Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.117
|
čitano: 8.707.676
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
mar123 kaže...
Znaci mislis da bi trebo prvo nabit kile i masu kolku zelim a onda ic na smanjivanje viska s trbuha? Jel nebi mogo oboje odjednom, ic namasu a u isto vrijeme skidat masnocu s trbuha

Nemoj se zamarat s time, nabijaja masu, diži teško i jedi puno, ako imaš i nekih 15-16% body fata sa dosta mišića izgleda dobro, bolje nego 8% sa malo.

18 godina
mar123 kaže...
Znaci mislis da bi trebo prvo nabit kile i masu kolku zelim a onda ic na smanjivanje viska s trbuha? Jel nebi mogo oboje odjednom, ic namasu a u isto vrijeme skidat masnocu s trbuha

To sve riješiš vježbom. Kombiniraj dane sa hiit treningom. Jednostavnijim riječnikom, sprintaj po kvartu uz odmore, Ili bicikliraj. Meni je hiit kardio izvrstan i za terete. Možda zvuči apsurdno, ali tako ugrijan, osjetno bolje radim terete. . . Dečkima koji "ne jedu kemiju" a super su si; ovdje su velikim dijelom početnici, i zanimaju se za suplemente Što zbog snažne rekame proizvođača, što zbog toga što im se sviđaju uzori koji suplemente koriste. Nema tu sad suprotstavljenih tabora, najbitnije je redovita i intenzivna fizička aktivnost.
17 godina
Rast mišića i visina
Ti prije tereta odradis cardio? Znaci prije ovog treninga bi mogo odtrcat nekih 15 minuta i onda utezi i ostalo.
13 godina
protjeran
Rast mišića i visina

ti proteini i ta srhanja nisu kemija?

16 godina
neaktivan
Prelose kaže...

Jel se ti praviš lud ili šta? 

Jel su ti već sto puta objasnili tu ljudi da nisu,da se sve to nalazi u hrani, whey=obicni protein iz sirutke creatin= nalazi se u crvenom mesu,di je problem,di je tu kemija?

17 godina
neaktivan
Prelose kaže...

Vise kemije spijes iz jednog ""prirodnog" vocnog soka Pago" (a sto jos i Coca Cola) nego iz tih proteina koje mozes kupit...

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
16 godina
crack kaže...
Prelose kaže...

Jel se ti praviš lud ili šta? 

Jel su ti već sto puta objasnili tu ljudi da nisu,da se sve to nalazi u hrani, whey=obicni protein iz sirutke creatin= nalazi se u crvenom mesu,di je problem,di je tu kemija?

Što se uopće trudiš...il je glup, il je trol...kako god, ne isplati ti se odgovarati..;)

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
16 godina
DamageHigh kaže...

Što se uopće trudiš...il je glup, il je trol...kako god, ne isplati ti se odgovarati..;)

Slazem se, decko trolla u vise tema koje ja pratim i nema smisla se uopce trudit oko njega..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
15 godina
neaktivan
Prelose kaže...

biologija

14 godina
neaktivan
mar123 kaže...
Ma iskreno boli me jel 20 ili 5 % ali mrzim kad se ujutro dignem a ravan trbuh a navecer onako nesto vidljivo, a poslije treninga sve istaknuto. Zato kazem da bi se to vidlo ako bi bf bio oko 8 bar. Valjda znas sto mislim.

Kad ženska vidi da je dobra pipa ne obrača pažnju na pločice :)

17 godina
neaktivan
aton kaže...
mar123 kaže...
Ma iskreno boli me jel 20 ili 5 % ali mrzim kad se ujutro dignem a ravan trbuh a navecer onako nesto vidljivo, a poslije treninga sve istaknuto. Zato kazem da bi se to vidlo ako bi bf bio oko 8 bar. Valjda znas sto mislim.

Kad ženska vidi da je dobra pipa ne obrača pažnju na pločice :)

preporuka maru: nabavi te pločice.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
14 godina
Rast mišića i visina

Iako mi je ful gej stavljati ovako slike ali da ne bude rekao-kazao evo i slikice, nije bog zna sto ali nista ne uzimam, jedem sve zivo i nezivo i to sta imam 3 put tjedno trening po sat i pol:). 

Slikano sa dosta losim foticem ali vidi se sta bi se trebalo vidit.

16 godina, 174cm 61kila 

Leda su mi dosta jaka posto radim stvarno puno zgibova, samo sta ne mogu sam sebe uslikat pa to mali problem :P

Peace!
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.3.2013 18:26 (XVII Mini).
14 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Nije trol, glup je.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
17 godina
Rast mišića i visina
Pa iskreno nista posebno, visok bf, misici neistaknuti, nisi valjda zadovoljan s tim? Da pripazis na prehranu bilo bi to puno bolje.
14 godina
mar123 kaže...
Pa iskreno nista posebno, visok bf, misici neistaknuti, nisi valjda zadovoljan s tim? Da pripazis na prehranu bilo bi to puno bolje.

A cuj nisam nigdje ni rekao da je nesto posebno ali gledajuci realno ne uzimam proteine, kreatine cak se ni ne predrzavam prehrane, imam trening 3 put tjedno od sat i pol i to je to, tako do 6 mjeseca i meni dovoljno..

Sad da sam se stisko da se userem u gace nisam, normalno bez naprezanja uslikano. 
{#}

Peace!
17 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...
mar123 kaže...

A cuj nisam nigdje ni rekao da je nesto posebno ali gledajuci realno ne uzimam proteine, kreatine cak se ni ne predrzavam prehrane, imam trening 3 put tjedno od sat i pol i to je to, tako do 6 mjeseca i meni dovoljno..

Sad da sam se stisko da se userem u gace nisam, normalno bez naprezanja uslikano. 
{#}

zašto do 6. mj.? zašto ne još par desetaka godina dulje?

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
18 godina

@mar123

Daj da tebe vidimo Rambo {#}

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
14 godina
djdomi kaže...
XVII Mini kaže...
mar123 kaže...

{#}

zašto do 6. mj.? zašto ne još par desetaka godina dulje?

Ma za more i to, naravno da ce se nastaviti sad samo kazem da ce do 6 mjeseca biti cak i bolje.

Inace najbolji frend mi je stoka naprema meni, 185 - 84 kile  teretana svaki dan, trcanje i plivanje ( naravno ne u istom danu ) jede ko slon poslije treninga 8 jaja i piletine masu uzimao je proteine vise ne.

Budem nabacio njegovu sliku ali ipak necu bez njegovog dopustenja da bude na forumu bez njegovog znanja {#}

@Pero Dinamit stavio je slike, pogledaj malo u nazad, rambo {#}

Peace!
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.3.2013 18:44 (XVII Mini).
17 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

@mar123

Daj da tebe vidimo Rambo {#}

imaš negdje prije 10 stranica.

17 godina
Rast mišića i visina
Ja sam slike stavio i jasno naglasio da je to rezultat jedno mjesecnog vjezbanja. Reko sa da sam nezadovoljan tim, nisam nigdi reko da sam najbolji. Samo kazem sto mislim o necem covjece, barem ja nebi bio zadovoljan s tim. Evo i slike neke za peru dole.
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.3.2013 19:16 (mar123).
17 godina
neaktivan
mar123 kaže...
Ja sam slike stavio i jasno naglasio da je to rezultat jedno mjesecnog vjezbanja. Reko sa da sam nezadovoljan tim, nisam nigdi reko da sam najbolji. Samo kazem sto mislim o necem covjece, barem ja nebi bio zadovoljan s tim.

ja se držim "uvijek sretan, nikad zadovoljan".

kada budem imao sexy tijelo za koju godinu, ići ću još dalje.

da vas pitam, sve mišiće sam ojačao osim onih koji trebaju za zgibove. mogu napraviti jako malo zgibova, pa koliko bi mi trebalo do ruskog zgiba? jel moguće do negdje početka sljedeće godine?

16 godina
mar123 kaže...
Ja sam slike stavio i jasno naglasio da je to rezultat jedno mjesecnog vjezbanja. Reko sa da sam nezadovoljan tim, nisam nigdi reko da sam najbolji. Samo kazem sto mislim o necem covjece, barem ja nebi bio zadovoljan s tim. Evo i slike neke za peru dole.

A cuj mogo si mu to na motivacijski nacin rec a ne na "ponizavajuci" al ok.

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
17 godina
neaktivan
djdomi kaže...
mar123 kaže...
Ja sam slike stavio i jasno naglasio da je to rezultat jedno mjesecnog vjezbanja. Reko sa da sam nezadovoljan tim, nisam nigdi reko da sam najbolji. Samo kazem sto mislim o necem covjece, barem ja nebi bio zadovoljan s tim.

ja se držim "uvijek sretan, nikad zadovoljan".

kada budem imao sexy tijelo za koju godinu, ići ću još dalje.

da vas pitam, sve mišiće sam ojačao osim onih koji trebaju za zgibove. mogu napraviti jako malo zgibova, pa koliko bi mi trebalo do ruskog zgiba? jel moguće do negdje početka sljedeće godine?

Moj savjet sa zgibovima ti je da pokusas, pokusavaj svaki dan napravit ruski s vremenom ces doci do toga da ces moci.

Ako nemozes radit obicne zgibove stavi stolicu ispod sebe i stani na rub da ti bude lakse :D (pogledaj zgibove iz P90x)...

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
17 godina
Rast mišića i visina
Moguce je, to vrlo brzo napreduje, moc ces ruski za 3-4 mjeseca sigurno. Ja sam krenuo od tog da nisam moo nijednog, sad ih mogu 10-13 odjednom, taj proces je trajo mjesec dana.
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Rugala se sova sjenici? Ili kako se kaže.
Izgleda lik super za tih 16 godina i 60-ak kila. Solidan V oblik, ništa više ti ni ne treba :D

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
17 godina
Rast mišića i visina
Encyanix nisam htio ponizavat, ako se to tako shvatilo zao mi je. Htio sam rec da se nebi trebo s tim zadovoljit nego pripazit na prehranu jer kaze da ne pazi i tako bi imo vise vidljive misice.
14 godina
Slash 666 kaže...

Rugala se sova sjenici? Ili kako se kaže.
Izgleda lik super za tih 16 godina i 60-ak kila. Solidan V oblik, ništa više ti ni ne treba :D

a to da nista mi vise ni ne treba, posto i nisam za teretanu i to vise volim normalno spariranje i meceve to nabacivanje tih pol sata u teretani je vise onako da bude nesto .

A za curice da ne pricam {#}

Peace!
17 godina
Rast mišića i visina
Ako si ti zadovoljan super, ali mogo bi uz ne puno truda bit jos bolji.
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

@Mini - dobar si za svoje godine...ramena su super..samo nastavi dalje :)

14 godina
DuMe kaže...

@Mini - ... samo nastavi dalje :)

Ofkors {#}

Peace!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice