Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.117
|
čitano: 8.704.729
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Rast mišića i visina
Kramerdida kaže...
XVII Mini kaže...

Dipseve sam oduvijek mogao bez problema samo na pocetku sam dosta puta shebo rame dok mi trener nije pokazao {#}

Kolikod duboko ideš, ako možeš bez problem otići gdje ti je palac na istoj razini sa prsima radi to, bolje je od paralele, makar riskantnije ako nemaš dovoljno mobilnosti u ramenima.

Usto koliko visoko povlačiš na Zgibovima? Trebaš barem povući do ključne kosti, do donjih prsa optimalno sa ramenima povučenim natrag.

Sad sto se tice tog palca budem vidio danas koliko duboko mogu nisam obracao paznju na to ali idem koliko god mogu.

Ma zgibove bez problema vucem do kljucne kosti ipak vec 4 mjeseca radim njih skoro svaki dan, kazem mogu i ruske ali njih ipak malo teze napravim 1 seriju po 4 komada {#}

Peace!
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Izgleda da ću morat počet radit planove prehrane i treninzi  :)

17 godina
Rast mišića i visina
Ja pitam samo iz razloga da skupljam informacije, zelim sto vise infotmacija pa i nacina da se nesto postigne, svaka osoba radi drukcije treninge i ako sad tu netko dode i stavi dobru sliku ja vu ga putat so radi da je doso do toga, ne zato da ja prekopiram njegov trening nego me zanima nacin, tip treninga, vrijeme i prehrana. Glupo je uopce uzimat tudi plan treninga i prehrane kad ja svaku osobu ne utjece isto. Evo npr moj frend, njegov trening je otprilike ovakav, 100 sklekova, hrpa trbusnjaka, i nista vise u zivotu ne vjezba osim sto trenira kosarku al to ono, cisto da je negdi, a izgleda ko grcki bog, ogromne ruke, ogromni kvadricepsi i listovi, sala nista, 6pack, i na 170 cm ima 70 kg. A o prehrani da ne govorim, zdere juni good stalno, svaki dan trusi kolu i gazirana pica, jede smecs od sendvica itd.
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Pa košarka je ubojica za noge, pogotovo kad se vježba obrambeni stav u polu čučnju cijeli trening, izgore ti noge.

17 godina
Rast mišića i visina

pa svaki sport u kojem se trci je, ali njemu je sve sve nabijeno, ramena, biceps, tricpes, leda, ima trokut itd. a covjek nikad nije dizo utege niti ista takvog, kad ide napravit neki trening onda napravi oko 100 sklekova i hrpu trbusnjaka jer mu se nista drugo neda. ono sto mi je najcudnije kod njega je da je slab u usporedbi kako izgleda, npr nemoze napravit 5 zgibova, nemoze dizat neke vece kolicine utega, kondicije uopce nema, nekuzim kako neki ljudi tako izgledaju onda. ja i on smo jednom otisli u teretanu da on kao vidi moj trening i reko je da ce on pratit sve sto ja radim, nakon druge vjezbe je odusto jer mu se neda, pa je trckaro po teretani i udaro sklekove(moze pun k sklekova napravit). promjer ruke mu je 35 cm, podlaktica ogromna, nije nikad nijednu vjezbu za nju napravio.

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

A gle veliki misici ne znaci da si jak, olympic lifteri su manji od bodybuildera pa ih pojedu kad dolazi do dizanja teških stvari

14 godina
neaktivan
mar123 kaže...

pa svaki sport u kojem se trci je, ali njemu je sve sve nabijeno, ramena, biceps, tricpes, leda, ima trokut itd. a covjek nikad nije dizo utege niti ista takvog, kad ide napravit neki trening onda napravi oko 100 sklekova i hrpu trbusnjaka jer mu se nista drugo neda. ono sto mi je najcudnije kod njega je da je slab u usporedbi kako izgleda, npr nemoze napravit 5 zgibova, nemoze dizat neke vece kolicine utega, kondicije uopce nema, nekuzim kako neki ljudi tako izgledaju onda. ja i on smo jednom otisli u teretanu da on kao vidi moj trening i reko je da ce on pratit sve sto ja radim, nakon druge vjezbe je odusto jer mu se neda, pa je trckaro po teretani i udaro sklekove(moze pun k sklekova napravit). promjer ruke mu je 35 cm, podlaktica ogromna, nije nikad nijednu vjezbu za nju napravio.

Gle sto se tice nabijensoti i kondicije gledaj vaterpoliste ili atleticare bacace- vecina su nekkave hodajuce mase, vecina ima skembe, jake ruke ali nemaju definiciju, no zato imaju kondicije, jaki su ko bikovi i najspremniji su sportasi, recimo neki amaterski bilder dize koliko i jedan vaterpolist ili bacac no zato nemre plivat i nema toliko eksplozivnu snagu. Kako jedan Mulabegović koji baca kuglu moze bit brzi nego nasi sprinteri na 30 metara a ima 120 kila? Sve je relativno.

In absolute terms, I am the most legally persecuted man of all times, in the whole history of mankind, worldwide. Silvio Berlusconi 2009.
15 godina
Rast mišića i visina

Može savjet što da radim za ramena? Pogotovo za zadnje rame.

Više stvarno nemam ideja. One razne shoulder press-ove u kojima se dižu težine iznad glave vjerojatno nebi smio raditi. Uglavnom radim upright row. Imam bučice i šipku na raspolaganje.

http://www.youtube.com/watch?v=wTzMhtVX-NA
14 godina
protjeran
DuMe kaže...
XVII Mini kaže...

Jel dobro pit dnevno oko litru mlijeka (ako ne i vise)  ? posto mi stara nabija svaki dan na nos kako to nije zdravo a ja obozavam poslije svakog obroka popiti casu mlijeka. 

Zdravo je..pogotovo za kosti jer ima kalcija

Neće ti ništa bit od mlijeka (osim ako ima aflatoksina {#}).

Ali ako hoćeš iskoristit kalcij iz mlijeka da ojačaš kosti (jer bi moro ako ćeš dobivat masu) moraš se i sunčat da proizvedeš vitamin d koji će ti onda pomoć u ugradnji tog kalcija koji ti je inače uzalud, al bar sad nije problem uhvatit sunca malo, plus malo ćeš uhvatit i boju za plažu i ljepše mišiće {#}.

@west: Nije košarka ubojica za nabit masu na noge! Ajde pogledaj malo noge košarkaša. Mar je govorio o veličini mišića, a to košarkom nećeš dobit.

whttp://www.youtube.com/atch?v=5hfYJsQAhl0
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.4.2013 17:05 (TRBUHozborac).
13 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...
Kramerdida kaže...
XVII Mini kaže...

Dipseve sam oduvijek mogao bez problema samo na pocetku sam dosta puta shebo rame dok mi trener nije pokazao {#}

Kolikod duboko ideš, ako možeš bez problem otići gdje ti je palac na istoj razini sa prsima radi to, bolje je od paralele, makar riskantnije ako nemaš dovoljno mobilnosti u ramenima.

Usto koliko visoko povlačiš na Zgibovima? Trebaš barem povući do ključne kosti, do donjih prsa optimalno sa ramenima povučenim natrag.

Sad sto se tice tog palca budem vidio danas koliko duboko mogu nisam obracao paznju na to ali idem koliko god mogu.

Ma zgibove bez problema vucem do kljucne kosti ipak vec 4 mjeseca radim njih skoro svaki dan, kazem mogu i ruske ali njih ipak malo teze napravim 1 seriju po 4 komada {#}

Koliko težiš? Kažeš 4 serije po 15 komada. Meni izdržljivost sucka na zgibovima. Možda uradim 10-15 s podhvatom do donjim prsa, možda i 20 ako idem na bradu iznad šipke. Više sam se furao na maksimalnu snagu na debeloj šipci od 2 inča gdje bih redovito radio zgibove 20-30 kila 10x3 style.

14 godina
Rast mišića i visina

Ovako, trcim 4 puta tjedno + dodatne fizičke aktivnosti, BMR mi je 1854, a TDEE mi je 2874. Koliko ja sad trebam unijeti kalorija da bi mi deficit bio 500-700 kalorija?
Hvala puno!

P.S. Smršavio sam 2 kg u 4 dana! :) 

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
14 godina
Kramerdida kaže...
XVII Mini kaže...
Kramerdida kaže...
XVII Mini kaže...

Koliko težiš? Kažeš 4 serije po 15 komada. Meni izdržljivost sucka na zgibovima. Možda uradim 10-15 s podhvatom do donjim prsa, možda i 20 ako idem na bradu iznad šipke. Više sam se furao na maksimalnu snagu na debeloj šipci od 2 inča gdje bih redovito radio zgibove 20-30 kila 10x3 style.

Imam 61 kilu i 174 cm-a.Gle nisam ni ja nesto bolji bio kazem ti kada sam poceo jedva 7 komada sad bez pol beda napravim 15 ali racunaj da imam trening od 60 minuta koji me iscrpi do daske i onda tek idem na zgibove i sklekove znaci svaki dan po sat i pol.

Evo i slikica poslije treninga iako sam popio litru vode ali nema veze haha, inace barem ovako uzivo imam puno bolja prsa ovako preko slike se i ne vide bas.

Peace!
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina
Kosarkasi su vecinom veliki i imaju dosta velike noge,ali su mrsave i to mi se ne svidja..mogu one bit jake ko celik ali ruzno je za vidit tanke noge..
17 godina
neaktivan
XVII, dobro si izdefiniran, ali steta sto si ostao na 174 cm :)
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
Mitch kaže...
XVII, dobro si izdefiniran, ali steta sto si ostao na 174 cm :)

A dobro tek mi je 16:) 

Peace!
16 godina

Nije mi jasno kak uspjevaš tak izgledat na tak malo kila...o.O

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
18 godina

Kad nema jake noge, valjda.

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
17 godina
Rast mišića i visina
Upravo je to razlog zasto ljudi s malom kilazom izgledaju dosta jako tj ko da imaju vise. Par mojih frendova isto tako, gore ogromni, ali noge nikakve. Mozda ovdje nije taj slucaj ali u vecini slucajeva je tako.
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

@XVII  dobar si u gornjem dijelu.

17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

i napokon, u ponedjeljak u teretanu.

prsa i leđa glavna kad dođem.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
13 godina
neaktivan
DuMe kaže...

dobar si u gornjem dijelu a nisi mu ni vidio noge? nice

moglo bi se, al prvo trebaš dobiti na masi tijela, a onda tu masu izgradiš u mišiće.. ~Vaas
15 godina
neaktivan
Ratohnhake:ton kaže...
DuMe kaže...

Kažem za ono šta sam vidio!! šta lupetaš

13 godina
neaktivan
DuMe kaže...
Ratohnhake:ton kaže...
DuMe kaže...

Kažem za ono šta sam vidio!! šta lupetaš

pa ne moras naglasit onda da je za gornji dio ako si je i slikao samo gornji dio tijela, ako ces ga pohvalit podrazumijeva se da mu hvalis ono sto je na slici, znaci gornji dio tijela

moglo bi se, al prvo trebaš dobiti na masi tijela, a onda tu masu izgradiš u mišiće.. ~Vaas
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ako na slici nema noge,onda gornji dio tijela,znači ramenai gornji dio prsa.. misli malo

17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

ovo ide u krug, stfu

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Volim forumska prepucavanja, ali u malo blazem tonu. 

EDIT: evo

kako sam pokrenuti u sebi proces povecanja testosterona slican onome kada tijelo koristi AAS

In absolute terms, I am the most legally persecuted man of all times, in the whole history of mankind, worldwide. Silvio Berlusconi 2009.
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Evo vam slike dvojice prijatelja s kojima sam iša u teretanu, pa pogledajte njihove trbušne ;)

Trening i samo trening...

17 godina
1.Lovac kaže...

Evo vam slike dvojice prijatelja s kojima sam iša u teretanu, pa pogledajte njihove trbušne ;)

isto tako vidim da ovaj desni nije nikad vjezbo noge jer su mu ko stapici. ovaj lijevo je dobar.

13 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...
Kramerdida kaže...
XVII Mini kaže...
Kramerdida kaže...
XVII Mini kaže...

Imam 61 kilu i 174 cm-a.Gle nisam ni ja nesto bolji bio kazem ti kada sam poceo jedva 7 komada sad bez pol beda napravim 15 ali racunaj da imam trening od 60 minuta koji me iscrpi do daske i onda tek idem na zgibove i sklekove znaci svaki dan po sat i pol.

Evo i slikica poslije treninga iako sam popio litru vode ali nema veze haha, inace barem ovako uzivo imam puno bolja prsa ovako preko slike se i ne vide bas.

Ja imam 82-83 kg (na defki trenunto), oko 178 cm visine. Usto izgledaš mi 10 kg teži u toj slici. Što ne počneš trenirati za front lever i ostale kul stvari poput plancha?

EDIT: @mar123

No homo si zaboravio staviti.{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.4.2013 23:13 (Kramerdida).
16 godina
neaktivan
mar123 kaže...
1.Lovac kaže...

isto tako vidim da ovaj desni nije nikad vjezbo noge jer su mu ko stapici. ovaj lijevo je dobar.

mar djetešce, ovaj momak na slici trenira nogomet, više od toga ne mora vježbat noge -.-'

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice