse utege oko 5kg.To ti se cini malo sada ali kad probas plakat ces :)
I nemoj drzat uteg na prsima (kod trbusnjaka) nego iza glave,stavi malo lakse utege oko 5kg.To ti se cini malo sada ali kad probas plakat ces :)
kako mislis da ga drzim iza glave? pa ja sam mislio stavit na trbusne i onda.
Ovako:
Ovako:
Obavezno iza glave, fore na prsa su preloše :)
Iza glave, ili ima i fora da ga dižeš u zrak zajedno sa nogama, ono digneš uteg i dotakneš noge, pomisliš da je malo, ali kasnije otkida trbuh.
Da žene vole pločice spavale bi u kupaoni :)
Šalim se, ali ima i tu istine, zavisi koliko godina imaš i kakve tražiš pločice su okej, ali vjeruj mi kansije...boli nekog šuša za pločice, ako imaš dobar mišić u gaćama, i pun džep para nemaš problema :))
samo naprijed, tebe čeka puno mase najesen i zimu :)
Ekipa imam mali problem,nikako se nemogu udebljati,imam 175cm i 57-58kg,više od toga nejde,pričao sam s doktorom on kaže da imam jak imunitet,dnevno jedem po 5-6 puta,tegla od 1000g eurokrema u 2 dana pukne i takva hrana stalno se jede kod mene(ona koja najviše deblja),pušim to je isto možda problem,no sad me zanima što da radim? Makar na 65kg da se udebljam da mi se prošire ruke i noge,ovo me sekira više.
Ekipa imam mali problem,nikako se nemogu udebljati,imam 175cm i 57-58kg,više od toga nejde,pričao sam s doktorom on kaže da imam jak imunitet,dnevno jedem po 5-6 puta,tegla od 1000g eurokrema u 2 dana pukne i takva hrana stalno se jede kod mene(ona koja najviše deblja),pušim to je isto možda problem,no sad me zanima što da radim? Makar na 65kg da se udebljam da mi se prošire ruke i noge,ovo me sekira više.
Sjedi više za kompom! Nekreces se ti nista to je to,upisi teretanu.
joj kak ti zavidim...ja sad mršavim i patim se ko životinja da ne jedem. mogo bi pojest miljon svega dnevno da smijem
probaj ovak jest:
baš jedva čekam jesen da se mogu ubijat u jelu
Sjedi više za kompom! Nekreces se ti nista to je to,upisi teretanu.
Kretao se ili ne isto mi je nikako nabit kilažu,to je do organizma,visim svaki dan u njoj više mi je pun kufer svega.
joj kak ti zavidim...ja sad mršavim i patim se ko životinja da ne jedem. mogo bi pojest miljon svega dnevno da smijem
probaj ovak jest:
baš jedva čekam jesen da se mogu ubijat u jelu
Ma đabe to pojedem bez problema jednu đambiku sam i još poslje toga obavezno neš slatko mora bit,nedo bog da imam sarmu za ručak to pukne u istom danu sve.
P.S.
Mnogi mi kažu da sam prežilav za svoje godine i građu tijela,nije mi nikakav problem 2 vreče cementa od 50kg ponjet,imam snage al izgledam ko neki žgoljo.Na rukama su mi konstantno vidljive žile i to ajme.
Mlad si i imaš brz metabolizam. Ponavljam i sam sam imao problema sa kilogramima, prvi srednje 50kg, 4 srednje 75, sada 94, stime da sam bio i na 100 nedavno.
Samo živi i uživaj. mršav, mršav, bolje nego pretil. Ne znam šta vam, je tolika želja udebljat se...jednom kad taj metabolizam stane i nabiješ 10kg u mjesec dana plakat ćeš za staromm formom.
Ne glupirajte se sa debljanjem, nema potrebe za time. Ako možete krenite u teretanu, tamo ćete višak energijke ispucati i dobit koju kg mišića i ne blesirajte se sa prežderavanjem jer samo šireite želudac što će vas kasnije koštati, znam iz vlastitiog.
Dobro si in reka, kad san bija mlađi negdi sa 17-18 godina ima san 68 kg na 194cm visine i nikako se udebljat al onda kad je iza 20-te krenilo završija na 112kg (uglavnom sala), zato dico guštajte i ne opterečujte se kilima.